!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική!! Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου στις 13:30
Re: Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική!! Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου στις 13:30
Για όλα φταίει ο φονικός ιός. Και όταν με το καλό η ΝΔ ξεπαστρεψει τον φονικό ιό θα πρέπει να παρθούν μέτρα για να ξαναερθουμε στα ίσα μας. Πάνω απ'όλα η υγεία παιδια!
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική!! Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου στις 13:30
Υπαρχει αλλη χωρα που καθε 3 μερες αλλαζουν τις αποφασεις τους για την παΝΔημια?
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Είπε σήμερα ο βασιλιάς Λουδοβίκος Κούλης οτι ήταν καλύτερα που άνοιξε η αγορά 2 εβδομάδας και τώρα θα είναι 2 εβδομάδες κλειστή από το να ήταν 4 εβδομάδες κλειστή. Μιλάμε για σχέδιο οχι ακορντεόν αλλά τρόμπα. Γιατί φυσικά τώρα θα είναι πάλι κλειστή για κανα δίμηνο. Βέβαια αυτό ήταν και μια κυνική παραδοχή του Κούλη οτι το άνοιγμα της αγοράς έγινε ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους και οχι γιατί δήθεν τα επιδημιολογικά δεδομένα ήταν καλά.
Ούτε μία αναφορά στην Ικαρία.
Σας κλείνω μέσα κορόιδα και εγώ θα κάνω επισκεψεις τα σ/κ και θα με τραπεζωνουν οι αυλικοί μου.
Σας κλείνω μέσα κορόιδα και εγώ θα κάνω επισκεψεις τα σ/κ και θα με τραπεζωνουν οι αυλικοί μου.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Aprilianos
Σέρπικο έγραψε: 09 Φεβ 2021, 19:51 Ούτε μία αναφορά στην Ικαρία.

ενα μετρο στηριξης της υγειας δεν προανήγειλλεArisvilla έγραψε: 09 Φεβ 2021, 19:50 Είπε σήμερα ο βασιλιάς Λουδοβίκος Κούλης οτι ήταν καλύτερα που άνοιξε η αγορά 2 εβδομάδας και τώρα θα είναι 2 εβδομάδες κλειστή από το να ήταν 4 εβδομάδες κλειστή. Μιλάμε για σχέδιο οχι ακορντεόν αλλά τρόμπα. Γιατί φυσικά τώρα θα είναι πάλι κλειστή για κανα δίμηνο. Βέβαια αυτό ήταν και μια κυνική παραδοχή του Κούλη οτι το άνοιγμα της αγοράς έγινε ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους και οχι γιατί δήθεν τα επιδημιολογικά δεδομένα ήταν καλά.
ίσως να πήρε σκονακι απο ερτ να μην αναφερθειΣέρπικο έγραψε: 09 Φεβ 2021, 19:51 Ούτε μία αναφορά στην Ικαρία.
Είπε "συμπολίτες μου" αντί "υπήκοοι"
Θρασύπουστας
Θρασύπουστας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
BlastFromThePast
Δεξιοί να γλεντάνε δεξιούς;Σέρπικο έγραψε: 09 Φεβ 2021, 19:51 Ούτε μία αναφορά στην Ικαρία.
Μάθε να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις
"Συμπολίτες μου......". σημαίνει "@@@@κες, σας έχω γραμμένους στα @@@@@@α μου γιατί έχω και 10 κανάλια και 20 ρ/σ στο pay roll και σας τα σερβίρουν όπως γουστάρω"
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Aprilianos
οπου να ειναι οι ΑΜΑΝ θα ξαναπανε γαμιοντας τον Λουδοβικο 
Bull's eye! Οντως, 14 Ιανουαρίου, η Ελλάδα ήταν και πάλι μεταξύ των καλύτερων χωρών στην Ευρώπη, με κριτήριο τους νεκρούς ανά εκατομμύριο.Beria έγραψε: 09 Φεβ 2021, 19:21Έλα κι εσύ, ρε. Για τον Σάκη μιλάμε. Τον ΜουμτζήAprilianos έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:45 παντα μεσα το liberal στις προβλεψεις του
https://twitter.com/EvgenTzavaras/statu ... 58/photo/1
Mr Sophistication, λαιμαι
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Aprilianos
η ευρωπη είναι παραδειγμα προς αποφυγηLeporello έγραψε: 09 Φεβ 2021, 19:59Bull's eye! Οντως, 14 Ιανουαρίου, η Ελλάδα ήταν και πάλι μεταξύ των καλύτερων χωρών στην Ευρώπη, με κριτήριο τους νεκρούς ανά εκατομμύριο.Beria έγραψε: 09 Φεβ 2021, 19:21Έλα κι εσύ, ρε. Για τον Σάκη μιλάμε. Τον ΜουμτζήAprilianos έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:45 παντα μεσα το liberal στις προβλεψεις του
https://twitter.com/EvgenTzavaras/statu ... 58/photo/1
Mr Sophistication, λαιμαι
ότι είχαμε το μικροτερο σφαγείο; το είχαμε, εξοντώσαμε 6.000 συνανθρωπους μας
- Aprilianos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 162 Προβολές