!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MOY EXOYN ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: MOY EXOYN ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ
Αλλά σε τέτοια περιπτωση θα πρέπει να αλλάξει σπίτι, ποση πνευματικη υπομονή να κάνεις πια;
Πας στο άλλο επίπεδο μετά του θυματος κι ο Θεός είναι χαρα δικαιοσυνη κι αγαπη
Εδώ είναι μες τα νευρα
Πας στο άλλο επίπεδο μετά του θυματος κι ο Θεός είναι χαρα δικαιοσυνη κι αγαπη
Εδώ είναι μες τα νευρα
Το πρόβλημα σας δεν είναι οι γειτόνοι, το πρόβλημα σας είναι ότι δε γαμάτε, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που έχουν κι οι γειτόνοι δηλαδή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
όχι ρε Μήτσο, γαμιένται κι οι μεν γαμιένται κι οι δε κάνοντας πολύ σαματά, αυτό κατάλαβα εγώ .sys3x έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:44 Το πρόβλημα σας δεν είναι οι γειτόνοι, το πρόβλημα σας είναι ότι δε γαμάτε, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που έχουν κι οι γειτόνοι δηλαδή.
μακρυά απο κουκυά
Σόρυ φίλος, μόνον το οπ διάβασα, στατιστικά αυτό που λες δεν ισχύει, οκ δέχομαι ότι κάποιοι ελάχιστοι δεν είναι όλη μέρα στο φεησμπούκ και ίσως να γαμάνε, αλλά μη τους λέμε και ενοχλητικούς αυτούς τους αθρώποι ε, υπάρχουν και κάποια όρια.
.
.
Το έγραψα πιο ευγενικά, αλλά ο elchav θέλει λέει να δει τα πτυχία μου για να το πιστέψει.sys3x έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:44 Το πρόβλημα σας δεν είναι οι γειτόνοι, το πρόβλημα σας είναι ότι δε γαμάτε, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που έχουν κι οι γειτόνοι δηλαδή.
Όπως είπα και πριν, δεν διάβασα τα σχόλια, μόνον το οπ, εσύ είσαι έξυπνο παιδί δε με κάνει εντύπωση άμα το είπες πρώτος πιο ευγενικά, το θέμα είναι να μη τα παίρνουμε όλα επί προσωπικού, να εγώ πχ έτσι κι αλλιώς ΔΕ ΓΑΜΑΩ, σιγά τα ωά.
.
.
Naidaelchav έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:21 Λοιπόν, νέο σπίτι πριν μερικούς μήνες και μου κάθεται το τζόκερ να έχω δίπλα ένα ζευγάρι μιρλιάρηδων 60αρηδων.
Στο 1,70 και οι δύο, απλά η γυναίκα γύρω στα 120 κιλά ενώ ο άντρας γύρω στα 60 (το κρατάμε αυτό)
Ενώ τους προηγούμενους μήνες πήγαινα γραφείο και μερικά ταξίδια, τώρα πια η φάση έχει περιοριστεί πάρα πολύ σε WfH, πράγμα που θα ήταν καλό αν δεν μιρλιάζαν σε μετρίως έντονο ύφος κάθε μέρα.
Η τύπισσα πάει γαμιώντας τον ταλαίπωρο από πρωί μέχρι βράδυ με φράσεις όπως "το 'ριξε πάλι ο μαλάκας", "τι ηλίθιος είσαι", "αντε στο διάολο παλιοηλίθιε" ενώ αυτός φαίνεται να μουρμουρίζει ακατάληπτα πράγματα που την τρελαίνουν, γιατί:
α) δεν τον ακούω
β) ξαφνικά βαράει φρίκες η χοντρή
γ) σύμφωνα με τους νόμους του νεύτωνα, δεν πρέπει να την εξοργίσει γιατί το Foλικό θα είναι σημαντικό όπλο της χοντρής
Φάπες δεν έχω ακούσει να πέφτουν (και δεν με νοιάζει κιόλας), αλλά ενώ στην αρχή ήταν αστείο, τώρα η συνεχής μουρμούρα με μπινελίκια δεν παλεύεται. Ίσως φταίει η καραντίνα, ίσως φταίει ότι τάσσομαι με τον αδύναμο (στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντα, γιατί όταν ήμουν μικρός είχα ξεκωλιάσει τους Ινδιάνους με τους Cowboys μου), ίσως γιατί είναι όντως εκνευριστικοί.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι δε φωνάζουν αρκετά ώστε να τους πω να βουλώσουν, ούτε εκτραχύνεται περαιτέρω η κατάσταση.
Απλά τους ακούω, σε μια συγκεκριμένη στάθμη ντεσιμπέλ να μιρλιάζουν ΣΥΝΕΧΩΣ.
Τι να κάνω;
(εκτός από το να ξεθυμάνω εδώ και να με γλεντήσετε)
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
elchav έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:21 Λοιπόν, νέο σπίτι πριν μερικούς μήνες και μου κάθεται το τζόκερ να έχω δίπλα ένα ζευγάρι μιρλιάρηδων 60αρηδων.
Στο 1,70 και οι δύο, απλά η γυναίκα γύρω στα 120 κιλά ενώ ο άντρας γύρω στα 60 (το κρατάμε αυτό)
. . . .

.
Αν ο ελτσαβ είναι ο ρεμαλος του από κάτω ορόφου, εχω να του πω ότι κάποια μέρα θα σφουγγαρισω και τις δικές του σκάλες με χλωρίνη. Την πιο ισχυρή που υπάρχει.Paris έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:06Naidaelchav έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:21 Λοιπόν, νέο σπίτι πριν μερικούς μήνες και μου κάθεται το τζόκερ να έχω δίπλα ένα ζευγάρι μιρλιάρηδων 60αρηδων.
Ενώ τους προηγούμενους μήνες πήγαινα γραφείο και μερικά ταξίδια, τώρα πια η φάση έχει περιοριστεί πάρα πολύ σε WfH, πράγμα που θα ήταν καλό αν δεν μιρλιάζαν σε μετρίως έντονο ύφος κάθε μέρα.
Η τύπισσα πάει γαμιώντας τον ταλαίπωρο από πρωί μέχρι βράδυ με φράσεις όπως "το 'ριξε πάλι ο μαλάκας", "τι ηλίθιος είσαι", "αντε στο διάολο παλιοηλίθιε" ενώ αυτός φαίνεται να μουρμουρίζει ακατάληπτα πράγματα που την τρελαίνουν, γιατί:
α) δεν τον ακούω
β) ξαφνικά βαράει φρίκες η χοντρή
γ) σύμφωνα με τους νόμους του νεύτωνα, δεν πρέπει να την εξοργίσει γιατί το Foλικό θα είναι σημαντικό όπλο της χοντρής
Φάπες δεν έχω ακούσει να πέφτουν (και δεν με νοιάζει κιόλας), αλλά ενώ στην αρχή ήταν αστείο, τώρα η συνεχής μουρμούρα με μπινελίκια δεν παλεύεται. Ίσως φταίει η καραντίνα, ίσως φταίει ότι τάσσομαι με τον αδύναμο (στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντα, γιατί όταν ήμουν μικρός είχα ξεκωλιάσει τους Ινδιάνους με τους Cowboys μου), ίσως γιατί είναι όντως εκνευριστικοί.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι δε φωνάζουν αρκετά ώστε να τους πω να βουλώσουν, ούτε εκτραχύνεται περαιτέρω η κατάσταση.
Απλά τους ακούω, σε μια συγκεκριμένη στάθμη ντεσιμπέλ να μιρλιάζουν ΣΥΝΕΧΩΣ.
Τι να κάνω;
(εκτός από το να ξεθυμάνω εδώ και να με γλεντήσετε)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πάρε καλά ηχεία και βάλε να παίξεις κανένα cod ή pubg όταν αρχίσουν να φωνάζουν με ανοιχτό voice chat.
Άλλους γείτονες δεν έχεις που να ακούνε τα ίδια; Τι να κάνουμε τώρα; Δεν γίνεται να ζουν όλοι μαζί, δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας (προσεχώς και με μουσουλμάνους), αχταρμάς, μπαίνει ο εχθρός στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου, ακόμη και στο κρανίο σου.
Ανάλογα τον μουσουλμάνο. Ο Τούρκος είναι καλός γείτονας, οι υπόλοιποι όχι και τόσο.
1451 έγραψε: 10 Φεβ 2021, 15:36 Ανάλογα τον μουσουλμάνο. Ο Τούρκος είναι καλός γείτονας, οι υπόλοιποι όχι και τόσο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-