!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φυλές νεοφιλελέδων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Φυλές νεοφιλελέδων
1. Ο πρώην πασόκος. Οπαδός του Σημιτικού πασόκ, έμεινε ορφανούλη στους πέντε βρόμους, αφού μας τελείωσε και ο Σημίτης, και το ΠΑΣΟΚ. Κάποτε μίλαγε με πάθος για τη ΔΕΞΑ, αλλά τώρα κουνάει τα σημαιάκια της νουδου. Γράφει απ' τα κεντρικά της νουδού, με αφίσα του Γκαντέμη στο μπάκγκράουντ.
2. Ο ΔΥ. Κατηγορεί όλους του άλλους ΔΥ πλην του ιδίου. Έχει εξαντλήσει ο,τι άδεια υπάρχει και δεν υπάρχει, και έχει επιχειρήσει μέχρι και εξόδους στην Αγορά, με πονήματά του, που ούτε δωρεάν δεν τα παίρνει κανένας. Γράφει παραδοσιακά απ' την δημόσια υπηρεσία του, με την ουρά από φουκαράδες που περιμένουν να τελειώσουν τη δουλειά τους να φαίνεται από δορυφόρο. Α, όλα κι όλα. Νεοφιλελευθερισμός για τους άλλους. Για 'μας, σοσιαλισμός.
3. Ο Οικωλόγος. Φανατικός θαυμαστής του ΧιPig, δεν τον ενοχλεί καθόλου που η Κίνα μολύνει τον πλανήτη, αφού οι Κινέζοι δεν είναι Λευκοί. Βλέπει την Γκρέτα Καρτούνμπεργκ ως μέγιστη οικονομολόγο (μεταξύ άλλων). Θεωρεί οτι τα εμπορεύματα μεταφέρονται με τηλεμεταφορά, οπότε οι τιμές των καυσίμων δεν έχουν καμία σημασία. "δεν πά να φτάσει και 5 το λίτρο η μπενζίνα? Εγώ δεν έχω αμάξι. Χαχαχα". Γράφει απ' το υπόγειο των γονιών του.
4. Ο "σκεπτόμενος". Δουλεύει σε επιχείρηση-γαλέρα, παίρνει 300 ευρώ το μήνα, αλλά νομίζει οτι είναι δυο σκαλοπάτια κάτω απ' τον Μπίλ Γκέητς. Θεωρεί τον εαυτό του "στέλεχος" της επιχείρησης, ενώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε τ' όνομά του (εκτός αν δούν το καρτελάκι). Γράφει απ' το σπίτι του, πιθανόν παράλληλα με απαντήσεις που δίνει όλη νύχτα υπερασπιζόμενος την επιχείρηση στην οποία εργάζεται (ενώ εκείνοι θα τον απέλυαν χωρίς δεύτερη σκέψη).
2. Ο ΔΥ. Κατηγορεί όλους του άλλους ΔΥ πλην του ιδίου. Έχει εξαντλήσει ο,τι άδεια υπάρχει και δεν υπάρχει, και έχει επιχειρήσει μέχρι και εξόδους στην Αγορά, με πονήματά του, που ούτε δωρεάν δεν τα παίρνει κανένας. Γράφει παραδοσιακά απ' την δημόσια υπηρεσία του, με την ουρά από φουκαράδες που περιμένουν να τελειώσουν τη δουλειά τους να φαίνεται από δορυφόρο. Α, όλα κι όλα. Νεοφιλελευθερισμός για τους άλλους. Για 'μας, σοσιαλισμός.
3. Ο Οικωλόγος. Φανατικός θαυμαστής του ΧιPig, δεν τον ενοχλεί καθόλου που η Κίνα μολύνει τον πλανήτη, αφού οι Κινέζοι δεν είναι Λευκοί. Βλέπει την Γκρέτα Καρτούνμπεργκ ως μέγιστη οικονομολόγο (μεταξύ άλλων). Θεωρεί οτι τα εμπορεύματα μεταφέρονται με τηλεμεταφορά, οπότε οι τιμές των καυσίμων δεν έχουν καμία σημασία. "δεν πά να φτάσει και 5 το λίτρο η μπενζίνα? Εγώ δεν έχω αμάξι. Χαχαχα". Γράφει απ' το υπόγειο των γονιών του.
4. Ο "σκεπτόμενος". Δουλεύει σε επιχείρηση-γαλέρα, παίρνει 300 ευρώ το μήνα, αλλά νομίζει οτι είναι δυο σκαλοπάτια κάτω απ' τον Μπίλ Γκέητς. Θεωρεί τον εαυτό του "στέλεχος" της επιχείρησης, ενώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε τ' όνομά του (εκτός αν δούν το καρτελάκι). Γράφει απ' το σπίτι του, πιθανόν παράλληλα με απαντήσεις που δίνει όλη νύχτα υπερασπιζόμενος την επιχείρηση στην οποία εργάζεται (ενώ εκείνοι θα τον απέλυαν χωρίς δεύτερη σκέψη).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Μαυροβασίλης
Re: Φυλές νεοφιλελέδων
δε φαντάζομαι να έχεις σχετικά παραδείγματα;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Αυτές οι κατηγορίες παίζουν δυνατά και στους αντινεοφιλελε.Kauldron έγραψε: 12 Φεβ 2021, 18:06 1. Ο πρώην πασόκος. Οπαδός του Σημιτικού πασόκ, έμεινε ορφανούλη στους πέντε βρόμους, αφού μας τελείωσε και ο Σημίτης, και το ΠΑΣΟΚ. Κάποτε μίλαγε με πάθος για τη ΔΕΞΑ, αλλά τώρα κουνάει τα σημαιάκια της νουδου. Γράφει απ' τα κεντρικά της νουδού, με αφίσα του Γκαντέμη στο μπάκγκράουντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλογραμμένη αρχική ανάρτηση, στηρίζω αν και δεν ταυτίζομαι με τη στοχοποίηση φορουμιτών. Εγώ θα παραδεχτώ τον σκληροπυρηνικό νεοφιλελεύθερο που δεν θα αναζητήσει κρατική βοήθεια αν αποτύχει. Και κάτι τέτοιοι σπανίζουν δυστυχώς, αν δεν έχουν εκλείψει οριστικά ήδη.
- Dwarven Blacksmith
Ελπίζω ο 3 να μην είμαι εγώ, διαφορετικά επιφυλάσσομαι των νόμιμων δικαιωμάτων μου, δεδομένου ότι δεν μένω στο υπόγειο αλλά στη σοφίτα των γονιών μου.
Σε φόρμα ομολογουμένως ο Kauldron
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το πιο εξωφρενικό αλλά κατανοητό για την ελληνική σύγχυση εννοιών είναι ότι μπορεί οπαδός της Γκρέτας να είναι νεοφιλελεύθερος,δηλαδή και οπαδός της Θάτσερ.
Για μερικούς όποιος δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής αναγκαστικά είναι νεοφιλελεύθερος.
Για μερικούς όποιος δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής αναγκαστικά είναι νεοφιλελεύθερος.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό γιατί εξωφρενικό;πατησιωτης έγραψε: 12 Φεβ 2021, 18:53 Το πιο εξωφρενικό αλλά κατανοητό για την ελληνική σύγχυση εννοιών είναι ότι μπορεί οπαδός της Γκρέτας να είναι νεοφιλελεύθερος,δηλαδή και οπαδός της Θάτσερ.![]()
Η Θάτσερ ήταν πολέμιος της κλιματικής αλλαγής.
https://www.scientificamerican.com/arti ... te-change/'Real enough'
"The danger of global warning is as yet unseen, but real enough for us to make changes and sacrifices, so that we do not live at the expense of future generations," she told delegates, according to a transcript of the speech archived online at the Margaret Thatcher Foundation. A short video also survives.
"Our ability to come together to stop or limit damage to the world's environment will be perhaps the greatest test of how far we can act as a world community," she said. "We shall need statesmanship of a rare order."
"Our immediate task is to carry as many countries as possible with us, so that we can negotiate a successful framework convention on climate change in 1992," she said in that 1990 speech. "To accomplish these tasks, we must not waste time and energy disputing the IPCC's report or debating the right machinery for making progress."
Η άρνηση της είναι Αμερικανικό φαινόμενο, πουθενά αλλού στον κόσμο δεν είναι κάτι μέηνστρημ.
Ενα δικιο το εχεις εδωπατησιωτης έγραψε: 12 Φεβ 2021, 18:53
Αυτοί ξέρουν, εσύ δεν ξέρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εξαιρετικά εύστοχο και καλογραμμένο.Kauldron έγραψε: 12 Φεβ 2021, 18:06 1. Ο πρώην πασόκος. Οπαδός του Σημιτικού πασόκ, έμεινε ορφανούλη στους πέντε βρόμους, αφού μας τελείωσε και ο Σημίτης, και το ΠΑΣΟΚ. Κάποτε μίλαγε με πάθος για τη ΔΕΞΑ, αλλά τώρα κουνάει τα σημαιάκια της νουδου. Γράφει απ' τα κεντρικά της νουδού, με αφίσα του Γκαντέμη στο μπάκγκράουντ.
Υπάρχουν και άλλα όπως μία κατηγορία πρώην αριστερών, μερικές φορές και Κνιτών ή κομμουνιστών που από υπερβολικό ζήλο ως "νεοφώτιστοι" πλειοδοτούν σε φιλελευθερισμό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Aprilianos
λειπουν οι οπαδοι της Δρασης και της φιλελευθερης συμμαχιας. Γνωστες για τη σταση τους στο θεμα της "μακεδονικης μειονοτητας" απο το 2007
1451 έγραψε: 12 Φεβ 2021, 18:39 Καλογραμμένη αρχική ανάρτηση, στηρίζω αν και δεν ταυτίζομαι με τη στοχοποίηση φορουμιτών. Εγώ θα παραδεχτώ τον σκληροπυρηνικό νεοφιλελεύθερο που δεν θα αναζητήσει κρατική βοήθεια αν αποτύχει. Και κάτι τέτοιοι σπανίζουν δυστυχώς, αν δεν έχουν εκλείψει οριστικά ήδη.
Σας ευχαριστώ.Αρχέλαος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 19:40
Εξαιρετικά εύστοχο και καλογραμμένο.
Υπάρχουν και άλλα όπως μία κατηγορία πρώην αριστερών, μερικές φορές και Κνιτών ή κομμουνιστών που από υπερβολικό ζήλο ως "νεοφώτιστοι" πλειοδοτούν σε φιλελευθερισμό.
Ομολογώ πως δεν περίμενα να κ΄πάει τόσο καλά, έλεγα θα φύγει άπατο.
Βεβαίως και υπάρχει πάρα πολύ περιθώριο για βελτίωση και να προστεθούν και περισσότερες κατηγορίες.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 18:45Ελπίζω ο 3 να μην είμαι εγώ, διαφορετικά επιφυλάσσομαι των νόμιμων δικαιωμάτων μου, δεδομένου ότι δεν μένω στο υπόγειο αλλά στη σοφίτα των γονιών μου.
Τους Δρασίτες μόνο ακουστά τους έχω. Τους άλλους ούτε καν τους έχω ακούσει ποτέ. Θα μπορούσα να προσθέσω και τους "Ξεβλαχεμένους", αυτούς δηλαδή που δε βλέπουν καμία εξωτερική απειλή για τη χώρα, και που θεωρούν τις αμυντικές δαπάνες περιττές, γιατί "και οι Ευρωπέη δεν έχουν αμυντικές δαπάνες, αφού!". Ο "ξεβλαχεμένος" έχει μια περίεργη άποψη περί γεωγραφίας, νομίζοντας πως βρίσκεται κάπου στο Λιχτεντστάιν. Από πού στο καλό γράφει δε γνωρίζω, και αμφιβάλλω αν γνωρίζει και ο ίδιος.Aprilianos έγραψε: 12 Φεβ 2021, 19:43 λειπουν οι οπαδοι της Δρασης και της φιλελευθερης συμμαχιας. Γνωστες για τη σταση τους στο θεμα της "μακεδονικης μειονοτητας" απο το 2007
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 13 Φεβ 2021, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και όποιος δεν είναι κομουνιστής είναι φασίσταςπατησιωτης έγραψε: 12 Φεβ 2021, 18:53 Το πιο εξωφρενικό αλλά κατανοητό για την ελληνική σύγχυση εννοιών είναι ότι μπορεί οπαδός της Γκρέτας να είναι νεοφιλελεύθερος,δηλαδή και οπαδός της Θάτσερ.![]()
Ακόμη και εάν πιστεύει στην κοινοβουλευτική δημοκρατία σαν σοσιαλδημοκράτης ..