!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγωνία για τον ράπερ Lamanif

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Αγωνία για τον ράπερ Lamanif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:10
Που είναι τα επιχειρήματά σας αγαπητή; Χα. Νομίζω πως σας έχω στριμώξει.
:smt047

Φιλιππίδης style ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Naida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:08
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:07

Είναι πάντα θέμα μαλθακότητας. Στα 24/26 σου θα έπρεπε να είσαι έτοιμος να δεχτείς με ψυχραιμία κάθε κριτική. Δεν θα έπρεπε να νιώθεις ότι απειλείται η εικόνα του ανδρισμού σου. Αυτοπειθαρχία λοιπόν. Αν καταρρέεις τόσο εύκολα είναι ώρα για φαρμακευτική αγωγή.
Δεν είναι μαλθακοτητα.

Ούτε τα δικά σας επιχειρήματα βλέπω. Δεν είναι κριτική αυτό που του συνέβη για να τίθεται θέμα ψυχραιμίας. Τα νομίσματα σας είναι καλπικα αγαπητέ. Χα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:10
under έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:04
Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:03 Το παλικάρι λένε πως είναι ναρκομανής και έχει και κάποια ψυχολογικά και είναι και από διαλυμένη οικογένεια.

Όλα μαζί...
Οι αλλοι δηλαδη της συνωμοταξιας του,ειναι καλυτεροι ; Δεν εχουν ψυχολογικα ;
Ολοι κατεστραμμενοι καραγκιοζηδες ειναι που πουλανε ποζερια σε παιδακια.
Τι θες μωρέ να καταργήσουμε τη μουσική όλα τουγκεδερ;

Ρε συ ο Άδωνις πόσα ψυχολογικά έχει κι είναι τέτοιος κωλοτούμπας; Γίνεται να τον καταργήσουμε κι αυτόν;
Δεν ξερω,μπορει να ειμαι παραξενος εγω που να θεωρω οτι οταν πουλας σε 12χρονα ψευτικες ζωες απο νταλαβερια με ναρκωτικα,οπλα,φερμες,ληστειες δεν ειναι καλο και να εισαι οκ εσυ που να θεωρεις ολα τα παραπανω μια χαρα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:09
Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:03
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2021, 17:59

Πολύ καλό αυτό. Σε κάθε περίπτωση να είναι καλά με μια σωστή θεραπεία.
Το παλικάρι λένε πως είναι ναρκομανής και έχει και κάποια ψυχολογικά και είναι και από διαλυμένη οικογένεια.

Όλα μαζί...
Κρίμα. Αλήθεια. Πολύ κρίμα. Αν μπορούσα θα το υιοθετούσα.
Θέλει πολλή ψυχοθεραπεία για να στρώσει στην ηλικία που είναι και πάλι δεν είναι σίγουρο.

Φιλικό μας ζευγάρι υιοθέτησε 6χρονο που ήταν από διαλυμένη οικογένεια. Έκανε έναν χρόνο να στρώσει η κατάσταση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:03 Το παλικάρι λένε πως είναι ναρκομανής και έχει και κάποια ψυχολογικά και είναι και από διαλυμένη οικογένεια.

Όλα μαζί...

Ρε συ ο Άδωνις πόσα ψυχολογικά έχει κι είναι τέτοιος κωλοτούμπας; Γίνεται να τον καταργήσουμε κι αυτόν;
ναι αυτό θέλει εκτός απ'τα ...κλαρίνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

under έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:14

Δεν ξερω,μπορει να ειμαι παραξενος εγω που να θεωρω οτι οταν πουλας σε 12χρονα ψευτικες ζωες απο νταλαβερια με ναρκωτικα,οπλα,φερμες,ληστειες δεν ειναι καλο και να εισαι οκ εσυ που να θεωρεις ολα τα παραπανω μια χαρα.
Για αυτό τις πουλάνε σε 12χρονα. Γιατί τα 13χρονα δε μπορούν να τα πείσουν πως όλα αυτά έχουν οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Ξεφουσκώνει γρήγορα η όλη φάση. Εσύ γιατί ανησυχείς. Τόσο εύκολα φοβάσαι πως θα παρασυρθούν τα παιδιά σου;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:17

ναι αυτό θέλει εκτός απ'τα ...κλαρίνα
Ναι τώρα, θα του κάνουμε τη χάρη.

Δε μπορεί να καταλάβει πως οτιδήποτε φέρνει φράγκα δεν κόβεται.
Άβαταρ μέλους
under

Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:20 Για αυτό τις πουλάνε σε 12χρονα. Γιατί τα 13χρονα δε μπορούν να τα πείσουν πως όλα αυτά έχουν οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Ξεφουσκώνει γρήγορα η όλη φάση. Εσύ γιατί ανησυχείς. Τόσο εύκολα φοβάσαι πως θα παρασυρθούν τα παιδιά σου;
Ναι ειναι γνωστο οτι τα 13χρονα ειναι ιδιαιτερως ωριμα.Να τα βαλουμε και να ψηφιζουν.
Βεβαια οταν κατσει η στραβη μετα απο καποια χρονια και το ωριμο 13χρονο καταντησει για δεσιμο και απο βιντεο με απειλες για μαχαιρωματα πεσει στα δυσκολα και τις κλαψες επειδη καταστρεφεται η φουσκα στην οποια δηθεν ζει,καποια πονοψυχη κυριουλα θα βρεθει να γραψει "το καημενο το παιδι ειχε προβλημα με ναρκωτικα"...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Naida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:12
Naida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:08

Δεν είναι μαλθακοτητα.

Ούτε τα δικά σας επιχειρήματα βλέπω. Δεν είναι κριτική αυτό που του συνέβη για να τίθεται θέμα ψυχραιμίας. Τα νομίσματα σας είναι καλπικα αγαπητέ. Χα.
Τι είναι αν όχι κριτική; Αγαπητή μου φίλη, αυτό που του φτωχό παιδί υπέστη, για να συνοψίσουμε, ήταν μια προσβολή ιδιαιτερότητας χαρακτήρα κι όχι ελαττώματος χαρακτήρα. Αυτή η κριτική είναι μια γελοιότητα. Θα έπρεπε να έχει την ωριμότητα να μην δώσει σημασία. Αυτή η ωριμότητα απαιτεί σκληραγώγηση χαρακτήρα που προφανώς το παιδί ποτέ δεν είχε. Οι γονείς του απ ότι καταλαβαίνω το είχαν παρατημένο σαν γέρικο σκυλί.
Η έλλειψη σκληραγώγησης κι ακεραιότητας χαρακτήρα εξαργυρώνεται γρήγορα στον πραγματικό κόσμο. Αυτά είναι πράγματα γνωστά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

under έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:25
Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:20 Για αυτό τις πουλάνε σε 12χρονα. Γιατί τα 13χρονα δε μπορούν να τα πείσουν πως όλα αυτά έχουν οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Ξεφουσκώνει γρήγορα η όλη φάση. Εσύ γιατί ανησυχείς. Τόσο εύκολα φοβάσαι πως θα παρασυρθούν τα παιδιά σου;
Ναι ειναι γνωστο οτι τα 13χρονα ειναι ιδιαιτερως ωριμα.Να τα βαλουμε και να ψηφιζουν.
Βεβαια οταν κατσει η στραβη μετα απο καποια χρονια και το ωριμο 13χρονο καταντησει για δεσιμο και απο βιντεο με απειλες για μαχαιρωματα πεσει στα δυσκολα και τις κλαψες επειδη καταστρεφεται η φουσκα στην οποια δηθεν ζει,καποια πονοψυχη κυριουλα θα βρεθει να γραψει "το καημενο το παιδι ειχε προβλημα με ναρκωτικα"...
Το τερμάτισες.

Δλδ το πρόβλημα είναι η μουσική κι όχι η κατεστραμμένη οικογένεια;

Ωραίος.
Άβαταρ μέλους
under

Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:33 Το τερμάτισες.

Δλδ το πρόβλημα είναι η μουσική κι όχι η κατεστραμμένη οικογένεια;

Ωραίος.
Ναι εχεις δικιο.Διοτι το 13χρονο ειναι ωριμο και οταν βλεπει τετοια βιντεοκλιπς με ευκολα λευτα απο πρεζεμποριο και ληστειες ειναι σιγουρο οτι δεν θα ψαχτει με αυτο το κυκλωματακι αλλα θα παει στη μανουλα να του διαβασει την κοκκινοσκουφιτσα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Τι ειδους μοδα ειναι αυτη τα τελευταια χρονια με τους ραπερ σε ολες τις χωρες?
Τι λενε αυτοι οι τυποι στα τραγουδια τους? Ποιο ειναι το μηνυμα που περνανε?
Στη δικη μου εποχη ολες οι ραπιες μιλουσαν για ναρκωτικα, συμμοριες και ΜΟΥΝΑΡΕΣ (ολο σε κατι πισινες ηταν με κατι μικροσκοπικα μαγιο και κουνιοντουσταν περα δωθε).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 13 Φεβ 2021, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:29
Naida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:12

Τι είναι αν όχι κριτική; Αγαπητή μου φίλη, αυτό που του φτωχό παιδί υπέστη, για να συνοψίσουμε, ήταν μια προσβολή ιδιαιτερότητας χαρακτήρα κι όχι ελαττώματος χαρακτήρα. Αυτή η κριτική είναι μια γελοιότητα. Θα έπρεπε να έχει την ωριμότητα να μην δώσει σημασία. Αυτή η ωριμότητα απαιτεί σκληραγώγηση χαρακτήρα που προφανώς το παιδί ποτέ δεν είχε. Οι γονείς του απ ότι καταλαβαίνω το είχαν παρατημένο σαν γέρικο σκυλί.
Η έλλειψη σκληραγώγησης κι ακεραιότητας χαρακτήρα εξαργυρώνεται γρήγορα στον πραγματικό κόσμο. Αυτά είναι πράγματα γνωστά.
Είναι μια παρέμβαση στα προσωπικά του δεδομένα. Καταπάτηση των δικαιωμάτων του και ουχί κριτική. Σκληροί άνθρωποι είναι αυτοί/ες που το έκαναν αυτό. Δεν θέλουμε άλλους σκληρούς άνθρωπους. Θέλουμε ανθρώπους με ευαισθησίες που συναισθανονται και σέβονται.
Τώρα σε στριμωξα εγώ :8)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πάντως οι οικογένειες πρέπει να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τέτοιες μουσικές. Εντάξει εμείς τα ακούμε κ γελάμε, έχουν κ ανεβαστικα μπιτακια, πλάκα έχει η τραπ. Αλλα δεν είμαι σίγουρος αν τα 12χρονα τα παίρνουν όλα τόσο στην πλάκα. Κ οκ αυτοι είναι σκατοφλωροι ποζεραδες, αλλά ένας πιτσιρικάς άνετα μπορεί να επηρεαστεί κ να τη δει τρου τζι, να νομίζει ότι οι τραμπουκισμοί, τα ναρκωτικά και τα μαχαίρια είναι κουλ. Κ οι συμμαθητές του που θα φάνε καρπαζα κ για το σπίτι δεν ειναι fake σαν τα στοριζ των ποζεραδων φλωρων
Άβαταρ μέλους
under

EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:43 Πάντως οι οικογένειες πρέπει να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τέτοιες μουσικές. Εντάξει εμείς τα ακούμε κ γελάμε, έχουν κ ανεβαστικα μπιτακια, πλάκα έχει η τραπ. Αλλα δεν είμαι σίγουρος αν τα 12χρονα τα παίρνουν όλα τόσο στην πλάκα. Κ οκ αυτοι είναι σκατοφλωροι ποζεραδες, αλλά ένας πιτσιρικάς άνετα μπορεί να επηρεαστεί κ να τη δει τρου τζι, να νομίζει ότι οι τραμπουκισμοί, τα ναρκωτικά και τα μαχαίρια είναι κουλ. Κ οι συμμαθητές του που θα φάνε καρπαζα κ για το σπίτι δεν ειναι fake σαν τα στοριζ των ποζεραδων φλωρων
Σε διαψευδει η Gherschaagk ,δεν υπαρχει κανενα προλβημα.

Κατα τα αλλα η οικογενεια ΔΕΝ μπορει να προστατευσει τα παιδια απο τετοιες μουσικες.Η τουλαχιστον δεν μπορει μονη της.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”