Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:34
Τι σχέση έχει αυτό; Το ποστ μου απλά εξηγεί το τι όντως υποστήριξα και όχι τι έλεγες ότι υποστήριξα υπονοώντας ότι ήμουν ανακόλουθος (το οποίο το βρίσκω λίγο ειρωνικό). Το ξεκαθαρίσαμε αυτό ή όχι;
Είναι ανακόλουθο με την δική σου λογική η οποία θεωρεί έναν καβλωμενο άνθρωπο πιο επικινδυνο από έναν που είναι εκτός εαυτού με τις ανάλογες συνέπειες στην οδήγηση του.
Μπορείς και να μην απαντήσεις άμα δεν θες, δεν χρειάζεται να απαντήσεις ντε και καλά κάτι που δεν βγάζει νόημα.
Είναι ανακόλουθο ποιο πράγμα; Από τη μία πιστεύω ότι η πρόθεση να προστατεύσεις κάποιον είναι κάτι καλό και από την άλλη άρχισα να αμφισβητώ ότι εσύ είχες αυτή τη πρόθεση. Το ένα γιατί αναιρεί το άλλο;
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:56
Γίνεται διαρκώς μια παρανόηση. Δεν του απαγόρευσα να φύγει ή να κάτσει με το ζόρι να ηρεμήσει στο σπίτι μου. Να οδηγήσει δεν ήθελα σε αυτή τη φάση. Για αυτό και έφυγε με τα πόδια. Δεν είχα κανένα θέμα ας έφτανε και στα διόδια στον Άγιο Στέφανο πεζός. Κανένα πρόβλημα.
Του είχες πρήξει τα παπάρια αφού. Συ είπας.
Όχι Πασιφάη μου, μην μπερδεύεσαι. Έγραψα ότι τσακωνομασταν. Δεν του έπρηξα κανένα @@.
Είχα φορτώσει εγώ άσχημα στην αρχή. Του είπα όσα είχα να του πω και φόρτωσε άσχημα αυτός μετά. Απλά αυτός φόρτωσε σε σημείο που δεν γινόταν να τον αφήσω να οδηγήσει. Δεν είχα πρόβλημα να φύγει να ηρεμήσει αλλά με ασφάλεια. Επειδή ακριβώς τον έχω δει πως οδηγεί σε τέτοια φάση.
Αν έφευγε και στουκαρε πουθενά, πως θα το διαχειριζομουν εγώ μετά ρε σεις; τι θα έλεγα στον εαυτό μου; αα ας πρόσεχε, ας μην οδηγούσε, τι να κάνεις συμβαίνουν αυτά κτλ; Δεν είμαι έτσι, δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι.
Έχω όλη την καλή διάθεση, να σου πω όσα δεν θέλεις να ακούσεις. Είσαι καλό παιδί και το εννοώ.
Το γαμήσαμε και ψόφησε εδώ. Αν και όποτε θελήσεις στείλε πμ, να σε ακούσω και να στα σούρω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ερμής έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:25
Αυτο που δεν έχετε καταλάβει πρώην και νυν, είναι πως πολλά ζευγάρια τρέφονται απο την ένταση και τους τσακωμούς, αν τους λείψει αυτό θα χωρίσουν σε μισή μέρα.
και μετά να ρίξουμε τα κόκκαλα σε καμια κουβέρτα. Να πάμε και καμια τσαρκα στα κωλόμπαρα της περιοχής.
Μη μου την πέφτεις Ερμή. Απλά πόνεσαν τα μάτια μου. Δεν μιλάς με ηλίθια και το γνωρίζεις.
Αφου ξέρεις πως απο παλιά τρελαίνουμε να σε πειράζω μαγκα μου
Εντάξει βρε κορώνα μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:34
Τι σχέση έχει αυτό; Το ποστ μου απλά εξηγεί το τι όντως υποστήριξα και όχι τι έλεγες ότι υποστήριξα υπονοώντας ότι ήμουν ανακόλουθος (το οποίο το βρίσκω λίγο ειρωνικό). Το ξεκαθαρίσαμε αυτό ή όχι;
Είναι ανακόλουθο με την δική σου λογική η οποία θεωρεί έναν καβλωμενο άνθρωπο πιο επικινδυνο από έναν που είναι εκτός εαυτού με τις ανάλογες συνέπειες στην οδήγηση του.
Μπορείς και να μην απαντήσεις άμα δεν θες, δεν χρειάζεται να απαντήσεις ντε και καλά κάτι που δεν βγάζει νόημα.
Είναι ανακόλουθο ποιο πράγμα; Από τη μία πιστεύω ότι η πρόθεση να προστατεύσεις κάποιον είναι κάτι καλό και από την άλλη άρχισα να αμφισβητώ ότι εσύ είχες αυτή τη πρόθεση. Το ένα γιατί αναιρεί το άλλο;
Εσύ αναφέρθηκες σε ανακολουθία για μένα. Και λέω ότι βγάζεις το συμπέρασμα της ανακολουθίας καθότι κρίνεις διαφορετικά από ότι εγώ. Και σου εξήγησα τους λόγους.
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:56
Γίνεται διαρκώς μια παρανόηση. Δεν του απαγόρευσα να φύγει ή να κάτσει με το ζόρι να ηρεμήσει στο σπίτι μου. Να οδηγήσει δεν ήθελα σε αυτή τη φάση. Για αυτό και έφυγε με τα πόδια. Δεν είχα κανένα θέμα ας έφτανε και στα διόδια στον Άγιο Στέφανο πεζός. Κανένα πρόβλημα.
Του είχες πρήξει τα παπάρια αφού. Συ είπας.
Όχι Πασιφάη μου, μην μπερδεύεσαι. Έγραψα ότι τσακωνομασταν. Δεν του έπρηξα κανένα @@.
Είχα φορτώσει εγώ άσχημα στην αρχή. Του είπα όσα είχα να του πω και φόρτωσε άσχημα αυτός μετά. Απλά αυτός φόρτωσε σε σημείο που δεν γινόταν να τον αφήσω να οδηγήσει. Δεν είχα πρόβλημα να φύγει να ηρεμήσει αλλά με ασφάλεια. Επειδή ακριβώς τον έχω δει πως οδηγεί σε τέτοια φάση.
Αν έφευγε και στουκαρε πουθενά, πως θα το διαχειριζομουν εγώ μετά ρε σεις; τι θα έλεγα στον εαυτό μου; αα ας πρόσεχε, ας μην οδηγούσε, τι να κάνεις συμβαίνουν αυτά κτλ; Δεν είμαι έτσι, δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι.
Να πω κάτι πάντως και να το έχεις υπόψιν σου. Άλλο το πως είναι κάποιος κι άλλο το πως φαίνεται. Μπορεί να είναι τέρμα εκνευρισμένος και να μην το δείξει με τη μία κι όταν μπει στο αυτοκίνητο να αρχίσει να κοπανάει το κεφάλι του στο τιμόνι πχ.
Μην κρίνετε απ' αυτό που βλέπετε.
Και τώρα που το είπα μην του κρύψεις τα κλειδιά του ανθρώπου, γιατί γίνεσαι καταπιεστική.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πασιφάη έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:56
Και γιατί δίνουμε συμβουλές και ασχολούμαστε τόσες μέρες τώρα; Για μια τοποθέτηση τέτοια απτη Ναϊδα; Άρα δεν έπεσα έξω στο γενικότερο πλαίσιο.
Ασχολούμαστε γιατί είναι στη φύση μας και γιατί στο πχορουμ αυτό κάνουμε.
Ειδάλλως να το κλείσουμε το μαγαζί.
Όχι δεν το εννοούσα, συνεχίστε να γράφετε.
Wb btw.
Πασιφάη έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:56
Και γιατί δίνουμε συμβουλές και ασχολούμαστε τόσες μέρες τώρα; Για μια τοποθέτηση τέτοια απτη Ναϊδα; Άρα δεν έπεσα έξω στο γενικότερο πλαίσιο.
Ασχολούμαστε γιατί είναι στη φύση μας και γιατί στο πχορουμ αυτό κάνουμε.
Ειδάλλως να το κλείσουμε το μαγαζί.
Όχι δεν το εννοούσα, συνεχίστε να γράφετε.
Wb btw.
Ναι ρε παιδιά, αυτό το "με τι μαλακίες ασχολείστε" δεν έχει νόημα να είναι περιεχόμενο ενός ποστ του πχορουμ, είναι παράδοξο. Αν δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με μαλακίες θα κάναμε λογκ άουτ. Η μαγεία αυτή είναι, νιώστε φορουμάρα.
Κάνεις λάθος. Τα νεύρα του τα είχα σπάσει ήδη. Δεν υπήρχε άλλο λεβελ να ανέβει. Αν υπήρχε κι άλλο όριο που έμεινε ανεξάντλητο δεν θα του έπαιρνα τα κλειδια. Θα μπορούσε να οδηγήσει.
Όταν λέω εγώ nothing to see here και πως τα παιδιά έτσι την βρίσκουν....
Καλέ εσύ όταν τσακώνεσαι δεν αποκτάς νεύρα; ούτε ο άλλος;
Όλα παίζουν, αλλά σπάνια. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα και οι λόγοι είναι πάντα ασήμαντοι, ούτε κρατάει πολύ. Δεν έχουμε ζήσει αυτό που κάνουν άλλα ζευγάρια που κοιμούνται μαλωμένα στο ίδιο κρεβάτι και συνεχίζει αυτό και το πρωί.
Να ξέρεις όμως πως η γκρίνια μπορεί να είναι χειρότερη από τον τσακωμό. Διαβρώνει μια σχέση πολύ πιο ύπουλα και αυτός που την υφίσταται είναι για μένα πολύ ριγμένος.