!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσιογραφική παραπληροφόρηση για ΕΡΓΑΝΗ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δημοσιογραφική παραπληροφόρηση για ΕΡΓΑΝΗ
Μόλις τώρα ανακοίνωσαν ότι για να μετακινηθούν οι εργαζόμενοι δεν καλύπτονται πλέον από την χειρόγραφη βεβαίωση και χρειάζεται ΕΡΓΑΝΗ.
ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ;
Ένας χρόνος καραντίνες και ακόμα να τα λύσουν αυτά, πόσο άχρηστοι μπορεί να είναι τέλοσπάντων;
Edit: Έκανα πιο ήπιο τον τίτλο μεχρι να δούμε αν θα δοθούν διευκρινίσεις, αφού δόθηκε περιθώριο μέχρι την Δευτέρα.
2ο Edit: Τελικά φαίνεται πως το πρόβλημα το δημιούργησαν οι πολυαγαπημένοι μας δημοσιογράφοι και συγκεκριμένα ο Μούσιος του Mega που δεν κατάλαβε τι διάβασε και έλεγε ότι κατέβαζε το κεφάλι του. Αφήνω το αρχικό κέιμενο στο σώμα αναλαμβάνοντας την ευθύνη της βιασύνης μου.
ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ;
Ένας χρόνος καραντίνες και ακόμα να τα λύσουν αυτά, πόσο άχρηστοι μπορεί να είναι τέλοσπάντων;
Edit: Έκανα πιο ήπιο τον τίτλο μεχρι να δούμε αν θα δοθούν διευκρινίσεις, αφού δόθηκε περιθώριο μέχρι την Δευτέρα.
2ο Edit: Τελικά φαίνεται πως το πρόβλημα το δημιούργησαν οι πολυαγαπημένοι μας δημοσιογράφοι και συγκεκριμένα ο Μούσιος του Mega που δεν κατάλαβε τι διάβασε και έλεγε ότι κατέβαζε το κεφάλι του. Αφήνω το αρχικό κέιμενο στο σώμα αναλαμβάνοντας την ευθύνη της βιασύνης μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 10 Φεβ 2021, 21:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Δημοσιογραφική παραπληροφόρηση για ΕΡΓΑΝΗ
Μετακίνηση εργαζομένων και χειρόγραφα και μέσω Εργάνη.
Σαφέστατη απόφαση του Υπουργείου.
Aλλαξε τωρα ;
Σαφέστατη απόφαση του Υπουργείου.
Aλλαξε τωρα ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Δεν υπαρχουν ελεγχοι πλεον, γιολο μεχρι να βγαλουν διευρκινιστικη ρε μαν.
- Green Dragon
Έτσι είπαν στο Mega. Επίσης είπαν ότι ο εργοδότης πρέπει εκτός από ΕΡΓΑΝΗ να έχει και έναρξη άσκησης (;;;;;;;;;;;;;;;;;;). Για ποιόν λόγο; Αφού ΕΡΓΑΝΗ δεν βγαίνει αν δεν έχεις κάνει έναρξη. Όχι ότι αυτό ειδικά είναι πρόβλημα αλλά λέμε.
- Green Dragon
Μπορεί από αύριο να σφίξουν τα λουριά αφού αποφάσισαν για καραντίνα τύπου Μαρτίου.CRWH έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:44 Δεν υπαρχουν ελεγχοι πλεον, γιολο μεχρι να βγαλουν διευρκινιστικη ρε μαν.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Κρίμα ρε γαμωτο αυτοί που έχουν κόσμο σε αναστολή και ταυτόχρονα δουλεύουν τι θα κάνουν; #sad
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΜπλεΜπουμπυς
Lockdown: Αλλαγές στη βεβαίωση μετακίνησης - Τι ισχύει για τηλεργασία και αναστολή σύμβασης
Όσοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε καθεστώς τηλεργασίας ή σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων εργασίας, δεν δύνανται να λαμβάνουν βεβαιώσεις μετακίνησης από τον εργοδότη τους (είτε από το ΕΡΓΑΝΗ είτε από το forma.gov.gr)
...
Επίσης, από σήμερα η Εθνική Αρχή Διαφάνειας έχει άμεση διασταυρωτική πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του εργαζόμενου πληθυσμού της χώρας, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Η εφαρμογή των παραπάνω αποφάσεων ξεκινά τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, ενώ οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και συστηματικοί.
Όσοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε καθεστώς τηλεργασίας ή σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων εργασίας, δεν δύνανται να λαμβάνουν βεβαιώσεις μετακίνησης από τον εργοδότη τους (είτε από το ΕΡΓΑΝΗ είτε από το forma.gov.gr)
...
Επίσης, από σήμερα η Εθνική Αρχή Διαφάνειας έχει άμεση διασταυρωτική πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του εργαζόμενου πληθυσμού της χώρας, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Η εφαρμογή των παραπάνω αποφάσεων ξεκινά τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, ενώ οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και συστηματικοί.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Green Dragon
Αυτοί που δεν έχουν κόσμο σε αναστολή; Αυτοί τι θα κάνουν;enterprise-psi έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:49 Κρίμα ρε γαμωτο αυτοί που έχουν κόσμο σε αναστολή και ταυτόχρονα δουλεύουν τι θα κάνουν; #sad
Και όλα αυτά επειδή δεν βρέθηκε ένας κοπρίτης χαραμοφάης σύμβουλος να πει 'ρε παιδιά, υπάρχει και αυτή η κατηγορία εργαζομένων, με αυτούς τι γίνεται;'
- Green Dragon
Καλό αυτό.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:56 Lockdown: Αλλαγές στη βεβαίωση μετακίνησης - Τι ισχύει για τηλεργασία και αναστολή σύμβασης
...
Ας ελπίσουμε ότι θα δοθεί διευκρινιστική μέχρι τότε. Ας μιλήσει κανένας χρυσοπληρωμένος σύμβουλος, τόσα λεφτά παίρνουν ας κάνουν και κάτι χρήσιμο.
- hellegennes
Μην πεις ότι δεν σ'το 'πα.Green Dragon έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:17 Μόλις τώρα ανακοίνωσαν ότι για να μετακινηθούν οι εργαζόμενοι δεν καλύπτονται πλέον από την χειρόγραφη βεβαίωση και χρειάζεται ΕΡΓΑΝΗ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί μπορείς να πλαστογραφήσεις το έγγραφο της Εργάνης εύκολα. Φαντάζομαι ότι αυτός είναι ο λόγος.Green Dragon έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:47 Έτσι είπαν στο Mega. Επίσης είπαν ότι ο εργοδότης πρέπει εκτός από ΕΡΓΑΝΗ να έχει και έναρξη άσκησης (;;;;;;;;;;;;;;;;;;). Για ποιόν λόγο; Αφού ΕΡΓΑΝΗ δεν βγαίνει αν δεν έχεις κάνει έναρξη. Όχι ότι αυτό ειδικά είναι πρόβλημα αλλά λέμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να δεις εσυ αναστολή που έχουν κάποιοι δε πληρωνουν ενοίκιο το οποίο κουτσουρεμενο το υπόλοιπο θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη από το κράτος μετά από καιρό και ταυτόχρονα συνεχίζουν την εργασία τους. Τσεπώνουν και 534 και το επίδομα ενοικίουenterprise-psi έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:49 Κρίμα ρε γαμωτο αυτοί που έχουν κόσμο σε αναστολή και ταυτόχρονα δουλεύουν τι θα κάνουν; #sad
Αν έχουν τόση σκληρότητα άλλη τόση θα έχει ο ιδιοκτήτης να τους βγάλει γιατί δεν έχουν ανάγκη αυτοί δε κλαίνε
Α οκ δε το ήξερα αυτό με την έναρξηGreen Dragon έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:47 Έτσι είπαν στο Mega. Επίσης είπαν ότι ο εργοδότης πρέπει εκτός από ΕΡΓΑΝΗ να έχει και έναρξη άσκησης (;;;;;;;;;;;;;;;;;;). Για ποιόν λόγο; Αφού ΕΡΓΑΝΗ δεν βγαίνει αν δεν έχεις κάνει έναρξη. Όχι ότι αυτό ειδικά είναι πρόβλημα αλλά λέμε.
Επίσης προσεξε. Ανανέωση από Εργάνη 15 ημέρες ισχυ το χαρτί στις αρχές καραντινας
Το ανανεωνεις πέρασε το 15 ημερομηνία ανανέωσα 4 έως 8 έλεγε......Οχι 15
Μπήκα Δευτέρα 8 ανανέωσα έως 22
Αυτό δεν μπορείς να το πλαστογραφήσεις δηλαδή;hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 21:16Γιατί μπορείς να πλαστογραφήσεις το έγγραφο της Εργάνης εύκολα. Φαντάζομαι ότι αυτός είναι ο λόγος.Green Dragon έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:47 Έτσι είπαν στο Mega. Επίσης είπαν ότι ο εργοδότης πρέπει εκτός από ΕΡΓΑΝΗ να έχει και έναρξη άσκησης (;;;;;;;;;;;;;;;;;;). Για ποιόν λόγο; Αφού ΕΡΓΑΝΗ δεν βγαίνει αν δεν έχεις κάνει έναρξη. Όχι ότι αυτό ειδικά είναι πρόβλημα αλλά λέμε.
- hellegennes
Όχι το ίδιο εύκολα. Το χαρτί της Εργάνης είναι ένα πολύ απλό έγγραφο που φτιάχνεις εύκολα στο Word. Επίσης η έναρξη είναι πολύ εύκολα διασταυρώσιμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 10 Απαντήσεις