Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:09
δεν ξέρεις ότι στην Αθήνα έχει σουκού απαγόρευση κυκλοφορίας στις 6 ε; ούτε ότι άτομα που δεν συγκατοικούν, δεν εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας; ούτε πρόσεξες ότι την άλλη φορά που της το επισημάνανε στο φόρουμ, απαντούσε ειρωνικά "έρχεται επίσκεψη σε άτομο που χρήζει βοήθειας" ε;
αυτοί που χαίρονται με μέτρα καλώς ή κακώς, δεν επιδεινώνουν το πρόβλημα (ίσως επιδεινώνουν τα συσσωρευμένα νεύρα σου/μας, αυτό δεκτό)
αυτοί που παραβιάζουν τα μέτρα στην χειρότερη επιδεινώνουν το πρόβλημα, στην καλύτερη δείχνουν ασέβεια στους υπόλοιπους που τα τηρούν
οπότε αφού νευριάζεις που νευριάζεις με κάτι (γιατί θα μπορούσαν να σε αφήνουν και όλα αδιάφορη), είναι λίγο περίεργο να μην νευριάζεις με την αντιπατριαρχού λέω εγώ τώρα
?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μέσα. Μετά όμως θα έρθει η σειρά όλων εκείνων των μαλακισμένων που μας λένε πως χαίρονται με την καραντίνα, τις μάσκες και τα λοιπά μέτρα.
Δεν μας ενδιαφέρουν τα συναισθήματά σου. Να τηρείς τα μέτρα και όλα θα πάνε καλά. Αν δεν τα τηρείς, δακρυγόνο και γκλοπ.
Πού θα πάει; Θα έρθει.
Στην χειρότερη θα έρθει ώρα που θα τους απονεμηθεί ο Μεγαλοσταυρός του Τάγματος του Σωτήρος για την καταλυτική τους συνεισφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Fluffy έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:53
δεν γίνεται διαγωνισμός μεταξυ αγωνα για κοινωνικη δικαιοσύνη με τον αγωνα για καταργηση του νόμου της βαρύτητας.
Δεν πειράζει. Αφού το είπε η Lady Gaga ότι δεν κολλάει στις συγκεντρώσεις.
εσυ, ως εκλεπτισμένος αρνητής, χρειάζεσαι ένα μπερντάχι ξύλο απο αυτα που μοιράζει ο "δημοκρατικός"
Εγώ σε τι είμαι αρνητής; Εσύ είσαι αρνητής όταν πρόκειται να υπερασπιστείς την ιδεολογία σου. Εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
nyxtovios έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:03
Θα έρθει και η σειρά σας μη χαίρεστε.Κλωτσηδόν θα φύγει ο Κούλις, σε σημείο που ο μέχρι και ο Τσίπρας θα μοίαζει Μεσσίας.
100% και δεύτερη τετραετία ο Κυριάκος.
Μόνο με αρκετά δανεικά από την ΕΕ θα σωθεί, τα οποία φυσικά θα τα πληρώσουν οι επόμενοι.
Αν δεν του δώσουν όμως αρκετά την πάτησε ο Κούλις.
Δημοκρατικός έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:04 Δεν μας ενδιαφέρουν τα συναισθήματά σου. Να τηρείς τα μέτρα και όλα θα πάνε καλά. Αν δεν τα τηρείς, δακρυγόνο και γκλοπ.
Σώπα ρε φιλε, δηλαδή μόνο ο κορωνοιος υπάρχει; Ή ψυχική υγεία δεν ειναι σημαντική;
Δημοκρατικός έγραψε: 14 Φεβ 2021, 19:04 Δεν μας ενδιαφέρουν τα συναισθήματά σου. Να τηρείς τα μέτρα και όλα θα πάνε καλά. Αν δεν τα τηρείς, δακρυγόνο και γκλοπ.
Σώπα ρε φιλε, δηλαδή μόνο ο κορωνοιος υπάρχει; Ή ψυχική υγεία δεν ειναι σημαντική;
Συμφωνώ. Το κράτος πρέπει να επιληφθεί του ζητήματος των ψεκ και με υγειονομικούς όρους, αντί απλά με δημοσιας τάξης.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Δεν μας ενδιαφέρουν τα συναισθήματά σου. Να τηρείς τα μέτρα και όλα θα πάνε καλά. Αν δεν τα τηρείς, δακρυγόνο και γκλοπ.
Πού θα πάει; Θα έρθει.
Στην χειρότερη θα έρθει ώρα που θα τους απονεμηθεί ο Μεγαλοσταυρός του Τάγματος του Σωτήρος για την καταλυτική τους συνεισφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Α, θα τους.
Και μετά το μπερντάκι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.