!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Εχετε πάθει bluerose ολοι σας;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:33
Ας δούμε, λοιπόν, το ζήτημα. Αναφέρεστε σε περίπτωση αγανάκτησης, τέτοιας που ο άνθρωπος να δείχνει εμφανή σημάδια παράλογης συμπεριφοράς.

"Όποιος κατά τη συγκοινωνία στους δρόμους ή στις πλατείες: α) Οδηγεί όχημα μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών ή λόγω σωματικής ή πνευματικής εξάντλησης" (Άρθρο 290Α)

Ο ΠΚ ορίζει ότι το να οδηγεί κανείς χωρίς πνευματική διαύγεια συνιστά ποινικό αδίκημα, καθώς είναι επικίνδυνος για τους συμπολίτες και τον ίδιο.
Επομένως, το να μπεις στο αυτοκίνητο και να οδηγήσεις όντας εκτός εαυτού, είναι καταρχήν εγκληματικό.

Στη δική σου περίπτωση Cecily.
Η οδήγηση εκτός πίστας δεν είναι είδος αναψυχής. Δεν ανεβαίνουμε σε αυτοκίνητο για να ξεδώσουμε. Είναι εγκληματικό.
Δεν είσαι μόνον ρακοσυλλέκτης, αλλά και γαζωτής των κομματιών που συλλέγεις.

Αν λοιπόν είναι εγκληματικό το να μπαίνεις στο αυτοκίνητο και να οδηγείς όντας εκτός εαυτού, οι φωνές ή οι θωπείες από τον συνοδηγό, που μπορούν όντας να σε οδηγήσουν σε απώλεια του ελέγχου, τι είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:11 Kάτσε ρε Νάιδα. Εγώ, ο Χέλης, η Γαλή, η Πασιφάη, ο Ασέβαστος, o Eρμής (σου μετράω πρόχειρα 6 άτομα) πότε σε βρίσαμε;

Κι από όσους σου "συμπαραστάθηκαν" μόνο ο Γουίνστον μετράει. 6:1. Τον όττο δεν τον μετράω, γιατί σε βρίζει συνεχώς, οπότε αφού δεν μετράς Άγι, Αγαμία, δεν μετράω και το υπέρ σου.
νταξ εγω εβρισα λιγο, την ειπα μεγαιρα. αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι μεσα στα ορια της τρυφερης πχορουμικης ανταλλαγης μπινελικιων, και δεν παρεξηγει. :oops:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ερμής έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:59 Εχετε πάθει bluerose ολοι σας;
Εννοείς ότι πετάμε μια μαλακία ολκής και μετά τρέχουμε για εξομολόγηση, για να σγχωρεθούμε και όλα κομπλέ; Μπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:33 Θα το κάνω εγώ πιο λιανά: Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα:

- Εάν κάποιος δικαιούται να προστατεύσει κάποιον που νοιάζεται αν θεωρεί ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Σε αυτό πιστεύω ναι κάποιες φορές χρειάζεται και η πρόθεση να προστατεύσεις δεν είναι κάτι κακό.
- Το να καυλώνεις κάποιον την ώρα που οδηγεί είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να τον αφήσεις να οδηγήσει μετά από καυγά. Λάθος, είναι περισσότερο επικίνδυνο.

Αυτό είναι η άποψη σε δύο διαφορετικά θέματα, κανένα μπρος πίσω. Σε ποιο από τα δύο θέματα μετράτε στρατόπεδα;
3 στρατόπεδα. Κι αυτοί που στηρίζουν ότι δεν είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος εκτός εαυτού.
Α και ένα 4ο. Αυτοί που ναι μεν θεωρούν ότι είναι λογικό να πάρεις τα κλειδια από τον άλλο που θεωρείς ότι κινδυνεύει αλλά τελικά είναι παπατζα αν πει ο Ασέβαστος περί παιξίματος μουνακίου από την συνοδηγό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:31
Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:11 Kάτσε ρε Νάιδα. Εγώ, ο Χέλης, η Γαλή, η Πασιφάη, ο Ασέβαστος, o Eρμής (σου μετράω πρόχειρα 6 άτομα) πότε σε βρίσαμε;

Κι από όσους σου "συμπαραστάθηκαν" μόνο ο Γουίνστον μετράει. 6:1. Τον όττο δεν τον μετράω, γιατί σε βρίζει συνεχώς, οπότε αφού δεν μετράς Άγι, Αγαμία, δεν μετράω και το υπέρ σου.
Εγώ υποστήριξα ότι η πρόθεση να θες να προστατεύσεις κάποιον επειδή θεωρείς ότι δεν μπορεί να οδηγήσει δεν είναι κακή και ότι η άποψη: "ας κάνει ότι θέλει, ενήλικος είναι" είναι ακραία αν ενδιαφέρεσαι όντως. Προφανώς με την υπόθεση ότι αυτή η πρόθεση υπάρχει και δεν είναι παπάτζα.

Από το σκηνικό με τον ερεθισμό που είπε ο ασέβαστος βλέπω ότι μάλλον είναι παπάτζα. Το ότι υποστηρίζει από εγωισμό ότι είναι και λιγότερο επικίνδυνο όταν είσαι συνοδηγός και αποσπάς την προσοχή κάποιου με αυτό το τρόπο, αυξάνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες για το παπατζιλίκι στο αρχικό σκηνικό.

Σόρρυ νάιδα, δεν είναι ωραία να την πέφτουν 10v1 αλλά και συ δεν βοηθάς.
σαν να λεμε παιε το σκορ 7-0.

τωρα θα την υποστηριξει λιγο ο σταβ, γιατι παντα παιρνει τη λαθος πλευρα σε καθε διαφωνια. παμε για 7-1.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:24
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:21
Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:19
Α σόρρυ, αν αυτό είπε δεν το είδα, είδα ότι μίλαγε για στενοχώριες μόνο. Τον μετράω στα υπέρ, γράψε λάθος.
Εσύ τη γνώμη έχεις; είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος βρισκομενος εκτός εαυτού από τα νεύρα;
Εγώ σου απάντησα εξ αρχής ότι 1. είναι παράνομο να παρακρατείς την περιουσία κάποιου ανθρώπου με το έτσι θέλω 2. είναι τελείως λάθος να νομίζεις ότι θα οδηγήσει εκνευρισμένος κάποιος εξ αρχής, επειδή έτσι, γιατί, αφού σου'ρθε και 3. ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αντίθετα με χαλαρώνει η οδήγηση και έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που λες.
Όχι ρωτάω συγκεκριμένα, όχι για το να του πάρεις τα κλειδια. Αν θεωρείς ότι είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος εκτός ελέγχου . Όχι μόνο εσύ, γενικά μιλαω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 10:34
Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 10:25
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 10:16
Εεε αδερφέ δεν είναι μηδέν. Κάποιες φωνούλες ακούστηκαν υπέρ μου. Κι αν από εσάς αφαιρέσω Αγηδες, Αγαμιες και λοιποί που δείχνουν ε κάποια εμπάθεια και ε και όσοι έχουν επιχειρήματα του στιλ αυταρχική μεγαιρα, ατενσιοχορισμος, δεν γράφεις στην ενότητα μηχανοδηγηση κτλ ε και δεν θεωρώ ότι έχουν καθαρή κρίση είστε ακόμα πιο λίγοι. Γίνεται να αλλάξω γνώμη με αυτά τα δεδομένα; οχι πες μου γίνεται;
βασικα και μονο που το λεω εγω επρεπε να αλλαζεις γνωμη, γιατι εχω παντα δικιο :003:

τεσπα, εγω δεν ειδα φωνουλα να σου λεει καλα εκανες. αν δε βαριεσαι μου δειχνεις ποιος το ειπε.

αναμενομενο ειναι να ακουσεις και καμμια ψιλοχοντραδα, στο πχορουμ εισαι.πρεπει να κρινεις αν εχουν δικιο, ασχετα με το αν το εκφραζουν αγαρμπα. προς τιμην σου, δεν αρπαζεσαι απο τις χοντραδες.
μα και οι νηφαλιες φωνες τα ιδια σου λενε.
Μα θεωρώ λάθος αυτό που υπερασπιζεστε είτε νηφάλια είτε ένθερμα.
Θεωρώ επικίνδυνη την οδήγηση για έναν άνθρωπο που είναι εκτός έλεγχου και εξήγησα γιατί. Αναπτύσσει πολύ ταχύτητα, κάνει ασυναισθητες κινήσεις, χάνει τον έλεγχο πιο εύκολα κτλ. Εσείς λέτε δεν είναι. Ε τι να κάνουμε τώρα; να συμφωνήσω; δεν μπορώ.
Κανείς δεν σε υπερασπίστηκε και μπορείς να θεωρείς ό,τι θέλεις για την οδήγηση με νεύρα, την οδήγηση με καφέ και την οδήγηση με τζην, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να αποφασίζεις εσύ πότε θα οδηγήσει κάποιος με βάση τις γελοίες θεωρήσεις σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:11

Εσύ τη γνώμη έχεις; είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος βρισκομενος εκτός εαυτού από τα νεύρα;
Εγώ σου απάντησα εξ αρχής ότι 1. είναι παράνομο να παρακρατείς την περιουσία κάποιου ανθρώπου με το έτσι θέλω 2. είναι τελείως λάθος να νομίζεις ότι θα οδηγήσει εκνευρισμένος κάποιος εξ αρχής, επειδή έτσι, γιατί, αφού σου'ρθε και 3. ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αντίθετα με χαλαρώνει η οδήγηση και έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που λες.
Όχι ρωτάω συγκεκριμένα, όχι για το να του πάρεις τα κλειδια. Αν θεωρείς ότι είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος εκτός ελέγχου . Όχι μόνο εσύ, γενικά μιλαω.
Νάιδα, έχεις πάρει κάπου 13-14 γνώμες. Δεν σ'αρέσουν. Τί άλλο θες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:10
Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:31

Εγώ υποστήριξα ότι η πρόθεση να θες να προστατεύσεις κάποιον επειδή θεωρείς ότι δεν μπορεί να οδηγήσει δεν είναι κακή και ότι η άποψη: "ας κάνει ότι θέλει, ενήλικος είναι" είναι ακραία αν ενδιαφέρεσαι όντως. Προφανώς με την υπόθεση ότι αυτή η πρόθεση υπάρχει και δεν είναι παπάτζα.

Από το σκηνικό με τον ερεθισμό που είπε ο ασέβαστος βλέπω ότι μάλλον είναι παπάτζα. Το ότι υποστηρίζει από εγωισμό ότι είναι και λιγότερο επικίνδυνο όταν είσαι συνοδηγός και αποσπάς την προσοχή κάποιου με αυτό το τρόπο, αυξάνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες για το παπατζιλίκι στο αρχικό σκηνικό.

Σόρρυ νάιδα, δεν είναι ωραία να την πέφτουν 10v1 αλλά και συ δεν βοηθάς.
σαν να λεμε παιε το σκορ 7-0.

τωρα θα την υποστηριξει λιγο ο σταβ, γιατι παντα παιρνει τη λαθος πλευρα σε καθε διαφωνια. παμε για 7-1.
Χάσαμε τον Γουινστον. Δεν πειράζει. Μπορεί να κερδίσω τον σταβμαρ. Που δεν το βλέπω καθότι παρακράτηση κλειδιών θα το δει και ως ποινικό άδικημα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:11

Την δικιά σου σε αυτό που έθεσα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:11
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 10:34
Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 10:25
βασικα και μονο που το λεω εγω επρεπε να αλλαζεις γνωμη, γιατι εχω παντα δικιο :003:

τεσπα, εγω δεν ειδα φωνουλα να σου λεει καλα εκανες. αν δε βαριεσαι μου δειχνεις ποιος το ειπε.

αναμενομενο ειναι να ακουσεις και καμμια ψιλοχοντραδα, στο πχορουμ εισαι.πρεπει να κρινεις αν εχουν δικιο, ασχετα με το αν το εκφραζουν αγαρμπα. προς τιμην σου, δεν αρπαζεσαι απο τις χοντραδες.
μα και οι νηφαλιες φωνες τα ιδια σου λενε.
Μα θεωρώ λάθος αυτό που υπερασπιζεστε είτε νηφάλια είτε ένθερμα.
Θεωρώ επικίνδυνη την οδήγηση για έναν άνθρωπο που είναι εκτός έλεγχου και εξήγησα γιατί. Αναπτύσσει πολύ ταχύτητα, κάνει ασυναισθητες κινήσεις, χάνει τον έλεγχο πιο εύκολα κτλ. Εσείς λέτε δεν είναι. Ε τι να κάνουμε τώρα; να συμφωνήσω; δεν μπορώ.
Κανείς δεν σε υπερασπίστηκε και μπορείς να θεωρείς ό,τι θέλεις για την οδήγηση με νεύρα, την οδήγηση με καφέ και την οδήγηση με τζην, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να αποφασίζεις εσύ πότε θα οδηγήσει κάποιος με βάση τις γελοίες θεωρήσεις σου.
Μπορώ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πάλι το στρέφεις στη μία μόνον πλευρά χωρίς να απαντάς αν είναι επικίνδυνο να φωνάζεις ή να προκαλείς με πιο χαριτωμένο τρόπο τον οδηγό.

Είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:13
Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 14:11

Την δικιά σου σε αυτό που έθεσα.
Έχω απαντήσει πολλές φορές και από τις πρώτες. Αν, δεν κατάλαβες, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:01
Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:54 Κάτσε να στο εξηγήσω τρίτη φορά. Εκφράζουν γνώμη 10 άτομα. Τους 3 τους βγάζει έξω η ίδια, διότι συνεχώς, οι 2 ήταν κατά και ο ένας υπερ. Σεβαστό. Μένουν 7. Από τους 7 οι έξι είναι κατά ο ένας υπέρ. Τώρα το κατάλαβες;
Όλα ξεκίνησαν από την πρόταση του Ασέβαστου

"οταν το υποστηριζουν ολοι, εκτος απο εσενα, πρεπει νομιζω να το ξανακοιταξεις λιγο. υπαρχει καπου στο βαθος και η πιθανοτητα να κανεις λαθος."

Τι ακριβώς σημαίνει αυτή η πρόταση από μία χούφτα προφίλς του φόρουμ;
τι να σημαινει; δεν ειναι πολυπλοκο. οτι καλο ειναι να το ξανακοιταξει.

οταν βγαζεις κατι δημοσια, θες να ακουσεις και τις γνωμες οσων το διαβαζουν. οταν οι γνωμες αυτες ειναι ολες οτι κανεις λαθος, καλο ειναι να εξετασεις την πιθανοτητα να κανεις λαθος.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”