!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέσε ενα ερώτημα στον απο κάτω.
-
Planis
Re: Θέσε ενα ερώτημα στον απο κάτω.
Μόνο βούτυρο. Δεν θέλω να τρώω πλαστικό.
Μοσχάρι ή χοιρινό κρέας;
Μοσχάρι ή χοιρινό κρέας;
Εκτιμώ την ανωτερότητα του καλού μοσχαριού αλλά η τσίκνα του χοιρινού είναι άλλο πράγμα...
Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να σταματήσει να τρώει κρέας και γιατί;
Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να σταματήσει να τρώει κρέας και γιατί;
Yippie Kay Yay
αν ισχύουν όλα αυτά που μας λέει το cowspiracy, χρειάζεται σίγουρα να το μειώσειAirman68 έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:46 Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να σταματήσει να τρώει κρέας και γιατί;
παθαίνεις εμμονές κατά καιρούς με συγκεκριμένες γεύσεις/υλικά;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο κύριος λόγος που κάποτε πρέπει να γίνουμε όλοι χορτοφάγοι και να ζούμε με φυτικές πρωτεΐνες και χαπάκια σιδήρου ειναι οτι δεν χωρούν 20 δις σαρκοφαγα ζώα σε έναν πλανήτη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δρομολογειται οικολογικό, χορτοφαγο και ατεκνο, ακριβώς για να χωρέσουμε ολοι. Εαν γεννοβολαμε αβέρτα και τρώμε κρεας, θα οδηγηθουμε με μαθηματική ακρίβεια σε παγκόσμιο πόλεμο και συνεπώς, λόγω τεχνολογίας, σε έναν κόσμο βγαλμένο απο σκηνές του Μαντ Μαξ. Επομένως φιλε μου, οι άνθρωποι του μέλλοντος θα τρώνε κρεας μονο απο τον κωλο, για το καλό της ανθρωπότητας.Airman68 έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:46Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να σταματήσει να τρώει κρέας και γιατί;
Άλλη ερωτηση;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σορού που σε πηδηξα, αλλα μπήκες τσόντα ταχύτατα.
Όχι.
Εσύ, ποτε άρχισες να εχεις τασεις κανιβαλισμου;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
θήλασα μόνο για 22 μέρες, έκτοτε δαγκώνω ό,τι βρω
θεωρείς ότι η αξιοπρέπεια είναι ευφημισμός για τον εγωισμό;
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κάποιος μου είχε πει πως ολος ο κόσμος είναι ένας εγωισμός. Επομένως, και η αξιοπρέπεια πρέπει να είναι ένα προσωπείο του.
Το να αποδίδουμε την κίνηση των ουράνιων σωμάτων στα τραυματα της παιδικής ηλικίας είναι λες αλλεργική αντιδραση στην χαμένη αθωότητα του ντετερμινισμου ή μας έχει πολτοποιησει τον εγκέφαλο η αμερικανική κουλτούρα;
Το να αποδίδουμε την κίνηση των ουράνιων σωμάτων στα τραυματα της παιδικής ηλικίας είναι λες αλλεργική αντιδραση στην χαμένη αθωότητα του ντετερμινισμου ή μας έχει πολτοποιησει τον εγκέφαλο η αμερικανική κουλτούρα;
☦𓀢
☦𓀢
φίλησες τα χέρια σου γι αυτό έτσι?
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Γιατί τον πίστεψες;Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:23 Κάποιος μου είχε πει πως ολος ο κόσμος είναι ένας εγωισμός. Επομένως, και η αξιοπρέπεια πρέπει να είναι ένα προσωπείο του.
-
Rayndeer13
- Phorum.gr user: Rayndeer
Και να σκεφτείς άμα αρχίσουμε και κατοικούμε και τους Ωκεανούς με τεχνητά νησία στο τέλος δε θα μείνει νερό να αποστάξουμε να πιούμε!Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:04Ο κύριος λόγος που κάποτε πρέπει να γίνουμε όλοι χορτοφάγοι και να ζούμε με φυτικές πρωτεΐνες και χαπάκια σιδήρου ειναι οτι δεν χωρούν 20 δις σαρκοφαγα ζώα σε έναν πλανήτη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δρομολογειται οικολογικό, χορτοφαγο και ατεκνο, ακριβώς για να χωρέσουμε ολοι. Εαν γεννοβολαμε αβέρτα και τρώμε κρεας, θα οδηγηθουμε με μαθηματική ακρίβεια σε παγκόσμιο πόλεμο και συνεπώς, λόγω τεχνολογίας, σε έναν κόσμο βγαλμένο απο σκηνές του Μαντ Μαξ. Επομένως φιλε μου, οι άνθρωποι του μέλλοντος θα τρώνε κρεας μονο απο τον κωλο, για το καλό της ανθρωπότητας.Airman68 έγραψε: 11 Φεβ 2021, 23:46Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να σταματήσει να τρώει κρέας και γιατί;
Άλλη ερωτηση;
wooded glade έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:30
Γιατί τα κόμματα του κατεστημένουν δεν ρίχνουν αυτά γκόμενες να τελειώνει ;
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί έλεγε την αλήθεια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2021, 08:53Γιατί τον πίστεψες;Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 00:23 Κάποιος μου είχε πει πως ολος ο κόσμος είναι ένας εγωισμός. Επομένως, και η αξιοπρέπεια πρέπει να είναι ένα προσωπείο του.
☦𓀢
☦𓀢
Μήπως έγινε ένα απέραντο τσατ το πχώρουμ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Υδράργυρος
Δυστυχως οχι ακομα
Βαριεσαι ωρες ωρες στο πχορουμ;
Βαριεσαι ωρες ωρες στο πχορουμ;
δεν μου έχει τύχει
πώς τελειώνει η παρτίδα, λες;
- Υδράργυρος
Κερδιζεις, συνεχισε