Mέ - σα.
Ο κάθε λαός, όπως μπορεί να καταλάβει
Άλλο πράμα ο Φινλανδός, άλλο ο Ινδός και ο Έλλην.

ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ = ΕΙΜΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ = ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΣ = 710
O λεξάριθμος για "Κάτοικος Γούχαν"?Σπύρος έγραψε: 10 Φεβ 2021, 01:39ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ = ΕΙΜΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ = ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΣ = 710
Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ = ΤΥΧΗ = ΟΚΤΑΕΔΡΟΝ ΙΗΣΟΥ = 1308
ΚΡΙΣΙΜΟ ΛΟΥΠ = ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ = 1030

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΟΥΧΑΝ = ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΣΕΛΗΝΗ = Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ = 1815
Οταν τον λες πίθηκα, προσβάλλεις τον χέηρ/δημοκρατικό. Ή καλύτερα, το να θεωρείς τον δημοκρατικό ως πίθηκα, δείχνει οτι υπερεκτιμάς τρομερά τον ορίτζιναλ πίθηκα.sys3x έγραψε: 10 Φεβ 2021, 01:30Ναι αλλά εγώ πχ όταν τον λέω πίθηκα δεν προσβάλω τον πίθηκα, εσύ όμως που τον λες χέηρ προσβάλεις το χέηρ.
![]()
Γιατί μωρέ, για πίθηκας καλός είναι.vantono έγραψε: 10 Φεβ 2021, 02:35Οταν τον λες πίθηκα, προσβάλλεις τον χέηρ/δημοκρατικό. Ή καλύτερα, το να θεωρείς τον δημοκρατικό ως πίθηκα, δείχνει οτι υπερεκτιμάς τρομερά τον ορίτζιναλ πίθηκα.
Πηξε φραουλιτσα των middleclass προαστίων, κάθε μερα βόλτες θα κάνουμε στην περιοχή σου θα φωνάξω όλους τους γυφτους απ τα Λιοσα
EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Φεβ 2021, 13:06Πηξε φραουλιτσα των middleclass προαστίων, κάθε μερα βόλτες θα κάνουμε στην περιοχή σου θα φωνάξω όλους τους γυφτους απ τα Λιοσα
Για να μην ειμαστε και εντελως αδικοι, αν απαγόρευαν μόνο το να μεταβείς με όχημα απο δήμο σε δήμο, να σταματουσαν για ελεγχους μόνο τα οχήματα δηλαδη, και οι πεζοι να μπορουσαν να κυκλοφορουν εντελως ελευθερα, δεν θα μπορουσε κανεις να τους πει και τιποτα. Παροτρύνεις ετσι και τον κοσμο να ξεκινησει το περπάτημα, που αλλωστε ειναι και το καλύτερο πρη-γουορκάουτ για ό,τι γυμναστικη κανουν εκει που θα πάνε.
Δημοκρατικός έγραψε: 10 Φεβ 2021, 01:32
Mέ - σα.
Ο κάθε λαός, όπως μπορεί να καταλάβει
Άλλο πράμα ο Φινλανδός, άλλο ο Ινδός και ο Έλλην.
4 μαρτιου
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.