Σήμερα, παει με το καινουργιο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε αντικοινωνικοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ρε αντικοινωνικοι
Τι εννοείς; Μίλα ψεκάθαρα Στυξ, έχει τσουτσουνόκρυο θέλεις να πεις; θέλεις να πεις ότι έχει τσουτσουνόκρυο;Στύγιος έγραψε: 14 Φεβ 2021, 16:38Έχει παγώσει το τσουτσούνι μας.Sid Vicious έγραψε: 14 Φεβ 2021, 16:10 ...ούτε ένα νήμα σήμερα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ντροπή. Σας οικτίρω![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οκ, για να μη με λέτε ότι είμαι συνεχώς ον τόπικ, σήμερα είναι άλλη μια μέρα που οι περισσότεροι από εμάς ΔΕΝ θα γαμήσουμε, οκ έχει λίγο περισσότερο κρύο από ότι συνήθως στη Σαλονίκη αλλά μέχρι εκεί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Sid Vicious
Αυτά είναι το ελάχιστο. Για εμένα κάθε μέρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου, για εσάς λέω
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Dwarven Blacksmith
Απόψε έχουμε κράτηση. Τι, εσείς ζείτε σε καμια χώρα με αιώνιο λοκντάουν;

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το σκέφτομαι να μετακομίσω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:13 Απόψε έχουμε κράτηση. Τι, εσείς ζείτε σε καμια χώρα με αιώνιο λοκντάουν;
![]()
Στο διάλο με την πολιτισμένη δύση αν είναι να ζω κλεισμένη μέσα για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
ολοι ΒΚ θελετε να ερθετε?Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:18Το σκέφτομαι να μετακομίσω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:13 Απόψε έχουμε κράτηση. Τι, εσείς ζείτε σε καμια χώρα με αιώνιο λοκντάουν;
![]()
Στο διάλο με την πολιτισμένη δύση αν είναι να ζω κλεισμένη μέσα για το υπόλοιπο της ζωής μου.
με ενα κιμονο θα εισαι σουπερ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι Κίνα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:23ολοι ΒΚ θελετε να ερθετε?Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:18Το σκέφτομαι να μετακομίσω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:13 Απόψε έχουμε κράτηση. Τι, εσείς ζείτε σε καμια χώρα με αιώνιο λοκντάουν;
![]()
Στο διάλο με την πολιτισμένη δύση αν είναι να ζω κλεισμένη μέσα για το υπόλοιπο της ζωής μου.![]()
τα καπιταλιστικα κρατη θα σηκωσουν τείχη για να μη τους φευγουν οι ανθρωποιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:23ολοι ΒΚ θελετε να ερθετε?Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:18Το σκέφτομαι να μετακομίσω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:13 Απόψε έχουμε κράτηση. Τι, εσείς ζείτε σε καμια χώρα με αιώνιο λοκντάουν;
![]()
με ενα κιμονο θα εισαι σουπερ![]()
όμορφα τραγουδακια αποτη νιώτη
Δεν είμαι καθολικός.
-
Γενιά της Αγαμίας
τύπισσα δεν ξέρω αν το ξαναπαGherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:18Το σκέφτομαι να μετακομίσω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2021, 17:13 Απόψε έχουμε κράτηση. Τι, εσείς ζείτε σε καμια χώρα με αιώνιο λοκντάουν;
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σωπάτε ρε.