!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:01
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:48

Δεν κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα. Διαπιστωμένο.
Διαπιστωμένο από τι; Από το ότι δεν σε πλάκωσε κάποιος μέχρι σήμερα;

Ε, αν ήταν ικανοί να συγκρατήσουν τα νεύρα τους απέναντι σου, το ίδιο ικανοί θα ήταν να κοντρολάρουν και το τιμόνι. :lol:
Δεν είπα γενικά κανένας. Είπα αυτός δεν είναι τέτοιος τύπος. Δεν χτυπάνε όλοι κάποιον όταν βγαίνουν εκτός εαυτού.
Ε, εντάξει αν δεν είναι τέτοιος τύπος, σαφώς και είναι εύκολος στη διαχείριση. Δεν είναι όλοι έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:17
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:13
Πασιφάη έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:57
Του είχες πρήξει τα παπάρια αφού. Συ είπας.
Όχι Πασιφάη μου, μην μπερδεύεσαι. Έγραψα ότι τσακωνομασταν. Δεν του έπρηξα κανένα @@.
Είχα φορτώσει εγώ άσχημα στην αρχή. Του είπα όσα είχα να του πω και φόρτωσε άσχημα αυτός μετά. Απλά αυτός φόρτωσε σε σημείο που δεν γινόταν να τον αφήσω να οδηγήσει. Δεν είχα πρόβλημα να φύγει να ηρεμήσει αλλά με ασφάλεια. Επειδή ακριβώς τον έχω δει πως οδηγεί σε τέτοια φάση.
Αν έφευγε και στουκαρε πουθενά, πως θα το διαχειριζομουν εγώ μετά ρε σεις; τι θα έλεγα στον εαυτό μου; αα ας πρόσεχε, ας μην οδηγούσε, τι να κάνεις συμβαίνουν αυτά κτλ; Δεν είμαι έτσι, δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι.
Ρε συ Νάιδα, το πως διαχειρίζεστε εσείς αυτά τα θέματα είναι καθαρά δικό σας πρόβλημα.

Το ερώτημα είναι τι είναι επικίνδυνο και τι δεν είναι στην οδήγηση, για τους υπόλοιπους ανθρώπους. :lol:
Ε τότε να εστιάσουμε σε αυτό. Εγώ είπα είναι επικίνδυνο όταν κάποιος είναι εκτός ελέγχου. Αλλος λέει δεν είναι. Οι απόψεις διίστανται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:19
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:01

Διαπιστωμένο από τι; Από το ότι δεν σε πλάκωσε κάποιος μέχρι σήμερα;

Ε, αν ήταν ικανοί να συγκρατήσουν τα νεύρα τους απέναντι σου, το ίδιο ικανοί θα ήταν να κοντρολάρουν και το τιμόνι. :lol:
Δεν είπα γενικά κανένας. Είπα αυτός δεν είναι τέτοιος τύπος. Δεν χτυπάνε όλοι κάποιον όταν βγαίνουν εκτός εαυτού.
Ε, εντάξει αν δεν είναι τέτοιος τύπος, σαφώς και είναι εύκολος στη διαχείριση. Δεν είναι όλοι έτσι.
Φυσικά βρε συ. Λες να κινδυνεύα να μου δώσει καμία και να του έπαιρνα τα κλειδια; ας τα έπαιρνε και στο καλό του.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:56 Γίνεται διαρκώς μια παρανόηση. Δεν του απαγόρευσα να φύγει ή να κάτσει με το ζόρι να ηρεμήσει στο σπίτι μου. Να οδηγήσει δεν ήθελα σε αυτή τη φάση. Για αυτό και έφυγε με τα πόδια. Δεν είχα κανένα θέμα ας έφτανε και στα διόδια στον Άγιο Στέφανο πεζός. Κανένα πρόβλημα.
Όχι Πασιφάη μου, μην μπερδεύεσαι. Έγραψα ότι τσακωνομασταν. Δεν του έπρηξα κανένα @@.
Είχα φορτώσει εγώ άσχημα στην αρχή. Του είπα όσα είχα να του πω και φόρτωσε άσχημα αυτός μετά. Απλά αυτός φόρτωσε σε σημείο που δεν γινόταν να τον αφήσω να οδηγήσει. Δεν είχα πρόβλημα να φύγει να ηρεμήσει αλλά με ασφάλεια. Επειδή ακριβώς τον έχω δει πως οδηγεί σε τέτοια φάση.
Αν έφευγε και στουκαρε πουθενά, πως θα το διαχειριζομουν εγώ μετά ρε σεις; τι θα έλεγα στον εαυτό μου; αα ας πρόσεχε, ας μην οδηγούσε, τι να κάνεις συμβαίνουν αυτά κτλ; Δεν είμαι έτσι, δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι.
Οπως διαχειριστηκες την συμβουλη - νυχτα και σε δυσκολη περιοχη - να μην περπατησεις σε μια διαδρομη - τον εγραψες στα χοντος σου για σπασιμο - εβαλες τον εαυτο σου σε κινδυνο( το μεγαλο σου χομπυ ) - σου φυγε η μαγκια κατουρηθηκες χεστηκες πανω σου αλλα προσποιηθηκες πως δεν τρεχει τπτ μην του δωσεις την ικανοποιηση να σου πει '' σταλεγα - ειχα δικιο - φερεσαι ηλιθια''
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Paris έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:23
Οπως διαχειριστηκες την συμβουλη - νυχτα και σε δυσκολη περιοχη - να μην περπατησεις σε μια διαδρομη - τον εγραψες στα χοντος σου για σπασιμο - εβαλες τον εαυτο σου σε κινδυνο( το μεγαλο σου χομπυ ) - σου φυγε η μαγκια κατουρηθηκες χεστηκες πανω σου αλλα προσποιηθηκες πως δεν τρεχει τπτ μην του δωσεις την ικανοποιηση να σου πει '' σταλεγα - ειχα δικιο - φερεσαι ηλιθια''
Όχι, όχι φιλαράκι. Ήθελε να με βάλει από μέσα για προστασία. Και επειδή αντέδρασα με άφησε μόνη μου για να πάρω το μάθημα μου. Αλλο περπατάω μόνη μου κι άλλο είμαι με κάποιον. Αν ήταν να είμαι μόνη μου δεν θα πήγαινα από εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 10 Φεβ 2021, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:07
Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:33 Θα το κάνω εγώ πιο λιανά: Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα:

- Εάν κάποιος δικαιούται να προστατεύσει κάποιον που νοιάζεται αν θεωρεί ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Σε αυτό πιστεύω ναι κάποιες φορές χρειάζεται και η πρόθεση να προστατεύσεις δεν είναι κάτι κακό.
- Το να καυλώνεις κάποιον την ώρα που οδηγεί είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να τον αφήσεις να οδηγήσει μετά από καυγά. Λάθος, είναι περισσότερο επικίνδυνο.

Αυτό είναι η άποψη σε δύο διαφορετικά θέματα, κανένα μπρος πίσω. Σε ποιο από τα δύο θέματα μετράτε στρατόπεδα;
3 στρατόπεδα. Κι αυτοί που στηρίζουν ότι δεν είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος εκτός εαυτού.
Α και ένα 4ο. Αυτοί που ναι μεν θεωρούν ότι είναι λογικό να πάρεις τα κλειδια από τον άλλο που θεωρείς ότι κινδυνεύει αλλά τελικά είναι παπατζα αν πει ο Ασέβαστος περί παιξίματος μουνακίου από την συνοδηγό.
"Αυτοί που ναι μεν θεωρούν ότι είναι λογικό να πάρεις τα κλειδια από τον άλλο που θεωρείς ότι κινδυνεύει". Σωστό, η πρόθεση να προστατεύσεις κάποιον είναι καλό.

"αλλά τελικά είναι παπατζα, αν πει ο Ασέβαστος περί παιξίματος μουνακίου από την συνοδηγό". Λάθος. Δεν είναι παπάτζα το ότι η πρόθεση να προστατεύσεις κάποιον είναι καλό, όπως αφήνεις να εννοηθεί στην πρότασή σου. Αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι παπάτζα του ότι είχες εξ' αρχής την πρόθεση να προστατεύσεις κάποιον όταν σε ανάλογη περίπτωση τον έθετες σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο από αυτόν που λες ότι ήθελες να τον προστατεύσεις.

Καταλαβαίνεις τη διαφορά αυτών των δύο και το λογικό σφάλμα στη πρότασή σου;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:27
Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:33 Θα το κάνω εγώ πιο λιανά: Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα:

- Εάν κάποιος δικαιούται να προστατεύσει κάποιον που νοιάζεται αν θεωρεί ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Σε αυτό πιστεύω ναι κάποιες φορές χρειάζεται και η πρόθεση να προστατεύσεις δεν είναι κάτι κακό.
- Το να καυλώνεις κάποιον την ώρα που οδηγεί είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να τον αφήσεις να οδηγήσει μετά από καυγά. Λάθος, είναι περισσότερο επικίνδυνο.

Αυτό είναι η άποψη σε δύο διαφορετικά θέματα, κανένα μπρος πίσω. Σε ποιο από τα δύο θέματα μετράτε στρατόπεδα;
3 στρατόπεδα. Κι αυτοί που στηρίζουν ότι δεν είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος εκτός εαυτού.
Α και ένα 4ο. Αυτοί που ναι μεν θεωρούν ότι είναι λογικό να πάρεις τα κλειδια από τον άλλο που θεωρείς ότι κινδυνεύει αλλά τελικά είναι παπατζα αν πει ο Ασέβαστος περί παιξίματος μουνακίου από την συνοδηγό.
"Αυτοί που ναι μεν θεωρούν ότι είναι λογικό να πάρεις τα κλειδια από τον άλλο που θεωρείς ότι κινδυνεύει". Σωστό, η πρόθεση να προστατεύσεις κάποιον είναι καλό.

"αλλά τελικά είναι παπατζα, αν πει ο Ασέβαστος περί παιξίματος μουνακίου από την συνοδηγό". Λάθος. Δεν είναι παπάτζα το ότι η πρόθεση να προστατεύσεις κάποιον είναι καλό, όπως αφήνεις να εννοηθεί στην πρότασή σου. Αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι παπάτζα του ότι είχες εξ' αρχής την πρόθεση να προστατεύσεις κάποιον όταν σε ανάλογη περίπτωση τον έθετες σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο από αυτόν που λες ότι ήθελες να τον προστατεύσεις.

Να πούμε εδώ ότι δεν είναι καν το ίδιο άτομο; ή δεν παίζει ρόλο;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:17

Ρε συ Νάιδα, το πως διαχειρίζεστε εσείς αυτά τα θέματα είναι καθαρά δικό σας πρόβλημα.

Το ερώτημα είναι τι είναι επικίνδυνο και τι δεν είναι στην οδήγηση, για τους υπόλοιπους ανθρώπους. :lol:
Ε τότε να εστιάσουμε σε αυτό. Εγώ είπα είναι επικίνδυνο όταν κάποιος είναι εκτός ελέγχου. Αλλος λέει δεν είναι. Οι απόψεις διίστανται.
Τα' παμε αυτά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:14
Πάλι το στρέφεις στη μία μόνον πλευρά χωρίς να απαντάς αν είναι επικίνδυνο να φωνάζεις ή να προκαλείς με πιο χαριτωμένο τρόπο τον οδηγό.

Είναι;
Ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο άλλος δέχεται στο χαλαρό να του παίρνεις τα κλειδιά, όταν είναι "εκτός εαυτού" όντως δεν υπάρχει θέμα. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πασιφάη έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:28
Ερμής έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:25 Αυτο που δεν έχετε καταλάβει πρώην και νυν, είναι πως πολλά ζευγάρια τρέφονται απο την ένταση και τους τσακωμούς, αν τους λείψει αυτό θα χωρίσουν σε μισή μέρα.
Πασιφάη έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:24

Σε πάω μια κόντρα με τα μοτόρια, εγώ έβαλα Τσιτσάνη, δεν άντεξα τέτοια ''κακοποίηση''. :smt005:
και μετά να ρίξουμε τα κόκκαλα σε καμια κουβέρτα. Να πάμε και καμια τσαρκα στα κωλόμπαρα της περιοχής.
Μη μου την πέφτεις Ερμή. Απλά πόνεσαν τα μάτια μου. Δεν μιλάς με ηλίθια και το γνωρίζεις.
Αφου ξέρεις πως απο παλιά τρελαίνουμε να σε πειράζω μαγκα μου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:27
Paris έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:23

Όχι, όχι φιλαράκι. Ήθελε να με βάλει από μέσα για προστασία. Και επειδή αντέδρασα με άφησε μόνη μου για να πάρω το μάθημα μου. Αλλο περπατάω μόνη μου κι άλλο είμαι με κάποιον. Αν ήταν να είμαι μόνη μου δεν θα πήγαινα από εκεί.
ετσι :003:
κ φυσικα μαθημα δεν πηρες
Ειναι θεμα χαρακτηρα
σε καθε περιπτωση επιδιωκεις να ερχεσαι σε συγκρουση - δυσκολη προβληματικη θεση κ να κανεις το δικο σου
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:29
Πάλι το στρέφεις στη μία μόνον πλευρά χωρίς να απαντάς αν είναι επικίνδυνο να φωνάζεις ή να προκαλείς με πιο χαριτωμένο τρόπο τον οδηγό.

Είναι;

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο άλλος δέχεται στο χαλαρό να του παίρνεις τα κλειδιά, όταν είναι "εκτός εαυτού" όντως δεν υπάρχει θέμα. :smt023
Βέβαια θα απαντήσω. Το έχω ξαναπαντησει βέβαια
Πιο επικινδυνο θεωρώ να οδηγεί κάποιος εκτός ελέγχου. Το θεωρώ εξίσου επικίνδυνο με το να οδηγεί κάποιος μεθυσμένος.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:28
Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:27

Να πούμε εδώ ότι δεν είναι καν το ίδιο άτομο; ή δεν παίζει ρόλο;
Τι σχέση έχει αυτό; Το ποστ μου απλά εξηγεί το τι όντως υποστήριξα και όχι τι έλεγες ότι υποστήριξα υπονοώντας ότι ήμουν ανακόλουθος (το οποίο το βρίσκω λίγο ειρωνικό). Το ξεκαθαρίσαμε αυτό ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:34
Τι σχέση έχει αυτό; Το ποστ μου απλά εξηγεί το τι όντως υποστήριξα και όχι τι έλεγες ότι υποστήριξα υπονοώντας ότι ήμουν ανακόλουθος (το οποίο το βρίσκω λίγο ειρωνικό). Το ξεκαθαρίσαμε αυτό ή όχι;
Είναι ανακόλουθο με την δική σου λογική η οποία θεωρεί έναν καβλωμενο άνθρωπο πιο επικινδυνο από έναν που είναι εκτός εαυτού με τις ανάλογες συνέπειες στην οδήγηση του.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:29

Είναι;

Βέβαια θα απαντήσω. Το έχω ξαναπαντησει βέβαια
Πιο επικινδυνο θεωρώ να οδηγεί κάποιος εκτός ελέγχου. Το θεωρώ εξίσου επικίνδυνο με το να οδηγεί κάποιος μεθυσμένος.
Και πάλι απάντησες με την αοριστία του "εκτός ελέγχου" αν και τελικώς αυτά που περιγράφεις είναι ελεγχόμενες φάσεις.

Οπότε, τόσο το θεώρημα σου όσο και η συζήτηση είναι βασισμένες σε μια λάθος εκτίμηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”