!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Based and redpilled Elon
- Dwarven Blacksmith
Re: Based and redpilled Elon
Δεν έχει νόημα στα σοβαρά, ο Ήλον έχει συγκεκριμένο ταλέντα που θα χαραμιστούν στην πολιτική.
Time and again έχει αποδειχθεί το ότι καλός επιχειρηματίας δεν σημαίνει καλός πολιτικός.
Time and again έχει αποδειχθεί το ότι καλός επιχειρηματίας δεν σημαίνει καλός πολιτικός.
Eπίσης, ο κανόνας στην Αμερική είναι ότι ο Πρόεδρος πρέπει να έχει γεννηθεί σε US soil, νομίζωScouser έγραψε: 30 Ιαν 2021, 14:40Δύσκολο. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά ο κανόνας στην Αμερική είναι πως η πολιτική τραβάει κατά βάση παππούδες ή παρατράγουδα.Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιαν 2021, 12:33 όντως, είχα στηρίξει και τότε αλλά δεν ψήθηκε- μετά την δονμπουχική 4ετία του γεροΤζο ίσως αναθεωρήσει
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Dwarven Blacksmith
Οι Τραμπικοί πιστεύουν ότι αυτός ο κανόνες καταργήθηκε στην πράξη επί Χουσείν.elchav έγραψε: 30 Ιαν 2021, 14:45Eπίσης, ο κανόνας στην Αμερική είναι ότι ο Πρόεδρος πρέπει να έχει γεννηθεί σε US soil, νομίζωScouser έγραψε: 30 Ιαν 2021, 14:40Δύσκολο. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά ο κανόνας στην Αμερική είναι πως η πολιτική τραβάει κατά βάση παππούδες ή παρατράγουδα.Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιαν 2021, 12:33 όντως, είχα στηρίξει και τότε αλλά δεν ψήθηκε- μετά την δονμπουχική 4ετία του γεροΤζο ίσως αναθεωρήσει
- Μαυροβασίλης
και στον υπόλοιπο κόσμο δεν έχω προσέξει δυναμικοί νέοι εξεκιουτιβς και επιχειρηματίες να τα παρατάνε για να μπουν στην πολιτικήScouser έγραψε: 30 Ιαν 2021, 14:40Δύσκολο. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά ο κανόνας στην Αμερική είναι πως η πολιτική τραβάει κατά βάση παππούδες ή παρατράγουδα.Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιαν 2021, 12:33 όντως, είχα στηρίξει και τότε αλλά δεν ψήθηκε- μετά την δονμπουχική 4ετία του γεροΤζο ίσως αναθεωρήσει
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:00και στον υπόλοιπο κόσμο δεν έχω προσέξει δυναμικοί νέοι εξεκιουτιβς και επιχειρηματίες να τα παρατάνε για να μπουν στην πολιτικήScouser έγραψε: 30 Ιαν 2021, 14:40Δύσκολο. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά ο κανόνας στην Αμερική είναι πως η πολιτική τραβάει κατά βάση παππούδες ή παρατράγουδα.Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιαν 2021, 12:33 όντως, είχα στηρίξει και τότε αλλά δεν ψήθηκε- μετά την δονμπουχική 4ετία του γεροΤζο ίσως αναθεωρήσει![]()

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Μαυροβασίλης
πάσα για τον πρώην χεντ του βισι της Εθνικής ήταν
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
https://www.news18.com/news/buzz/elon-m ... 73220.html
But one of the most interesting comments that fans picked up on was one Musk made about his children's education. When asked what he thought should be the right approach to children's education in the era of digitization, Musk said, "My kids were mostly educated by YouTube and Reddit. And their classmates".
A chuckling Musk further added, "I guess there were lessons as well, but they spent most of their time online so yeah, it seemed most of their education was coming from online".
But one of the most interesting comments that fans picked up on was one Musk made about his children's education. When asked what he thought should be the right approach to children's education in the era of digitization, Musk said, "My kids were mostly educated by YouTube and Reddit. And their classmates".
A chuckling Musk further added, "I guess there were lessons as well, but they spent most of their time online so yeah, it seemed most of their education was coming from online".
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Spitting straight facts

Ευτυχώς που υπάρχει και η εθνική μας μποχλάδω και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Scouser έγραψε: 08 Φεβ 2021, 20:14
Ευτυχώς που υπάρχει και η εθνική μας μποχλάδω και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Eθνικοκοινωνιστης
Scouser έγραψε: 08 Φεβ 2021, 20:14
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση