!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Να εμβολιαστείτε ωρέ ,μη τρέχετε και βάζετε "βύσμα" για σειρά, σας χαρίζω και τη δική μου.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- EKPLIKTIKOS
Εγώ θα την έπαιρνα αλλα επειδή είμαι νέο παιδί χωρίς προβλήματα υγείας καλύτερα να την πάρει κανας αλλος τη θέση που θα σου έπαιρνα, είναι λίγο γαϊδουρια. Σα να μη δίνεις τη θέση σου στον παππού στο λεωφορείο (όχι ότι μπαίνω δλδ αλλα λεμεΣτύγιος έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:14 Να εμβολιαστείτε ωρέ ,μη τρέχετε και βάζετε "βύσμα" για σειρά, σας χαρίζω και τη δική μου.
- NewModelArmy
Ο Μοσιαλος γραφει βλακειες.Υπαρχουν νεκροι και απο εμβολιασμενους στο Ισραηλ.Σας παραπεμπω στον Ισραηλινο του οποιου τα τουιτ ανεβαζω και ανανεωνει καθε λιγες μερες τα στοιχεια.
Ποσοι νεκροι;NewModelArmy έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:33 Ο Μοσιαλος γραφει βλακειες.Υπαρχουν νεκροι και απο εμβολιασμενους στο Ισραηλ.Σας παραπεμπω στον Ισραηλινο του οποιου τα τουιτ ανεβαζω και ανανεωνει καθε λιγες μερες τα στοιχεια.
Απο Κορονοϊο ή αλλη αιτια πεθαναν;
Δε νομιζω οτι το ζητημα ειναι να μην εχουμε νεκρους ή αρρωστους
Να μην φραζουν τα νοσοκομεια απο εισαγωγες με την οικονομια ανοιχτη ειναι ο στοχος
Aντιτασσόμεθα στα εμβόλια του Αντιχρίστου.Και θα μου κλάσει μια μάντρα..Δημοκρατικός έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:58Σφίγγει ο κλοιός. Θέμα χρόνου να δώσεις μπράτσο στον σατανά.Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:07 Πήγε να πει κάτι η διευθύντρια και της είπα ότι της χαρίζω και το δικό μου ,να πάρει διπλή δόση , μη τη χάσουμε![]()
Δεν καταλαβαίνω πλέον ούτε Χριστούλη , ούτε Αλλάχ, έχω μπει σε auto mode.
- NewModelArmy
37 νεκροί που ειχαν κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση εγραψε αυτός που λεω χτες. Που τα βρηκε αυτά τα νούμερα ο Μοσιαλος δεν ξερω. Αλλα το ποτε ακριβως κολλησαν και αν ειχαν αναπτυξει αντισωματα είναι θολο.Η θεση αυτου που σας λεω ειναι οτι το εμβολιο ειναι αποτελεσματικο, υπάρχει σαφης μειωση των δεικτων στους ανω των 60 αλλα οχι 95% κάτι που ο ίδιος αποδίδει στις μεταλλαξεις.
Ειναι λιγο ασαφη τα στοιχειαNewModelArmy έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:44 37 νεκροί που ειχαν κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση εγραψε αυτός που λεω χτες. Που τα βρηκε αυτά τα νούμερα ο Μοσιαλος δεν ξερω. Αλλα το ποτε ακριβως κολλησαν και αν ειχαν αναπτυξει αντισωματα είναι θολο.Η θεση αυτου που σας λεω ειναι οτι το εμβολιο ειναι αποτελεσματικο, υπάρχει σαφης μειωση των δεικτων στους ανω των 60 αλλα οχι 95% κάτι που ο ίδιος αποδίδει στις μεταλλαξεις.
Το συγκεκριμενο εμβολιο προστατευει με δευτερη δοση.
Οι 37 νεκροι απο τι πεθαναν;
Απο κορονοϊο / επιπλοκες κορονοϊού / κάτι ασχετο / ''φυσικα'' αιτια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 13 Φεβ 2021, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Δημοκρατικός
Αυτός είναι ο AντίχριστοςΣτύγιος έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:41Aντιτασσόμεθα στα εμβόλια του Αντιχρίστου.Και θα μου κλάσει μια μάντρα..Δημοκρατικός έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:58Σφίγγει ο κλοιός. Θέμα χρόνου να δώσεις μπράτσο στον σατανά.Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:07 Πήγε να πει κάτι η διευθύντρια και της είπα ότι της χαρίζω και το δικό μου ,να πάρει διπλή δόση , μη τη χάσουμε![]()

όποιος δεν βάλει την Eυλογία του Eμβολίου στις φλέβες του, θα τον σουβλάνε τα ταγκαλάκια μια αιωνιότητα στην κόλαση.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Λοιπον μιλησα με την αδερφη μου απο το Βερολινο, ο γαμπρος μου (χειρουργος) και οι συναδελφοι του εκαναν την πρωτη δοση του Αστρα Ζενεκα, οι μισοι βγηκαν οφφ με ναυτιες, πυρετους, εμετους κλπ και βγηκαν σε αναρρωτικη αδεια. Not bad....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τη Δευτέρα έχω ενημέρωση γονέων μέσω Webex. Όποιος μου "σπάσει τα παπάρια" πέραν 2 λεπτου ,ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΠΑΝ 
- hellegennes
Ατομλκ!Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:11Αμαρτάνεις, είσαι μια άτακτη δεινοσαυρίνα που αρνείται να μπει στην κιβωτό του Νώε.Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:07 Πήγε να πει κάτι η διευθύντρια και της είπα ότι της χαρίζω και το δικό μου ,να πάρει διπλή δόση , μη τη χάσουμε![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Να περιμένουμε να δούμε την ανακοίνωση τής Μακάμπη.NewModelArmy έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:4437 νεκροί που ειχαν κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση εγραψε αυτός που λεω χτες. Που τα βρηκε αυτά τα νούμερα ο Μοσιαλος δεν ξερω. Αλλα το ποτε ακριβως κολλησαν και αν ειχαν αναπτυξει αντισωματα είναι θολο.Η θεση αυτου που σας λεω ειναι οτι το εμβολιο ειναι αποτελεσματικο, υπάρχει σαφης μειωση των δεικτων στους ανω των 60 αλλα οχι 95% κάτι που ο ίδιος αποδίδει στις μεταλλαξεις.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μπινελίκια Στύγιου χθες. Καθόταν 2 χαζομαλάκες καθηγητές και κουβέντιαζαν αμέριμνοι στα μισά της σκάλας με μισοκατεβασμένες μάσκες. Κι από πίσω να γίνεται χαμός από μαθητές . Μπορεί να ακούστηκα και μέχρι το διπλανό λύκειο...
Μήπως θα έπρεπε ως εναλλακτική να δοθεί προτεραιότητα στους εμβολιασμούς εκείνων των ηλικιακών ομάδων που ανήκουν στο ενεργό εργατικό δυναμικό της χώρας και που πρέπει να έρχονται σε επαφή με κόσμο συνεχώς; Μήπως έτσι είχε διασωθεί κάτι παραπάνω από την εστίαση και όσοι ήθελαν να δουλέψουν θα όφειλαν να εμβολιάσουν το προσωπικό τους; Αντιλαμβάνομαι πως ακόμα ίσως δεν έχουμε απτά στοιχεία πως ο εμβολιασμός αποτρέπει την μετάδοση, αλλά ομάδες υψηλού κινδύνου κυρίως οι ηλικιωμένοι, έχουν αυτοπεριοριστεί στο σπίτι τους. Δεν ξέρω αν θα είχαμε διαφορετική εξέλιξη της εικόνας της πανδημίας βέβαια, μια σκέψη είναι που δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί εύκολα λόγω πολιτικού κόστους ενδεχομένως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις