!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Lockdown στην αγορά, αλλά ο κόσμος στον δρόμο...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Φρέσκο άρθρο μου στην ιστοσελιδα του Σταυρου Λυγερου...

Κλικ στο λινκ για τη συνεχεια.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

To βλέπω καθημερινά στις διάφορες μετακινήσεις μου και μου το επιβεβαιώνουν φίλοι σε τηλεφωνικές επικοινωνίες. Η καραντίνα που ξεκίνησε από το φθινόπωρο αντί να λιγοστεύει τους συνωστισμούς δημιουργεί περισσότερους. Πολλές χιλιάδες Αθηναίοι συνωστίζονται καθημερινά σε εξοχές, σε πάρκα και πλατείες και έξω από κάθε καφέ.

Ακόμη και μπροστά από εκκλησίες δεν βλέπει κανείς μόνο συνταξιούχους σε παγκάκια όπως παλιά. Τώρα έρχονται και παρέες νέων καθώς και μαμάδες μαζί με δεκάδες παιδιά που κάνουν σκέιτ. Μου διηγούνται φίλοι μου σκηνικά όπου μεγάλες παρέες παραγγέλνουν πλέον πακέτα με φαγητά και μπύρες σε πάρκα!

Είδα ο ίδιος με τα μάτια μου σε βόλτα στους πρόποδες γειτονικού βουνού, δεκάδες παρέες την περασμένη Κυριακή να έχουν οργανώσει πικνίκς με τα παιδιά τους (δύο και τρεις οικογένειες μαζί με παιδιά), ενώ μεγάλες παρέες νέων ανεβοκατέβαιναν τα μονοπάτια του βουνού με φραπέδες στο χέρι. Άλλοι φίλοι μου λένε πως καθημερινά σε στίβο Άλσους που επισκέπτονται, βλέπουν το λιγότερο 70-100 άτομα να συνωστίζονται και να αθλούνται κι αυτό κάθε ώρα της ημέρας.

https://slpress.gr/politiki/lockdown-st ... ton-dromo/

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Lockdown στην αγορά, αλλά ο κόσμος στον δρόμο...

Eιδαμε τη λογικη στην Παρνηθα και στην Ικαρια.

Την ειδαμε και με τα εμβολια. Οχι στο ρωσικο εμβολιο παροτι εχει αναγκη η χωρα, ναι στα εμβολια που θελει η ΕΕ αλλα που δεν μπορουν να παραδοθουν.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 10 Φεβ 2021, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Το αρθρο μου λεει το πολυ απλο, οτι αντι να συνωστιζεται ο κοσμος σε παρκα και εξοχες θα ηταν πιο ασφαλης αν δουλευε.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Eμενα το αδυναμο σημειο μου ειναι να κλεινουν την αγορα δημοσιοι υπαλληλοι που δεν χανουν ουτε δεκαρα απο την καραντινα και που στο τελος θα παρουν και εφαπαξ.

.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Εσυ αν δεν γραψεις αρθρο για το τι εγινε μεσα σ'εκεινο το δωματιακι επι 17 ωρες, δεν θα σε διαβαζουμε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 17:17 Eμενα το αδυναμο σημειο μου ειναι να κλεινουν την αγορα δημοσιοι υπαλληλοι που δεν χανουν ουτε δεκαρα απο την καραντινα και που στο τελος θα παρουν και εφαπαξ.

.
Ακολουθεί αξιολόγηση δ. υπαλλήλων λένε κάτι γνωστές δασκάλες. Η μια τρέχει να κλειδώσει συνταξη
Ήταν άδικο να πληρώνεις ΦΠΑ για να περιμενεις επάνω σε τηλέφωνα που ποτε δεν απαντάνε
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Daje έγραψε: 10 Φεβ 2021, 17:20 Εσυ αν δεν γραψεις αρθρο για το τι εγινε μεσα σ'εκεινο το δωματιακι επι 17 ωρες, δεν θα σε διαβαζουμε.

Tωρα εσεις κυβερνατε, μην ψαχνετε αλλοθι στο τι εγινε πριν 50 χρονια. Ετσι κι αλλιως ο ΣΥΡΙΖΑ σας αφησε μαξιλαρακι 37 ΔΙΣ. Ευχομαι να μην χρεοκοπησετε ΞΑΝΑ τη χωρα.

.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 17:12 Το αρθρο μου λεει το πολυ απλο, οτι αντι να συνωστιζεται ο κοσμος σε παρκα και εξοχες θα ηταν πιο ασφαλης αν δουλευε.

.
αμ το 'άλλο που συνωστίζονταν ένα σωρό άτομα έξω από τα μαγαζιά περιμένοντας να μπουν;
που να δεις τι γινόταν στη Πατησίων έξω από κάτι μεγάλες φίρμες ..ουρές εκατοντάδων μέτρων
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 17:36
Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 17:12 Το αρθρο μου λεει το πολυ απλο, οτι αντι να συνωστιζεται ο κοσμος σε παρκα και εξοχες θα ηταν πιο ασφαλης αν δουλευε.

.
αμ το 'άλλο που συνωστίζονταν ένα σωρό άτομα έξω από τα μαγαζιά περιμένοντας να μπουν;
που να δεις τι γινόταν στη Πατησίων έξω από κάτι μεγάλες φίρμες ..ουρές εκατοντάδων μέτρων

Το ιδιο γινεται και στις λαικες αγορες και στα σουπερμαρκετ και στις τραπεζες.

Το αρθρο μου ομως μιλαει για τα μικρομεσαια καταστηματα λιανικης και την εστιαση.

.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Κ συ τι είσαι ρουφιάνος;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Yπερασπιστης και της υγειας και της αγορας θελω να πιστευω.

Περα απο θεμα επιβιωσης για τους μικρομεσαιους βολευει και υγειονομικα να ανοιξει η λιανικη πιστευω.

Γραφω:

"Ας πάψει λοιπόν η κοροϊδία ενός ανύπαρκτου lockdown που γίνεται καθημερινά η αφορμή για τους περισσότερους συνωστισμούς ανά δήμο που γνώρισε η χώρα! Ο κόσμος που συνωστίζεται σε πλατείες, πάρκα και με παρέες σε σπίτια, ας κάνει κάτι παραγωγικότερο και πιο ασφαλές υγειονομικά: ας πάει να δουλέψει! Γλυτώστε μας λοιπόν κύριοι ειδικοί και κύριοι της κυβέρνησης από αυτή την καραντίνα-παρωδία, την καραντίνα-ανέκδοτο".

.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Lockdown στην αγορά, αλλά ο κόσμος στον δρόμο...και σύντομα στη ΜΕΘ (αν έχει μείνει...)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

διόρθωσα τον τίτλο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Τύπε, δεν έγραψες για το κοντοσούβλι της παρέας στο βουνό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σημερα πηγα σε μοναστηρι ψηλα στον Υμηττο και βρηκα παρκαρισμενα γυρω στα 100 αμαξια, 4 πουλμαν (!!!) και απειρους ποδηλατες καθως και νεα παιδια που ανεβηκαν χωρις αμαξι.

Υπηρχαν απειρα πηγαδακια σε διαφορα σημεια, γυρω απο αμαξια η γυρω απο παγκακια.

Να χαιρονται την καραντινα τους.

Δηλαδη αν αυτοι δουλευαν αντι να συνωστιζονται στις εξοχες δεν θα ηταν καλυτερα;

.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Feindflug έγραψε: 10 Φεβ 2021, 21:39 Τύπε, δεν έγραψες για το κοντοσούβλι της παρέας στο βουνό.
:smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”