Θα λένε "που είναι το κράτος, γιατί δεν έχει 1 ΜΕΘ για κάθε έναν; "Πασιφάη έγραψε: 15 Φεβ 2021, 10:33Άστο ρε Όττο. Δεν ιδρώνει το αυτάκι τους. Εδώ λέμε να γίνει μια προσπάθεια που πρέπει να συμβάλλουμε όλοι και η μαλακία πάει στεφάνι. Δεν βλέπουν την έξαρση των κρουσμάτων, δεν βλέπουν τα θύματα. Παρά αναλώνονται σε διαγράμματα, (έγιναν όλοι ξαφνικά γιατροί..), σε παπαριές που λένε οτι θέλουν να μας τσιπάρουν κλπ κλπ.Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 09:12 Όποιος αποκαλεί την μάσκα "φίμωτρο" πρέπει να τρώει άμεσα το πρόστιμο.
Εγώ θέλω να δω τι θα λένε αν χρειαστεί να νοσηλευτούν και δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεββάτι σε ΜΕΘ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξέγερση κατά του lockdown σε διάφορες πόλεις - Κτυπήθηκαν ανηλεώς από τις δυνάμεις ασφαλείας
- Otto Weininger
Re: Εξέγερση κατά του lockdown σε διάφορες πόλεις - Κτυπήθηκαν ανηλεώς από τις δυνάμεις ασφαλείας
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Εξέγερση κατά του lockdown σε διάφορες πόλεις - Κτυπήθηκαν ανηλεώς από τις δυνάμεις ασφαλείας
Έρχεται η ώρα της Αριστεράς, των αξιών της και των οραμάτων της
https://www.koutipandoras.gr/article/er ... amaton-tis
Είπαν και κάποιες δεξιές και ακροδεξιές ομάδες να κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των lockdown στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο. Και πήγε τελικά άπατη...
Ζήτημα να συγκεντρώθηκαν 1000 άτομα σε κάθε πόλη, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα "Δώστε μας τις ζωές μας πίσω". Με τα πρώτα δακρυγόνα που έπεσαν οι συγκεντρωμένοι την έκαναν με μικρά πηδηματάκια.
.............η δεξιά παράταξη της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ προσπαθούσε να προσηλυτίσει οπαδούς με βάση πάρτι και εκδρομούλες
...........στις οργανώσεις της Αριστεράς συσπειρωνόντουσαν όσοι ήθελαν πραγματικά να αγωνιστούν για ένα καλύτερο κόσμο
..........αφισοκολλήσεις, συνελεύσεις, καταγγελίες χουντικών καθηγητών και τα βραδάκια κουτουκάκια, ρεμπετάδικα, τραγουδώντας αντάρτικα
................ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης αν ζούσανε στην Κατοχή με τον Άρη θα ήταν και όχι με τον Ζέρβα.
............προκύπτει η ανάγκη για την Αριστερά να πάρει θέση και να αναλογιστεί σ' αυτή τη συγκυρία
..............η ιστορία της Αριστεράς σ' αυτό τον τόπο αποτελεί μια πολύτιμη παρακαταθήκη
https://www.koutipandoras.gr/article/er ... amaton-tis
Είπαν και κάποιες δεξιές και ακροδεξιές ομάδες να κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των lockdown στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο. Και πήγε τελικά άπατη...
Ζήτημα να συγκεντρώθηκαν 1000 άτομα σε κάθε πόλη, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα "Δώστε μας τις ζωές μας πίσω". Με τα πρώτα δακρυγόνα που έπεσαν οι συγκεντρωμένοι την έκαναν με μικρά πηδηματάκια.
.............η δεξιά παράταξη της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ προσπαθούσε να προσηλυτίσει οπαδούς με βάση πάρτι και εκδρομούλες
...........στις οργανώσεις της Αριστεράς συσπειρωνόντουσαν όσοι ήθελαν πραγματικά να αγωνιστούν για ένα καλύτερο κόσμο
..........αφισοκολλήσεις, συνελεύσεις, καταγγελίες χουντικών καθηγητών και τα βραδάκια κουτουκάκια, ρεμπετάδικα, τραγουδώντας αντάρτικα
................ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης αν ζούσανε στην Κατοχή με τον Άρη θα ήταν και όχι με τον Ζέρβα.
............προκύπτει η ανάγκη για την Αριστερά να πάρει θέση και να αναλογιστεί σ' αυτή τη συγκυρία
..............η ιστορία της Αριστεράς σ' αυτό τον τόπο αποτελεί μια πολύτιμη παρακαταθήκη
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Πάλι σέρκλ τζέρκ? Πρωτοβάθμια φροντίδα θα 'πρεπε να υπάρχει. Αν φτάνεις στη ΜΕΘ, σημαίνει οτι εκτίθεσαι σε ενδονοσοκομειακές μολύνσεις. Νομίζω οτι ξέρεις τί σημαίνει αυτό.Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:09Θα λένε "που είναι το κράτος, γιατί δεν έχει 1 ΜΕΘ για κάθε έναν; "Πασιφάη έγραψε: 15 Φεβ 2021, 10:33Άστο ρε Όττο. Δεν ιδρώνει το αυτάκι τους. Εδώ λέμε να γίνει μια προσπάθεια που πρέπει να συμβάλλουμε όλοι και η μαλακία πάει στεφάνι. Δεν βλέπουν την έξαρση των κρουσμάτων, δεν βλέπουν τα θύματα. Παρά αναλώνονται σε διαγράμματα, (έγιναν όλοι ξαφνικά γιατροί..), σε παπαριές που λένε οτι θέλουν να μας τσιπάρουν κλπ κλπ.Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 09:12 Όποιος αποκαλεί την μάσκα "φίμωτρο" πρέπει να τρώει άμεσα το πρόστιμο.
Εγώ θέλω να δω τι θα λένε αν χρειαστεί να νοσηλευτούν και δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεββάτι σε ΜΕΘ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Ποια είναι η πρωτοβάθμια που θες ; Να καταλάβω δηλαδη.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:10Πάλι σέρκλ τζέρκ? Πρωτοβάθμια φροντίδα θα 'πρεπε να υπάρχει. Αν φτάνεις στη ΜΕΘ, σημαίνει οτι εκτίθεσαι σε ενδονοσοκομειακές μολύνσεις. Νομίζω οτι ξέρεις τί σημαίνει αυτό.Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:09Θα λένε "που είναι το κράτος, γιατί δεν έχει 1 ΜΕΘ για κάθε έναν; "Πασιφάη έγραψε: 15 Φεβ 2021, 10:33
Άστο ρε Όττο. Δεν ιδρώνει το αυτάκι τους. Εδώ λέμε να γίνει μια προσπάθεια που πρέπει να συμβάλλουμε όλοι και η μαλακία πάει στεφάνι. Δεν βλέπουν την έξαρση των κρουσμάτων, δεν βλέπουν τα θύματα. Παρά αναλώνονται σε διαγράμματα, (έγιναν όλοι ξαφνικά γιατροί..), σε παπαριές που λένε οτι θέλουν να μας τσιπάρουν κλπ κλπ.
Σαφώς και υπάρχει στα πλαίσια εκείνα που οι νοήμονες αντιλαμβάνονται τους κινδύνους. Όταν φτάσεις στη ΜΕΘ, σημαίνει πως πρέπει να σε περιθάλψουν. Μη φτάσουμε στην επιλογή ασθενών επειδή η κομματική νιρβανα υπερισχύει σε σχέση με την ζωή του εκάστοτε πολίτη.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:10Πάλι σέρκλ τζέρκ? Πρωτοβάθμια φροντίδα θα 'πρεπε να υπάρχει. Αν φτάνεις στη ΜΕΘ, σημαίνει οτι εκτίθεσαι σε ενδονοσοκομειακές μολύνσεις. Νομίζω οτι ξέρεις τί σημαίνει αυτό.Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:09Θα λένε "που είναι το κράτος, γιατί δεν έχει 1 ΜΕΘ για κάθε έναν; "Πασιφάη έγραψε: 15 Φεβ 2021, 10:33
Άστο ρε Όττο. Δεν ιδρώνει το αυτάκι τους. Εδώ λέμε να γίνει μια προσπάθεια που πρέπει να συμβάλλουμε όλοι και η μαλακία πάει στεφάνι. Δεν βλέπουν την έξαρση των κρουσμάτων, δεν βλέπουν τα θύματα. Παρά αναλώνονται σε διαγράμματα, (έγιναν όλοι ξαφνικά γιατροί..), σε παπαριές που λένε οτι θέλουν να μας τσιπάρουν κλπ κλπ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να χρησιμοποιηθούν τα φάρμακα ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ με το "βοήθεια στο σπίτι". Τα σύνορα να κλείνουν (από πού μας ήρθαν οι "μεταλλάξεις"?), και αυτό που έγινε το καλοκαίρι, ανοίξαμε ελάτε χωρίς τέστ, να μην επαναληφθεί.Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:14Ποια είναι η πρωτοβάθμια που θες ; Να καταλάβω δηλαδη.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:10Πάλι σέρκλ τζέρκ? Πρωτοβάθμια φροντίδα θα 'πρεπε να υπάρχει. Αν φτάνεις στη ΜΕΘ, σημαίνει οτι εκτίθεσαι σε ενδονοσοκομειακές μολύνσεις. Νομίζω οτι ξέρεις τί σημαίνει αυτό.Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:09
Θα λένε "που είναι το κράτος, γιατί δεν έχει 1 ΜΕΘ για κάθε έναν; "
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
ερχομαστε 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το εμβόλιο απ' το Μπουρλάδικο αμέσως πήρε έγκριση, ενώ ακόμα μετράνε παρενέργειες. Για το φάρμακο τί ακριβώς περιμένουν, με δεδομένο οτι πρόκειται συχνά για φάρμακα που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Ποια είναι τα φάρμακα που υπάρχουν και θες να χρησιμοποιηθούν με το "βοήθεια στο σπίτι;"Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:16Να χρησιμοποιηθούν τα φάρμακα ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ με το "βοήθεια στο σπίτι". Τα σύνορα να κλείνουν (από πού μας ήρθαν οι "μεταλλάξεις"?), και αυτό που έγινε το καλοκαίρι, ανοίξαμε ελάτε χωρίς τέστ, να μην επαναληφθεί.Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:14Ποια είναι η πρωτοβάθμια που θες ; Να καταλάβω δηλαδη.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:10
Πάλι σέρκλ τζέρκ? Πρωτοβάθμια φροντίδα θα 'πρεπε να υπάρχει. Αν φτάνεις στη ΜΕΘ, σημαίνει οτι εκτίθεσαι σε ενδονοσοκομειακές μολύνσεις. Νομίζω οτι ξέρεις τί σημαίνει αυτό.
Υπάρχουν τα εμβόλια και αυτά γίνονται στα εμβολιαστικά κέντρα. Να κλείσουν τα πάντα όλα το λοιπόν.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:16Να χρησιμοποιηθούν τα φάρμακα ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ με το "βοήθεια στο σπίτι". Τα σύνορα να κλείνουν (από πού μας ήρθαν οι "μεταλλάξεις"?), και αυτό που έγινε το καλοκαίρι, ανοίξαμε ελάτε χωρίς τέστ, να μην επαναληφθεί.Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:14Ποια είναι η πρωτοβάθμια που θες ; Να καταλάβω δηλαδη.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:10
Πάλι σέρκλ τζέρκ? Πρωτοβάθμια φροντίδα θα 'πρεπε να υπάρχει. Αν φτάνεις στη ΜΕΘ, σημαίνει οτι εκτίθεσαι σε ενδονοσοκομειακές μολύνσεις. Νομίζω οτι ξέρεις τί σημαίνει αυτό.
Όχι ημίμετρα.
Ποιά είναι αυτά; Δώσε λίστα.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:21 Το εμβόλιο απ' το Μπουρλάδικο αμέσως πήρε έγκριση, ενώ ακόμα μετράνε παρενέργειες. Για το φάρμακο τί ακριβώς περιμένουν, με δεδομένο οτι πρόκειται συχνά για φάρμακα που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν?
Τα εμβόλια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους ήδη νοσούντες. Κατά τ' άλλα, βάζε μου κι άλλα λόγια τζάμπα είναι.Πασιφάη έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:22Υπάρχουν τα εμβόλια και αυτά γίνονται στα εμβολιαστικά κέντρα. Να κλείσουν τα πάντα όλα το λοιπόν.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:16Να χρησιμοποιηθούν τα φάρμακα ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ με το "βοήθεια στο σπίτι". Τα σύνορα να κλείνουν (από πού μας ήρθαν οι "μεταλλάξεις"?), και αυτό που έγινε το καλοκαίρι, ανοίξαμε ελάτε χωρίς τέστ, να μην επαναληφθεί.
Όχι ημίμετρα.
Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:21Ποια είναι τα φάρμακα που υπάρχουν και θες να χρησιμοποιηθούν με το "βοήθεια στο σπίτι;"Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:16Να χρησιμοποιηθούν τα φάρμακα ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ με το "βοήθεια στο σπίτι". Τα σύνορα να κλείνουν (από πού μας ήρθαν οι "μεταλλάξεις"?), και αυτό που έγινε το καλοκαίρι, ανοίξαμε ελάτε χωρίς τέστ, να μην επαναληφθεί.
Από 7 Δεκεμβρίου αυτό, ο εκπρόσωπος του υπουργείου έλεγε "έρχεται". Πούν'το?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Δεν πρόκειται να ακούσω 40 λεπτά βίντεο. Αφού το έχεις ακούσει, πες μου για ποια φάρμακα λέει.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:25
Αφου τα βλαμμενα δεν πιστευουν στον κορωνοιο, ας πανε ολα μαζι σε μια περιοχη, χωρις μασκες, να μεινουνε εκει.
Να δουμε τις συνεπειες ρε αδερφε.
Να δουμε τις συνεπειες ρε αδερφε.
Άκουσε στο 16:40Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:28Δεν πρόκειται να ακούσω 40 λεπτά βίντεο. Αφού το έχεις ακούσει, πες μου για ποια φάρμακα λέει.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:25
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-