Εσύ τη γνώμη έχεις; είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος βρισκομενος εκτός εαυτού από τα νεύρα;Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:19Α σόρρυ, αν αυτό είπε δεν το είδα, είδα ότι μίλαγε για στενοχώριες μόνο. Τον μετράω στα υπέρ, γράψε λάθος.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:12Ο Ερμής είπε ότι είναι επικίνδυνη η οδήγηση. Αφού και εγώ νόμιζα ειρωνεύεται στην αρχή.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:09
Τον Όττο βγάλτον έξω, δεν είσαι δίκαιη. Ο Ερμής δε συμφώνησε μαζί σου, σου λέει ότι είναι χειρότερο το να οδηγείς στενοχωρημένος.![]()
Με ρίχνεις με τον Ότο αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:20Όχι και οι δύο. Ο Ασέβαστος το έθεσε.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:13
Μπορείς να καταλάβεις ότι και οι 2 συζητούν για το άθροισμα των γνωμών που εκφράστηκαν σε ένα νήμα και όχι για το τί νομίζεις εσύ ότι θα έπρεπε να συζητάμε; Ναι ή όχι; Επίσης θα απαντήσεις επιτέλους σε αυτό που ρώτησα για πέμπτη φορά ή θα συνεχίσεις να το αποφεύγεις; Μετά από ένα σημείο, θα πρέπει να μάθεις να συζητάς εντός context συζήτησης και όχι όπως βολεύει το αφήγημά σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν συζητούν τίποτα τέτοιο. Ο ένας προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το επιχείρημα "είσαι μόνος σου άρα έχεις λάθος" κι ο άλλος του είπε ότι δεν ξέρει καν να μετρά επάνω σε αυτό το ήδη ανόητο επιχείρημα.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:13Μπορείς να καταλάβεις ότι και οι 2 συζητούν για το άθροισμα των γνωμών που εκφράστηκαν σε ένα νήμα και όχι για το τί νομίζεις εσύ ότι θα έπρεπε να συζητάμε; Ναι ή όχι;stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:10Απάντησε στο ψέμα "όλοι εκτός από εσένα" το οποίο είναι ούτως ή άλλως προβληματικό όσο και να το υπερασπίζεσαι. Είναι η πιο σωστή απάντηση που δόθηκε απέναντι ακόμα και σε αυτή την ψευδολογία.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:03
Όλα ξεκίνησαν επειδή απάντησε αυτό ακριβώς. Μιλάμε για τους ανθρώπου που εξέφρασαν γνώμη.
Κι επίσης, δεν εκφράζει τίποτα πόσα προφίλς εκφράζουν γνώμη στο θέμα. Είναι άσχετο με την συζήτηση και την ουσία της. Ακόμα κι 100 άτομα να έγραφαν 1+1=3, δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για ψεύδος.
Η όλη ουσία είναι ότι πίσω από τις ψευδοστατιστικές αναλύσεις έγινε απόπειρα να χρησιμοποιηθούν τεχνάσματα κοινωνικής συμμόρφωσης (δήθεν πλειοψηφικές απόψεις) ως τεκμήρια αλήθειας.
Και τότε μπήκες εσύ στη συζήτηση για να κάνεις τη ...σωστή καταμέτρηση και να βοηθήσεις τον προηγούμενο στο μέτρημα της ορθότητας της άποψης που προκύπτει από τη δήθεν στατιστική ανάλυση.
Αφού πρώτα το έθεσε ο Ασέβαστος.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:21Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:20Όχι και οι δύο. Ο Ασέβαστος το έθεσε.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:13
Μπορείς να καταλάβεις ότι και οι 2 συζητούν για το άθροισμα των γνωμών που εκφράστηκαν σε ένα νήμα και όχι για το τί νομίζεις εσύ ότι θα έπρεπε να συζητάμε; Ναι ή όχι; Επίσης θα απαντήσεις επιτέλους σε αυτό που ρώτησα για πέμπτη φορά ή θα συνεχίσεις να το αποφεύγεις; Μετά από ένα σημείο, θα πρέπει να μάθεις να συζητάς εντός context συζήτησης και όχι όπως βολεύει το αφήγημά σου.Μου κάνεις πλάκα. Έχω βάλει το ποστ που απαντάς στον Ασέβαστο, πώς αναιρείται η γνώμη τους μία προς μία.
Φαίνεται καθαρά ότι του απάντησε ότι δεν μετρά καν σωστά.
- Cecily Anne
Εγώ σου απάντησα εξ αρχής ότι 1. είναι παράνομο να παρακρατείς την περιουσία κάποιου ανθρώπου με το έτσι θέλω 2. είναι τελείως λάθος να νομίζεις ότι θα οδηγήσει εκνευρισμένος κάποιος εξ αρχής, επειδή έτσι, γιατί, αφού σου'ρθε και 3. ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αντίθετα με χαλαρώνει η οδήγηση και έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που λες.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:21Εσύ τη γνώμη έχεις; είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος βρισκομενος εκτός εαυτού από τα νεύρα;Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:19Α σόρρυ, αν αυτό είπε δεν το είδα, είδα ότι μίλαγε για στενοχώριες μόνο. Τον μετράω στα υπέρ, γράψε λάθος.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:12
Ο Ερμής είπε ότι είναι επικίνδυνη η οδήγηση. Αφού και εγώ νόμιζα ειρωνεύεται στην αρχή.
Με ρίχνεις με τον Ότο αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ακόμη με τον πιωμένο γκόμενο της Ναίδας ασχολείσθε; 
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Σου ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι θα πρέπει να καταλάβεις το context της συζήτησης και αφορά γνώμες σε ένα φόρουμ (συγκεκριμένα σε αυτό το νήμα) και όχι τί νομίζεις εσύ ότι θα έπρεπε να αφορά. Επιμένεις να τοποθετείς τη συζήτηση σε λάθος πλαίσιο συνεχώς, για να βολέψει το κομμάτι σου. Επίσης αποφεύγεις να απαντάς στην ερώτηση που κάνω για πολλοστή φορά. Θα απαντήσεις επιτέλους σε αυτό που σε ρωτάνε σήμερα ή να το αφήσουμε και να ζητήσεις μία συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς περί επιθέσεων;stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:22Δεν συζητούν τίποτα τέτοιο. Ο ένας προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το επιχείρημα "είσαι μόνος σου άρα έχεις λάθος" κι ο άλλος του είπε ότι δεν ξέρει καν να μετρά επάνω σε αυτό το ήδη ανόητο επιχείρημα.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:13Μπορείς να καταλάβεις ότι και οι 2 συζητούν για το άθροισμα των γνωμών που εκφράστηκαν σε ένα νήμα και όχι για το τί νομίζεις εσύ ότι θα έπρεπε να συζητάμε; Ναι ή όχι;stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:10
Απάντησε στο ψέμα "όλοι εκτός από εσένα" το οποίο είναι ούτως ή άλλως προβληματικό όσο και να το υπερασπίζεσαι. Είναι η πιο σωστή απάντηση που δόθηκε απέναντι ακόμα και σε αυτή την ψευδολογία.
Κι επίσης, δεν εκφράζει τίποτα πόσα προφίλς εκφράζουν γνώμη στο θέμα. Είναι άσχετο με την συζήτηση και την ουσία της. Ακόμα κι 100 άτομα να έγραφαν 1+1=3, δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για ψεύδος.
Η όλη ουσία είναι ότι πίσω από τις ψευδοστατιστικές αναλύσεις έγινε απόπειρα να χρησιμοποιηθούν τεχνάσματα κοινωνικής συμμόρφωσης (δήθεν πλειοψηφικές απόψεις) ως τεκμήρια αλήθειας.
Και τότε μπήκες εσύ στη συζήτηση για να κάνεις τη ...σωστή καταμέτρηση και να βοηθήσεις τον προηγούμενο στο μέτρημα της ορθότητας της άποψης που προκύπτει από τη δήθεν στατιστική ανάλυση.
- Winston Smith
Τι εννοείς με αυτό για κάντο πιο λιανά.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:05 τον γουόν στον ο οποίος πάει μπρος πίσω ανάλογα ποιος ποσταρει για το αν είναι επικίνδυνη η οδήγηση ή όχι με νεύρα
Ας δούμε, λοιπόν, το ζήτημα. Αναφέρεστε σε περίπτωση αγανάκτησης, τέτοιας που ο άνθρωπος να δείχνει εμφανή σημάδια παράλογης συμπεριφοράς.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:24Εγώ σου απάντησα εξ αρχής ότι 1. είναι παράνομο να παρακρατείς την περιουσία κάποιου ανθρώπου με το έτσι θέλω 2. είναι τελείως λάθος να νομίζεις ότι θα οδηγήσει εκνευρισμένος κάποιος εξ αρχής, επειδή έτσι, γιατί, αφού σου'ρθε και 3. ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αντίθετα με χαλαρώνει η οδήγηση και έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που λες.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:21Εσύ τη γνώμη έχεις; είναι επικίνδυνο να οδηγεί κάποιος βρισκομενος εκτός εαυτού από τα νεύρα;Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:19
Α σόρρυ, αν αυτό είπε δεν το είδα, είδα ότι μίλαγε για στενοχώριες μόνο. Τον μετράω στα υπέρ, γράψε λάθος.
"Όποιος κατά τη συγκοινωνία στους δρόμους ή στις πλατείες: α) Οδηγεί όχημα μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών ή λόγω σωματικής ή πνευματικής εξάντλησης" (Άρθρο 290Α)
Ο ΠΚ ορίζει ότι το να οδηγεί κανείς χωρίς πνευματική διαύγεια συνιστά ποινικό αδίκημα, καθώς είναι επικίνδυνος για τους συμπολίτες και τον ίδιο.
Επομένως, το να μπεις στο αυτοκίνητο και να οδηγήσεις όντας εκτός εαυτού, είναι καταρχήν εγκληματικό.
Στη δική σου περίπτωση Cecily.
Η οδήγηση εκτός πίστας δεν είναι είδος αναψυχής. Δεν ανεβαίνουμε σε αυτοκίνητο για να ξεδώσουμε. Είναι εγκληματικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 10 Φεβ 2021, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Winston Smith
Θα το κάνω εγώ πιο λιανά: Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα:
- Εάν κάποιος δικαιούται να προστατεύσει κάποιον που νοιάζεται αν θεωρεί ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Σε αυτό πιστεύω ναι κάποιες φορές χρειάζεται και η πρόθεση να προστατεύσεις δεν είναι κάτι κακό.
- Το να καυλώνεις κάποιον την ώρα που οδηγεί είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να τον αφήσεις να οδηγήσει μετά από καυγά. Λάθος, είναι περισσότερο επικίνδυνο.
Αυτό είναι η άποψη σε δύο διαφορετικά θέματα, κανένα μπρος πίσω. Σε ποιο από τα δύο θέματα μετράτε στρατόπεδα;
- Εάν κάποιος δικαιούται να προστατεύσει κάποιον που νοιάζεται αν θεωρεί ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Σε αυτό πιστεύω ναι κάποιες φορές χρειάζεται και η πρόθεση να προστατεύσεις δεν είναι κάτι κακό.
- Το να καυλώνεις κάποιον την ώρα που οδηγεί είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να τον αφήσεις να οδηγήσει μετά από καυγά. Λάθος, είναι περισσότερο επικίνδυνο.
Αυτό είναι η άποψη σε δύο διαφορετικά θέματα, κανένα μπρος πίσω. Σε ποιο από τα δύο θέματα μετράτε στρατόπεδα;
- Cecily Anne
Σου ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι θα πρέπει να καταλάβεις το context της συζήτησης και αφορά γνώμες σε ένα φόρουμ (συγκεκριμένα σε αυτό το νήμα) και όχι τί νομίζεις εσύ ότι θα έπρεπε να αφορά. Επιμένεις να τοποθετείς τη συζήτηση σε λάθος πλαίσιο συνεχώς, για να βολέψει το κομμάτι σου. Επίσης αποφεύγεις να απαντάς στην ερώτηση που κάνω για πολλοστή φορά. Θα απαντήσεις επιτέλους σε αυτό που σε ρωτάνε σήμερα ή να το αφήσουμε και να ζητήσεις μία συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς περί επιθέσεων;
Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:33 Θα το κάνω εγώ πιο λιανά: Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα:
Κάποιοι μετρούν στρατόπεδα. Όχι όλοι.
Κι έχεις δίκιο σε αυτά που θέτεις.
Να αυτός έθεσε το σημείο είμαστε 5 και είσαι μόνη σου και του απάντησα ότι δεν είναι 5. Είναι λιγότεροι και εγώ δεν ήμουν η μόνη. Επίσης είπα ότι και μόνο εγώ να ήμουν πάλιθα το στηριζα γιατί μου μοιάζει παράλογο.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:21Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:20Όχι και οι δύο. Ο Ασέβαστος το έθεσε.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:13
Μπορείς να καταλάβεις ότι και οι 2 συζητούν για το άθροισμα των γνωμών που εκφράστηκαν σε ένα νήμα και όχι για το τί νομίζεις εσύ ότι θα έπρεπε να συζητάμε; Ναι ή όχι; Επίσης θα απαντήσεις επιτέλους σε αυτό που ρώτησα για πέμπτη φορά ή θα συνεχίσεις να το αποφεύγεις; Μετά από ένα σημείο, θα πρέπει να μάθεις να συζητάς εντός context συζήτησης και όχι όπως βολεύει το αφήγημά σου.Μου κάνεις πλάκα. Έχω βάλει το ποστ που απαντάς στον Ασέβαστο, πώς αναιρείται η γνώμη τους μία προς μία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:36Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:33 Θα το κάνω εγώ πιο λιανά: Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα:
Αυτό είναι η άποψη σε δύο διαφορετικά θέματα, κανένα μπρος πίσω. Σε ποιο από τα δύο θέματα μετράτε στρατόπεδα;![]()
Κάποιοι μετρούν στρατόπεδα. Όχι όλοι.
Κι έχεις δίκιο σε αυτά που θέτεις.
Επίθεση δίχως λόγο, απ'το πουθενά. Απλά για να μανουριάσει το νήμα.stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:26Μπουμπούκια.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:11 (...) ο Χέλης, η Γαλή, η Πασιφάη, ο Ασέβαστος , o Eρμής(σου μετράω πρόχειρα 6 άτομα) (...)
Ένα προς ένα. Για μεταφύτευση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Cecily Anne
Δεν έγραψα ποτέ ότι θα πράξεις βάσει πλειοψηφίας γνώμης, έγραψα ότι μετράς λάθος τις γνώμες.Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:49Να αυτός έθεσε το σημείο είμαστε 5 και είσαι μόνη σου και του απάντησα ότι δεν είναι 5. Είναι λιγότεροι και εγώ δεν ήμουν η μόνη. Επίσης είπα ότι και μόνο εγώ να ήμουν πάλιθα το στηριζα γιατί μου μοιάζει παράλογο.Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:21Μου κάνεις πλάκα. Έχω βάλει το ποστ που απαντάς στον Ασέβαστο, πώς αναιρείται η γνώμη τους μία προς μία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 34 Απαντήσεις