!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Να εμβολιαστείτε ωρέ ,μη τρέχετε και βάζετε "βύσμα" για σειρά, σας χαρίζω και τη δική μου.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Στύγιος έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:14 Να εμβολιαστείτε ωρέ ,μη τρέχετε και βάζετε "βύσμα" για σειρά, σας χαρίζω και τη δική μου.
Εγώ θα την έπαιρνα αλλα επειδή είμαι νέο παιδί χωρίς προβλήματα υγείας καλύτερα να την πάρει κανας αλλος τη θέση που θα σου έπαιρνα, είναι λίγο γαϊδουρια. Σα να μη δίνεις τη θέση σου στον παππού στο λεωφορείο (όχι ότι μπαίνω δλδ αλλα λεμε :roll: )
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Ο Μοσιαλος γραφει βλακειες.Υπαρχουν νεκροι και απο εμβολιασμενους στο Ισραηλ.Σας παραπεμπω στον Ισραηλινο του οποιου τα τουιτ ανεβαζω και ανανεωνει καθε λιγες μερες τα στοιχεια.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

NewModelArmy έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:33 Ο Μοσιαλος γραφει βλακειες.Υπαρχουν νεκροι και απο εμβολιασμενους στο Ισραηλ.Σας παραπεμπω στον Ισραηλινο του οποιου τα τουιτ ανεβαζω και ανανεωνει καθε λιγες μερες τα στοιχεια.
Ποσοι νεκροι;
Απο Κορονοϊο ή αλλη αιτια πεθαναν;

Δε νομιζω οτι το ζητημα ειναι να μην εχουμε νεκρους ή αρρωστους
Να μην φραζουν τα νοσοκομεια απο εισαγωγες με την οικονομια ανοιχτη ειναι ο στοχος
Στύγιος

Δημοκρατικός έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:58
Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:07 Πήγε να πει κάτι η διευθύντρια και της είπα ότι της χαρίζω και το δικό μου ,να πάρει διπλή δόση , μη τη χάσουμε :lol:
Δεν καταλαβαίνω πλέον ούτε Χριστούλη , ούτε Αλλάχ, έχω μπει σε auto mode.
Σφίγγει ο κλοιός. Θέμα χρόνου να δώσεις μπράτσο στον σατανά.
Aντιτασσόμεθα στα εμβόλια του Αντιχρίστου.Και θα μου κλάσει μια μάντρα..
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

37 νεκροί που ειχαν κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση εγραψε αυτός που λεω χτες. Που τα βρηκε αυτά τα νούμερα ο Μοσιαλος δεν ξερω. Αλλα το ποτε ακριβως κολλησαν και αν ειχαν αναπτυξει αντισωματα είναι θολο.Η θεση αυτου που σας λεω ειναι οτι το εμβολιο ειναι αποτελεσματικο, υπάρχει σαφης μειωση των δεικτων στους ανω των 60 αλλα οχι 95% κάτι που ο ίδιος αποδίδει στις μεταλλαξεις.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

NewModelArmy έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:44 37 νεκροί που ειχαν κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση εγραψε αυτός που λεω χτες. Που τα βρηκε αυτά τα νούμερα ο Μοσιαλος δεν ξερω. Αλλα το ποτε ακριβως κολλησαν και αν ειχαν αναπτυξει αντισωματα είναι θολο.Η θεση αυτου που σας λεω ειναι οτι το εμβολιο ειναι αποτελεσματικο, υπάρχει σαφης μειωση των δεικτων στους ανω των 60 αλλα οχι 95% κάτι που ο ίδιος αποδίδει στις μεταλλαξεις.
Ειναι λιγο ασαφη τα στοιχεια

Το συγκεκριμενο εμβολιο προστατευει με δευτερη δοση.

Οι 37 νεκροι απο τι πεθαναν;
Απο κορονοϊο / επιπλοκες κορονοϊού / κάτι ασχετο / ''φυσικα'' αιτια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 13 Φεβ 2021, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Στύγιος έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:41
Δημοκρατικός έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:58
Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:07 Πήγε να πει κάτι η διευθύντρια και της είπα ότι της χαρίζω και το δικό μου ,να πάρει διπλή δόση , μη τη χάσουμε :lol:
Σφίγγει ο κλοιός. Θέμα χρόνου να δώσεις μπράτσο στον σατανά.
Aντιτασσόμεθα στα εμβόλια του Αντιχρίστου.Και θα μου κλάσει μια μάντρα..
Αυτός είναι ο Aντίχριστος

Εικόνα

όποιος δεν βάλει την Eυλογία του Eμβολίου στις φλέβες του, θα τον σουβλάνε τα ταγκαλάκια μια αιωνιότητα στην κόλαση.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Λοιπον μιλησα με την αδερφη μου απο το Βερολινο, ο γαμπρος μου (χειρουργος) και οι συναδελφοι του εκαναν την πρωτη δοση του Αστρα Ζενεκα, οι μισοι βγηκαν οφφ με ναυτιες, πυρετους, εμετους κλπ και βγηκαν σε αναρρωτικη αδεια. Not bad....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Στύγιος

Τη Δευτέρα έχω ενημέρωση γονέων μέσω Webex. Όποιος μου "σπάσει τα παπάρια" πέραν 2 λεπτου ,ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΠΑΝ :smt077
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:11
Αμαρτάνεις, είσαι μια άτακτη δεινοσαυρίνα που αρνείται να μπει στην κιβωτό του Νώε.
Ατομλκ! :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

NewModelArmy έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:4437 νεκροί που ειχαν κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση εγραψε αυτός που λεω χτες. Που τα βρηκε αυτά τα νούμερα ο Μοσιαλος δεν ξερω. Αλλα το ποτε ακριβως κολλησαν και αν ειχαν αναπτυξει αντισωματα είναι θολο.Η θεση αυτου που σας λεω ειναι οτι το εμβολιο ειναι αποτελεσματικο, υπάρχει σαφης μειωση των δεικτων στους ανω των 60 αλλα οχι 95% κάτι που ο ίδιος αποδίδει στις μεταλλαξεις.
Να περιμένουμε να δούμε την ανακοίνωση τής Μακάμπη.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Στύγιος

Μπινελίκια Στύγιου χθες. Καθόταν 2 χαζομαλάκες καθηγητές και κουβέντιαζαν αμέριμνοι στα μισά της σκάλας με μισοκατεβασμένες μάσκες. Κι από πίσω να γίνεται χαμός από μαθητές . Μπορεί να ακούστηκα και μέχρι το διπλανό λύκειο...
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Μήπως θα έπρεπε ως εναλλακτική να δοθεί προτεραιότητα στους εμβολιασμούς εκείνων των ηλικιακών ομάδων που ανήκουν στο ενεργό εργατικό δυναμικό της χώρας και που πρέπει να έρχονται σε επαφή με κόσμο συνεχώς; Μήπως έτσι είχε διασωθεί κάτι παραπάνω από την εστίαση και όσοι ήθελαν να δουλέψουν θα όφειλαν να εμβολιάσουν το προσωπικό τους; Αντιλαμβάνομαι πως ακόμα ίσως δεν έχουμε απτά στοιχεία πως ο εμβολιασμός αποτρέπει την μετάδοση, αλλά ομάδες υψηλού κινδύνου κυρίως οι ηλικιωμένοι, έχουν αυτοπεριοριστεί στο σπίτι τους. Δεν ξέρω αν θα είχαμε διαφορετική εξέλιξη της εικόνας της πανδημίας βέβαια, μια σκέψη είναι που δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί εύκολα λόγω πολιτικού κόστους ενδεχομένως.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”