!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
στόρι οφ μάι κίτσεν
το ξύδι είναι καταπληκτικό
Γκέρσανγκμας χαλάρωσε λίγο ρε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- omg kai 3 lol
Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 12:10 αυτο λες, η που λεει οτι δεν εχει τετοιο θεμα. λες και εχει κανει εργαστηριακη εξεταση να δει τι απομενει πανω στα πιατα μετα το πλυσιμο, μικροβια η απορυπαντικα.
τα βλεπει με το ματι, αρα δεν εχει θεμα.γιατι ετσι, γιατι εχει παντα δικιο, αφου. και ναπαναγαμηθει η πραγματικοτητα.
![]()
πηγαινα να απαντησω οτι αφου καταφερνει και ζει ακομα ολα καλα ειναι αποδειξη οτι το κανει σωστα, αλλα με προλαβε
Θα μιλήσω μπουμερικα τώρα, αλλά συγνώμη ρε παιδια οι μανάδες σας πλυντήριο πιάτων είχαν και δεν σας κόλλησαν τίποτα μικρόβια κτλ; έλα μην τρελαθούμε τώρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- omg kai 3 lol
το που κολλανε οι μαναδες και τα πλυντηρια με τη χλωρινη που βαζεις μονο εσυ το ξερεις
δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζεNaida έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:14 Θα μιλήσω μπουμερικα τώρα, αλλά συγνώμη ρε παιδια οι μανάδες σας πλυντήριο πιάτων είχαν και δεν σας κόλλησαν τίποτα μικρόβια κτλ; έλα μην τρελαθούμε τώρα.
δε θα πεθανει οποιος δεν χρησιμοποιει. ας πουμε οι προγιαγιαδες μας μπορει να μην ειχαν ουτε απορυπαντικα.
αλλα το οτι το πλυντηριο κανει καλυτερο πλυσιμο απο το χερι, λογω θερμοκρασιων, ειναι μια δεδομενη πραγματικοτητα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τα πιάτα μόνο με το υγρό πιάτων και κρύο νερό (ζεστό αν περισσεύει).
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Και το πλυντήριο ρούχων κάνει καλύτερο πλύσιμο αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο, ουδείς πλένει σήμερα στο χέρι, πέρα από κάποια ευαίσθητα ρούχα, εσώρουχα κλπΑσέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζεNaida έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:14 Θα μιλήσω μπουμερικα τώρα, αλλά συγνώμη ρε παιδια οι μανάδες σας πλυντήριο πιάτων είχαν και δεν σας κόλλησαν τίποτα μικρόβια κτλ; έλα μην τρελαθούμε τώρα.)
δε θα πεθανει οποιος δεν χρησιμοποιει. ας πουμε οι προγιαγιαδες μας μπορει να μην ειχαν ουτε απορυπαντικα.
αλλα το οτι το πλυντηριο κανει καλυτερο πλυσιμο απο το χερι, λογω θερμοκρασιων, ειναι μια δεδομενη πραγματικοτητα.
Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι, που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Όσοι γουστάρουν να το χρησιμοποιούν και τους βολεύει, το κάνουν. Όσοι δεν το χρειάζονται, δεν το χρησιμοποιούν ή δεν το παίρνουν.
Προσωπικώς πάντως, τον ισχυρισμό ότι αν ένα πιάτο ή ποτήρι δεν πλυθεί στους 70 βαθμούς είναι βρώμικο/επικίνδυνο για την υγεία, τον βρίσκω αστείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κανενα προβλημα. ουτε ειπε κανεις οτι ειναι επικινδυνο.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:41
Και το πλυντήριο ρούχων κάνει καλύτερο πλύσιμο αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο, ουδείς πλένει σήμερα στο χέρι, πέρα από κάποια ευαίσθητα ρούχα, εσώρουχα κλπ
Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι, που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Όσοι γουστάρουν να το χρησιμοποιούν και τους βολεύει, το κάνουν. Όσοι δεν το χρειάζονται, δεν το χρησιμοποιούν ή δεν το παίρνουν.
Προσωπικώς πάντως, τον ισχυρισμό ότι αν ένα πιάτο ή ποτήρι δεν πλυθεί στους 70 βαθμούς είναι βρώμικο/επικίνδυνο για την υγεία, τον βρίσκω αστείο.![]()
απλως σημειωνω ποιος τροπος ειναι ο αποτελεσματικοτερος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Για την χλωρίνη λέτε; νόμιζα μιλάτε για την αποστείρωση που προσφέρει το πλ. πιάτων. Και είπα μια σταγόνα βάζω. Μια σταγονίτσα μόνο.omg kai 3 lol έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:29 το που κολλανε οι μαναδες και τα πλυντηρια με τη χλωρινη που βαζεις μονο εσυ το ξερεις
Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς λόγω θερμοκρασίας . Για την χρησιμότητα του διαφωνούμε.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζεNaida έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:14 Θα μιλήσω μπουμερικα τώρα, αλλά συγνώμη ρε παιδια οι μανάδες σας πλυντήριο πιάτων είχαν και δεν σας κόλλησαν τίποτα μικρόβια κτλ; έλα μην τρελαθούμε τώρα.)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άλλο απολύμανση και άλλο το πλύσιμο.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:30 αλλα το οτι το πλυντηριο κανει καλυτερο πλυσιμο απο το χερι, λογω θερμοκρασιων, ειναι μια δεδομενη πραγματικοτητα.
Πριν τον κοβιντ, τα χέρια μόνο με σαπούνι τα πλέναμε, στο πιάτο που βάζεις μαγειρεμένο φαγητό τι μικρόβια να πιάσει;
Occasio facit furem
Ασε που κάνεις και φούσκες και τις αφήνεις να φεύγουν στον φωταγωγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:41Και το πλυντήριο ρούχων κάνει καλύτερο πλύσιμο αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο, ουδείς πλένει σήμερα στο χέρι, πέρα από κάποια ευαίσθητα ρούχα, εσώρουχα κλπΑσέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζεNaida έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:14 Θα μιλήσω μπουμερικα τώρα, αλλά συγνώμη ρε παιδια οι μανάδες σας πλυντήριο πιάτων είχαν και δεν σας κόλλησαν τίποτα μικρόβια κτλ; έλα μην τρελαθούμε τώρα.)
Προσωπικώς πάντως, τον ισχυρισμό ότι αν ένα πιάτο ή ποτήρι δεν πλυθεί στους 70 βαθμούς είναι βρώμικο/επικίνδυνο για την υγεία, τον βρίσκω αστείο.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Περιμένουν να τελειώσεις για να βγουνvagabondo έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:54Άλλο απολύμανση και άλλο το πλύσιμο.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:30 αλλα το οτι το πλυντηριο κανει καλυτερο πλυσιμο απο το χερι, λογω θερμοκρασιων, ειναι μια δεδομενη πραγματικοτητα.
Πριν τον κοβιντ, τα χέρια μόνο με σαπούνι τα πλέναμε, στο πιάτο που βάζεις μαγειρεμένο φαγητό τι μικρόβια να πιάσει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η χρησιμότητα του έγκειται στα λιγότερα υπολείμματα απορρυπαντικού - τροφής και στην καλύτερη απολύμανση.Naida έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:54Για την χλωρίνη λέτε; νόμιζα μιλάτε για την αποστείρωση που προσφέρει το πλ. πιάτων. Και είπα μια σταγόνα βάζω. Μια σταγονίτσα μόνο.omg kai 3 lol έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:29 το που κολλανε οι μαναδες και τα πλυντηρια με τη χλωρινη που βαζεις μονο εσυ το ξερεις
Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς λόγω θερμοκρασίας . Για την χρησιμότητα του διαφωνούμε.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζεNaida έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:14 Θα μιλήσω μπουμερικα τώρα, αλλά συγνώμη ρε παιδια οι μανάδες σας πλυντήριο πιάτων είχαν και δεν σας κόλλησαν τίποτα μικρόβια κτλ; έλα μην τρελαθούμε τώρα.)
Το ότι στο χέρι είναι πιο γρήγορο και άμεσο δεν το κάνει καλύτερο γιατί είναι τσαπατσούλικο σε σχέση με το πλυντήριο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η μαμά μιας φίλης μου έλεγε πόσο σημαντικό είναι το ξύλο κοπής να καθαρίζεται με χλωρίνη και ξίδι μετά από κάθε χρήση. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:41Και το πλυντήριο ρούχων κάνει καλύτερο πλύσιμο αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο, ουδείς πλένει σήμερα στο χέρι, πέρα από κάποια ευαίσθητα ρούχα, εσώρουχα κλπΑσέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζεNaida έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:14 Θα μιλήσω μπουμερικα τώρα, αλλά συγνώμη ρε παιδια οι μανάδες σας πλυντήριο πιάτων είχαν και δεν σας κόλλησαν τίποτα μικρόβια κτλ; έλα μην τρελαθούμε τώρα.)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 34 Απαντήσεις