Καγκουρι που θεωρεί άκυρο το πρόστιμο στον οδηγό και την απαγόρευση από τις 6Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:50Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:44 Εγώ μας πήρα πάστες καρδούλεςαργεί όμως και θέλω να την δοκιμάσω τη δική του, μαλακία έπρεπε να πάρω και 2η
Υπενθυμίζεται ότι και στις περιοχές αυτές, όπως και στις «κόκκινες» περιοχές, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των πολιτών από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγιος Βαλεντίνος
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Άγιος Βαλεντίνος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το σκέφτηκα κι εγω αλλά πρόλαβε και είδε το στόρι στο ινσταγκραμ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Νάιδα, όντως; Δεν συζείς με τον γκόμενο; Και παραβιάζετε την καραντίνα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πες μωρέ ότι ήταν για άλλον και φάτην όλη, αμάν πχια.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:18Το σκέφτηκα κι εγω αλλά πρόλαβε και είδε το στόρι στο ινσταγκραμβιάστηκα κι εγώ.
-
Γενιά της Αγαμίας
ως συνήθως, φταίει πάντα ο άλλοςNaida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:17Καγκουρι που θεωρεί άκυρο το πρόστιμο στον οδηγό και την απαγόρευση από τις 6Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:50Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:44 Εγώ μας πήρα πάστες καρδούλεςαργεί όμως και θέλω να την δοκιμάσω τη δική του, μαλακία έπρεπε να πάρω και 2η
Υπενθυμίζεται ότι και στις περιοχές αυτές, όπως και στις «κόκκινες» περιοχές, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των πολιτών από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

την άλλη φορά, έλεγες ότι έρχεται σε άτομο που χρήζει βοηθείας
σήμερα, τι σκέφτηκες;
Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 14:25 Γιορτάστε πσυχούλες μου
Τι θα πάρετε/πείτε /χαρίσετε στον/στην σύντροφο;

ΑΓΟΡΙΑ .. ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Αυτός την παραβιάζει, όχι εγώ. Έχω δικαίωμα εγώ να του πω τι να κάνει; οχι πες, έχω;hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:21 Νάιδα, όντως; Δεν συζείς με τον γκόμενο; Και παραβιάζετε την καραντίνα;
Ότι την ημέρα μπορούμε να είμαστε μαζί εξω ας πούμε αλλά όχι να έρθει σπίτι μου; δεν ξέρω μου φαίνεται κάπως. Βέβαια εγώ λέω να τηρεί τα μέτρα αλλά ποιος μ ακούει εμένα;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:22ως συνήθως, φταίει πάντα ο άλλοςNaida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:17Καγκουρι που θεωρεί άκυρο το πρόστιμο στον οδηγό και την απαγόρευση από τις 6![]()
![]()
την άλλη φορά, έλεγες ότι έρχεται σε άτομο που χρήζει βοηθείαςόταν σου λέγανε ότι ζευγάρια που δεν συγκατοικούν δεν εξαιρούνται των μέτρων
σήμερα, τι σκέφτηκες;
Αυτό ακριβώς θα πωdon't speak έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:22Πες μωρέ ότι ήταν για άλλον και φάτην όλη, αμάν πχια.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:18Το σκέφτηκα κι εγω αλλά πρόλαβε και είδε το στόρι στο ινσταγκραμβιάστηκα κι εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 14 Φεβ 2021, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
πειστική όπως πάντα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εγώ για σένα ρωτάω, γι' αυτόν χέστηκα, δεν τον ξέρω. Εσύ την παραβιάζεις είτε τον δέχεσαι σπίτι σου είτε πηγαίνεις εσύ στο δικό του. Το ότι την παραβιάζει κι αυτός μού είναι αδιάφορο.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:27Αυτός την παραβιάζει, όχι εγώ. Έχω δικαίωμα εγώ να του πω τι να κάνει; οχι πες, έχω;hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:21 Νάιδα, όντως; Δεν συζείς με τον γκόμενο; Και παραβιάζετε την καραντίνα;
Σε ρωτάω γιατί έχεις γράψει διάφορα για όσους παραβιάζουν την καραντίνα που είναι και καλά υπεύθυνοι για τους θανάτους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν την έχω παραβιάσει ούτε μια φορά. Ούτε μια. Εκτός από μια που ξέχασα ταυτότητα αλλά αυτό δεν αφορά κίνδυνο για τους άλλους. Από όσο θυμαμαι δεν απαγορεύεται να έρθει ένα άτομο στο σπίτι μου. Ούτε να πάω εγώ στο δικό του. Αλλά εγώ δεν πάω στο δικό του γιατί ακριβώς είμαι πολύ υπεύθυνο ατομο.hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:33Εγώ για σένα ρωτάω, γι' αυτόν χέστηκα, δεν τον ξέρω. Εσύ την παραβιάζεις είτε τον δέχεσαι σπίτι σου είτε πηγαίνεις εσύ στο δικό του. Το ότι την παραβιάζει κι αυτός μού είναι αδιάφορο.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:27Αυτός την παραβιάζει, όχι εγώ. Έχω δικαίωμα εγώ να του πω τι να κάνει; οχι πες, έχω;hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:21 Νάιδα, όντως; Δεν συζείς με τον γκόμενο; Και παραβιάζετε την καραντίνα;
Σε ρωτάω γιατί έχεις γράψει διάφορα για όσους παραβιάζουν την καραντίνα που είναι και καλά υπεύθυνοι για τους θανάτους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Φυσικά και απαγορεύεται. Παίζεις την ηλίθια;Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:36 Δεν την έχω παραβιάσει ούτε μια φορά. Ούτε μια. Εκτός από μια που ξέχασα ταυτότητα αλλά αυτό δεν αφορά κίνδυνο για τους άλλους. Από όσο θυμαμαι δεν απαγορεύεται να έρθει ένα άτομο στο σπίτι μου. Ούτε να πάω εγώ στο δικό του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φέρε μου την απαγόρευση. Που λέει απαγορεύεται η μάζωξη 2 ατόμων σε σπίτι.hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:37Φυσικά και απαγορεύεται. Παίζεις την ηλίθια;Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:36 Δεν την έχω παραβιάσει ούτε μια φορά. Ούτε μια. Εκτός από μια που ξέχασα ταυτότητα αλλά αυτό δεν αφορά κίνδυνο για τους άλλους. Από όσο θυμαμαι δεν απαγορεύεται να έρθει ένα άτομο στο σπίτι μου. Ούτε να πάω εγώ στο δικό του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Όχι σε μένα μαλακίες. Απαγορεύεται οποιαδήποτε μετακίνηση δεν καλύπτεται από τους όρους των περιορισμών μετακίνησης. Η μόνη αιτιολόγηση είναι οι γνωστοί 6 λόγοι κατ' εξαίρεση μετακίνησης και ακόμα και αυτοί μόνο στις ώρες που δεν ισχύει απόλυτη απαγόρευση, που για τα ΣΚ είναι στις 6 το απόγευμα. Από τις 18:00 και μετά επιτρέπεται μόνο η βόλτα κατοικίδιου γύρω από το σπίτι σου, έξοδος για εργασία (αν προβλέπεται να δουλεύεις τέτοια ώρα) και έξοδος για σοβαρούς λόγους υγείας. Δεν υπάρχει απολύτως καμμιά εξαίρεση μετακίνησης για να δεις τον γκόμενό σου.
Όχι απλά παρανομείς, αλλά το διαφημίζεις και θρασύτατα. Και μετά έχεις το έξτρα θράσος να μιλάς για τον ιό, για φόβο θανάτου και για κυβερνήσεις που δεν κάνουν τίποτα και άτομα που σπάνε την καραντίνα.
Όχι απλά παρανομείς, αλλά το διαφημίζεις και θρασύτατα. Και μετά έχεις το έξτρα θράσος να μιλάς για τον ιό, για φόβο θανάτου και για κυβερνήσεις που δεν κάνουν τίποτα και άτομα που σπάνε την καραντίνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 276 Απαντήσεις
- 6047 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 79 Απαντήσεις