!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Παφίλης ξεβράκωσε τη νουδού για τα βρωμερά πάρτυ της ΔΑΠ
Re: Ο Παφίλης ξεβράκωσε τη νουδού για τα βρωμερά πάρτυ της ΔΑΠ
Οταν ήμουν φοιτητής κατευθυνόμουν κάποια στιγμή προς την έξοδο της σχολής μου.
Για κακή μου τύχη, εκείνη τη στιγμή μπούκαρε μια αξύριστη με ντουντούκα. Πριν προλάβω να προστατεύσω τα αφτιά μου, έβαλε τη ντουντούκα στο στόμα και άρχισε να τσιρίζει εκκωφαντικά συνθήματα.
"Αει στο διάολο, μωρή, με κούφανες" της είπα θυμωμένος.
Εκείνη πείσμωσε ακόμη περισσότερο, έστρεψε τη ντουντούκα προς το μέρος μου και άρχισε να τσιρίζει στο πρόσωπό μου, ακόμη πιο δυνατά.
Το έβαλα στα πόδια.
Για κακή μου τύχη, εκείνη τη στιγμή μπούκαρε μια αξύριστη με ντουντούκα. Πριν προλάβω να προστατεύσω τα αφτιά μου, έβαλε τη ντουντούκα στο στόμα και άρχισε να τσιρίζει εκκωφαντικά συνθήματα.
Εκείνη πείσμωσε ακόμη περισσότερο, έστρεψε τη ντουντούκα προς το μέρος μου και άρχισε να τσιρίζει στο πρόσωπό μου, ακόμη πιο δυνατά.
Το έβαλα στα πόδια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μπορεί να σου έκανε ερωτικό κάλεσμα.AlienWay έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:29 Οταν ήμουν φοιτητής κατευθυνόμουν κάποια στιγμή προς την έξοδο της σχολής μου.
Το έβαλα στα πόδια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Αξέχαστες εποχές. Όταν το MEGA των Λαμπράκη - Μπόμπολα - Τεγόπουλου - Βαρδινογιάννη χτυπούσε τον "Κουρασμένο".
Ρεπορτάζ:

Μερικά χρόνια αργότερα, αυτοί τους οποίους προσπαθούσε τότε να ευνοήσει το MEGA, έφεραν τους ιθύνοντές του στα πρόθυρα της δικαιοσύνης σε συνεργασία με κύκλους του "Κουρασμένου". Δεν τους χάλασε!
-
Von Mackensen
Καλύτερα φίλε, δε θα έβγαινε άκρη.AlienWay έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:29
Το έβαλα στα πόδια.
Στα κομμουνιστικά κομματα υπάρχει καταμερισμός εργασίας. Δεν πρεπει να συγχεονται τα καθηκοντα του γγ με του κοινοβουλευτικου εκπροσωπου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:23 αν ο Παφίλης ήταν ΓΓ του ΚΚΕ, το ΚΚΕ ήταν αρκετά πιο δημοφιλές
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εχμ, ο κουτσούμπας δεν έχει εκλεγεί βουλετής επίσης;Fluffy έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:46Στα κομμουνιστικά κομματα υπάρχει καταμερισμός εργασίας. Δεν πρεπει να συγχεονται τα καθηκοντα του γγ με του κοινοβουλευτικου εκπροσωπου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:23 αν ο Παφίλης ήταν ΓΓ του ΚΚΕ, το ΚΚΕ ήταν αρκετά πιο δημοφιλές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πρώτον η ΝΔ δεν είναι δεξιό κόμμα αλλά κεντρώο που έχει και μια δεξιά πτέρυγα.Δεύτερον προς τι η απαξίωση της δεξιάς αγαπητέ θεματοθετη;Αριστερός είσαι;
νε τι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:52εχμ, ο κουτσούμπας δεν έχει εκλεγεί βουλετής επίσης;Fluffy έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:46Στα κομμουνιστικά κομματα υπάρχει καταμερισμός εργασίας. Δεν πρεπει να συγχεονται τα καθηκοντα του γγ με του κοινοβουλευτικου εκπροσωπου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 13:23 αν ο Παφίλης ήταν ΓΓ του ΚΚΕ, το ΚΚΕ ήταν αρκετά πιο δημοφιλές
Προφανώς και ο μητσαρας συμμετέχει στη κοινοβουλευτική δραση του κομματος, αλλα η κοινοβουλευτικη δραση είναι ένα μικρο μέρος από τη συνολικη του δραση.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Στα €6 περιλαμβάνεται και lap dance της χορεύτριας ή περιοριζόμαστε στο οφθαλμόλουτρο;
Που είναι ο Εθνικογαμιστής να μας διαφωτίσει;
Δεν είναι ιδανική εικόνα, αλλά... καλύτερα μπουρδέλο παρά γλίτσα, μπίχλα, ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ.
Ιτ γκόουζ γουιδάουτ σέινγκ.
Στα €6 περιλαμβάνεται και lap dance της χορεύτριας ή περιοριζόμαστε στο οφθαλμόλουτρο;
Που είναι ο Εθνικογαμιστής να μας διαφωτίσει;
Δεν είναι ιδανική εικόνα, αλλά... καλύτερα μπουρδέλο παρά γλίτσα, μπίχλα, ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ.
Ιτ γκόουζ γουιδάουτ σέινγκ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ζηλεύει ο Παφιλης,γιατί ανέκαθεν η δαπνδφκ, μαζεύει τα καλύτερα μωρά στα πάρτυ της.
Με αφίσα Παπαρήγα στα νιάτα της,πόσοι να μαζεύονταν;
Με αφίσα Παπαρήγα στα νιάτα της,πόσοι να μαζεύονταν;
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε μλκ θα με τρελάνεις;Fluffy έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:14νε τι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:52εχμ, ο κουτσούμπας δεν έχει εκλεγεί βουλετής επίσης;Fluffy έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:46
Στα κομμουνιστικά κομματα υπάρχει καταμερισμός εργασίας. Δεν πρεπει να συγχεονται τα καθηκοντα του γγ με του κοινοβουλευτικου εκπροσωπου.
Προφανώς και ο μητσαρας συμμετέχει στη κοινοβουλευτική δραση του κομματος, αλλα η κοινοβουλευτικη δραση είναι ένα μικρο μέρος από τη συνολικη του δραση.
μου γράφεις ότι "Δεν πρεπει να συγχεονται τα καθηκοντα του γγ με του κοινοβουλευτικου εκπροσωπου" τη στιγμή που ακριβώς αυτό συμβαίνει αφού ο Κουτσούμπας είναι και ΓΓ και βουλευτής
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μην το ψαχνεις ρε εκει στο ΚΚ εχουν δικο τους τροπο ιεραρχησηςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:53ρε μλκ θα με τρελάνεις;Fluffy έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:14νε τι;
μου γράφεις ότι "Δεν πρεπει να συγχεονται τα καθηκοντα του γγ με του κοινοβουλευτικου εκπροσωπου" τη στιγμή που ακριβώς αυτό συμβαίνει αφού ο Κουτσούμπας είναι και ΓΓ και βουλευτής
ο γγ δεν ενδιαφερει να κανει γκελ στον κοσμο αλλα να ειναι καλος μαρξιστης και να ειναι καλα δικτυωμενος εκει που πρεπει στο κομμα
ο παφιλης υστερει τραγικα στο δευτερο και δεν θα τον δεις γγ στον αιωνα τον απαντα(μεχρι το 2017 νομιζω δεν ηταν καν στην κεντρικη επιτροπη του κομματος)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΜπλεΜπουμπυς
Για να ξέρεις τι να περιμένεις και στις Ελληνικες πανεπιστημιακές σχολές αν αφήσουμε την ΔΑΠ ,την ΝΔ και λοιπους υπαλληλους των καπιταληστων να βάλλουν τις επιχειρήσεις μέσα σ' αυτες όπως και το επιδιώκουν.
ΣΟΥΗΔΙΑ Την Δευτέρα ξεκινούν οι φοιτητές το χειμερινό εξάμηνο.Το... αναπτυγμένο Σουηδικό σύστημα χορηγεί φοιτητικά δάνεια κάθε εξάμηνο αρκεί να περάσεις το 75% των μαθημάτων. Αν δεν τα έχεις περάσει και άρα δεν θα πάρεις δάνειο η γιγαντοαφίσα έχει την λύση στο κέντρο της Στοκχόλμης!
"Μηδέν δάνειο; Βγες ραντεβού με έναν Sugar Daddy".
Βάζει και την διεύθυνση που θα απευθυνθείς! Δηλαδή ένα γέρο να σου τα δίνει έναντι των "υπηρεσιών" που θα του παρέχεις. Στο Κέντρο της πόλης! Καμαρώστε τους ! Αυτή την εκπαίδευση κι αυτήν την κοινωνία μας ετοιμάζουν αν δεν τους στείλουμε στον αγύριστο !

ΣΟΥΗΔΙΑ Την Δευτέρα ξεκινούν οι φοιτητές το χειμερινό εξάμηνο.Το... αναπτυγμένο Σουηδικό σύστημα χορηγεί φοιτητικά δάνεια κάθε εξάμηνο αρκεί να περάσεις το 75% των μαθημάτων. Αν δεν τα έχεις περάσει και άρα δεν θα πάρεις δάνειο η γιγαντοαφίσα έχει την λύση στο κέντρο της Στοκχόλμης!
"Μηδέν δάνειο; Βγες ραντεβού με έναν Sugar Daddy".
Βάζει και την διεύθυνση που θα απευθυνθείς! Δηλαδή ένα γέρο να σου τα δίνει έναντι των "υπηρεσιών" που θα του παρέχεις. Στο Κέντρο της πόλης! Καμαρώστε τους ! Αυτή την εκπαίδευση κι αυτήν την κοινωνία μας ετοιμάζουν αν δεν τους στείλουμε στον αγύριστο !

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Κάθε μέρα κι ένα γλέντι.
https://twitter.com/manast90/status/1360136248069922816
https://twitter.com/adiakrit0s/status/1 ... 4879899648
https://twitter.com/manast90/status/1360136248069922816
https://twitter.com/adiakrit0s/status/1 ... 4879899648
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 16 Απαντήσεις