Σωστό. Προφανώς και το κράτος πριν σε προσλάβει, θα πρέπει προηγουμένως να σε αξιολογεί με κάποιον τρόπο. Για αυτό υπάρχει το ΔΟΑΤΑΠ. Αλλά το κριτήριο για αυτό δεν πρέπει να είναι το από που πήρες το πτυχίο σου, αλλά το τι σκαμπάζεις στο αντικείμενο. Δεν είναι όμως αυτή η ένσταση όσων είναι αντίθετοι με την ''ιδιωτικοποίηση της παιδείας''. Το πρόβλημά τους είναι η αύξηση του επαγγελματικού ανταγωνισμού, όχι η ποιότητα όσων θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2021, 14:27αυτό αφορά τον ιδιωτικό τομέα
αυτός όμως που θέλει να μπει στο ΕΣΥ ανταγωνίζεται άτομα τα οποία πιθανώς να μην έχουν την ίδια αξία με αυτόν καθώς σπούδασαν σε τρίτες χώρες, σε κατώτερης ποιότητας πανεπιστήμια και εισήχθησαν σε αυτά χωρίς εξετάσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η απόλυτη γελοιοποίηση των πανελλαδικών και της έννοιας του ΑΕΙ
Re: Η απόλυτη γελοιοποίηση των πανελλαδικών και της έννοιας του ΑΕΙ
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κατ'αρχάς νομίζω πως αυτοί που έρχονται με πτυχίο ιατρικής από το εξωτερικό δίνουν κάποιες εξετάσεις πιστοποίησης εδώ, ας με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει αν κάνω λάθος.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 14:33Σωστό. Προφανώς και το κράτος πριν σε προσλάβει, θα πρέπει προηγουμένως να σε αξιολογεί με κάποιον τρόπο. Για αυτό υπάρχει το ΔΟΑΤΑΠ. Αλλά το κριτήριο για αυτό δεν πρέπει να είναι το από που πήρες το πτυχίο σου, αλλά το τι σκαμπάζεις στο αντικείμενο. Δεν είναι όμως αυτή η ένσταση όσων είναι αντίθετοι με την ''ιδιωτικοποίηση της παιδείας''. Το πρόβλημά τους είναι η αύξηση του επαγγελματικού ανταγωνισμού, όχι η ποιότητα όσων θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2021, 14:27αυτό αφορά τον ιδιωτικό τομέα
αυτός όμως που θέλει να μπει στο ΕΣΥ ανταγωνίζεται άτομα τα οποία πιθανώς να μην έχουν την ίδια αξία με αυτόν καθώς σπούδασαν σε τρίτες χώρες, σε κατώτερης ποιότητας πανεπιστήμια και εισήχθησαν σε αυτά χωρίς εξετάσεις
αλλά αυτό που προτείνεις είναι ΑΕΙ δύο ταχυτήτων, καθώς οι απόφοιτοι των ιδιωτικών ΑΕΙ -ανεξαρτήτως τμήματος- θα πρέπει να δίνουν εξετάσεις σε κρατική υπηρεσία για να πιστοποιήσουν ότι είναι legit απόφοιτοι.
για μένα ήταν λάθος έτσι όπως έγινε η ισοτιμία των ιδιωτικών κολλεγίων με τα ΑΕΙ, ήταν μία κίνηση βιαστική που δείχνει ξεκάθαρο πελατιακού τύπου νταλαβέρι της κυβέρνησης με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
οι απόφοιτοι του "πανεπιστημίου" ΞΥΝΗ και του ομίλου Στρατηγάκη της Κεραμέως είναι πολλές φορές πιο επικίνδυνοι από τους απόφοιτους Βουλγαρίας Ρουμανίας Σλοβακίας
- Cecily Anne
Δεν δίνουν τίποτα. Ό,τι έχει πρόγραμμα σπουδών ίδιο με το δικό μας από ευρωπαϊκή ένωση, αναγνωρίζεται αυτόματα. Οι δικηγόροι πχ που έχουν άλλα δίκαια, έχουν θεματάκια. Οι υπόλοιποι κανένα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2021, 14:46κατ'αρχάς νομίζω πως αυτοί που έρχονται με πτυχίο ιατρικής από το εξωτερικό δίνουν κάποιες εξετάσεις πιστοποίησης εδώ, ας με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει αν κάνω λάθος.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 14:33Σωστό. Προφανώς και το κράτος πριν σε προσλάβει, θα πρέπει προηγουμένως να σε αξιολογεί με κάποιον τρόπο. Για αυτό υπάρχει το ΔΟΑΤΑΠ. Αλλά το κριτήριο για αυτό δεν πρέπει να είναι το από που πήρες το πτυχίο σου, αλλά το τι σκαμπάζεις στο αντικείμενο. Δεν είναι όμως αυτή η ένσταση όσων είναι αντίθετοι με την ''ιδιωτικοποίηση της παιδείας''. Το πρόβλημά τους είναι η αύξηση του επαγγελματικού ανταγωνισμού, όχι η ποιότητα όσων θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2021, 14:27αυτό αφορά τον ιδιωτικό τομέα
αλλά αυτό που προτείνεις είναι ΑΕΙ δύο ταχυτήτων, καθώς οι απόφοιτοι των ιδιωτικών ΑΕΙ -ανεξαρτήτως τμήματος- θα πρέπει να δίνουν εξετάσεις σε κρατική υπηρεσία για να πιστοποιήσουν ότι είναι legit απόφοιτοι.
για μένα ήταν λάθος έτσι όπως έγινε η ισοτιμία των ιδιωτικών κολλεγίων με τα ΑΕΙ, ήταν μία κίνηση βιαστική που δείχνει ξεκάθαρο πελατιακού τύπου νταλαβέρι της κυβέρνησης με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ε οκ. Ας καταργηθεί η προϋπόθεση για να ασκείς ιατρική να εχεις πτυχίο.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:47Πως δεν έχει καμία σημασία το πως μπαίνεις ή το που μπαίνεις. Όλα κρίνονται στην αγορά εργασίας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:27Αυτό τι σημαινει; Πως ειναι γάτος ο δικός σου, πως είναι βλάκες οι Ελβετοί ή πως πρέπει να μπαίνεις με 8.5 ιατρική ;Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:08
Και εγώ ξέρω τέτοιο άτομο. Αυτή τη στιγμή δουλεύει στην Ελβετία (μετά της συζύγου, που επίσης σπούδασε Βουλγαρία) και πάω στοίχημα ότι καθαρίζει τα τριπλάσια τουλάχιστον από εσένα.
Υπάρχει χωρος για όλους.
Και γενικως. Η αγορά να τα καθορίσει όλα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δηλαδή ένας που τελείωσε ΕΚΠΑ και ένας που τελείωσε 2 χρόνια το ιεκ ξυνή έχουν ισότιμα πτυχία;dna replication έγραψε: 11 Φεβ 2021, 14:51 οι απόφοιτοι του "πανεπιστημίου" ΞΥΝΗ και του ομίλου Στρατηγάκη της Κεραμέως είναι πολλές φορές πιο επικίνδυνοι από τους απόφοιτους Βουλγαρίας Ρουμανίας Σλοβακίας
εγώ νόμιζα πως αφορά το deree, alba κ τέτοια
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
καλά, κατάλαβα τι πάρτι έχει γίνειCecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 14:57Δεν δίνουν τίποτα. Ό,τι έχει πρόγραμμα σπουδών ίδιο με το δικό μας από ευρωπαϊκή ένωση, αναγνωρίζεται αυτόματα. Οι δικηγόροι πχ που έχουν άλλα δίκαια, έχουν θεματάκια. Οι υπόλοιποι κανένα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2021, 14:46κατ'αρχάς νομίζω πως αυτοί που έρχονται με πτυχίο ιατρικής από το εξωτερικό δίνουν κάποιες εξετάσεις πιστοποίησης εδώ, ας με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει αν κάνω λάθος.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2021, 14:33
Σωστό. Προφανώς και το κράτος πριν σε προσλάβει, θα πρέπει προηγουμένως να σε αξιολογεί με κάποιον τρόπο. Για αυτό υπάρχει το ΔΟΑΤΑΠ. Αλλά το κριτήριο για αυτό δεν πρέπει να είναι το από που πήρες το πτυχίο σου, αλλά το τι σκαμπάζεις στο αντικείμενο. Δεν είναι όμως αυτή η ένσταση όσων είναι αντίθετοι με την ''ιδιωτικοποίηση της παιδείας''. Το πρόβλημά τους είναι η αύξηση του επαγγελματικού ανταγωνισμού, όχι η ποιότητα όσων θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Cecily Anne
Αντίστοιχα με την ίδια λογική μου αναγνωρίστηκε και το δικό μου ελληνικό πτυχίο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Δεν μπορεί να γίνεται μονόπλευρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φαντάζομαι δεν το πήρες με τενεκεδες λάδι.Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 15:03Αντίστοιχα με την ίδια λογική μου αναγνωρίστηκε και το δικό μου ελληνικό πτυχίο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Δεν μπορεί να γίνεται μονόπλευρα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
με τη διαφορά ότι εσύ μπήκες με πανελλήνιες και δεν πλήρωσες για να αποφοιτήσειςCecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 15:03Αντίστοιχα με την ίδια λογική μου αναγνωρίστηκε και το δικό μου ελληνικό πτυχίο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Δεν μπορεί να γίνεται μονόπλευρα.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
talaipwros
Καλα, και απο αυτος που τελειωσαν Ελλάδα Ιατρική, ο ενας στους τρεις μπηκε με πανελλήνιες
- Cecily Anne
Όχι, αλλά εφόσον δεν μπορείς να το αποδείξεις και εφόσον η ένταξη στην ευρωπαϊκή ένωση έχει το συγκεκριμένο όφελος, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπορώ, όμως, να σου πω πόσους συναδέλφους έχω συναντήσει σε βιομηχανία από Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία. ΕΧΜ. Κανένα. Ξέρεις πόσα ζωντόβολα έχω πετύχει από Ντιρί με στρωμένες δουλειές; Μιλούνια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2021, 15:04Φαντάζομαι δεν το πήρες με τενεκεδες λάδι.Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 15:03Αντίστοιχα με την ίδια λογική μου αναγνωρίστηκε και το δικό μου ελληνικό πτυχίο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Δεν μπορεί να γίνεται μονόπλευρα.
Η έννοια του πτυχίου έχει ξευτιλιστεί έτσι και αλλιώς. Και η κουτσή Μαρία έχει μεταπτυχιακό πλέον.
οι υπόλοιποι δηλαδή πώς μπήκαν;talaipwros έγραψε: 11 Φεβ 2021, 15:06 Καλα, και απο αυτος που τελειωσαν Ελλάδα Ιατρική, ο ενας στους τρεις μπηκε με πανελλήνιες
nostromos έγραψε: 04 Σεπ 2020, 15:12 με βαση το 10 και τραπεζα θεματων το πιθανοτερο ειναι να δουλεψουνε ολες οι ιδιωτικες σχολες ... βεβαια αυτος που εχει χρηματα σιγα μην κατσει να σκασει ... θα εχει ηδη ενα τμημα ξενης βιβλιοθηκης το ονομα του ωστε τα παιδια του να περασουνε ανετα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-