Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2021, 12:38 108 βολευτές έβγαλαν. Οι άλλοι 50 ήταν "μπόνους" λες και οι βουλευτικές έδρες είναι κονσέρβες σε προσφορά. Το λες και αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος.
Nαι αλλά εσύ είσαι ο ναζί και αυτοί οι δημοκράτες
Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2021, 12:38 108 βολευτές έβγαλαν. Οι άλλοι 50 ήταν "μπόνους" λες και οι βουλευτικές έδρες είναι κονσέρβες σε προσφορά. Το λες και αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος.
Εδώ να τα πείς:ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 15:03Καλά, κατουρήστε και λίγο.Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2021, 14:29Α, δηλαδή να μη μιλάμε κατά της νουδού, για να μη στηρίξεις τη νουδού.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 14:21
Και αν συνεχίσετε έτσι (και δεν εννοώ στο πχόρουμ) είναι σίγουρο ότι θα την ξαναστηρίξω.
Από τους χοίρους* προτιμώ το αμέσως επόμενο βέλτιστον, χαρά μου.
*Οκ, υποτιμώ τα γουρουνάκια γιατί είναι έξυπνα ζώα αλλά κάνω χρήση ρητορικής άδειας.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό, ομολογώ οτι πρώτη φορά τ' ακούω.
Το οτι θα την ξαναστηρίξεις είναι βέβαιο, άλλωστε οι νουδούκοι χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, στους μπουνταλάδες, που νομίζουν οτι όντως στηρίζουν εθνικιστικές ή "πατριωτικές" θέσεις με το να στηρίζουν νουδού, και στους πονηρόπουλους, που υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους (εμάς ή κάνα παιδί/ανιψι/εγγόνι να μας βολέψουν). Και στις δυο περιπτώσεις, είναι αδύνατον να ξεκολλήσουν, ακόμα και αν ο Γουρλωμάτης την έβγαζε έξω και την έπαιζε σε λάιβ σύνδεση (πράγμα που δε θα με εξέπληττε αν συνέβαινε). Ακόμα και σε τέτοια περίπτωση, όλο και κάποιος άντερ θα έλεγε οτι "καλώς έπραξε, γιατί έτσι μας δείχνει παραστατικά τί είναι τα επιχειρήματα των άλλων", ξέρωγω, και όλο και κάποια Γαλη θα μας έλεγε οτι "ναι, αλλά και άλλοι έχουν αντίστοιχα όργανα", ή κάτι άλλο άσχετο.
Οπότε θα συνεχιστούν οι φάπες στη νουδού.
![]()

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δες και την υπογραφή μου αν θέλεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
γιατι νομιζεις ο Αδωνις ετρεξε σαν λαγος να βαφτισει ξενοφοβους οσους κατακρινουν τη κυβερνησαρα μας;; τρωνε κραξιμο στα σοσιαλ μηντια και φοβουνταιΓκουερινο έγραψε: 14 Φεβ 2021, 14:35Παλι τα ιδια αρχισαμε;Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:32https://twitter.com/MakeMyDayPunk_/stat ... 0662023170Αρχέλαος έγραψε: 14 Φεβ 2021, 13:22
Aυγουστος του 2019 vs Φεβρουαριος του 2020
Λεσβος: Απο 9.615 στους 19.333
Σαμος: Απο 3.816 στους 7.765
Χιος: Απο 2.625 στους 5.782
Ελεος καπου,φτάνει ρε πουστη μου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και από πότε εγώ δήλωσα αναγνώστρια ή θαυμάστρια αυτών των βιβλίων;Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:22 Η ΓΑΛΗ κανει λογο για ψεκασμενους. θελει πολυ θρασος να μιλας για ψεκασμενους οταν εχεις σαν αντιπροεδρο στο κομμα σου τον ... Γεωργιαδη!! οριστε ορισμενα ψεκασμενα βιβλια που εξεδωσε ο Ελλαδεμπορας viewtopic.php?f=29&t=28858&hilit=%CF%88 ... E%AF%CE%B1 ειναι σοβαρος ανθρωπος ενας τετοιος εκδοτης;;
ουτε εγω διαβαζω τετοιες μαλακιες. εδω εχουμε ενα αντιπροεδρο κομματος με παρελθον ψεκασμενου Ελλαδεμπορα. Οταν εχετε αυτον τον γελοιο στις ταξεις σας δεν δικαιουστε να μιλατε.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:55Και από πότε εγώ δήλωσα αναγνώστρια ή θαυμάστρια αυτών των βιβλίων;Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:22 Η ΓΑΛΗ κανει λογο για ψεκασμενους. θελει πολυ θρασος να μιλας για ψεκασμενους οταν εχεις σαν αντιπροεδρο στο κομμα σου τον ... Γεωργιαδη!! οριστε ορισμενα ψεκασμενα βιβλια που εξεδωσε ο Ελλαδεμπορας viewtopic.php?f=29&t=28858&hilit=%CF%88 ... E%AF%CE%B1 ειναι σοβαρος ανθρωπος ενας τετοιος εκδοτης;;
Πότε πρότεινα έστω και ένα από αυτά;
Αυτή ακριβώς η θεματολογία τσακίζει στους ψεκασμένους.![]()
Κοίτα ποιοι μιλάνε.Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:58ουτε εγω διαβαζω τετοιες μαλακιες. εδω εχουμε ενα αντιπροεδρο κομματος με παρελθον ψεκασμενου Ελλαδεμπορα. Οταν εχετε αυτον τον γελοιο στις ταξεις σας δεν δικαιουστε να μιλατε.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:55Και από πότε εγώ δήλωσα αναγνώστρια ή θαυμάστρια αυτών των βιβλίων;Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:22 Η ΓΑΛΗ κανει λογο για ψεκασμενους. θελει πολυ θρασος να μιλας για ψεκασμενους οταν εχεις σαν αντιπροεδρο στο κομμα σου τον ... Γεωργιαδη!! οριστε ορισμενα ψεκασμενα βιβλια που εξεδωσε ο Ελλαδεμπορας viewtopic.php?f=29&t=28858&hilit=%CF%88 ... E%AF%CE%B1 ειναι σοβαρος ανθρωπος ενας τετοιος εκδοτης;;
Εγώ δεν ψήφισα το βελοπουλο, εξάλλου τον θεωρώ δεκανικι του Μητσοτάκη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι παιδί του ιδίου χώρου με το Βελόπουλο. Δεν ντρέπεται που έχει βγάλει τέτοια βιβλία; Ο Βορίδης είναι πρώην ακροδεξιός αλλά είναι πιο αξιοπρεπής και λιγότερο κολοτουμπας από αυτόν αν και είναι ένας ακόμα 'εξωμοτης'ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 09:55Κοίτα ποιοι μιλάνε.Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:58ουτε εγω διαβαζω τετοιες μαλακιες. εδω εχουμε ενα αντιπροεδρο κομματος με παρελθον ψεκασμενου Ελλαδεμπορα. Οταν εχετε αυτον τον γελοιο στις ταξεις σας δεν δικαιουστε να μιλατε.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:55
Και από πότε εγώ δήλωσα αναγνώστρια ή θαυμάστρια αυτών των βιβλίων;
Ο Γεωργιάδης σαφώς και είναι τηλέμπορας. Τα' χουμε ξεκαθαρίσει αυτά.
Αλλά αν συγκρίνει κάποιος τους τίτλους των βιβλίων που έχει εκδόσει με τους τίτλους/θεματολογία των λιακοβελόπουλων, το αποτέλεσμα θα είναι καταλυτικό αναφορικά με το ποιοι διαβάζουν τι.
Με τη δική σου λογική, και το "εθνικιστικό" κόμμα της βουλής έχει πρόεδρο ελλαδέμπορα.
Τι ακριβώς συγκρίνεις;
Ποιο είναι το αναγνωστικό κοινό αυτών των βιβλίων, Απριλιανέ; Μήπως αυτό που έχει βολευτεί στη συνθηματολογία των βελανιδοφάγων απέναντι στους σύγχρονους αρχιτέκτονες του Παρθενώνα και η μόνη του σχέση με την ανάγνωση είναι η ενθουσιώδης αναπαραγωγή των τίτλων; Δέος.
Δεν διαφωνώ.Aprilianos έγραψε: 15 Φεβ 2021, 10:09Εγώ δεν ψήφισα το βελοπουλο, εξάλλου τον θεωρώ δεκανικι του Μητσοτάκη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι παιδί του ιδίου χώρου με το Βελόπουλο. Δεν ντρέπεται που έχει βγάλει τέτοια βιβλία; Ο Βορίδης είναι πρώην ακροδεξιός αλλά είναι πιο αξιοπρεπής και λιγότερο κολοτουμπας από αυτόν αν και είναι ένας ακόμα 'εξωμοτης'ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 09:55Κοίτα ποιοι μιλάνε.Aprilianos έγραψε: 14 Φεβ 2021, 18:58
ουτε εγω διαβαζω τετοιες μαλακιες. εδω εχουμε ενα αντιπροεδρο κομματος με παρελθον ψεκασμενου Ελλαδεμπορα. Οταν εχετε αυτον τον γελοιο στις ταξεις σας δεν δικαιουστε να μιλατε.
Ο Γεωργιάδης σαφώς και είναι τηλέμπορας. Τα' χουμε ξεκαθαρίσει αυτά.
Αλλά αν συγκρίνει κάποιος τους τίτλους των βιβλίων που έχει εκδόσει με τους τίτλους/θεματολογία των λιακοβελόπουλων, το αποτέλεσμα θα είναι καταλυτικό αναφορικά με το ποιοι διαβάζουν τι.
Με τη δική σου λογική, και το "εθνικιστικό" κόμμα της βουλής έχει πρόεδρο ελλαδέμπορα.
Τι ακριβώς συγκρίνεις;
Ποιο είναι το αναγνωστικό κοινό αυτών των βιβλίων, Απριλιανέ; Μήπως αυτό που έχει βολευτεί στη συνθηματολογία των βελανιδοφάγων απέναντι στους σύγχρονους αρχιτέκτονες του Παρθενώνα και η μόνη του σχέση με την ανάγνωση είναι η ενθουσιώδης αναπαραγωγή των τίτλων; Δέος.