Δεν πρόκειται να κρίνω εγώ αν είναι εξωφρενικό ή όχι. Αν βγάλουν κάτι που γίνει σκόνη από την επιστημονική κοινότητα καλώς, θα πιστέψω την κοινότητα. Αν γίνει γενικά αποδεκτό και το διαψευσει κάποιος που γράφει 2 σελίδες μετά τον Άριστο στην ΕΩ, θα προτιμήσω την επιτροπή.talaipwros έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:15σε συνεχεια της προηγουμενης απαντησης, φανταζομαι αν βγαλουν κατι εξωφρενικο του στυλ " Ηρθε απο αλλου σε φορτηγο ψυφειο ο ιος και επεβιωσε στο κρυο και μετα βγηκε στην αγορα της Wuhan" να δεχτεις και εσυ οτι επροκειται περι οπερεταςDwarven Blacksmith έγραψε: 07 Φεβ 2021, 17:18Ναι είναι αναληθές, πλέον το είδαμε. Εμπειρογνώμονας του ΠΟΥ είναι προφανώς και μάλιστα αρχηγός, αλλά είναι εκτός των 10. Τελικά δεν υπήρχε ούτε ένα άρθρο που να περιγράφει σωστά τη δομή της ομάδας.talaipwros έγραψε: 07 Φεβ 2021, 17:07 ναι, πηγε, το βρηκα εδω
https://www.france24.com/en/asia-pacifi ... b-in-wuhan
οποτε ο embarek δεν ανηκει στο international team αλλα ειναι γραφειοκρατης μελος του WHO.
Οκ, βγαλαμε ακρη
εδιτ
οποτε το
που υπαρχει στο λινκ που εβαλες της ναυτεμπορικης ειναι ψευδες
Αυτό σημαίνει ότι θα σεβαστείς τα όποια συμπεράσματα βγάλουν οι 10;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Time: H μυστική ιστορία της σκιώδους καμπάνιας που "έσωσε" τις εκλογές του 2020
- Dwarven Blacksmith
Re: Time: H μυστική ιστορία της σκιώδους καμπάνιας που "έσωσε" τις εκλογές του 2020
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
talaipwros
Re: Time: H μυστική ιστορία της σκιώδους καμπάνιας που "έσωσε" τις εκλογές του 2020
Εγω θα προτιμησω τον προεδρο BidenDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:22Δεν πρόκειται να κρίνω εγώ αν είναι εξωφρενικό ή όχι. Αν βγάλουν κάτι που γίνει σκόνη από την επιστημονική κοινότητα καλώς, θα πιστέψω την κοινότητα. Αν γίνει γενικά αποδεκτό και το διαψευσει κάποιος που γράφει 2 σελίδες μετά τον Άριστο στην ΕΩ, θα προτιμήσω την επιτροπή.talaipwros έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:15σε συνεχεια της προηγουμενης απαντησης, φανταζομαι αν βγαλουν κατι εξωφρενικο του στυλ " Ηρθε απο αλλου σε φορτηγο ψυφειο ο ιος και επεβιωσε στο κρυο και μετα βγηκε στην αγορα της Wuhan" να δεχτεις και εσυ οτι επροκειται περι οπερεταςDwarven Blacksmith έγραψε: 07 Φεβ 2021, 17:18
Ναι είναι αναληθές, πλέον το είδαμε. Εμπειρογνώμονας του ΠΟΥ είναι προφανώς και μάλιστα αρχηγός, αλλά είναι εκτός των 10. Τελικά δεν υπήρχε ούτε ένα άρθρο που να περιγράφει σωστά τη δομή της ομάδας.
Αυτό σημαίνει ότι θα σεβαστείς τα όποια συμπεράσματα βγάλουν οι 10;
https://amp.scmp.com/news/china/article ... an-without
- Dwarven Blacksmith
Καλή ιδέα, να ρωτήσουμε τη CIA μήπως ο ιός προήλθε από τα WMDs του Σανταμ.talaipwros έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:40Εγω θα προτιμησω τον προεδρο BidenDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:22Δεν πρόκειται να κρίνω εγώ αν είναι εξωφρενικό ή όχι. Αν βγάλουν κάτι που γίνει σκόνη από την επιστημονική κοινότητα καλώς, θα πιστέψω την κοινότητα. Αν γίνει γενικά αποδεκτό και το διαψευσει κάποιος που γράφει 2 σελίδες μετά τον Άριστο στην ΕΩ, θα προτιμήσω την επιτροπή.talaipwros έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:15
σε συνεχεια της προηγουμενης απαντησης, φανταζομαι αν βγαλουν κατι εξωφρενικο του στυλ " Ηρθε απο αλλου σε φορτηγο ψυφειο ο ιος και επεβιωσε στο κρυο και μετα βγηκε στην αγορα της Wuhan" να δεχτεις και εσυ οτι επροκειται περι οπερετας
A, τώρα δεν μας αρέσει η CIA, ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:49Καλή ιδέα, να ρωτήσουμε τη CIA μήπως ο ιός προήλθε από τα WMDs του Σανταμ.talaipwros έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:40Εγω θα προτιμησω τον προεδρο BidenDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:22
Δεν πρόκειται να κρίνω εγώ αν είναι εξωφρενικό ή όχι. Αν βγάλουν κάτι που γίνει σκόνη από την επιστημονική κοινότητα καλώς, θα πιστέψω την κοινότητα. Αν γίνει γενικά αποδεκτό και το διαψευσει κάποιος που γράφει 2 σελίδες μετά τον Άριστο στην ΕΩ, θα προτιμήσω την επιτροπή.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- EKPLIKTIKOS
Το καλοκαίρι χαιδευαν τους αλητηριους που σπάνε κ καίνε για να κάνουν ζημιά στον Τραμπ θες να πεις. Ολοι αυτοι θα πληρωσουν αργα ή γρήγορα, θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, day of the rope soonnostromos έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:58 το καλοκαιρι παντως παροτρυνανε τον κοσμο να διαδηλωσει μαζικα γιατι καποιος μαυρος ποινικος εχασε τη ζωη του ... τοτε ηταν γριππουλα φαινεται
-
talaipwros
Δεν σ'αρεσει ο Biden?Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:49Καλή ιδέα, να ρωτήσουμε τη CIA μήπως ο ιός προήλθε από τα WMDs του Σανταμ.talaipwros έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:40Εγω θα προτιμησω τον προεδρο BidenDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:22
Δεν πρόκειται να κρίνω εγώ αν είναι εξωφρενικό ή όχι. Αν βγάλουν κάτι που γίνει σκόνη από την επιστημονική κοινότητα καλώς, θα πιστέψω την κοινότητα. Αν γίνει γενικά αποδεκτό και το διαψευσει κάποιος που γράφει 2 σελίδες μετά τον Άριστο στην ΕΩ, θα προτιμήσω την επιτροπή.
Δεν φαντάζομαι να εγινες τραμπιστηρι.
Τες πα , ειπαμε, συμφωνώ με τον Πρόεδρο Biden και θεωρω την πληροφόρηση που εχει σαφως ανώτερη απο αυτή της επιτροπης διαφόρων . Εσυ μπορεί να προτιμας την σελιδα 3 της Ε.Ω από τον Αρχηγό του ελεύθερου κοσμου, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω
- Dwarven Blacksmith
Ο Μπάϊντεν είχε πει trust the scientists, τωρα προφανώς και απογοητεύει όταν αντιπροτείνει όργανα άσκησης εξωτερικης πολιτικής για ένα τέτοιο θέμα.talaipwros έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:06Δεν σ'αρεσει ο Biden?Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:49Καλή ιδέα, να ρωτήσουμε τη CIA μήπως ο ιός προήλθε από τα WMDs του Σανταμ.talaipwros έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:40
Εγω θα προτιμησω τον προεδρο Biden
Τες πα , ειπαμε, συμφωνώ με τον Πρόεδρο Biden και θεωρω την πληροφόρηση που εχει σαφως ανώτερη απο αυτή της επιτροπης διαφόρων . Εσυ μπορεί να προτιμας την σελιδα 3 της Ε.Ω από τον Αρχηγό του ελεύθερου κοσμου, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω
Ελπίζω αν χρειαστεί να γίνει έρευνα εντός ΗΠΑ τουλάχιστον να δώσει πρόσβαση.
Οι συνάδελφοί σου του ΠΟΥ είναι η Ελεύθερη Ώρα;talaipwros έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:06Δεν σ'αρεσει ο Biden?Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:49Καλή ιδέα, να ρωτήσουμε τη CIA μήπως ο ιός προήλθε από τα WMDs του Σανταμ.talaipwros έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:40
Εγω θα προτιμησω τον προεδρο Biden
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
talaipwros
Αμα δεν τους αφησει στα συνορα κανα μηνα χωρις βιζα, θα εχει δωσει προσβαση πολυ καλύτερη απο οσο εδωσε η ΚίναDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:14Ο Μπάϊντεν είχε πει trust the scientists, τωρα προφανώς και απογοητεύει όταν αντιπροτείνει όργανα άσκησης εξωτερικης πολιτικής για ένα τέτοιο θέμα.talaipwros έγραψε: 10 Φεβ 2021, 12:06Δεν σ'αρεσει ο Biden?Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 11:49
Καλή ιδέα, να ρωτήσουμε τη CIA μήπως ο ιός προήλθε από τα WMDs του Σανταμ.
Ελπίζω αν χρειαστεί να γίνει έρευνα εντός ΗΠΑ τουλάχιστον να δώσει πρόσβαση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-