xioni έγραψε: 08 Φεβ 2021, 00:47
Κρίμα το ζώο. Τι ράτσα είναι ακριβώς;
Ημιαιμο από διάφορες ράτσες ποιμενικων
Ο ποιμενικός φαίνεται από τα πέλματα. Η φάτσα του μου θυμίζει λαμπραντόρ. Να το προσέχεις το ζώο και πάρε να του δώσεις χάπι για το σκουλήκι της καρδιάς (μίλα με κτηνίατρο) για να μην πάει κι αυτό άπατο*.
Παίρνετε ζώα για να βγάζετε φωτογραφίες, ανόητοι ποζεράδες ( δείτε σφίξιμο γροθιών) ενώ την ίδια στιγμή τσιγκουνεύεστε τα βασικά για τα ζώα σας. Σε απλά ελληνικά: σοβαρέψου χαχανούλη.
xioni έγραψε: 08 Φεβ 2021, 00:47
Κρίμα το ζώο. Τι ράτσα είναι ακριβώς;
Ημιαιμο από διάφορες ράτσες ποιμενικων
Ο ποιμενικός φαίνεται από τα πέλματα. Η φάτσα του μου θυμίζει λαμπραντόρ. Να το προσέχεις το ζώο και πάρε να του δώσεις χάπι για το σκουλήκι της καρδιάς (μίλα με κτηνίατρο) για να μην πάει κι αυτό άπατο*.
Παίρνετε ζώα για να βγάζετε φωτογραφίες, ανόητοι ποζεράδες ( δείτε σφίξιμο γροθιών) ενώ την ίδια στιγμή τσιγκουνεύεστε τα βασικά για τα ζώα σας. Σε απλά ελληνικά: σοβαρέψου χαχανούλη.
* Ρέα, σελίδα 30.
Αχα! Τωρα καταλαβα, για αλλο λογο εγραψες και καλα για να με την πεις και το πας γυρω γυρω. Καλα ρε γλιτσα ακομα δεν το ξεπερασες, ακομα σε τρωει μετα απο τοσα χρονια ρε μιζερε κομπλεξικε;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
* Ρέα, σελίδα 30.
Αχα! Τωρα καταλαβα, για αλλο λογο εγραψες και καλα για να με την πεις και το πας γυρω γυρω. Καλα ρε γλιτσα ακομα δεν το ξεπερασες, ακομα σε τρωει μετα απο τοσα χρονια ρε μιζερε κομπλεξικε;
Δεν έχω καμία διάθεση να σου την πω ρε σφίχτη , δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη σου. Για τα σκυλιά στεναχωριέμαι.
Όπως και να έχει, πρόσεχε τα ζώα σου και κάνε ότι σου πει ο κτηνίατρος σου για το καλαζάρ. Και άσε τις μαλακίες σε μένα, χάχα, γιατί δεν σε παίρνει.