Εννοείται πως το 13 θα ψαχτεί για να δει πως θα μπει σε συμμορία με ντρόγκια ξίδια, παρτόλες, σιδερικά και τα τοιαύτα.under έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:38Ναι εχεις δικιο.Διοτι το 13χρονο ειναι ωριμο και οταν βλεπει τετοια βιντεοκλιπς με ευκολα λευτα απο πρεζεμποριο και ληστειες ειναι σιγουρο οτι δεν θα ψαχτει με αυτο το κυκλωματακι αλλα θα παει στη μανουλα να του διαβασει την κοκκινοσκουφιτσα.Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:33 Το τερμάτισες.
Δλδ το πρόβλημα είναι η μουσική κι όχι η κατεστραμμένη οικογένεια;
Ωραίος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγωνία για τον ράπερ Lamanif
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Αγωνία για τον ράπερ Lamanif
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Υπανθρωποι ειναι αυτοι που μιλανε υποτιμητικα για ανθρωπους με ψυχολογικα προβληματα. Καταλαβες αντερακο?under έγραψε: 13 Φεβ 2021, 17:57 Μιλαμε για υπανθρωπους.
Πολυ σωστα ερχεται νομοσχεδιο για hate speech στα τραγουδια.
Ολα αυτα τα τσουτσεκια το παιζουν γκανγκστερς στα 12χρονα και οταν καθεται η στραβη και αρχιζουν τα ψυχολογικα.
Η μονη λυση να τους κοψει καποιος την ποζα και να πιασουν καποια σοβαρη δουλεια.
Ενας φιλος εχει γιο που 5η Δημοτικου η μοδα ηταν ν'ακουν εκεινον τον αλβανο τον ραπερ και ο πατερας του τα ειχε παρει στο κρανιο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:43 Πάντως οι οικογένειες πρέπει να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τέτοιες μουσικές. Εντάξει εμείς τα ακούμε κ γελάμε, έχουν κ ανεβαστικα μπιτακια, πλάκα έχει η τραπ. Αλλα δεν είμαι σίγουρος αν τα 12χρονα τα παίρνουν όλα τόσο στην πλάκα. Κ οκ αυτοι είναι σκατοφλωροι ποζεραδες, αλλά ένας πιτσιρικάς άνετα μπορεί να επηρεαστεί κ να τη δει τρου τζι, να νομίζει ότι οι τραμπουκισμοί, τα ναρκωτικά και τα μαχαίρια είναι κουλ. Κ οι συμμαθητές του που θα φάνε καρπαζα κ για το σπίτι δεν ειναι fake σαν τα στοριζ των ποζεραδων φλωρων
Ο πιτσιρικας συνεχως μισοτραγουδαγε για ναρκωτικα, οπλα, πουτανες και τετοια...
Θυμαμαι ολο μαλωναν. (τωρα ο πιτσιρικας ειναι Α' Γυμνασιου)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ναι διοτι δεν υπαρχουν συμμοριες ανηλικων και με 13χρονους μεσα που μαχαιρωνουν συνομηλικους για φερμες.Μην ακους τι λενε στις ειδησεις,ψεμματα για να μας βαλουν τσιπακια ειναι.Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:48Εννοείται πως το 13 θα ψαχτεί για να δει πως θα μπει σε συμμορία με ντρόγκια ξίδια, παρτόλες, σιδερικά και τα τοιαύτα.under έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:38Ναι εχεις δικιο.Διοτι το 13χρονο ειναι ωριμο και οταν βλεπει τετοια βιντεοκλιπς με ευκολα λευτα απο πρεζεμποριο και ληστειες ειναι σιγουρο οτι δεν θα ψαχτει με αυτο το κυκλωματακι αλλα θα παει στη μανουλα να του διαβασει την κοκκινοσκουφιτσα.Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:33 Το τερμάτισες.
Ωραίος.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Γενιά της Αγαμίας
τύπισσα σε ποιον πλανητη ζεις;Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:48Εννοείται πως το 13 θα ψαχτεί για να δει πως θα μπει σε συμμορία με ντρόγκια ξίδια, παρτόλες, σιδερικά και τα τοιαύτα.under έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:38Ναι εχεις δικιο.Διοτι το 13χρονο ειναι ωριμο και οταν βλεπει τετοια βιντεοκλιπς με ευκολα λευτα απο πρεζεμποριο και ληστειες ειναι σιγουρο οτι δεν θα ψαχτει με αυτο το κυκλωματακι αλλα θα παει στη μανουλα να του διαβασει την κοκκινοσκουφιτσα.Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:33 Το τερμάτισες.
Ωραίος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και είναι όλα από καθώς πρέπει οικογένειες και οι γονείς τα μεγάλωσαν όσο πιο σωστά γινόταν αλλά για κάποιο λόγο τα παιδιά παραστράτησαν. Οι γονείς έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν.under έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:50Ναι διοτι δεν υπαρχουν συμμοριες ανηλικων και με 13χρονους μεσα που μαχαιρωνουν συνομηλικους για φερμες.Μην ακους τι λενε στις ειδησεις,ψεμματα για να μας βαλουν τσιπακια ειναι.Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:48Εννοείται πως το 13 θα ψαχτεί για να δει πως θα μπει σε συμμορία με ντρόγκια ξίδια, παρτόλες, σιδερικά και τα τοιαύτα.under έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:38
Ναι εχεις δικιο.Διοτι το 13χρονο ειναι ωριμο και οταν βλεπει τετοια βιντεοκλιπς με ευκολα λευτα απο πρεζεμποριο και ληστειες ειναι σιγουρο οτι δεν θα ψαχτει με αυτο το κυκλωματακι αλλα θα παει στη μανουλα να του διαβασει την κοκκινοσκουφιτσα.
Ενταξει αφου μονο τα παιδια κατεστραμμενων οικογενειων κινδυνευουν απο τετοια μηνυματα,δεν υπαρχει προβλημα.Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:53 Και είναι όλα από καθώς πρέπει οικογένειες και οι γονείς τα μεγάλωσαν όσο πιο σωστά γινόταν αλλά για κάποιο λόγο τα παιδιά παραστράτησαν. Οι γονείς έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θες να μου πεις πως το παιδί μου θα καταστρέψει τη ζωή μου κι εγώ θα ξύνω το αυτί μου κάνοντας πως δεν έχω καταλάβει τίποτα.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:52τύπισσα σε ποιον πλανητη ζεις;Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:48Εννοείται πως το 13 θα ψαχτεί για να δει πως θα μπει σε συμμορία με ντρόγκια ξίδια, παρτόλες, σιδερικά και τα τοιαύτα.under έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:38
Ναι εχεις δικιο.Διοτι το 13χρονο ειναι ωριμο και οταν βλεπει τετοια βιντεοκλιπς με ευκολα λευτα απο πρεζεμποριο και ληστειες ειναι σιγουρο οτι δεν θα ψαχτει με αυτο το κυκλωματακι αλλα θα παει στη μανουλα να του διαβασει την κοκκινοσκουφιτσα.
Γιατί ως γνωστόν, το 13χρονο μπορεί να τα κάνει πουτάνα όλα κι οι γονείς θα κάθονται στη γωνία μασώντας σανό.
Έτσι κάνει ο σωστός γονιός άλλωστε.
Να απαγορευτει η ραπ,δεν θα λειψει σε κανεναν
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άλλο κομμάτι η πορεία του σαν ράπερ, που θα πρέπει σαφώς να δίνουν βαση οι γονείς και τέτοιου είδους μουσικές να αποδυναμωνονται από την κοινωνία την ίδια και άλλο κομμάτι αυτό που του έκαναν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αφήστε το ρε κοράκια το παλληκάρι να γαληνέψει λίγο η τραυματισμένη ψυχούλα του.....
Το επεισόδιο του ράπερ Lamaniff με τους αστυνομικούς - Το βίντεο με τις ειρωνείες και το πρόστιμο
« Λοιπόν μάγκες ..δωράκι..δωροεπιταγή. Δεν ξέρω πόσα έφαγα…στη πού… μου. Σε καραντίνα τα προστίματα δεν πληρώνονται»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... unomikous/
Πριν από μερικές μέρες, εκείνος και η παρέα του έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας καθώς κυκλοφορούσαν αμέριμνοι με το αυτοκίνητο τους σε ώρα που δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.
Όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, οι αστυνομικοί τους ζητούν ευγενικά να κατέβουν για έλεγχο, ζητώντας τους ταυτόχρονα εξηγήσεις και τότε ο ράπερ αρχίζει να πουλάει πνεύμα χλευάζοντας τους, καταγράφοντας την συνομιλία τους βγάζοντας live στο Instagram.
« Λοιπόν μάγκες ..δωράκι..δωροεπιταγή. Δεν ξέρω πόσα έφαγα…στη πού… μου. Σε καραντίνα τα προστίματα δεν πληρώνονται»ακούγεται να λέει στους 1.400 followers που τον παρακολουθούν εκείνη τη χρονική στιγμή , έχοντας μόλις παραλάβει πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.
Μάταια προσπαθούν οι αστυνομικοί να εξηγήσουν στον ράπερ και στην παρέα του ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο και πως όφειλαν να σεβαστούν τα περιοριστικά μέτρα.
Το επεισόδιο του ράπερ Lamaniff με τους αστυνομικούς - Το βίντεο με τις ειρωνείες και το πρόστιμο
« Λοιπόν μάγκες ..δωράκι..δωροεπιταγή. Δεν ξέρω πόσα έφαγα…στη πού… μου. Σε καραντίνα τα προστίματα δεν πληρώνονται»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... unomikous/
Πριν από μερικές μέρες, εκείνος και η παρέα του έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας καθώς κυκλοφορούσαν αμέριμνοι με το αυτοκίνητο τους σε ώρα που δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.
Όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, οι αστυνομικοί τους ζητούν ευγενικά να κατέβουν για έλεγχο, ζητώντας τους ταυτόχρονα εξηγήσεις και τότε ο ράπερ αρχίζει να πουλάει πνεύμα χλευάζοντας τους, καταγράφοντας την συνομιλία τους βγάζοντας live στο Instagram.
« Λοιπόν μάγκες ..δωράκι..δωροεπιταγή. Δεν ξέρω πόσα έφαγα…στη πού… μου. Σε καραντίνα τα προστίματα δεν πληρώνονται»ακούγεται να λέει στους 1.400 followers που τον παρακολουθούν εκείνη τη χρονική στιγμή , έχοντας μόλις παραλάβει πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.
Μάταια προσπαθούν οι αστυνομικοί να εξηγήσουν στον ράπερ και στην παρέα του ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο και πως όφειλαν να σεβαστούν τα περιοριστικά μέτρα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
από την άλλη όμως μπορεί να έχει κάποιος ψυχολογικά προβλήματα και να είναι συγχρόνως τριμάλακαςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:49 Υπανθρωποι ειναι αυτοι που μιλανε υποτιμητικα για ανθρωπους με ψυχολογικα προβληματα. Καταλαβες αντερακο?
Αγωνία να δούμε το βίντεο του τύπου, έχουμε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Καλή μου, ο κόσμος είναι όπως είναι. Δεν θα τον αλλάξουμε εμείς. Θα αλλάξουμε τον εαυτό μας να ταιριάζει με τον κόσμο. Αυτή η αλλαγή είναι επίπονη αλλά η ευφυία ορίζεται από τις δεξιότητες στην προσαρμογή.Naida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:42Είναι μια παρέμβαση στα προσωπικά του δεδομένα. Καταπάτηση των δικαιωμάτων του και ουχί κριτική. Σκληροί άνθρωποι είναι αυτοί/ες που το έκαναν αυτό. Δεν θέλουμε άλλους σκληρούς άνθρωπους. Θέλουμε ανθρώπους με ευαισθησίες που συναισθανονται και σέβονται.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:29Τι είναι αν όχι κριτική; Αγαπητή μου φίλη, αυτό που του φτωχό παιδί υπέστη, για να συνοψίσουμε, ήταν μια προσβολή ιδιαιτερότητας χαρακτήρα κι όχι ελαττώματος χαρακτήρα. Αυτή η κριτική είναι μια γελοιότητα. Θα έπρεπε να έχει την ωριμότητα να μην δώσει σημασία. Αυτή η ωριμότητα απαιτεί σκληραγώγηση χαρακτήρα που προφανώς το παιδί ποτέ δεν είχε. Οι γονείς του απ ότι καταλαβαίνω το είχαν παρατημένο σαν γέρικο σκυλί.Naida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:12
Ούτε τα δικά σας επιχειρήματα βλέπω. Δεν είναι κριτική αυτό που του συνέβη για να τίθεται θέμα ψυχραιμίας. Τα νομίσματα σας είναι καλπικα αγαπητέ. Χα.
Η έλλειψη σκληραγώγησης κι ακεραιότητας χαρακτήρα εξαργυρώνεται γρήγορα στον πραγματικό κόσμο. Αυτά είναι πράγματα γνωστά.
Τώρα σε στριμωξα εγώ![]()
Το να βλέπεις έναν νέο άνθρωπο σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση, είναι πάντα δυσάρεστο.
Ναι, πιθανόν είχε μια προβληματική ζωή και η μαγκιά του ήταν τρόπος αντίδρασης. Ναι, έχει ψυχολογικά προβλήματα και χρειάζεται στήριξη. Το θέμα είναι ότι τα ίδια ακριβώς ψυχολογικά προβλήματα είχε και πριν κυκλοφορήσει το βίντεο και το έπαιζε τερμινέιτορ. Όπως και οι περισσότεροι μαγκίτες, άλλωστε.
Ναι, πιθανόν είχε μια προβληματική ζωή και η μαγκιά του ήταν τρόπος αντίδρασης. Ναι, έχει ψυχολογικά προβλήματα και χρειάζεται στήριξη. Το θέμα είναι ότι τα ίδια ακριβώς ψυχολογικά προβλήματα είχε και πριν κυκλοφορήσει το βίντεο και το έπαιζε τερμινέιτορ. Όπως και οι περισσότεροι μαγκίτες, άλλωστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.