!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποκλειστικό βίντεο: Γλέντι σε σπίτι στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρουσία Μητσοτάκη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Αποκλειστικό βίντεο: Γλέντι σε σπίτι στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρουσία Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

georgebi έγραψε: 10 Φεβ 2021, 22:19

Σας είπα ότι η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου και πρώτος σας λέω εγώ ότι δεν θα επαναληφθεί. Θα φροντίσουμε στις επόμενες περιοδείες μας να μην υπάρχει καμία τέτοια εικόνα η οποία να δίνει και να στέλνει λάθος μήνυμα.
https://twitter.com/AthenaDimiDimi/stat ... 3177016322
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Αποκλειστικό βίντεο: Γλέντι σε σπίτι στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρουσία Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

georgebi έγραψε: 10 Φεβ 2021, 22:19

«Εγώ καταλαβαίνω, ίσως, γιατί ενοχλήθηκαν και κάποιοι από το γεγονός ότι ένας κεντροδεξιός Πρωθυπουργός πήγε στην Ικαρία. Η Ικαρία είναι ένα νησί με ιδιαίτερο συμβολισμό στην οποία ίσως θεωρούσαν κάποιοι ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να πάει ένας κεντροδεξιός Πρωθυπουργός.
Ναι, γι' αυτό ενοχλήθηκαν. :smt005:

Τι γράφετε ρε μλκες 50 σελίδες;
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

georgebi έγραψε: 10 Φεβ 2021, 22:19 Ο Μητσοτάκης απαντά για το τραπέζι στην Ικαρία: Με τα ίδια άτομα ήμουν στο ελικόπτερο- Η εικόνα δεν θα επαναληφθεί

https://www.lifo.gr/now/politics/313166 ... analifthei

......ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε αποψινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ στον Αλέξη Παπαχελά

.......η συζήτηση στράφηκε στην φωτογραφία από το τραπέζι σε σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ήταν με τα ίδια άτομα στο ελικόπτερο και βρέθηκε στη βεράντα για «ένα κέρασμα 15 λεπτών». «Θα δεχθώ απόλυτα ότι η εικόνα η οποία παρουσιάστηκε πλήγωσε τους πολίτες και αδίκησε και την ουσία της επίσκεψης. Αν για την Ικαρία συζητάμε αυτό και όχι τα υπόλοιπα, κάποιο λάθος έγινε. Σας διαβεβαιώνω, δεν θα επαναληφθεί.»

Ερωτηθείς για την απαγόρευση των συναθροίσεων και επομένως για ένα τραπέζι τέτοιου τύπου, καθώς και για το γεγονός πως ο κ. Στεφανάδης δεν πλήρωσε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Τα ίδια άτομα που ήμασταν μαζί στο ελικόπτερο, τα ίδια άτομα βρέθηκαν σε αυτή τη βεράντα για ένα τραπέζι, ένα κέρασμα 15 λεπτών. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν είμαι διατεθειμένος να την αναιρέσω.

Θα μου πεις τώρα ,τι ψάχνω..... Από όπου και να πιάσεις την ιστορία, βρωμάει.
Στο παρακάτω βίντεο,από την επίσκεψη του πθ,στα Τρίκαλα ,στο ελικόπτερο επέβαιναν 22 άτομα,τόσα μέτρησα.εκτος και αν πηγαίνοντας σε τρία νησιά,στο ελικόπτερο επέβαιναν ούτε τα μισά.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2021, 16:27
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Και συνεχίζει. Χωρίς μάσκα ο Μητσοτάκης στη δευτερολογία. Γιόλο:
https://www.gazzetta.gr/plus/politiki/a ... onazan-vid
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vatraxos έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:19 Περίεργο, δεν είπε ότι "κάπου έπρεπε να φάω στο πλαίσιο των καθηκόντων μου".
Δεν θα πήρε το memo του under.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Εκεί στο Καϊμακτσαλάν κάνουν σωτά τα εμβόλια ή να στείλω τον Κούλη για επιθεώρηση;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Κανονική και νόμιμη ήταν κατά το Προ-πο η κορωνοσύναξη του Μητσωτού στην Ικαρία:

Εικόνα

Εικόνα

Όλη αυτή η πιρουέτα, για να μην πληρώσει ο τσίπης έστω ένα πρόστιμο για την συγκέντρωση. Άθλιος, ελεεινός, και σιχαμένος.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”