το τι σαχλαμαρα διαβαζαμε(= εμεις φταιμε που καθομασταν και ασχολιαμασταν) για το θεμα δεν περιγραφεται
ευτυχως που υπαρχει κ το Αγιο CAS,αλλιως σε μια κολα χαρτι θα μας ειχαν τυλιγμενους
και τι χαρτι!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκτακτο: Αφαίρεση επτά βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την πολυϊδιοκτησία και άλλους 5 στην Ξάνθη.
-
arisordeath
Re: Εκτακτο: Αφαίρεση επτά βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την πολυϊδιοκτησία και άλλους 5 στην Ξάνθη.
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι την ξανθη την αγορασε ο καλπαζιδης και οχι ο σαββιδης.επισης η γη ειναι επιπεδη..Κόκκορας έγραψε: 13 Φεβ 2021, 13:54 το τι σαχλαμαρα διαβαζαμε(= εμεις φταιμε που καθομασταν και ασχολιαμασταν) για το θεμα δεν περιγραφεται
ευτυχως που υπαρχει κ το Αγιο CAS,αλλιως σε μια κολα χαρτι θα μας ειχαν τυλιγμενους
και τι χαρτι!
Re: Εκτακτο: Αφαίρεση επτά βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την πολυϊδιοκτησία και άλλους 5 στην Ξάνθη.
Η Γη είναι επίπεδηarisordeath έγραψε: 13 Φεβ 2021, 14:49δηλαδη εσυ πιστευεις οτι την ξανθη την αγορασε ο καλπαζιδης και οχι ο σαββιδης.επισης η γη ειναι επιπεδη..Κόκκορας έγραψε: 13 Φεβ 2021, 13:54 το τι σαχλαμαρα διαβαζαμε(= εμεις φταιμε που καθομασταν και ασχολιαμασταν) για το θεμα δεν περιγραφεται
και τι χαρτι!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ποια ξανθη ρε αγορασε ο καλπατζιδης; 
τελειωσε αυτο το εργο λεμε,δεν ειχε δρακο
βρειτε αλλο
βρειτε αλλο
-
arisordeath
και τα είκοσι εκ. για το σαλέ από τον ανηψιο του σαββιντι;Κόκκορας έγραψε: 13 Φεβ 2021, 20:14 ποια ξανθη ρε αγορασε ο καλπατζιδης;
βρειτε αλλο
παραμύθι κι αυτά;
Αν ο Σαββίδης αγοράσει το in.gr ελέγχει τον γαυρο;arisordeath έγραψε: 13 Φεβ 2021, 21:18και τα είκοσι εκ. για το σαλέ από τον ανηψιο του σαββιντι;Κόκκορας έγραψε: 13 Φεβ 2021, 20:14 ποια ξανθη ρε αγορασε ο καλπατζιδης;
βρειτε αλλο
παραμύθι κι αυτά;
-
arisordeath
ίδια περιπτωσηjason0 έγραψε: 13 Φεβ 2021, 21:27Αν ο Σαββίδης αγοράσει το in.gr ελέγχει τον γαυρο;arisordeath έγραψε: 13 Φεβ 2021, 21:18και τα είκοσι εκ. για το σαλέ από τον ανηψιο του σαββιντι;Κόκκορας έγραψε: 13 Φεβ 2021, 20:14 ποια ξανθη ρε αγορασε ο καλπατζιδης;
βρειτε αλλο
παραμύθι κι αυτά;
δηλαδή το γκαρσονι έκανε μια λάθος αγορά 20 εκ..νόμιζε οτι θα ελέγχει την ξάνθη αλλά μπαα..
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αγοραζει ξενοδοχεια ο σαββιδης; δεν το πιστευω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση