!!! DEVELOPMENT MODE !!!

MOY EXOYN ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: MOY EXOYN ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Orion22 έγραψε: 10 Φεβ 2021, 23:34 από μισκλίκ (και καλά) πατησα σε άλλο νήμα και μου ήρθε καταπληκτική ιδέα

fight fire with fire

=

κάνεις κονέ με κάποια από τις πρωταγωνίστριες στις 3-4 τελευταίεες σελίδες του viewtopic.php?f=33&t=22836

αν μη τι άλλο η δίπλα θα σταματήσει να μιλάει γιατί δεν θα ακούει καλά τα δικά σας :smt023

Spoiler
/hides
ή απλά μπορώ να βάλω μια πυρωμένη βελόνα στην ουρήθρα μου και να προσπαθήσω να διαλογιστώ
ακούγεται εξίσου καλό :-?
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

elchav έγραψε: 10 Φεβ 2021, 23:37
Orion22 έγραψε: 10 Φεβ 2021, 23:34 από μισκλίκ (και καλά) πατησα σε άλλο νήμα και μου ήρθε καταπληκτική ιδέα

fight fire with fire

=

κάνεις κονέ με κάποια από τις πρωταγωνίστριες στις 3-4 τελευταίεες σελίδες του viewtopic.php?f=33&t=22836

αν μη τι άλλο η δίπλα θα σταματήσει να μιλάει γιατί δεν θα ακούει καλά τα δικά σας :smt023

Spoiler
/hides
ή απλά μπορώ να βάλω μια πυρωμένη βελόνα στην ουρήθρα μου και να προσπαθήσω να διαλογιστώ
ακούγεται εξίσου καλό :-?
Μας έχεις παρεξηγήσει :-?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Νηματάρα είναι το διάλογοι με μια πρώην τι λέτε; Είμαι φαν.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εμένα ο καινούριος από πάνω, εκτός των άλλων, κλάνει πολύ δυνατά και τον ακούω. Και η γκόμενα η λατέρνα ντύνεται, στολίζεται σαν την Πατούλαινα, για να ακούει σε ντόλμπι τον κλανιάρη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Όταν κλάνει σβήνει κι η λάμπα;
Έτσι τουλάχιστον λένε, αν και από επιστημονικής πλευράς πιο πιθανό είναι να την ανάψει αφού το μεθάνιο αξιοποιείται ως ενεργειακή πηγή.
Που ξέρεις, μπορεί τον επόμενο χειμώνα να αφαιρέσετε τον καυστήρα πετρελαίου και να βάλτε φυσικό αέριο. Πιο φυσικό ΔΕΝ γίνεται!
Σου ’φεξε βρε, σου ’φεξε. Θα κάνεις και οικονομία.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

fight fire with fire

=

Spoiler
/hides
Γμτ αν πάρει εμένα δύσκολα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Gordian Knot έγραψε: 11 Φεβ 2021, 00:29 Όταν κλάνει σβήνει κι η λάμπα;
Έτσι τουλάχιστον λένε, αν και από επιστημονικής πλευράς πιο πιθανό είναι να την ανάψει αφού το μεθάνιο αξιοποιείται ως ενεργειακή πηγή.
Που ξέρεις, μπορεί τον επόμενο χειμώνα να αφαιρέσετε τον καυστήρα πετρελαίου και να βάλτε φυσικό αέριο. Πιο φυσικό ΔΕΝ γίνεται!
Ένα θα σου πω. Έχω πλυντήριο σε λειτουργία, έχει πλυντήριο σε λειτουργία, δουλεύουν ταυτόχρονα, ακούγονται ταυτόχρονα και ο ήχος από τις κλανιές του ξεπερνάει τα δυο πλυντήρια σε ταυτόχρονη λειτουργία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 01:06

ο ήχος από τις κλανιές του ξεπερνάει τα δυο πλυντήρια σε ταυτόχρονη λειτουργία.
Εικόνα
Spoiler
Couldn’t resist.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 01:06
Gordian Knot έγραψε: 11 Φεβ 2021, 00:29 Όταν κλάνει σβήνει κι η λάμπα;
Ένα θα σου πω. Έχω πλυντήριο σε λειτουργία, έχει πλυντήριο σε λειτουργία, δουλεύουν ταυτόχρονα, ακούγονται ταυτόχρονα και ο ήχος από τις κλανιές του ξεπερνάει τα δυο πλυντήρια σε ταυτόχρονη λειτουργία.
Και που ξες ότι κλανει αυτός και οχι αυτη;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

η φιλελευθερη κυβερνηση κανει τα παντα για τους ιδιοκτητες και τους ραντιερηδες

μην εθνιζετε :102: :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Verginos έγραψε: 10 Φεβ 2021, 22:04 Το τι τραβάει ο κακομοίρης δεν το σχολιάζει κανείς; Μπορεί να κάνει μια καταγγελία για κακοποίηση ανθρώπου, δεν χάνει τίποτα. Θα το έκανα αν ήμουν στην θέση του.
φιλε για μισογυνη σε κοβω :giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:33 μέχρι που θα φτάσει πια η κακοποίηση των αντρών;
σκασμος μισογυνη :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

elchav έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:21 Λοιπόν, νέο σπίτι πριν μερικούς μήνες και μου κάθεται το τζόκερ να έχω δίπλα ένα ζευγάρι μιρλιάρηδων 60αρηδων.
Στο 1,70 και οι δύο, απλά η γυναίκα γύρω στα 120 κιλά ενώ ο άντρας γύρω στα 60 (το κρατάμε αυτό)

Ενώ τους προηγούμενους μήνες πήγαινα γραφείο και μερικά ταξίδια, τώρα πια η φάση έχει περιοριστεί πάρα πολύ σε WfH, πράγμα που θα ήταν καλό αν δεν μιρλιάζαν σε μετρίως έντονο ύφος κάθε μέρα.
Η τύπισσα πάει γαμιώντας τον ταλαίπωρο από πρωί μέχρι βράδυ με φράσεις όπως "το 'ριξε πάλι ο μαλάκας", "τι ηλίθιος είσαι", "αντε στο διάολο παλιοηλίθιε" ενώ αυτός φαίνεται να μουρμουρίζει ακατάληπτα πράγματα που την τρελαίνουν, γιατί:
α) δεν τον ακούω
β) ξαφνικά βαράει φρίκες η χοντρή
γ) σύμφωνα με τους νόμους του νεύτωνα, δεν πρέπει να την εξοργίσει γιατί το Foλικό θα είναι σημαντικό όπλο της χοντρής

Φάπες δεν έχω ακούσει να πέφτουν (και δεν με νοιάζει κιόλας), αλλά ενώ στην αρχή ήταν αστείο, τώρα η συνεχής μουρμούρα με μπινελίκια δεν παλεύεται. Ίσως φταίει η καραντίνα, ίσως φταίει ότι τάσσομαι με τον αδύναμο (στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντα, γιατί όταν ήμουν μικρός είχα ξεκωλιάσει τους Ινδιάνους με τους Cowboys μου), ίσως γιατί είναι όντως εκνευριστικοί.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι δε φωνάζουν αρκετά ώστε να τους πω να βουλώσουν, ούτε εκτραχύνεται περαιτέρω η κατάσταση.
Απλά τους ακούω, σε μια συγκεκριμένη στάθμη ντεσιμπέλ να μιρλιάζουν ΣΥΝΕΧΩΣ.

Τι να κάνω;
(εκτός από το να ξεθυμάνω εδώ και να με γλεντήσετε)
Άλλαξε δωμάτιο εργασίας. Βάλε αυγοθήκες στον τοίχο. Παίζε μουσική χωρίς ακουστικά. Στείλε τους τον stavmanr να τους εξηγήσει γιατί αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”