Εισαγγελία Βέροιας; ω ναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γυφτοβαζελοχανουμισσες που πανηγυρίζετε να σας πληροφορήσω οτι ο Κάρυ δεν εμπλέκεται πουθενά στην ΠΑΕ Αρης. Μεγαλομέτοχος της εταιρίας είναι η ΑMANI SWiSS της αδελφής του. Και πρόεδρος της ΠΑΕ ο συνεπώνυμος ξάδελφος του. Συνεχίστε εσείς να ονειρεύεστε τη διάλυση μας.
-7 και να πατε στο καςArisvilla έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:17 Γυφτοβαζελοχανουμισσες που πανηγυρίζετε να σας πληροφορήσω οτι ο Κάρυ δεν εμπλέκεται πουθενά στην ΠΑΕ Αρης. Μεγαλομέτοχος της εταιρίας είναι η ΑMANI SWiSS της αδελφής του. Και πρόεδρος της ΠΑΕ ο συνεπώνυμος ξάδελφος του. Συνεχίστε εσείς να ονειρεύεστε τη διάλυση μας.
Αν ισχυει κατι τετοιο (το sdna ειναι εμπιστο σαιτ, δε βγαζει μπαρουφες), τοτε ντρεπομαι σαν φιλαθλος του Αρη για αυτον τον κοπριτη που εχουμε για ιδιοκτητη.
Δεν υπαρχει ομως καποιος λογος ανησυχιας. Η γαλαζια κολυμπηθρα του Σιλωαμ ετοιμαζει κατα συρροη αθωωσεις. Οποτε ειμαστε καλα.
Δεν υπαρχει ομως καποιος λογος ανησυχιας. Η γαλαζια κολυμπηθρα του Σιλωαμ ετοιμαζει κατα συρροη αθωωσεις. Οποτε ειμαστε καλα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
το Metro cash and carry του παλέτα λες;jason0 έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:18-7 και να πατε στο καςArisvilla έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:17 Γυφτοβαζελοχανουμισσες που πανηγυρίζετε να σας πληροφορήσω οτι ο Κάρυ δεν εμπλέκεται πουθενά στην ΠΑΕ Αρης. Μεγαλομέτοχος της εταιρίας είναι η ΑMANI SWiSS της αδελφής του. Και πρόεδρος της ΠΑΕ ο συνεπώνυμος ξάδελφος του. Συνεχίστε εσείς να ονειρεύεστε τη διάλυση μας.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Arisvilla έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:21Ρε πουθενά βαζελάκο μου βγάζεις μια είδηση που δεν αναφέρει ούτε το όνομα, ούτε την ομάδα και αναφέρει "αποκλειστικες πληροφορίες" του δημοσιογράφου του αφραγκούζου. Και μου τη βάζεις στο νήμα της ομάδας μου. Και λες οτι δεν ασχολείσαι κιόλας. Εσύ θα φας κανένα τρίμπαλο την Κυριακή και πάλι με τον ΑΡΗ θα ασχολείσαι.

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση ότι είστε πουστηδεςArisvilla έγραψε: 13 Φεβ 2021, 00:17 Γυφτοβαζελοχανουμισσες που πανηγυρίζετε να σας πληροφορήσω οτι ο Κάρυ δεν εμπλέκεται πουθενά στην ΠΑΕ Αρης. Μεγαλομέτοχος της εταιρίας είναι η ΑMANI SWiSS της αδελφής του. Και πρόεδρος της ΠΑΕ ο συνεπώνυμος ξάδελφος του. Συνεχίστε εσείς να ονειρεύεστε τη διάλυση μας.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
''οι ωραίοι εχουν χρεη'' στιχοι - μουσικη Β.Μ.
Περα της πλακας ομως. Αυτο ειναι μια ακομη δικαιώση για εμας τους αγνους φιλαθλους για τον κατα χρεωμενο κροίσο ο οποίος εδώ και 12 μήνες κάνει δαπανηρα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και απορούν όλοι που βρίσκει τα χρήματα σε μια περίοδο που χρωστούσε ακόμη και το ρεύμα του γηπέδου. Μια ακόμη απόδειξη οτι αποτελεί υποχείριο αλλού μεγαλο επιχειρηματία και ο ρολος του στην πολη ειναι ρολος αχυρανθρωπου.
Αντε να δουμε ο κ. αυγενακης και η κ. Μαρουπα θα σταθουν ανταξιοι των περιστασεων? Εδω υπαρχει κραυγαλεα περιπτωση πολυιδιοκτησιας.
Περα της πλακας ομως. Αυτο ειναι μια ακομη δικαιώση για εμας τους αγνους φιλαθλους για τον κατα χρεωμενο κροίσο ο οποίος εδώ και 12 μήνες κάνει δαπανηρα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και απορούν όλοι που βρίσκει τα χρήματα σε μια περίοδο που χρωστούσε ακόμη και το ρεύμα του γηπέδου. Μια ακόμη απόδειξη οτι αποτελεί υποχείριο αλλού μεγαλο επιχειρηματία και ο ρολος του στην πολη ειναι ρολος αχυρανθρωπου.
Αντε να δουμε ο κ. αυγενακης και η κ. Μαρουπα θα σταθουν ανταξιοι των περιστασεων? Εδω υπαρχει κραυγαλεα περιπτωση πολυιδιοκτησιας.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
Παρακαλούνται οι περήφανοι οπαδοί του ρούλη να πουν που βρίσκεται ο κύριος παλέτας. Υπάρχει κάτι επείγον να παραλάβει.
Για ποιον χτυπά η παλέτα;elchav έγραψε: 13 Φεβ 2021, 01:58Arisvilla έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:21Ρε πουθενά βαζελάκο μου βγάζεις μια είδηση που δεν αναφέρει ούτε το όνομα, ούτε την ομάδα και αναφέρει "αποκλειστικες πληροφορίες" του δημοσιογράφου του αφραγκούζου. Και μου τη βάζεις στο νήμα της ομάδας μου. Και λες οτι δεν ασχολείσαι κιόλας. Εσύ θα φας κανένα τρίμπαλο την Κυριακή και πάλι με τον ΑΡΗ θα ασχολείσαι.![]()
-
arisordeath
ωρε χαρά από τις αδερφές κανονιδου,μεγάλη ζημιά τους έχει κάνει ο θοδωράκης τελικά..
-
arisordeath
και ας πει κάποιος ρε παιδιά στο χαζοβιολικο βαζελακι εξ αυστραλίας ότι το αστείο που το παίζει αρειανος,δεν είναι πια αστείο.
ας συνεχίσει τον δίκαιο αγώνα ενάντια στο ολυμπιακο κατεστημένο και ενάντια στον σάπιο μαρινακη,
δηλαδή στον μόνο λόγο ύπαρξης του..
ας συνεχίσει τον δίκαιο αγώνα ενάντια στο ολυμπιακο κατεστημένο και ενάντια στον σάπιο μαρινακη,
δηλαδή στον μόνο λόγο ύπαρξης του..
-
arisordeath
"ασχολουμαι μονο οταν γραφονται για τον παναθηναικο μαλακιες που δεν ισχυουν"alekhine έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:25αφου δεν υπαρχει τιποτα δεν υπαρχει και λογος να εξαπτεσαιArisvilla έγραψε: 12 Φεβ 2021, 23:21Ρε πουθενά βαζελάκο μου βγάζεις μια είδηση που δεν αναφέρει ούτε το όνομα, ούτε την ομάδα και αναφέρει "αποκλειστικες πληροφορίες" του δημοσιογράφου του αφραγκούζου. Και μου τη βάζεις στο νήμα της ομάδας μου. Και λες οτι δεν ασχολείσαι κιόλας. Εσύ θα φας κανένα τρίμπαλο την Κυριακή και πάλι με τον ΑΡΗ θα ασχολείσαι.![]()
![]()
![]()
αμα σε θιξαμε πες σου συντονιστες να το πανε αλλου σαν εκτος θεματος
μονο..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15908 Προβολές