!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Που είναι τα χιόνια; 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
stergiosbik έγραψε: 13 Φεβ 2021, 10:25Σε μας εδώ άρχισε νωρίς,κατά τις 7:30.taliban έγραψε: 13 Φεβ 2021, 09:23 Ξεκίνησε να χιονίζει και ακομη δεν ήρθε καλά καλά το χαμηλο .
Πάμε για θάψιμο .
Όλα καλά.
Χιονίζει τρικαλα καρδιτσα και βόρεια Ελλάδα.
Ερχοτανε σκόρπιες κάποιες νιφάδες και τώρα είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ χιονόπτωσης και χιονόνερου.
Φυσικά το κλίμα εμπνέει αγριως για αυτό...
![]()
Ξεκινα εσύ από λαρσα ελα μεχρι πηνειαδα δαμασι να ξεκινήσω κ γω απο τα ορεινά να βάλω ότι πάω στα μελισσια να τα βάλω μαλλιαρες κουβέρτες, να ανταλλάξουμε τα ψητά με μέλια
Θα έρθουν καλή μου , μην ανησυχείς .
Είστε πολύ αλήτες αμφότεροι ,σας οικτίρω και σας ζηλεύω ρε κωλόπαιδαtaliban έγραψε: 13 Φεβ 2021, 11:37stergiosbik έγραψε: 13 Φεβ 2021, 10:25Σε μας εδώ άρχισε νωρίς,κατά τις 7:30.taliban έγραψε: 13 Φεβ 2021, 09:23 Ξεκίνησε να χιονίζει και ακομη δεν ήρθε καλά καλά το χαμηλο .
Πάμε για θάψιμο .
Όλα καλά.
Ερχοτανε σκόρπιες κάποιες νιφάδες και τώρα είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ χιονόπτωσης και χιονόνερου.
![]()
![]()
![]()
Ξεκινα εσύ από λαρσα ελα μεχρι πηνειαδα δαμασι να ξεκινήσω κ γω απο τα ορεινά να βάλω ότι πάω στα μελισσια να τα βάλω μαλλιαρες κουβέρτες, να ανταλλάξουμε τα ψητά με μέλια![]()
-
stergiosbik
Η φτωχεια θελει καλοπεραση αγαπητε!Στύγιος έγραψε: 13 Φεβ 2021, 11:41Είστε πολύ αλήτες αμφότεροι ,σας οικτίρω και σας ζηλεύω ρε κωλόπαιδαtaliban έγραψε: 13 Φεβ 2021, 11:37stergiosbik έγραψε: 13 Φεβ 2021, 10:25
Σε μας εδώ άρχισε νωρίς,κατά τις 7:30.
![]()
![]()
![]()
Ξεκινα εσύ από λαρσα ελα μεχρι πηνειαδα δαμασι να ξεκινήσω κ γω απο τα ορεινά να βάλω ότι πάω στα μελισσια να τα βάλω μαλλιαρες κουβέρτες, να ανταλλάξουμε τα ψητά με μέλια![]()
![]()
Αλλωστε εμεις δεν ειμεθα της καλης κοινωνιας με τα χαβιαρια,τα σουσια και τις σουπες απο φωλιες χελιδονιων.
Κατι παλιοκρεατα μασουλαμε αλλα φροντιζουμε να εχουμε καλη παρεα!!!
Αυτά έχουν χοληστερίνη
-
stergiosbik
Γμσ τα.taliban έγραψε: 13 Φεβ 2021, 11:37stergiosbik έγραψε: 13 Φεβ 2021, 10:25Σε μας εδώ άρχισε νωρίς,κατά τις 7:30.taliban έγραψε: 13 Φεβ 2021, 09:23 Ξεκίνησε να χιονίζει και ακομη δεν ήρθε καλά καλά το χαμηλο .
Πάμε για θάψιμο .
Όλα καλά.
![]()
![]()
![]()
Αμα φτασω στα συνορα θα το κοψω προς τα πανω προς το χωριο!
Συνδρομο στερησης μου προξενησαν οι μλκς τωρα στα γεραματα.
-
stergiosbik
Γι αυτο ειναι ωραια!
Για να ειμαι ειλικρινης αυτη την εβδομαδα νηστεια γιοκ.
Ο καιρος επιβαλλει κρεατοκρεπάλη και κρασακι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με το που θα λήξει αυτή η καραντίνα, ετοιμάσου, κατεβαίνουμε Αθήνα οι 2 μας. Εγώ για σοπινγκ μέχρι τελικής πτώσης κι εσύ για προσκύνημα.bluerose έγραψε: 13 Φεβ 2021, 11:43 Σημειωτέον εγώ είμαι πιο δώθε, άρχισε να το στρώνει
Τι ωραία... Και καραντίνα και χιόνι λες κι είμαι φυλακή
![]()
Εντάξει μάτια μου;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ακυρον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 13 Φεβ 2021, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κωλόπαιδα, μοναχοφάηδεςstergiosbik έγραψε: 13 Φεβ 2021, 11:48
Η φτωχεια θελει καλοπεραση αγαπητε!
Αλλωστε εμεις δεν ειμεθα της καλης κοινωνιας με τα χαβιαρια,τα σουσια και τις σουπες απο φωλιες χελιδονιων.
Κατι παλιοκρεατα μασουλαμε αλλα φροντιζουμε να εχουμε καλη παρεα!!!![]()
Προς το παρον Τρίκαλα και Φαρκαδόνα πολύ λίγα πράγματα. Κάτι ανάμεσα σε βροχή και χιονόνερο. Από το απόγευμα λένε θα το γυρίσει σε χιονι και θα ρίξει 20 με 30 πόντους μέχρι αύριο. Να δουμε αν θα πέσουν μέσα.
Κι εδώ καλά είναι Θεσσαλονίκη θα σε παρω στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου μαζί και μετά στο κόσμος για σοπινγκ!Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 12:06Με το που θα λήξει αυτή η καραντίνα, ετοιμάσου, κατεβαίνουμε Αθήνα οι 2 μας. Εγώ για σοπινγκ μέχρι τελικής πτώσης κι εσύ για προσκύνημα.bluerose έγραψε: 13 Φεβ 2021, 11:43 Σημειωτέον εγώ είμαι πιο δώθε, άρχισε να το στρώνει
![]()
Εντάξει μάτια μου;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω τάσεις φυγής. Θέλω πιο μακριά.bluerose έγραψε: 13 Φεβ 2021, 12:21Κι εδώ καλά είναι Θεσσαλονίκη θα σε παρω στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου μαζί και μετά στο κόσμος για σοπινγκ!Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2021, 12:06Με το που θα λήξει αυτή η καραντίνα, ετοιμάσου, κατεβαίνουμε Αθήνα οι 2 μας. Εγώ για σοπινγκ μέχρι τελικής πτώσης κι εσύ για προσκύνημα.bluerose έγραψε: 13 Φεβ 2021, 11:43 Σημειωτέον εγώ είμαι πιο δώθε, άρχισε να το στρώνει
![]()
Εντάξει μάτια μου;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις