!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Gen X, the Switzerland of generations,

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Re: Gen X, the Switzerland of generations,

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2021, 10:40 Εσύ τι συμφωνείς, βρε χαρακτηριστικό δείγμα Μιλένιαλ;

Είναι το ίδιο βλακεία να λες ότι είναι παρορμητικοί όσοι γεννήθηκαν οποιονδήποτε Μάιο στην ιστορία της ανθρωπότητας και το ίδιο να λες ότι γενικά αυτοί που γεννήθηκαν σε μια περίοδο 20 ετών έχουν κοινά γνωρίσματα στην συμπεριφορά, που καλλιεργήθηκαν από συγκεκριμένες συνθήκες;
Εγώ είμαι κουλτουραλλυ μπούμερ,όνειρο μου ένα SUV,να χωράει 2 παιδιά,ποδήλατα και 4 ντενεκέδες λάδι από το χωριό. :003: :003: :003:

Εγώ λεω ότι όλο αυτό το meme είναι για να φτιάχνουμε καμια λίστα "ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ..." και για καμία σοβαρότερη συζήτηση.

Τώρα εσεις αν θέλετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με αφετηρίες "Οι μπούμερ τα βρήκαν όλα έτοιμα και τα κατέστρεψαν όλα" ή "οι μιλλένιαλ κληρονόμησαν έναν κατεστραμμένο κόσμο αλλά θα τον φτιάξουν με σύμμαχο τους Z" τι να πω
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Έτσι είναι και είθε οι Α να μας περάσουν γκιλοτίνα αν δεν είναι έτσι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Φεβ 2021, 03:05
AlienWay έγραψε: 12 Φεβ 2021, 02:46 Για πρώτη φορά στα χρονικά της ανθρωπότητας, υπάρχει μια γενιά που ψέγει τις προηγούμενες για υπερβολική ελευθερία και ελευθεριότητα.

Στο παρελθόν συνέβαινε το αντίθετο.
Εικόνα

προς τα εκει κινουμαστε :102:
Το πρόβλημα δεν είναι ότι κινούμαστε προς τα εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια αντικανονική ανωμαλία.

Δηλαδή φαντάζομαι τον 30ρη μιλλένιαλ να κράζει τον παππού μπούμερ και να του λέει "αλήτη, όταν ήσουν νέος, γλεντοκοπούσες, μαστούρωνες και γ@μούσες αβέρτα. Απορώ πώς με ανέθρεψε ένα ρεμάλι σαν του λόγου σου".

Ε, αυτό το πράγμα είναι κωμικοτραγικό. :ne8:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
dotcom

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:21 Έτσι είναι και είθε οι Α να μας περάσουν γκιλοτίνα αν δεν είναι έτσι.
Οι Α καταγράφουν:

Τέλος στην κλιματική αλλαγή -> Καταναλώνουν ενέργεια ίση με της Αργεντινής για κρυπτο
Τέλος στους δισεκατομμυριούχους και στη wall street -> τρομπαρίσματα και ξετρομπαρίσματα,εργαλοιποίηση του τζόγου ως κοινωνική επανάσταση.
Ζήτω η ελευθερία -> Ας σιλλάρουμε Κίνα :lol: :lol: :lol:
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:24
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:21 Έτσι είναι και είθε οι Α να μας περάσουν γκιλοτίνα αν δεν είναι έτσι.
Οι Α καταγράφουν:

Τέλος στην κλιματική αλλαγή -> Καταναλώνουν ενέργεια ίση με της Αργεντινής για κρυπτο
Τέλος στους δισεκατομμυριούχους και στη wall street -> τρομπαρίσματα και ξετρομπαρίσματα,εργαλοιποίηση του τζόγου ως κοινωνική επανάσταση.
Ζήτω η ελευθερία -> Ας σιλλάρουμε Κίνα
Οι Α ειναι το πολυ 10 χρονών εως αγέννητοι
Τους ζουμερς εννοείς μαλλον αν και ολοι οσοι δεν εχουν φραπουτσινο στις φλέβες τους ξερουν τι κουμασια ειναι οι μιλλενιαλς
dotcom

talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:27
Οι Α καταγράφουν:

Οι Α ειναι το πολυ 10 χρονών
Τους ζουμερς εννοείς
Α είναι 10 χρονών αλλά είναι στο τάμπλετ από τα 2.

Στα 10 όποιος Α μετράει έστω και λίγο έχει 1000 followers και κάνει παρακολουθεί κριτικά τους μιλλένιαλς στο τικ τοκ

Οι Ζ θα το βάλουν με εσάς τους X εν καιρώ.
Η προσωρινή ασυλία σας που μεταφράζεται ώς "Ελβετία" σε τούτο το νήμα έχει να κάνει με το γεγονώς ότι ακόμα δεν κυβερνάτε και πολύ.
Έχουμε κανένα παράδειγμα X πρωθυπουργού; Α ναι ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:19
hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2021, 10:40 Εσύ τι συμφωνείς, βρε χαρακτηριστικό δείγμα Μιλένιαλ;

Είναι το ίδιο βλακεία να λες ότι είναι παρορμητικοί όσοι γεννήθηκαν οποιονδήποτε Μάιο στην ιστορία της ανθρωπότητας και το ίδιο να λες ότι γενικά αυτοί που γεννήθηκαν σε μια περίοδο 20 ετών έχουν κοινά γνωρίσματα στην συμπεριφορά, που καλλιεργήθηκαν από συγκεκριμένες συνθήκες;
Εγώ είμαι κουλτουραλλυ μπούμερ,όνειρο μου ένα SUV,να χωράει 2 παιδιά,ποδήλατα και 4 ντενεκέδες λάδι από το χωριό. :003: :003: :003:

Εγώ λεω ότι όλο αυτό το meme είναι για να φτιάχνουμε καμια λίστα "ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ..." και για καμία σοβαρότερη συζήτηση.

Τώρα εσεις αν θέλετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με αφετηρίες "Οι μπούμερ τα βρήκαν όλα έτοιμα και τα κατέστρεψαν όλα" ή "οι μιλλένιαλ κληρονόμησαν έναν κατεστραμμένο κόσμο αλλά θα τον φτιάξουν με σύμμαχο τους Z" τι να πω
Α, σού φαίνεται γελοίο όλο αυτό αλλά:

Και επιτέλους, ας αλλάξει ένας συντονιστής τον τίτλο, να τον κάνει "Gen X, the Andorra of generations".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:29

Οι Α καταγράφουν:

Οι Α ειναι το πολυ 10 χρονών
Τους ζουμερς εννοείς
Α είναι 10 χρονών αλλά είναι στο τάμπλετ από τα 2.

Στα 10 όποιος Α μετράει έστω και λίγο έχει 1000 followers και κάνει παρακολουθεί κριτικά τους μιλλένιαλς στο τικ τοκ

Οι Ζ θα το βάλουν με εσάς τους X εν καιρώ.
Η προσωρινή ασυλία σας που μεταφράζεται ώς "Ελβετία" σε τούτο το νήμα έχει να κάνει με το γεγονώς ότι ακόμα δεν κυβερνάτε και πολύ.
Α Ναι ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Οι Α καταγράφουν:

Οι Α ειναι το πολυ 10 χρονών εως αγέννητοι
Τους ζουμερς εννοείς μαλλον αν και ολοι οσοι δεν εχουν φραπουτσινο στις φλέβες τους ξερουν τι κουμασια ειναι οι μιλλενιαλς
Η συμμαχία με τους Ζ είναι rock solid. Το οποίο meme beef υπάρχει μεταξύ μας δεν σας σώζει.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:29 Οι Ζ θα το βάλουν με εσάς τους X εν καιρώ.
Γιατί, ο Μητσοτάκης τι είναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2021, 10:40
Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 09:23 τι κοινο εχει ο μπουμερ (η οποια αλλη γενια θες) αφρικανος με τον σουηδο; γαλλος με πακιστανο; χωριατης αγροτης με συνδικαλιστη δεη;
Είναι τυχαίο ότι συγκρίνεις δυτικές με μη δυτικές χώρες; Γιατί δεν συγκρίνεις τον Έλληνα Μπούμερ με τον Αμερικάνο και τον Σουηδό με τον Ισπανό;
dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 09:34
Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 09:32
δεν ειναι αυτο που κοροιδεω ομως. το να λες οτι οποιος γεννηθηκε μαιο ειναι παρορμητικος χαρακτηρας, ειναι εξισου ανοητο με το να λες οτι οποιος γεννηθηκε το 60 τα βρηκε ολα ευκολα στη ζωη του, και τωρα εχει 3 ιδιοκτητα σπιτια που νοικιαζει.

και αυτα να ισχυουν σε ολα τα μηκη και πλατη της γης.
:+1: :+1:
Εσύ τι συμφωνείς, βρε χαρακτηριστικό δείγμα Μιλένιαλ;

ακομη κι αν συγκρινεις μπουμερ κυψελλης με μπουμερ πειραια παλι χαοτικες ειναι οι διαφορες. και απο διπλανα διαμερισματα στην ιδια πολυκατοικια να συγκρινεις, παλι οι διαφορες στη ζωη τους θα ειναι τοσο χαοτικα μεγαλες που θα ειναι σαν να συγκρινεις 2 υδροχοους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Αδιάφοροι, διαχειριστικοί X πρωθυπουργοί, που παίρνουν εντολές από τους μπούμερς των Βρυξελλών και του ΔΝΤ.
dotcom

hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:31
Α, σού φαίνεται γελοίο όλο αυτό αλλά:

Για να αναδείξω τη γελοιότητα του θέματος το κάνω.

Ναι,θέλω ένα SUV (είμαι boomer),Ναι Τρώω αβοκάντο ενίοτε και σε τοστ(ωπ μιλλένιαλ),Ναι φοράω πουκάμισο σε δουλειά που το dress code είναι:πλουζάκι anime δεκτόν αρκεί να μην είναι hentai,(ωπ boomer),Ναι είμαι φανατικά υπέρ τον ΑΠΕ και της απεξάρτησης από το λιγνήτη (ωπ μιλλένιαλ),Ναι, παίρνω τηλέφωνο για παραγγελία αντι για efood (ωπ boomer),μπορώ να συνεχίσω για πάντα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:37 Ναι, παίρνω τηλέφωνο για παραγγελία αντι για efood (ωπ boomer)
Αποκλείεται. Αυτό το έγραψες απλά για το shock value.
dotcom

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:38
dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 11:37 Ναι, παίρνω τηλέφωνο για παραγγελία αντι για efood (ωπ boomer)
Αποκλείεται. Αυτό το έγραψες απλά για το shock value.
millenial: SUPPORT LOCAL BUSINESSES DOWN WITH THE CORPORATE.

also millenial:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”