!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εγώ πάντως τη Νάιδα σε σύγκριση με τον σταβ, τη θεωρώ τέρας λογικής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:39
stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:38
Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:37

Κοίτα, πρακτικά, σε σχέση με σένα, από όπου και να το πιάσεις καλύτερα μαθηματικά ξέρω, ένεκα βασικών σπουδών και μόνο και να μη σχολιάσω τα επαγγελματικά. Εσύ ακόμα να μας πεις ποιά νομική τέλειωσες. :102:
Ρακοσυλλέκτης.
Το έχω γράψει 10 φορές.
Θέλεις να συζητήσουμε για τη στατιστική που σπούδασες και που βγάζει ότι κάποιος έχει άδικο (δηλαδή φταίει) επειδή του επιτίθενται έξι;
Θες να σχολιάσουμε λίγο πού τελείωσες νομική, ώστε να μιλάς για επίθεση; Στα Τϊρανα;
Ρακοσυλλέκτης. Ενδέκατη φορά.

Μη μου κολλάς ρετσινιές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βγάζουν στατιστικές αναλύσεις θυμάτων κάθε είδους, επειδή οι επιτιθέμενοι είναι περισσότεροι από τους αμυνόμενους.

Δεν απάντησες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 10 Φεβ 2021, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:40 Εγώ πάντως τη Νάιδα σε σύγκριση με τον σταβ, τη θεωρώ τέρας λογικής.
Δεν μπήκε θέμα σύγκρισης. Έλεος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:31
Εγώ υποστήριξα ότι η πρόθεση να θες να προστατεύσεις κάποιον επειδή θεωρείς ότι δεν μπορεί να οδηγήσει δεν είναι κακή και ότι η άποψη: "ας κάνει ότι θέλει, ενήλικος είναι" είναι ακραία αν ενδιαφέρεσαι όντως. Προφανώς με την υπόθεση ότι αυτή η πρόθεση υπάρχει και δεν είναι παπάτζα.
Πασιφάη έγραψε: 09 Φεβ 2021, 12:23
Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 12:10
Πασιφάη έγραψε: 09 Φεβ 2021, 11:50

Γενική κουβέντα, όταν ο άλλος έχει νεύρα ή βλέπεις πως η κατάσταση παρεκτρέπεται, σταματάς το θέμα και φεύγεις απ'το χώρο. Αυτό υποδηλώνει σύνεση, ηρεμεί τα πνεύματα τρόπον τινά. Μπορείς να κάνεις διάλογο μόνον όταν έχουν φύγει τα ''μποφόρ'' .Ποτέ εκείνη τη στιγμή.
Σίγουρα, επειδή όμως είμαστε άνθρωποι και δεν λειτουργούμε πάντα όπως θα έπρεπε, αυτός που έχει την ψυχραιμία καλό είναι να ενεργεί με τρόπο κατευναστικό για την φάση. Εμάς έχει τύχει να είμαστε και οι δύο εκτός ελέγχου. Εκεί δεν με ενδιέφερε αν θα φύγει με το αυτοκίνητο. Δεν το σκέφτηκα καν.
Σε μια σχέση πρέπει να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Όταν εν τω μεταξύ νοιάζεσαι για κάποιον, δεν τον γράφεις στα παπάρια σου τη δεδομένη στιγμή που ΕΣΥ είσαι νευριασμένη. Στο έβαλα και μπολνταρισμένο στη δική σου παράθεση. Μάλλον δεν ξέρεις τι θες ή να το εκφράσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:36
Ερμής έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:30
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 10:21

Έγραψες πως το να οδηγείς στενοχωρημένος ή εκνευρισμενος είναι ρίσκι, ειρωνικά. Που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα διαφωνείς.
Εδώ οι υπόλοιποι ομοιδεατες σου λένε ότι το να οδηγείς καβλωμενος είναι ακόμα πιο ρίσκι από το να οδηγείς εκνευρισμενος. Συμφωνείς υποθέτω;
Καμια σχέση. Δεν είπα τίποτα ειρωνικά.
Και ποιοι ακριβώς είναι οι ομοϊδεάτες μου;
Νόμιζα ότι ειρωνευτηκες τα περί ρίσκου στην οδήγηση με εκνευρισμό ή στενοχώρια. Αφού το εννοούσες, πάω πάσο.
Τι να ειρωνευτώ. Όταν πήρα τούμπες το 2011 ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.
Το ίδιο και πιο μετά που επιανα τηλ στεναχωρημένος και έτρεχα σα τον παλαβό.
Τελος όλα αυτά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:36
Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:31
Σόρρυ νάιδα, δεν είναι ωραία να την πέφτουν 10v1 αλλά και συ δεν βοηθάς.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί η διαφωνία με μια άποψη είναι προσωπικό πέσιμο σ' αυτόν που την εκφράζει.

Αν αυτό δεν το έγραφε η Νάιδα αλλά εσύ, εγώ ή ένας άλλος χρήστης, οι απόψεις θα ήταν οι ίδιες.
Ναι οκ δεν είναι είναι πέσιμο. Απλά κάποιοι είναι πιο επιθετικοί από όσο χρειάζεται επειδή είναι η νάιδα και μπορεί να χαρακτηρίσουν και προσωπικά, όχι να σχολιάσουν μόνο αυτά που λέει. Αλλά ναι ίσως το "πέσιμο" να μην ήταν σωστή έκφραση γιατί οι περισσότεροι δεν ήταν επιθετικοί.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:41
Ρακοσυλλέκτης. Ενδέκατη φορά.

Μη μου κολλάς ρετσινιές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δεν απάντησες.
Να απαντήσω σε τι; Στο ότι το 6:1 είναι πλειοψηφία μιας γνώμης σε όσους έδωσαν γνώμη ως τώρα; Σου ξαναείπα, δεν έχω απαίτηση να γνωρίζετε αριθμητική, αλλά θα ήθελα να κοπούν οι χαρακτηρισμοί το λιγότερο.

Εντιτ: επειδή τώρα είδα τη διόρθωση, πού είδες επίθεση; Ονομαστικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 10 Φεβ 2021, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ερμής έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:42 Τελος όλα αυτά.
:o

Να και κάτι καλό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:38
stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:33
Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:31 Σόρρυ νάιδα, δεν είναι ωραία να την πέφτουν 10v1 αλλά και συ δεν βοηθάς.
Ποια είναι η βοήθεια που μπορεί να εννοεί κάποιος στο να μην του την πέφτουν 10 μανιασμένοι;
Να σταματήσει να γράφει;

Αυτή η υπεράσπιση του επιθετικού στη συζήτηση με διάφορα προσχήματα είναι ψιλοπροβληματική winston.
Ποιοί είναι οι δέκα μανιασμένοι; :smt005:
Εσένα δεν σε είχε βάλει στα μπολνταρισμένα. Μετά ξεσπάθωσε. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Winston Smith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:43Απλά κάποιοι είναι πιο επιθετικοί από όσο χρειάζεται επειδή είναι η νάιδα και μπορεί να χαρακτηρίσουν και προσωπικά, όχι να σχολιάσουν μόνο αυτά που λέει. Αλλά ναι ίσως το "πέσιμο" να μην ήταν σωστή έκφραση γιατί οι περισσότεροι δεν ήταν επιθετικοί.
Σ' αυτό συμφωνώ.
Το ότι υπάρχει μια επιθετικότητα για τη Νάιδα από συγκεκριμένους χρήστες, που εκφράζεται και σε άσχετα θέματα, υπάρχει.

Και όντως, το αντιμετωπίζει με έναν τόσο νηφάλιο τρόπο που παραπέμπει περισσότερο σε διασκέδαση παρά σε ψυχραιμία. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:43
stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:41 Ρακοσυλλέκτης. Ενδέκατη φορά.
Δεν απάντησες.
Να απαντήσω σε τι; Στο ότι το 6:1 είναι πλειοψηφία μιας γνώμης σε όσους έδωσαν γνώμη ως τώρα; Σου ξαναείπα, δεν έχω απαίτηση να γνωρίζετε αριθμητική, αλλά θα ήθελα να κοπούν οι χαρακτηρισμοί το λιγότερο.
Ποια "πλειοψηφία γνώμης" βρε Anne;
Δημοψήφισμα κάνουμε; Τι στατιστικές αναλύσεις είναι αυτές και πού τις έμαθες; Πού έμαθες ότι ένα στατιστικό δείγμα μπορεί να αποτελείται από 7 ή 8 άτομα για να βγάζεις και πλειοψηφικές απόψεις;

Εδώ μιλάμε για προφίλς που την πέφτουν στον άλλο με χαρακτηρισμούς όπως μέγαιρα, ατένσιονχορ και άλλα υπονοούμενα.
Στον winston απαντούσα που έλεγε ότι της την πέφτουν ομαδικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:51
Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:43
stavmanr έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:41 Ρακοσυλλέκτης. Ενδέκατη φορά.
Δεν απάντησες.
Ποια "πλειοψηφία γνώμης" βρε Anne;
Δημοψήφισμα κάνουμε; Τι στατιστικές αναλύσεις είναι αυτές και πού τις έμαθες; Πού έμαθες ότι ένα στατιστικό δείγμα μπορεί να αποτελείται από 7 ή 8 άτομα για να βγάζεις και πλειοψηφικές απόψεις;

Εδώ μιλάμε για προφίλς που την πέφτουν στον άλλο με χαρακτηρισμούς όπως μέγαιρα, ατένσιονχορ και άλλα υπονοούμενα.
Στον winston απαντούσα που έλεγε ότι της την πέφτουν ομαδικά.
Κάτσε να στο εξηγήσω τρίτη φορά. Εκφράζουν γνώμη 10 άτομα. Τους 3 τους βγάζει έξω η ίδια, διότι την κράζουν συνεχώς, οι 2 ήταν κατά και ο ένας υπερ. Σεβαστό. Μένουν 7. Από τους 7 οι έξι είναι κατά ο ένας υπέρ. Τώρα το κατάλαβες; Επίσης δεν σε ρώτησα σε ποιόν απευθύνθηκες, η ερώτηση ήταν ΠΟΙΟΙ έκαναν την επίθεση, πες νικνέιμς.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Η κοπέλα ουδέποτε προσέβαλλε κάποιον. Ούτε κι εμείς της την ''πέσαμε'' με επαίσχυντο τρόπο. Κουβέντα κάναμε. Εν αντιθέσει με κάτι δικολάβους που έρχονται να ρίξουν σπιουνιές, για να ''ανάψουν τα αίματα''.
Πόσο μαλάκες μας θεωρείτε κύριε χασοδίκη. Μα πόσο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πασιφάη έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:19

Τι διάολο άλλα διαβάζω εγώ; Έδωσα τις δικές μου γνώμες σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που χειρίζεσαι το θέμα του γκόμενού σου ρε καλό μου παιδί. Και αλλού αν θυμάσαι σε συμβούλεψα να προσέχεις ποιούς δέχεσαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το γεγονός οτι δεν κατέχει κανείς το αλάθητο, δεν σε κάνει απαραίτητα ειδήμονα, στα πεδία που συζητάμε. Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούμε να σου δώσουμε και μιαν άλλη οπτική με ωραίο τρόπο, δίχως να σε προσβάλλουμε.
Όσο για το θέμα της οδήγησης σου ξαναεπισημαίνω, πως είναι πιο επικίνδυνο να οδηγείς επί παραδείγματι με το συνοδηγό να σου κάνει στοματικό ή να προσπαθεί να κάτσει πάνω στο λεβιέ ταχυτήτων, είτε πάνω σου, την ώρα που προσπαθείς να ελέγξεις την κίνηση.
Το να βγω εγώ απ'το σπίτι σε σημείο ''βρασμού'' και να πάρω το αμάξι να φύγω για να ηρεμήσω, είναι άλλο πράγμα.
Μα όλο το θέμα είναι ότι ήμουνα λάθος που πήρα τα κλειδια. Εγώ πήρα τα κλειδια γιατί θεώρησα επικίνδυνη την οδήγηση του με νεύρα σε αυτό το σημείο.
Ναι το να κάνεις στοματικό στον οδηγό, να κάθεσαι πάνω στον λεβιέ ή να τον καβαλήσεις όσο οδηγεί σαφώς και είναι πολύ επικίνδυνο εφόσον απασχολείς το σωμα του.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:23
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:06

Δεν έγραψα ότι δεν είναι επικίνδυνη.

Εννοώ απλώς, ότι είναι μια υπόθεση το ότι θα είναι επικίνδυνη γιατί κανείς δεν έχει ιδέα για το πως νοιώθει και τι ακριβώς θα κάνει ο οδηγός από τη στιγμή που θα μπει στο αυτοκίνητο. Μπορεί να μην ξεκινήσει καν. Ενώ στη φάση του καυγά ή του ερεθισμού, τα στοιχεία που μπορεί να τον φέρουν εκτός ελέγχου, συμβαίνουν εκείνη την ώρα.
Όταν ένας άνθρωπος είναι εκτός εαυτού δεν νομίζω σε 1' που είναι να κατέβει να αλλάξει δραματικά η ψυχική του κατάσταση. Αλλά εντάξει μπορεί και κάποιος να το καταφέρνει και να ηρεμεί μέσα σε 1'.Ούτως ή άλλως είπαμε διαφωνούμε.

Σαφώς και διαφωνούμε. Επιμένεις στο "εκτός εαυτού" για τον οδηγό λες και είσαι σίγουρη για το πόσο θα κρατήσει και πως θα εκδηλωθεί ο εκνευρισμός του, αν και δεν είσαι παρούσα και υποστηρίζεις ότι είναι πιο ασφαλές να έχει δίπλα κάποιον συνοδηγό που είτε φωνάζοντας είτε χαϊδεύοντας, τον φέρνει σε μία "εκτός εαυτού" φάση.

Δηλαδή συγκρίνεις μια υπόθεση με ένα γεγονός και επιμένεις ότι η υπόθεση είναι σωστή γιατί... Τετάρτη.
Ε πως δεν ξέρω βρε συ πως συμπεριφερεται όντας εκτός εαυτού, αμα δεν ήξερα δεν θα είχα θέμα να πάρει τα κλειδιά :lol:
Επίσης περί χαιδεματων, είπα επίσης ότι ναι είναι επικίνδυνη να του αποσπάς την προσοχή, αλλά θεωρώ την ταχύτητα που θα αναπτύξει κάποιος βρισκομενος σε έξαλλη φάση πιο επικίνδυνη. Αλλά είπαμε διαφωνούμε και σε αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:54 Κάτσε να στο εξηγήσω τρίτη φορά. Εκφράζουν γνώμη 10 άτομα. Τους 3 τους βγάζει έξω η ίδια, διότι συνεχώς, οι 2 ήταν κατά και ο ένας υπερ. Σεβαστό. Μένουν 7. Από τους 7 οι έξι είναι κατά ο ένας υπέρ. Τώρα το κατάλαβες;
Όλα ξεκίνησαν από την πρόταση του Ασέβαστου

"οταν το υποστηριζουν ολοι, εκτος απο εσενα, πρεπει νομιζω να το ξανακοιταξεις λιγο. υπαρχει καπου στο βαθος και η πιθανοτητα να κανεις λαθος."

Τι ακριβώς σημαίνει αυτή η πρόταση από μία χούφτα προφίλς του φόρουμ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”