!!! DEVELOPMENT MODE !!!

MOY EXOYN ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: MOY EXOYN ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2021, 01:31 Βάλε αυγοθήκες στον τοίχο.
Αυτό δεν κάνει τίποτα. (Μάλλον αστειεύεσαι αλλά το γράφω επειδή πολλοί μπορεί να έχουν ανάλογα προβλήματα). Οι αυγοθήκες (πραγματικές) κάνουν μια κάποια διάχυση και κάπως σπάνε τα στάσιμα κύματα στις μεσοϋψηλές συχνότητες. Οι ηχοαπορροφητικές και καλά αυγοθήκες από αφρώδες υλικό, προσφέρουν μια κάποια απορρόφηση του ήχου στο χώρο του αλλά όχι ηχομόνωση. Η ηχομόνωση είναι ακριβή και επίπονη ιστορία.

Μια κάποια λύση είναι η αλλαγή δωματίου ή η χρήση ωτοασπίδων.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 11 Φεβ 2021, 01:38 Μια κάποια λύση είναι η αλλαγή δωματίου ή η χρήση ωτοασπίδων.
Πουλάω με 50 λεπτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

elchav έγραψε: 10 Φεβ 2021, 23:37
Orion22 έγραψε: 10 Φεβ 2021, 23:34 από μισκλίκ (και καλά) πατησα σε άλλο νήμα και μου ήρθε καταπληκτική ιδέα

fight fire with fire

=

κάνεις κονέ με κάποια από τις πρωταγωνίστριες στις 3-4 τελευταίεες σελίδες του viewtopic.php?f=33&t=22836

αν μη τι άλλο η δίπλα θα σταματήσει να μιλάει γιατί δεν θα ακούει καλά τα δικά σας :smt023

Spoiler
/hides
ή απλά μπορώ να βάλω μια πυρωμένη βελόνα στην ουρήθρα μου και να προσπαθήσω να διαλογιστώ
ακούγεται εξίσου καλό :-?
:smt005: :smt005: :smt005:

ε το μλκ, κλαιω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 00:15 Εμένα ο καινούριος από πάνω, εκτός των άλλων, κλάνει πολύ δυνατά και τον ακούω. Και η γκόμενα η λατέρνα ντύνεται, στολίζεται σαν την Πατούλαινα, για να ακούει σε ντόλμπι τον κλανιάρη.
αν τον ακους αλλα δεν τον μυριζεις, εχεις κοβιντ. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2021, 01:31

Άλλαξε δωμάτιο εργασίας. Βάλε αυγοθήκες στον τοίχο. Παίζε μουσική χωρίς ακουστικά. Στείλε τους τον stavmanr να τους εξηγήσει γιατί αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό.
αυτο το τελευταιο νομιζω εχει απαγορευτει απο τη συνθηκη της γενευης.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:27

Άλλαξε δωμάτιο εργασίας. Βάλε αυγοθήκες στον τοίχο. Παίζε μουσική χωρίς ακουστικά. Στείλε τους τον stavmanr να τους εξηγήσει γιατί αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό.
Aυτο ακριβώς
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

elchav έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:43
Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2021, 10:27

Aυτο ακριβώς
Δεν υπάρχει ελπίδα.

Μια γνωστή μου τώρα λόγω καραντίνας, έβαλε ωτοασπίδες στα αυτιά για να μην ακούει εκείνο το μόνιμο μαμάμαμάμαμάμαμάμαμάμαμάμαμάμαμάμαμά που έλεγαν τα παιδιά της.

Κάνε το ίδιο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Δεν έχω μείνει ποτέ στη ζωή μου σε πολυκατοικία, ωραίο ακούγεται :lol:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:05 Δεν έχω μείνει ποτέ στη ζωή μου σε πολυκατοικία, ωραίο ακούγεται :lol:
μητε κι εγω. αλλα εχω ακουσει αρκετα για να προτιμησω να μεινω σε τροχοσπιτο, αν παρασει αναγκη, παρα σε διαμερισμα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ουστ, από 'δώ χάμου. Μαρίες Αντουανέτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:42
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:05 Δεν έχω μείνει ποτέ στη ζωή μου σε πολυκατοικία, ωραίο ακούγεται :lol:
μητε κι εγω. αλλα εχω ακουσει αρκετα για να προτιμησω να μεινω σε τροχοσπιτο, αν παρασει αναγκη, παρα σε διαμερισμα.
Δεν έχει να κάνει. Οι παλιοί ένοικοι που είχαμε από πάνω ήταν μια οικογένεια με 2 κοριτσάκια και ένα σκύλο. Τρελή φασαρία τα πρωινά, και κουτσου κουτσου όλη την ώρα ο σκύλος, αλλά ήταν και γαμώ τα άτομα. Ε δεν με ενοχλούσαν. Ήταν φυσιολογική η φασαρία που έκαναν, παιδιά είχαν. Ο τωρινός ακούει ΤΡΑΠ και κλάνει. 45 χρονών μαντράχαλος να παίζει το μαμαααααααααααααα και προυτς προυτς. Και, οκ, μπορεί να'χει κάνα σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, αλλά πρέπει να σφίγγεσαι ρε φίλε για να τις αμολάς;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:51
Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2021, 11:42
Δεν έχει να κάνει. Οι παλιοί ένοικοι που είχαμε από πάνω ήταν μια οικογένεια με 2 κοριτσάκια και ένα σκύλο. Τρελή φασαρία τα πρωινά, και κουτσου κουτσου όλη την ώρα ο σκύλος, αλλά ήταν και γαμώ τα άτομα. Ε δεν με ενοχλούσαν. Ήταν φυσιολογική η φασαρία που έκαναν, παιδιά είχαν. Ο τωρινός ακούει ΤΡΑΠ και κλάνει. 45 χρονών μαντράχαλος να παίζει το μαμαααααααααααααα και προυτς προυτς. Και, οκ, μπορεί να'χει κάνα σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, αλλά πρέπει να σφίγγεσαι ρε φίλε για να τις αμολάς;
ενα χωραφι 1 στρεμμα και ενα κοντεινερ στη μεση.
προτιμοτερο.

Verginos
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: Verginou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Verginos »

Aκόμη και στα χωριά αν τα σπίτια είναι κοντά και περνάει κεντρικός δρόμος δεν υπάρχει ησυχία. Ή αν είναι τουριστική περιοχή. Πολλές φορές είναι χειρότερα και από την Αθήνα. Όπως και σε επαρχιακή πόλη αν μένεις κοντά σε δρόμο με αρκετή κίνηση.
Δεν ξέρω αν θα μετακόμιζα για τον λόγο που περιγράφει ο νηματοθέτης, για τον λόγο της φασαρίας από δρόμο, θα μετακομίσω σίγουρα.
Πάντως έχω ακούσει (ακόμη και από ειδικούς) ότι με φάρμακα (ψυχοφάρμακα) θα είσαι καλά. Δεν θα ακούς. :lol: Βγάλτε συμπέρασμα.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Στα χωριά υπάρχουν οι κάγκουρες με τις μηχανές. Αλλά σε καμία περίπτωση η ηχορύπανση δεν μπορεί να φτάσει αυτή της πόλης.
Τις πρώτες μέρες σε μια πόλη, μέχρι να εγκλιματιστώ, το κεφάλι μου βουίζει διαρκώς.
Verginos
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: Verginou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Verginos »

Εξαρτάται από την περιοχή, τον όροφο αν πρόκειται για πολυκατοικία και φυσικά από την κατασκευή του διαμερίσματος ή του σπιτιού. Δεν μιλάμε καν για ηχομόνωση, θυμάμαι ακόμη τα ξύλινα παράθυρα με το μονό τζάμι όταν πρωτομετακόμισα στην Αθήνα (1995). Ακόμη και οι αντοχές του νέου αποδεικνύονται λίγες, ιδιαίτερα αν η περιοχή δεν είναι ήσυχη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”