Daje έγραψε: 12 Φεβ 2021, 19:38
Ουτε κι εγω βλεπω κατι φοβερο. Που ειναι οι θερμοκρασιες κατω απο το μηδεν? Που ειναι το χιονι?
Μας δουλευουν μου φαινεται για να μην βγαινουμε εξω λογω κορωνοιου. https://kairos.odryx.com/location/8223990
Μην βιάζεσαι για Αθήνα.
Από βδομάδα εσείς ίσως κάτι θα δείτε να πέφτει.
stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2021, 19:22
Το μεσημερι πηρα τηλ στον Δημο να ρωτησω σε ποια σημεια θα εχουν αλατι για να παω να παρω.
Η απαντηση ποια ηταν;
-"Δεν ξερουμε ακομη κυριε.Τωρα συνεδριαζουν για να αποφασισουν"
-"Καλα τελευταια στιγμη περιμενατε";
-"Τι να σας πω.Εγω δεν ειμαι αρμοδιος.Να παρετε τηλ. αυριο".
-"Αυριο ειναι Σαββατο.Δεν δουλευετε".
-"Εεεε,δικιο εχετε.Θα ειδοποιηθειτε παντως με καποιον τροπο.Μαλλον θα βγει καμμια ανακοινωση".
-"Καταλαβα.Τρεις λαλουν και δυο χορευουν".
Τα θελουν τα κλωτσιδια τους ή δεν τα θελουν;
Επίσης κανονίστε χαμουτζήδες και λοιποί , μόλις πέσει χιόνι να βγείτε σαν αλλόφρονες ΕΛ για εξόρμηση χωρίς τις γαμημένες τις αλυσίδες και μετά να κατηγορείτε το κράτος που έκλεισε ο δρόμος γιατί κάποιοι δεν φορούσαν αλυσίδες.
nostromos έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:19
και προσοχη στο δρομο ... ΗΠΑ σημερα με παγο
Δυστυχώς συμβαίνει , σε χιονοθύελλα έξω απ' την Κοζάνη: ο δεύτερος στον πρώτο κι εγώ τρίτος από πίσω , το αμάξι δεν ελεγχόταν με τίποτα , ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.
Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 22:43
Δυστυχώς συμβαίνει , σε χιονοθύελλα έξω απ' την Κοζάνη: ο δεύτερος στον πρώτο κι εγώ τρίτος από πίσω , το αμάξι δεν ελεγχόταν με τίποτα , ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.
ευτυχώς που δεν ήσουν με το F-16
Δε γελάσαμε μπρε ,δεν είσαι αστείος ...next time better luck.
Αν και δεν θυμάσαι καλά την ιστορία, τύπε.
Α7 Corsair ήτανε.
Αν και δεν θυμάσαι καλά την ιστορία, τύπε.
Α7 Corsair ήτανε.