!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική!! Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου στις 13:30

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική!! Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου στις 13:30

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Tελικα απο αυριο ή μεθαυριο?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική!! Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου στις 13:30

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ακούγεται ότι μπορεί να αφορά όλη την χώρα.
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Maspoli έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:39 Ακούγεται ότι μπορεί να αφορά όλη την χώρα.
Σώωωωωωωπα.

Κλασικά «φταίτε γιατί δεν φοράτε το φίμωτρο και γιατί τολμάτε να βγείτε να κάνετε βόλτες». Ωραίο το παραμυθάκι αλλά πλέον δεν έχει δράκο.
Άβαταρ μέλους
Daje

Ρε συ, δε νομιζω οτι ριχνουν το φταιξιμο σε καποιον.
Απλα η κατασταση ειναι ετσι σε ολες τις χωρες και δυστυχως πρεπει να υποστουμε αυτο το μαρτυριο.
Ειδαμε που οδηγησαν και οι μαγκες του στυλ Μπορις Τζονσον...
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Fluffy έγραψε: 09 Φεβ 2021, 15:41 παλι τα ίδια θα λαίμαι, ακομα και ο ναζι πανος292 απεσυρε τη θεση του «να επιβιωσει ο ισχυροτερος»
Παλι βλεπεις οραματα?
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Παντως γραφουν για αττικη μονο. Nα μας αφησουν ησυχους στην Κρητη, αυτο με ενδιαφερει εμενα. Ουτε μασκες εξω ουτε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Maspoli έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:39 Ακούγεται ότι μπορεί να αφορά όλη την χώρα.
Κλασικοί Αθηναίοι...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

panos291 έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:48
Fluffy έγραψε: 09 Φεβ 2021, 15:41 παλι τα ίδια θα λαίμαι, ακομα και ο ναζι πανος292 απεσυρε τη θεση του «να επιβιωσει ο ισχυροτερος»
Παλι βλεπεις οραματα?
291

συγγνώμη
Άβαταρ μέλους
Daje

22 δευτερόλεπτα πριν
Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη στις 19.30

5 λεπτά πριν
Εισήγηση επιτροπής για αυστηρό lockdown από αύριο στην Αττική
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

vantono έγραψε: 09 Φεβ 2021, 14:23
Cecily Anne έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:41
vantono έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:37
Δγιαφωνάω. Κρίνοντας προσωπικά απο τον εαυτό μου, ειμαι σε τηλεργασια εδω και ποσους μηνεςουτεπουθυμάμαι, και παρότι βγάζω και πολυ περισσοτερη δουλεια απ'οση εβγαζα στο γραφειο, εχω και τον ελευθερο χρονο, για πρωτη φορα στη ζωη μου να κανω 9χλμ γρηγορο περπάτημα/γυμναστικη σχεδον καθε μερα ή εστω μερα παρα μερα. Ειναι Φλεβάρης και εχω σωμα που υπο αλλες συνθηκες θα το ειχα μεσα Ιουλιου προς Αυγουστο. Το μονο καλο μεσα απ'ολη αυτη τη φάση, ειναι που καποιοι βρηκαμε ικανοποιητικό χρονο να διαθέσουμε για τον εαυτό μας, που υπο αλλες συνθηκες μας ετρωγε η δουλεια και τον ειχαμε πληρως παραμελημένο.
Εγώ πάλι έχω να πατησω γυμναστήριο από το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, σπίτι δεν έχω όργανα και η μόνη μου γυμναστική είναι να βγω να πάω σούπερ μάρκετ, κλπ. Δηλαδή το 1/8 του περπατήματος που θα έκανα υπό κανονικές συνθήκες. Όσο για τα 10 χλμ, δεν έχω χρόνο ούτε γι'αστείο. Ο ελεύθερος μου χρονος ήταν μιαμιση ωρίτσα 3 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και τώρα δεν παίζει.
Εγω εχω σπίτι και αλτηράκια και κετλμπελς και πάγκο με μπάρα, και μονόζυγο και λαβες πουσ-απς, αλλά τέτοια εποχη σπίτι δεν ειχα ποτέ κίνητρο. Δεν ξερω γιατι, δεν μπορω να το εξηγησω ψυχολογικα. Τετοια εποχη, απο το Νοεμβρη, συνηθως σαπιζανε (μαζι μου) ολα αυτα και μεσα στον Απριλη εβρισκα κινητρο σψεδον αναγκαστικά, και ξαναπιανόμουν.
Τωρα ειμαι τοσο ψυχολογικά ανεβασμενος που αφου περπαταω/ασκούμαι τοσο πολυ, οταν γυριζω σπιτι και εχει περισσέψει χρόνος, μου μενουν δυναμεις και ασχολούμαι λιγο και με αυτα. Αλλα εχει φάση. Ερχονται και 2-3 φιλοι που και που και ενας συνάδελφος, φορτωνουμε μπακπακ με λαπτοπ (σε περιπτωση που παρουσιαστει κατι επειγον για τη δουλεια), handsfree/bluetooth ακουστικα και δινουμε πονο. Πότε το κοβουμε για εθνικο κήπο, πότε για Τρίτση κτλ. Προχθες παιζαμε και τουρνουά ρακέτες :lol:
Οσο για την απόδοση μου προσωπικα στη δουλεια, θα 'λεγα οτι δεν εχει ανεβει απλα, αλλα εχει εκτοξευθεί. Με ολα αυτά μου δινεται και η δυνατοτητα/ευκαιρια να δουλεψω και βραδυνές ώρες, που ανεκαθεν απέδιδα περισσότερο, απο εποχη διαβάσματος πανελληνίων που θυμαμαι τον εαυτο μου.

Τα παραπάνω ειναι ισως τα μόνα θετικά που εχουν βγει απο ολη αυτη την κατα τ'αλλα θλιβερή φάση γενικότερα. Ελπίζω να μην ειμαι ο μοναδικος, αλλα να εχουν καταφερει κι αλλοι να αρμέξουν τα θετικά του ολου σκηνικου, μεσα απο τη γενικοτερη μαυριλα.
Η εξ αποστάσεως εργασία είναι το μέλλον. Απελευθερώνει το άνθρωπο, του αναβαθμίζει την ζωή. Πρόκειται και για παραγωγική επανάσταση συνάμα.

Για εσάς που μπορείτε δηλαδή, εμείς τα μπιφτέκια τα ψήνουμε αναγκαστικά με φυσική παρουσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 09 Φεβ 2021, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Daje έγραψε: 09 Φεβ 2021, 17:07 22 δευτερόλεπτα πριν
Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη στις 19.30

5 λεπτά πριν
Εισήγηση επιτροπής για αυστηρό lockdown από αύριο στην Αττική
εντάξει 15 μέρες είναι θα περάσουν
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

ST48410 έγραψε: 09 Φεβ 2021, 12:25 Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε πως πολλά πράγματα μπορεί να είχαν γίνει σωστότερα. Ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει μια επιτυχημένη συνταγή που να την εφάρμοσαν 3-4 Ευρωπαϊκά κράτη για να πούμε γιατί δεν έκαναν το ίδιο κι εδώ. Όλοι βλέποντας και κάνοντας πάνε.

Βασικό πρόβλημα ότι η ΕΕ διοικείται από ένα αργοκίνητο και ευθυνόφοβο συνονθύλευμα γραφειοκρατών και ηγετών που δεν ξέρουν τι θέλουν.
Όχι φυσικά. Απλά η ΕΕ διοικείται εν πολλοίς απο τους πολίτες της. Το συνονθύλευμα γραφειοκρατών ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, απλά δεν μπορεί να επιβληθεί με σκληρότητα στους πολίτες που τους δίνουν την θεσούλα τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 09 Φεβ 2021, 17:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

ST48410 έγραψε: 09 Φεβ 2021, 12:34
Nostalgia έγραψε: 09 Φεβ 2021, 12:29 Βασικα εχουμε παραδειγματα του τι επρεπε να γινει, Κινα, Ταιβαν, Αυστραλια κλπ.
Και τι; Σε γυάλα ζούμε; Δεν ενημερώνονται στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες; Εδώ τα ξέρουμε εμείς που είμαστε άσχετοι.
Γιατί δεν ακολούθησαν τέτοια στρατηγική στην Ιταλία και στην Ισπανία; Από έλλειψη σχετικής ενημέρωσης;

Νομίζω απλά ότι θεωρούν πως κάτι τέτοιο θα ήταν ανεφάρμοστο. Εδώ κάποιοι έγραφαν για χούντες επειδή τους ζητήθηκε να φορέσουν μια μάσκα ή να στείλουν ένα SMS.
Στην Ιταλία και την Ισπανία εφαρμόσαν αυστηρό lockdown πέρσι. Το γιατί έχουν ακόμα κρούσματα θα έπρεπε να σας προβληματίσει.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Δημοκρατικός έγραψε: 09 Φεβ 2021, 17:11
ST48410 έγραψε: 09 Φεβ 2021, 12:25 Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε πως πολλά πράγματα μπορεί να είχαν γίνει σωστότερα. Ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει μια επιτυχημένη συνταγή που να την εφάρμοσαν 3-4 Ευρωπαϊκά κράτη για να πούμε γιατί δεν έκαναν το ίδιο κι εδώ. Όλοι βλέποντας και κάνοντας πάνε.

Βασικό πρόβλημα ότι η ΕΕ διοικείται από ένα αργοκίνητο και ευθυνόφοβο συνονθύλευμα γραφειοκρατών και ηγετών που δεν ξέρουν τι θέλουν.
Όχι φυσικά. Απλά η ΕΕ διοικείται εν πολλοίς απο τους πολίτες της. Το συνονθύλευμα γραφειοκρατών ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, απλά δεν μπορεί να επιβληθεί με σκληρότητα στους πολίτες που τους δίνει την θεσούλα τους.
Τι φρικτό... Να μη σου τύχει να γίνεις γραφειοκράτης στην ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 17:13
Δημοκρατικός έγραψε: 09 Φεβ 2021, 17:11

Όχι φυσικά. Απλά η ΕΕ διοικείται εν πολλοίς απο τους πολίτες της. Το συνονθύλευμα γραφειοκρατών ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, απλά δεν μπορεί να επιβληθεί με σκληρότητα στους πολίτες που τους δίνει την θεσούλα τους.
Τι φρικτό... Να μη σου τύχει να γίνεις γραφειοκράτης στην ΕΕ.
Δεν είναι φρικτό, αλλά όσο να ναι δεν μπορεί ο τάδε κ. γραφειοκράτης να στείλει αστυνομία να σε καρφώσει σανίδες στην πόρτα και στα παράθυρα, ούτε να σε παρακουλουθεί ποιόν συναντάς στην πιλοτή και με πόσους @αθλείσαι@ στα πάρκα, όπως αλλού.

Αν θέλετε τέτοια δραστικά και αποτελεσματικά μέτρα, θα πρέπει να πάρετε όλο το πακέτο της απολυταρχίας. Διαλέξαμε Δημοκρατία (oρθότατα) και αυτό έχει παρενέργειες σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 09 Φεβ 2021, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”