Ναι, αλλά υποτίθεται οτι θα σκάσει μύτη εδώ, επειδή γράφει η Ναϊδα. Δεν θα ρωτήσει με πιο νικνέιμ γράφει η καλή του;Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:30Σιγά καλέ, αλλαξε νικενειμ, βάλε το Daina, χαμπάρι δε θα πάρει.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:11Ναι αμέ, αν έσβηναν τις δημοσιεύσεις μου από ένα μήνα και πριν ας ερχότανΠασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:06
![]()
Που ξέρεις..Μπορεί να είναι δεκτικός.. Εδώ σκέφτομαι να πω και του δικού μου να κάνει εγγραφή για να μη μου πρηζει στυλ ''πάλι στο φόρουμ είσαι; Τί στην ευχή διαβάζεις και γελάς σαν μαλακισμένο;''![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι εδώ ρε. Από άλλο φόρουμ.Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:41Tι εννοείς ότι τον γνώρισες από εδώ, άπαξ και ήταν εδώ ε ξέρει τι γράφεις.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:40Θα με καταλάβαινε ρε άμα διάβαζε δημοσιεύσεις. Και από φόρουμ τον γνώρισα κιόλας οπότε άσε καλύτεραCecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:30
Σιγά καλέ, αλλαξε νικενειμ, βάλε το Daina, χαμπάρι δε θα πάρει.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Θα δείξουμε τη Daina.Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:42
Ναι, αλλά υποτίθεται οτι θα σκάσει μύτη εδώ, επειδή γράφει η Ναϊδα. Δεν θα ρωτήσει με πιο νικνέιμ γράφει η καλή του;
AAA ok.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σατανικό.Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:44Θα δείξουμε τη Daina.Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:42
Ναι, αλλά υποτίθεται οτι θα σκάσει μύτη εδώ, επειδή γράφει η Ναϊδα. Δεν θα ρωτήσει με πιο νικνέιμ γράφει η καλή του;
ΓαμώCecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:44Θα δείξουμε τη Daina.Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:42
AAA ok.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Winston Smith
viewtopic.php?f=65&t=24906&start=15#p1746600Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:16 Γω όταν χαζεύω το Ίδρυμα, πάντοτε έχω ένα tab με μίτζετ πορν ανοιχτό, ώστε να ανοίξω αυτό αν παραστεί ανάγκη.
Αλλά ναι σε σχέση με κάποια νήματα το μίτζετ πορν το δικαιολογείς ευκολότερα.
Επαιξε και το σημερινο ημίχρονο
Λέω δε με παιρνεις στα σοβαρά, είπε εντάξει θα παμε
Μα πηγα στα λιντλ μόνο και μόνο για ένα εργαλείο. Λέει δε γίνεται κλικ εγουει μονο κι από σταθερό φτου .. Πίσω παλι
Τρακτέρ πωπω τι σπάνιο... Με 20 παω
Ένα φορτηγό με άχυρα σε δέματα
Λασπουριά
Που ήρθα, φρικη
Σου είπε εντάξει θα πάτε και τελικά πήρες τρακτερ για να πας στα Λιντλ; Ή γύρισες και πήρες το τρακτέρ με τα δεμάτια;bluerose έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:34Επαιξε και το σημερινο ημίχρονο
Λέω δε με παιρνεις στα σοβαρά, είπε εντάξει θα παμε
Μα πηγα στα λιντλ μόνο και μόνο για ένα εργαλείο. Λέει δε γίνεται κλικ εγουει μονο κι από σταθερό φτου .. Πίσω παλι
Τρακτέρ πωπω τι σπάνιο... Με 20 παω
Ένα φορτηγό με άχυρα σε δέματα
Λασπουριά
Που ήρθα, φρικη
Οχι απλώς ηταν αφορμή για ακόμη ένα ημίχρονο
Σακατεψα το αμαξι περα δώθε
Στη πολη πας όπου θες όλα τριγυρω είναι
Τέλος παντον θα το παρω αποφαση οτι εδώ είναι σαν εκείνους τους λάκους με τη κινουμενη αμμο, πας να βγεις και σε ρουφάει πισω
Δεν ήξερα από επαρχίες
Τέλος παντον θα το παρω αποφαση οτι εδώ είναι σαν εκείνους τους λάκους με τη κινουμενη αμμο, πας να βγεις και σε ρουφάει πισω
Δεν ήξερα από επαρχίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 11 Φεβ 2021, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η λασπουργιά είναι γαμάτη όταν έχεις ένα μικρό ΧΤ να αλωνίζεις.
Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:00Πλάκα κάνειςμια φορά χάζευα στο φόρουμ και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ξύπνησε και έβλεπε τι βλέπω και μου λέει τι κοιτάς; λαχταρισε η ψυχή μου. Λέω εδώ κάτι για όνειρα σε ένα φόρουμ με τέτοια. Ποιο φόρουμ μου λέει; Το esoterica χαζεύω λέω. Κλείνω το κινητό και λέω αντε αντε θα με ξαγρυπνήσεις. Το πέρασε στο έτσι.
Γράφει κανείς εκεί;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Καθήστε να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα σαν άνθρωποι, όχι σαν Νεάτερνταλ και βάλτε τα κάτω. Η γκρίνια ποτέ δεν έφερε αποτέλεσμα. Αν και αφού συναίνεσες εξ' αρχής, τώρα τρως την κρύα σου. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει, ίσως σταδιακά.bluerose έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:44 Οχι απλώς ηταν αφορμή για ακόμη ένα ημίχρονο
Δεν ήξερα από επαρχίες![]()
Πασιφαη θέλω να κάνω τη δουλειά μου
Τη προηγουμενη που ειμασταν ανοικτά μια καθηγήτρια την οποία τη ξέρω γιατί έτυχε κι εκανε μάθημα κι εδώ ...
Μου λέει πω είσαι κουρασμένη.
Μετά μόλις τελείωσε το μάθημα μου λέει παρε καφέ έχεις οδήγηση
Ορίστε παθουσα, γιατί ερχόταν εδώ κάποτε ξέρει.
Έχει αποστάσεις και δεν είμαι για βόλτες εδώ που και για βόλτες τι να δεις...
Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:49 Καθήστε να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα σαν άνθρωποι, όχι σαν Νεάτερνταλ και βάλτε τα κάτω. Η γκρίνια ποτέ δεν έφερε αποτέλεσμα. Αν και αφού συναίνεσες εξ' αρχής, τώρα τρως την κρύα σου. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει, ίσως σταδιακά.
Occasio facit furem
Που να ξέρωvagabondo έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:46Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:00Πλάκα κάνειςΠασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:45
Τι; Αν είναι χριστιανός;![]()
Πες του να κάνει εγγραφή στο φορουμ,να τονε στρώσουμε..![]()
μια φορά χάζευα στο φόρουμ και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ξύπνησε και έβλεπε τι βλέπω και μου λέει τι κοιτάς; λαχταρισε η ψυχή μου. Λέω εδώ κάτι για όνειρα σε ένα φόρουμ με τέτοια. Ποιο φόρουμ μου λέει; Το esoterica χαζεύω λέω. Κλείνω το κινητό και λέω αντε αντε θα με ξαγρυπνήσεις. Το πέρασε στο έτσι.
![]()
Γράφει κανείς εκεί;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-