!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
- Cecily Anne
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Νάιδα, τί σχέση έχει με τη μάνα του αυτός, ξέρεις;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δηλαδή κάπου θεωρείτε ότι εγώ τον καταπίεζω επειδή του πήρα τα κλειδιά. Εγώ τον καταπίεζω. ΟκParis έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:57
σιγα μην τον λυπηθουμε
οπως ειπε πολυ σωστα ο Ερμης '' τα θελει ο κωλος του ''
Παρα πολύ καλή από από ότι έχω καταλάβει. Την φροντίζει, την προσέχει, της κάνει αστεία. Ούτως ή άλλος είναι φευγάτος από το σπίτι του λόγω δουλειάς εξωτερικό κτλ από αρκετά νεαρός. Αλλά και η μαμά του παρόλα τα προβλήματα υγείας που έχει, και έχει πολλά, είναι πολύ γλυκιά γυναίκα. Χωρίς πλάκα. Πολύ γλυκός άνθρωπος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Tζακ ποτ.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:56Μα δεν ήταν μεθυσμένος, δεν πίνει ο άνθρωπος γενικάΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:3846 χρονών και του παίρνεις τα κλειδιά μην οδηγήσει μεθυσμένος;Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:05
Σε λίγες μέρες μπαίνει στα 46 ο καλουλης μου. Και φροντίζω να του το υπενθυμίζω![]()
λαχείο ακούγεται.άλλη φορά που όμως όντως είχε πιει παραπάνω με την παρέα του και έτυχε να πάω να τον βρω εκείνη την μέρα χωρίς να ξέρω ότι έχει πιει τον Βόσπορο , του ζητούσα τα κλειδια να οδηγήσω εγώ, εκεί όντως πήγε να ξεφύγει προς εμένα να γίνει βίαιος, χεστηκα λίγο πάνω μου. Ειμασταν στις αρχές τότε βέβαια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Ναι, ενώ εσύ θα άφηνες τη Νάιδα να σου οδηγήσει το αμάξι, χαλαρά. Χέσε μας, αλήθεια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:19Tζακ ποτ.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:56Μα δεν ήταν μεθυσμένος, δεν πίνει ο άνθρωπος γενικάΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:38
46 χρονών και του παίρνεις τα κλειδιά μην οδηγήσει μεθυσμένος;
λαχείο ακούγεται.άλλη φορά που όμως όντως είχε πιει παραπάνω με την παρέα του και έτυχε να πάω να τον βρω εκείνη την μέρα χωρίς να ξέρω ότι έχει πιει τον Βόσπορο , του ζητούσα τα κλειδια να οδηγήσω εγώ, εκεί όντως πήγε να ξεφύγει προς εμένα να γίνει βίαιος, χεστηκα λίγο πάνω μου. Ειμασταν στις αρχές τότε βέβαια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είναι τόσο υποθετικό όσο το "αν ήσουν γυναίκα με μεγάλα βυζγιά τι θα έκανες";Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:23Ναι, ενώ εσύ θα άφηνες τη Νάιδα να σου οδηγήσει το αμάξι, χαλαρά. Χέσε μας, αλήθεια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:19Tζακ ποτ.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 18:56
Μα δεν ήταν μεθυσμένος, δεν πίνει ο άνθρωπος γενικάάλλη φορά που όμως όντως είχε πιει παραπάνω με την παρέα του και έτυχε να πάω να τον βρω εκείνη την μέρα χωρίς να ξέρω ότι έχει πιει τον Βόσπορο , του ζητούσα τα κλειδια να οδηγήσω εγώ, εκεί όντως πήγε να ξεφύγει προς εμένα να γίνει βίαιος, χεστηκα λίγο πάνω μου. Ειμασταν στις αρχές τότε βέβαια.
Επί του θέματος, για άλλη μια φορά, φαίνεται πως η νοοτροπία "θέλω να φοβάμαι πως θα φάω τη μπάτσα μου για να γουστάρω που είναι άντρα" καλά κρατεί στο Ίδρυμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναι εκεί όντως είπα τώρα την γαμησα. Αλλά δεν με πείραξε πέρα από κάτι γερά πιασίματα που μου εκανε για να μου πει να μην τολμήσω να ξανακουμπησω τα κλειδιά του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μα εδώ παίζει να τις τρώει αυτός, όχι αυτή. Αλλά δεν απαντάς, εσύ το αμαξάκι σου θα το άφηνες στα χεράκια της;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:27
Είναι τόσο υποθετικό όσο το "αν ήσουν γυναίκα με μεγάλα βυζγιά τι θα έκανες";
Επί του θέματος, για άλλη μια φορά, φαίνεται πως η νοοτροπία "θέλω να φοβάμαι πως θα φάω τη μπάτσα μου για να γουστάρω που είναι άντρα" καλά κρατεί στο Ίδρυμα.
Εμ με μια διαφορά. Δεν φοβάμαι μην φάω μπατσα. Σε καμία περίπτωση. Ακόμα και τώρα που θα κάνει μαγκιές και τιναγματα όντας νηφάλιος ξέρει δεν χαμπαριαζω. Αλλά αν ο άλλος έχει πιει, δεν είμαι χαζή να προκαλέσω την τύχη μου. Και ο κολλητός μου αν έπινε γινόταν επιθετικός. Η κολλητή μου κλαίει για τα πάντα όλα. Εγώ γελάω και αγκαλιάζω όλο τον κόσμο. Γενικά το αλκοόλ το φοβάμαι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:27Είναι τόσο υποθετικό όσο το "αν ήσουν γυναίκα με μεγάλα βυζγιά τι θα έκανες";Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:23Ναι, ενώ εσύ θα άφηνες τη Νάιδα να σου οδηγήσει το αμάξι, χαλαρά. Χέσε μας, αλήθεια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε όχι ρε φίλε, τι να τις τρώειCecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:30Μα εδώ παίζει να τις τρώει αυτός, όχι αυτή. Αλλά δεν απαντάς, εσύ το αμαξάκι σου θα το άφηνες στα χεράκια της;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:27
Το αυτοκίνητό του μου το δίνει που και που. Αα έχω και διάλογο σχετικό αλλά μην φοβάστε δεν τον γράφω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μαρή, θα σε βρούμε σε κανα κανάλι με το κύμα μιτου έτσι όπως πας.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:40Ε όχι ρε φίλε, τι να τις τρώειCecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:30Μα εδώ παίζει να τις τρώει αυτός, όχι αυτή. Αλλά δεν απαντάς, εσύ το αμαξάκι σου θα το άφηνες στα χεράκια της;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:27
Επί του θέματος, για άλλη μια φορά, φαίνεται πως η νοοτροπία "θέλω να φοβάμαι πως θα φάω τη μπάτσα μου για να γουστάρω που είναι άντρα" καλά κρατεί στο Ίδρυμα.ούτε τον καταπίεζω ούτε τον δέρνω. Καμιά δαγκωσια, τσιμπησιά θα του δώσω μόνο άμα με ζόριζει.Και αυτός το κάνει. Αλλα όχι σε φάση ξύλου ρε έλεος.
Το αυτοκίνητό του μου το δίνει που και που. Αα έχω και διάλογο σχετικό αλλά μην φοβάστε δεν τον γράφω![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να αναφέρω εδώ πως το πιάσιμο (χούφτωμα) είναι ωραίο πράγμα.
Συνεχίστε.
Συνεχίστε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κάνει τσσσ,τινάζει το χέρι μπροστά κ μετά φτιάχνει το μαλλί?για βιντεοκασέτα του 80 με ποδαράκια μιλάμε τόσο καιρό?Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:34 Σε καμία περίπτωση. Ακόμα και τώρα που θα κάνει μαγκιές και τιναγματα όντας νηφάλιος ξέρει δεν χαμπαριαζω.
Με την παροδο του χρονου βρησκεις τα πατηματα σου μεσα σε μια σχεση, λιγο ο ενας πισω λιγο ο αλλος, επερχεται μια ισορροπια. Ζευγαρι χωρις κανενα καυγα ειναι και λιγο φλατ, εκτος εαν ενας απο τους δυο ειναι σκυλακι του καναπε. Δυο ιδιοι ανθρωποι ειναι μονοτονο, δυο διαφορετικοι ανθρωποι εχει ενα ενδιαφερον, αρκει να υπαρχει η διαθεση και η νοημοσυνη ωστε να ωριμασουν μαζι. Αυτο το "δεν εχω τσακωθει ποτε" ειναι πολυ υποπτο. Εξαλλου ενας μεγαλος ερωτας δημιουργει και μεγαλες εντασεις.Gherschaagk έγραψε: 10 Φεβ 2021, 17:28Δε λέω για τέτοιες φάσεις σιγά.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 17:24Δεν έχει να κάνει η συχνότητα, αλλά το είδος και το μέγεθος. Αν η μεγάλη συχνότητα καυγά ήταν τύπου "τί θα φάμε", "φασολάδα", "ώχου πάλι φασολάδα", "αν δεν σ'αρέσει φάε τοστ", "καλά θα φάω φασολάδα", δε θα υπήρχε θέμα.
Εδώ λέει πως ο άλλος χάνεται για μια μέρα, ηρεμεί, επανέρχεται, τσακώνονται, φεύγει, ηρεμεί, επανέρχεται....
Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως αυτό;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
viewtopic.php?p=1770238#p1770238Nostalgia έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:55Με την παροδο του χρονου βρησκεις τα πατηματα σου μεσα σε μια σχεση, λιγο ο ενας πισω λιγο ο αλλος, επερχεται μια ισορροπια. Ζευγαρι χωρις κανενα καυγα ειναι και λιγο φλατ, εκτος εαν ενας απο τους δυο ειναι σκυλακι του καναπε. Δυο ιδιοι ανθρωποι ειναι μονοτονο, δυο διαφορετικοι ανθρωποι εχει ενα ενδιαφερον, αρκει να υπαρχει η διαθεση και η νοημοσυνη ωστε να ωριμασουν μαζι. Αυτο το "δεν εχω τσακωθει ποτε" ειναι πολυ υποπτο. Εξαλλου ενας μεγαλος ερωτας δημιουργει και μεγαλες εντασεις.Gherschaagk έγραψε: 10 Φεβ 2021, 17:28Δε λέω για τέτοιες φάσεις σιγά.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 17:24
Δεν έχει να κάνει η συχνότητα, αλλά το είδος και το μέγεθος. Αν η μεγάλη συχνότητα καυγά ήταν τύπου "τί θα φάμε", "φασολάδα", "ώχου πάλι φασολάδα", "αν δεν σ'αρέσει φάε τοστ", "καλά θα φάω φασολάδα", δε θα υπήρχε θέμα.
Εδώ λέει πως ο άλλος χάνεται για μια μέρα, ηρεμεί, επανέρχεται, τσακώνονται, φεύγει, ηρεμεί, επανέρχεται....
Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως αυτό;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Nostalgia
Την τελευταία φορά που μαλώσαμε ήταν για το αν πρέπει ο μικρός να μάθει ορθογραφία για τα σχήματα, τρίγωνο, τετράγωνο, κύκλος κλπ. Εγώ έλεγα όχι κι εκείνος έλεγε ναι. Στο τέλος ρωτήσαμε τον δάσκαλο και μας είπε όχι, είχα δίκιο, αλλά ήταν πλέον αργά γιατί ο μικρός τα είχε ήδη μάθει.
Αυτό πώς σου φαίνεται;
Την τελευταία φορά που μαλώσαμε ήταν για το αν πρέπει ο μικρός να μάθει ορθογραφία για τα σχήματα, τρίγωνο, τετράγωνο, κύκλος κλπ. Εγώ έλεγα όχι κι εκείνος έλεγε ναι. Στο τέλος ρωτήσαμε τον δάσκαλο και μας είπε όχι, είχα δίκιο, αλλά ήταν πλέον αργά γιατί ο μικρός τα είχε ήδη μάθει.
Αυτό πώς σου φαίνεται;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 34 Απαντήσεις