Lolz δενειναθωάκης λοιπόν ε;
Οποία έκπληξις.
Lolz δενειναθωάκης λοιπόν ε;
Και ποια είναι τα metoo αντανακλαστικά;Beria έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:54Ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:52 Δηλαδή θεωρείτε ότι ο Ρουβίκωνας κυκλοφόρησε την αφίσα με τον Λιγνάδη επειδή σοκαρίστηκαν και όχι επειδή διορίστηκε από τη ΝΔ σ' αυτήν τη θέση;
Ο Ρουβίκωνας ψαρεύει στο κοινό που έχει metoo αντανακλαστικά, γιατί μέχρι τώρα έχει βγάλει πολύ ματσίλα και δεν είχε ανταπόκριση σε αυτούς τους μαχητές της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Εαν στη θέση του Κιμούλη ήταν κανένας μη αριστερός θιοασάρχης, τώρα θα ήσαστε "στα κάγγελα" με την εργοδοτική αυθαιρεσία. Το ΠΑΜΕ θα πήγαινε με αντιπροσωπεία του να παίξει την παράσταση "ο αλληλέγγυος στους εργαζομένους", όπου θα τον κατηγορούσε μπροστά στις κάμερες. Ο Ρουβίκωνας θα του 'κανε "επίσκεψη" που θα τη βιντεοσκοπούσε κλπ.Beria έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:45Ο Πατ, από τότε που έφαγε τα φρούτα του Breitbart, έχει χάσει εντελώς το πολιτικό αισθητήριο του. Γάμα τα.Maspoli έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:38Nτροπη να βάζεις στη σύγκριση αυτές τις δύο περιπτώσεις πατησιώτη.
Μπλέκει τις δύο περιπτώσεις για να σπεκουλάρει και νομίζει ότι ο Ρουβίκωνας θα είχε πρόβλημα να κράξει τον Κιμούλη 'γιατί ο Κιμούλης είναι ΚΚΕ'
Γιατί ρε Πατ;
εδιτ
και πριν αλέκτορα φωνήσαι, έσκασε και το άλλο αρφανό του Breit
Καμια φορά πιστεύω ότι λειτουργείς έτσι όπως σε κατηγορησε προσφάτως κάποιος συμφορουμίτης.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:02Και ποια είναι τα metoo αντανακλαστικά;Beria έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:54Ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:52 Δηλαδή θεωρείτε ότι ο Ρουβίκωνας κυκλοφόρησε την αφίσα με τον Λιγνάδη επειδή σοκαρίστηκαν και όχι επειδή διορίστηκε από τη ΝΔ σ' αυτήν τη θέση;
Ο Ρουβίκωνας ψαρεύει στο κοινό που έχει metoo αντανακλαστικά, γιατί μέχρι τώρα έχει βγάλει πολύ ματσίλα και δεν είχε ανταπόκριση σε αυτούς τους μαχητές της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Εγώ νομίζω ότι είναι πανομοιότυπα με τα αντανακλαστικά των περισσότερων οργισμένων "κινημάτων" που υιοθετούν συμβολισμούς, αφίσες και σλόγκαν.
Ίσως είναι δαιμονική σύμπτωση.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:45 Ο Πατ, από τότε που έφαγε τα φρούτα του Breitbart, έχει χάσει εντελώς το πολιτικό αισθητήριο του. Γάμα τα.
Μπλέκει τις δύο περιπτώσεις για να σπεκουλάρει και νομίζει ότι ο Ρουβίκωνας θα είχε πρόβλημα να κράξει τον Κιμούλη 'γιατί ο Κιμούλης είναι ΚΚΕ'
Γιατί ρε Πατ;
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον Κιμούλη* κομμουνιστή.Golden Age έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:05 Είναι όμως κομμουνιστής και ΚΚΕ, οπότε όλοι απο ΚΚΕ μέχρι Ρουβίκωνα κάνουν την πάπια.
Απλώς ήθελα να το γράψεις πιο αναλυτικά βρε Beria.Beria έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:10Καμια φορά πιστεύω ότι λειτουργείς έτσι όπως σε κατηγορησε προσφάτως κάποιος συμφορουμίτης.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:02Και ποια είναι τα metoo αντανακλαστικά;Beria έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:54
Ναι.
Εγώ νομίζω ότι είναι πανομοιότυπα με τα αντανακλαστικά των περισσότερων οργισμένων "κινημάτων" που υιοθετούν συμβολισμούς, αφίσες και σλόγκαν.
Ίσως είναι δαιμονική σύμπτωση.
Πρώτα απαντάς (με αυτό που θες να πεις) και μετά διαβάζεις (με ερωτηματικό αυτό) όσα έγραψε αυτός που του απαντάς![]()
Είπα ότι ο Ρουβίκωνας είναι αναρχομπαμπάδες παλαιάς κοπής: αντρίλα, νταηλίκι, ηρωικά ντου κλπ
Αυτό δεν έχει καμία πέραση στο νέο κοινό που μιλάει με μη φυλετικά άρθρ@, καταγγέλει την έμφυλη βία και τα λοιπά
Ε, βρήκε τρόπο να προσεγγίσει αυτό το κοινό
υγ Εαν δεις την προσωπική ανάρτηση του Καλαϊτζίδη για τον Λιγνάδη θα καταλάβεις τι εννοώ παλαιάς κοπής
https://files.thetoc.gr/Content/ImagesD ... xwidth=650&
Ο Κιμούλης δεν είναι ένας ακόμη "υποστηρικτής του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα". Ανήκει στον "αξιόλογο κόσμο" που εστράφη στο ΚΚΕ (το οποίο στο δημοψήφισμα ήταν κατά του ΌΧΙ) στα χρόνια της οικονομικής κρίσεως (την ίδια εποχή οπαδοί αυτού του κόμματος αποκαλούσαν τους ψηφοφόρους της ΧΑ "μούργα" και "κατιμά").ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:26Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον Κιμούλη* κομμουνιστή.Golden Age έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:05 Είναι όμως κομμουνιστής και ΚΚΕ, οπότε όλοι απο ΚΚΕ μέχρι Ρουβίκωνα κάνουν την πάπια.
Η αμηχανία στην αντιμετώπιση προκύπτει από το ότι ήταν υποστηρικτής του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και ό,τι συνεπάγεται αυτό για την πολιτική αντίληψη των πραγμάτων.
Ο Ρουβίκωνας* έχει ως στόχο τους νενέκους κλπ κλπ κλπ
Ουσιαστικώς, οι Κιμούληδες και Ρουβίκωνες παίζουν στο ίδιο ιδεολογικό γήπεδο κατά μία έννοια.
Οι εθνικιστές και όσοι εκφράζουν απόψεις που συνάδουν με τη ρητορική των ακατονόμαστων είναι μιάσματα, ό,τι και να ψηφίσουν. Βασικό.![]()

Αυτό εννοώ κι εγώ Γκόλντεν.Golden Age έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:37 Ο Ρουβίκωνας δεν ασχολείται με "νενέκους", αλλά γενικά με ότι είναι στο στόχαστρο της Αριστεράς. Την άλλη φορά επιτέθηκαν σε γιατρό που είναι κατά της μάσκας.