!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Μαμά που κάνει ντα >>>>>>> Γεωργιανούς μπράβους
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Γιάννης έγραψε: 08 Φεβ 2021, 19:32
Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 17:22
Lord Brum έγραψε: 08 Φεβ 2021, 16:57

αφού δεν έχεσε πάλι καλά
Κάτι έλεγε ο Άγιος ( νυν Γιάννης) στο παλιό για.. χέσιμο στο πιάνο :smt005:
Άλλο αυτό. Αυτό είναι τέχνη.
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δεν θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

:blm: :blm: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:38
Winston Smith έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:33
Daje έγραψε: 09 Φεβ 2021, 12:47

Για το 75%
Ή για το 0.1%.
Έχουν μπερδέψει το "γουστάρω το γκόμενο μου και βγάζουμε τα βίτσια μας στο σεξ" με το "γουστάρω μια καρικατούρα παλιάς κοπής, που, άμα του κάνεις μπουου, θα φωνάξει τη μαμά του να σε κάνει ντα".
Καλά σας λέει. Ήμαρτον πια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Στύγιος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:45
Γιάννης έγραψε: 08 Φεβ 2021, 19:32
Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 17:22

Κάτι έλεγε ο Άγιος ( νυν Γιάννης) στο παλιό για.. χέσιμο στο πιάνο :smt005:
Άλλο αυτό. Αυτό είναι τέχνη.
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δεν θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

:blm: :blm: :smt005:
Για να μορφωνόμαστε και λίγο:

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_j ... k_Rzhevsky
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Eχουμε μορφωθει εδω και πολλα χρονια - το διακινουσε σε καθε ευκαιρια ο Ερμης αλλα αν θυμαμαι καλα υποβιβαζε σε Λοχια τον Υπολοχαγο
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

βγηκε και ο αυγουστος να πει τον πονο του για τους αντρες ενω η συζητηση ειναι τελειως διαφορετικη :fp: :fp: :fp:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος »

Οι χειρότεροι απ'ολους είναι οι gay. Στο γυμναστήριο έρχονταν και με κοίταζαν επίμονα να σηκώνω βάρη και όπου πήγαινα με ακολουθούσαν. Πάω στο σουπερμάρκετ και τσουπ δίπλα μου η πουστρα μου πιάνει το χέρι και μου λέει αν θέλω βοήθεια. Παλαιότερα στην σχολή εκεί όπου καθόμουν στους υπολογιστές μου έστελναν ραβασάκια για το πόσο ωραίος είμαι.

100 σεξουαλικές παρενοχλήσεις μπορούσα να καταγγείλω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

κακιά αδερφή ο αύγουστος.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Εικόνα
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
Κατσαρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κατσαρίδης »

https://www.lawandorder.gr/Article/1085 ... -filippidi

Είμαι ο μοναδικός που έχει την εντύπωση ότι δεν έκανε κάτι τόσο κατακριτέο;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Απολλώνιος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:51 Οι χειρότεροι απ'ολους είναι οι gay. Στο γυμναστήριο έρχονταν και με κοίταζαν επίμονα να σηκώνω βάρη και όπου πήγαινα με ακολουθούσαν. Πάω στο σουπερμάρκετ και τσουπ δίπλα μου η πουστρα μου πιάνει το χέρι και μου λέει αν θέλω βοήθεια. Παλαιότερα στην σχολή εκεί όπου καθόμουν στους υπολογιστές μου έστελναν ραβασάκια για το πόσο ωραίος είμαι.

Κάτι φαίνεται να τους τραβά. :p2:
Εκτός κι αν έχουν κι άλλα μέλη τόσο σοβαρό πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος »

stavmanr έγραψε: 09 Φεβ 2021, 22:27
Απολλώνιος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:51 Οι χειρότεροι απ'ολους είναι οι gay. Στο γυμναστήριο έρχονταν και με κοίταζαν επίμονα να σηκώνω βάρη και όπου πήγαινα με ακολουθούσαν. Πάω στο σουπερμάρκετ και τσουπ δίπλα μου η πουστρα μου πιάνει το χέρι και μου λέει αν θέλω βοήθεια. Παλαιότερα στην σχολή εκεί όπου καθόμουν στους υπολογιστές μου έστελναν ραβασάκια για το πόσο ωραίος είμαι.

Κάτι φαίνεται να τους τραβά. :p2:
Εκτός κι αν έχουν κι άλλα μέλη τόσο σοβαρό πρόβλημα.
Είμαι 1,87, 90 κιλά με 10% λίπος. Δεν έχω σχέση με τον μέσο χλαπατσα Έλληνα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”