!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Με αυτή τη λογική βέβαια θα μπορούσε να πει και κάποιος άλλος ότι κάποια δεξιά λόγια ή ιδέες που λέγονται αλλά δεν εφαρμόζονται δεν πρέπει να τα παίρνουμε τοις μετρητοίς γιατί έχουν σκοπό να προκαλέσουν κάποιο κατά την άποψή τους κατεστημένο προοδευτικό ορθοπολιτικό ή να την σπάσουν σε κάποιους και άρα οι υστερισμοί με το παραμικρό περί φασισμού ή χούντας απλώς επιβεβαιώνουν ότι αυτοί που τα κάνουν είναι υστερικοί.
Ρε παιδιά,δεν την ήθελα την παιδεραστία,απλά τα έκανα για να τη σπάσω στους κυρπαντελήδες.Ετσι όμως και ένα σωρό κόσμος Βορίδηδες και Πλεύρηδες ακόμη και μέχρι τον Τραμπ μπορούν να πουν αστεία τα είπαμε για να σας την σπάσουμε και όπως αποδεικνύεται σας την σπάσαμε. :D
Βαθιά,ώριμη και νηφάλια οπτική.
sakisku

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku »

πατησιωτης έγραψε: 28 Ιαν 2021, 10:46 Με αυτή τη λογική βέβαια θα μπορούσε να πει και κάποιος άλλος ότι κάποια δεξιά λόγια ή ιδέες που λέγονται αλλά δεν εφαρμόζονται δεν πρέπει να τα παίρνουμε τοις μετρητοίς γιατί έχουν σκοπό να προκαλέσουν κάποιο κατά την άποψή τους κατεστημένο προοδευτικό ορθοπολιτικό ή να την σπάσουν σε κάποιους και άρα οι υστερισμοί με το παραμικρό περί φασισμού ή χούντας απλώς επιβεβαιώνουν ότι αυτοί που τα κάνουν είναι υστερικοί.
Ρε παιδιά,δεν την ήθελα την παιδεραστία,απλά τα έκανα για να τη σπάσω στους κυρπαντελήδες.Ετσι όμως και ένα σωρό κόσμος Βορίδηδες και Πλεύρηδες ακόμη και μέχρι τον Τραμπ μπορούν να πουν αστεία τα είπαμε για να σας την σπάσουμε και όπως αποδεικνύεται σας την σπάσαμε. :D
Πολύ σωστά. Είναι το λιγότερο γελοία αυτή η απόπειρα δικαιολόγησης αυτών των διανοητών του τίποτα (το οτι θεωρούνται και διανόηση όλος αυτός ο υπέρ παιδεραστίας συρφετός Σαρτρ,Αραγκον, Κον Μπεντιτ και σια είναι επίσης από μόνο του στοιχείο παραλογισμού και εκφυλισμού)
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

πατησιωτης έγραψε: 28 Ιαν 2021, 10:46 Με αυτή τη λογική βέβαια θα μπορούσε να πει και κάποιος άλλος ότι κάποια δεξιά λόγια ή ιδέες που λέγονται αλλά δεν εφαρμόζονται δεν πρέπει να τα παίρνουμε τοις μετρητοίς γιατί έχουν σκοπό να προκαλέσουν κάποιο κατά την άποψή τους κατεστημένο προοδευτικό ορθοπολιτικό ή να την σπάσουν σε κάποιους και άρα οι υστερισμοί με το παραμικρό περί φασισμού ή χούντας απλώς επιβεβαιώνουν ότι αυτοί που τα κάνουν είναι υστερικοί.
Συνήθως συντηρητικοί όπως ξέρεις καλά και από την πολιτική ολισθαίνουν σε ατασθαλίες.
Το πολιτικό δε πρόσημο λειτουργεί σαν φερετζές για κάλυψη της δραστηριότητας.
Οι κυρ-Παντελήδες συνήθως είναι οι πρωταγωνιστές και το καλύπτουν πίσω από την φαινομενικά υπεράνω πάσης υποψίας παρουσία τους.

Και κάτι σχετικό-άσχετο.

"Τη μέρα τονε φτύνουνε,
τον λένε παλιοτραβεστί,
τις νύχτες τονε γδύνουνε
και του τρυγούν την ηδονή.

Μαζί του πάνε αλητήριοι,
λογής – λογής φτιαγμένοι,
μα και καθώς πρέπει κύριοι,
λιγάκι, μόνο, μεταμφιεσμένοι."
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

paul25 έγραψε: 27 Ιαν 2021, 23:15 Εμείς έχουμε ως όριο τα 18 χρόνια και σε άλλες χώρες τα 16 χρόνια, κάτω από το οποίο οποιαδήποτε συνεύρεση σεξουαλική ενηλίκου με τέτοιας ηλικίας άτομο είναι κατακριτέα. Η Γαλλία το αφήνει στην κρίση του δικαστή το όριο και αυτό έχει μάλλον να κάνει με την εν γένει κουλτούρα που υπάρχει στον τόπο. Επειδή η Γαλλία δεν έχει ηλικιακό όριο θα πρέπει να υποθέσουμε πως είναι όλοι παιδόφιλοι και διεστραμμένοι; Όχι βέβαια! (αν και υπάρχει μια μικρή αύξηση κρουσμάτων σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και το γεγονός ότι είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που έχει δώσει άσυλο σε παιδόφιλους όπως πχ τον Πολάνσκι.)
Στην Ελλάδα το όριο είναι τα 15 έτη αρκεί να μην υφίσταται σχέση εξάρτησης κλπ.
Για μένα θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο βέβαια αλλά και στα περισσότερα κράτη πάει εκεί.

paul25 έγραψε: 27 Ιαν 2021, 23:15 Ο δε Κονμπετιτ το είχε τερματίσει στην υπερβολή της τακτικής αυτής, όταν έγραφε ότι μικρά παιδιά παίζανε μαζί του και τον πειράζανε σεξουαλικά γαργαλώντας τον παργαλάτσο του, κάτι που παραδέχθηκε αργότερα ότι τα έλεγε για να ερεθίσει την συντηρητική αστική τάξη (μπουρζουαζία). Αυτή η τακτική είναι συνήθης όπως βλέπουμε στην τέχνη πχ δίσκους ροκ και μέταλ που φέρουν αντιθρησκευτικά σύμβολα, γυμνές γυναίκες κλπ ή σε διασκευές θεατρικών έργων με προκλητικές σκηνές, μια τάση που ξεκίνησε από εκείνον τον Μάη και κρατά μέχρι σήμερα. Αυτή η τέχνη της πρόκλησης απέναντι στην κυρπαντελίστικη πνιγηρή αστική ζωή, ιδρύθηκε τότε και την υιοθέτησαν όλοι οι χώροι της κουλτούρας ανάμεσα τους και η πνευματική ελίτ της Γαλλίας με αυτές τις επιστολές υπέρ της σεξουαλικής απελευθέρωσης των ανηλίκων που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την γιορτή της υπερβολής. Είμαι σίγουρος πως απολάμβαναν περισσότερο την αμηχανία που προκαλούσαν με αυτές τι εκκλήσεις τους.
Η υπερβολή αφορά σε κάποιο φαντασιακό ή μυθιστορηματικό αφήγημα;
Πως τα εφηύρε για να προκαλέσει;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2021, 10:28
Έχετε μηδενική δυνατότητα στις επαγωγές, έτσι; :lol:

Μόνον με σκονάκια λειτουργείτε.
Ευτυχως! Διοτι αν ειχαμε παρομοια ικανοτητα στις επαγωγες, θα επρεπε να ασπαστουμε την οπτικη σου και να θεωρουμε ολη την αριστερη ευρωπαικη διανοηση παιδοφιλικη.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
paul25

Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Ο Τραμπ δεν αποδειχθηκε το μεγα Τρολ;
Άβαταρ μέλους
paul25

sakisku έγραψε: 28 Ιαν 2021, 11:24
Πολύ σωστά. Είναι το λιγότερο γελοία αυτή η απόπειρα δικαιολόγησης αυτών των διανοητών του τίποτα (το οτι θεωρούνται και διανόηση όλος αυτός ο υπέρ παιδεραστίας συρφετός Σαρτρ,Αραγκον, Κον Μπεντιτ και σια είναι επίσης από μόνο του στοιχείο παραλογισμού και εκφυλισμού)
Δεν ηταν ολοι διανοητες αυτοι που υπεγραφαν, αλλα και απλοι ανθρωποι και απο ολους τους πολιτικους χωρους. Δεν δικαιολογω κανενα, απλα το θετω το γεγονος στο ιστορικο του πλαισιο.
Άβαταρ μέλους
paul25

Αρχέλαος έγραψε: 28 Ιαν 2021, 11:37
paul25 έγραψε: 27 Ιαν 2021, 23:15 Εμείς έχουμε ως όριο τα 18 χρόνια και σε άλλες χώρες τα 16 χρόνια, κάτω από το οποίο οποιαδήποτε συνεύρεση σεξουαλική ενηλίκου με τέτοιας ηλικίας άτομο είναι κατακριτέα. Η Γαλλία το αφήνει στην κρίση του δικαστή το όριο και αυτό έχει μάλλον να κάνει με την εν γένει κουλτούρα που υπάρχει στον τόπο. Επειδή η Γαλλία δεν έχει ηλικιακό όριο θα πρέπει να υποθέσουμε πως είναι όλοι παιδόφιλοι και διεστραμμένοι; Όχι βέβαια! (αν και υπάρχει μια μικρή αύξηση κρουσμάτων σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και το γεγονός ότι είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που έχει δώσει άσυλο σε παιδόφιλους όπως πχ τον Πολάνσκι.)
Στην Ελλάδα το όριο είναι τα 15 έτη αρκεί να μην υφίσταται σχέση εξάρτησης κλπ.
Για μένα θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο βέβαια αλλά και στα περισσότερα κράτη πάει εκεί.

paul25 έγραψε: 27 Ιαν 2021, 23:15 Ο δε Κονμπετιτ το είχε τερματίσει στην υπερβολή της τακτικής αυτής, όταν έγραφε ότι μικρά παιδιά παίζανε μαζί του και τον πειράζανε σεξουαλικά γαργαλώντας τον παργαλάτσο του, κάτι που παραδέχθηκε αργότερα ότι τα έλεγε για να ερεθίσει την συντηρητική αστική τάξη (μπουρζουαζία). Αυτή η τακτική είναι συνήθης όπως βλέπουμε στην τέχνη πχ δίσκους ροκ και μέταλ που φέρουν αντιθρησκευτικά σύμβολα, γυμνές γυναίκες κλπ ή σε διασκευές θεατρικών έργων με προκλητικές σκηνές, μια τάση που ξεκίνησε από εκείνον τον Μάη και κρατά μέχρι σήμερα. Αυτή η τέχνη της πρόκλησης απέναντι στην κυρπαντελίστικη πνιγηρή αστική ζωή, ιδρύθηκε τότε και την υιοθέτησαν όλοι οι χώροι της κουλτούρας ανάμεσα τους και η πνευματική ελίτ της Γαλλίας με αυτές τις επιστολές υπέρ της σεξουαλικής απελευθέρωσης των ανηλίκων που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την γιορτή της υπερβολής. Είμαι σίγουρος πως απολάμβαναν περισσότερο την αμηχανία που προκαλούσαν με αυτές τι εκκλήσεις τους.
Η υπερβολή αφορά σε κάποιο φαντασιακό ή μυθιστορηματικό αφήγημα;
Πως τα εφηύρε για να προκαλέσει;
Ναι σωστα! Αλλαξε το οριο με τον νεο ΠΚ. Απ'οσο θυμαμαι τα ειχε γραψει σε βιβλιο που ειχε εκδοσει. Αλλα τα ελεγε ως παραδειγμα στον κυκλο του.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

paul25 έγραψε: 28 Ιαν 2021, 13:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2021, 10:28
Έχετε μηδενική δυνατότητα στις επαγωγές, έτσι; :lol:

Μόνον με σκονάκια λειτουργείτε.
Ευτυχως! Διοτι αν ειχαμε παρομοια ικανοτητα στις επαγωγες, θα επρεπε να ασπαστουμε την οπτικη σου και να θεωρουμε ολη την αριστερη ευρωπαικη διανοηση παιδοφιλικη.
Μα εγώ δεν θεωρώ όλη την αριστερή ευρωπαϊκή διανόηση παιδοφιλική αλλά ανόητη.

Ένας παιδόφιλος μπορεί να είναι ευφυής.

Ένας παιδόφιλος που παριστάνει τον ευφυή, λέγοντας ότι έκανε ένα κοινωνικό πείραμα για να προκαλέσει, είναι ένας παιδόφιλος μαλάκας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

από Ναυτεμπορική σήμερα
Είχαν σχέση και πήγαιναν για γάμο με την ανήλικη τότε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, φέρεται να είπε κατά την απολογία του, την Πέμπτη, στην ανακρίτρια ο 38χρονος πρώην προπονητής της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται, φέρεται να είπε στη δικαστική λειτουργό:

«Το 2011, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα, ήρθε στο δωμάτιο με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη. Εγώ την έδιωξα από το δωμάτιο και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι το ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με ταρακούνησε, γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από την πλευρά της».

Για το εάν γνώριζαν οι δικοί της τι συνέβαινε, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε: «Το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώσαμε τη σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο. Ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει και δε γνώριζε τίποτα για την ερωτική σχέση και, απ’ όσο μου είχε πει εκείνη, δεν είμαι σίγουρος, αν η μητέρα της ήξερε σε ποιο στάδιο είχε φτάσει σχέση μας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου, όχι με την ιδιότητα του προπονητή, αυτό γινόταν απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι οι επαφές του με το ανήλικο κορίτσι συνεχίστηκαν όλο το 2013, οπότε και τον απέλυσαν από τον Όμιλο.

«Με πήρε τηλέφωνο ένα μέλος της διοίκησης του ομίλου και μου είπε "έλα να χαιρετήσεις γιατί σταματάς" κι εγώ κατάλαβα ότι με κάρφωσαν στον όμιλο οι γονείς της. Εγώ στη συνέχεια πήγα έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου είχαν πάει οι γονείς της. Εκεί ήταν και η αθλήτρια, η οποία ήταν στενοχωρημένη και κλαμένη. Όλη την ημέρα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους γονείς της, αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα, η οποία μου είπε: "έναν χρόνο σεξουαλική επαφή ρε αλήτη;" και μου το έκλεισε» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.
:-?
αλλιώς δεν τα λεγε πριν λίγες μέρες;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

zoltan έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:37 από Ναυτεμπορική σήμερα
Είχαν σχέση και πήγαιναν για γάμο με την ανήλικη τότε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, φέρεται να είπε κατά την απολογία του, την Πέμπτη, στην ανακρίτρια ο 38χρονος πρώην προπονητής της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται, φέρεται να είπε στη δικαστική λειτουργό:

«Το 2011, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα, ήρθε στο δωμάτιο με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη. Εγώ την έδιωξα από το δωμάτιο και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι το ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με ταρακούνησε, γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από την πλευρά της».

Για το εάν γνώριζαν οι δικοί της τι συνέβαινε, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε: «Το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώσαμε τη σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο. Ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει και δε γνώριζε τίποτα για την ερωτική σχέση και, απ’ όσο μου είχε πει εκείνη, δεν είμαι σίγουρος, αν η μητέρα της ήξερε σε ποιο στάδιο είχε φτάσει σχέση μας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου, όχι με την ιδιότητα του προπονητή, αυτό γινόταν απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι οι επαφές του με το ανήλικο κορίτσι συνεχίστηκαν όλο το 2013, οπότε και τον απέλυσαν από τον Όμιλο.

«Με πήρε τηλέφωνο ένα μέλος της διοίκησης του ομίλου και μου είπε "έλα να χαιρετήσεις γιατί σταματάς" κι εγώ κατάλαβα ότι με κάρφωσαν στον όμιλο οι γονείς της. Εγώ στη συνέχεια πήγα έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου είχαν πάει οι γονείς της. Εκεί ήταν και η αθλήτρια, η οποία ήταν στενοχωρημένη και κλαμένη. Όλη την ημέρα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους γονείς της, αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα, η οποία μου είπε: "έναν χρόνο σεξουαλική επαφή ρε αλήτη;" και μου το έκλεισε» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.
:-?
αλλιώς δεν τα λεγε πριν λίγες μέρες;
συγνωμη, το 13 τον εδιωξαν γιατι γαμουσε το κοριτσακι, αστυνομικο τμημα βλεπω, και ειναι εξω;

πως διαολο εγινε αυτο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Μάλλον τους έδιωξαν οι μπάτσοι. Μπορεί να μην πήραν στα σοβαρά την καταγγελία, μπορεί να ήταν φίλοι με κανέναν εμπλεκόμενοι και σου λέει θα γίνει σουσουρο στο χωριό, μπορεί να έκαναν πίσω, πολλά μπορεί να είχαν γίνει το 13
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιαν 2021, 19:43
συγνωμη, το 13 τον εδιωξαν γιατι γαμουσε το κοριτσακι, αστυνομικο τμημα βλεπω, και ειναι εξω;

πως διαολο εγινε αυτο;
Και η Τοπαλούδη είχε πάει στους μπάτσους , πριν το κακό αλλά , για κακή της τύχη γεννήθηκε εδώ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enterprise-psi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 19:56
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιαν 2021, 19:43

πως διαολο εγινε αυτο;
Και η Τοπαλούδη είχε πάει στους μπάτσους , πριν το κακό αλλά , για κακή της τύχη γεννήθηκε εδώ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷
δεν το ιδιο. εδω λεμε 11 χρονω, και μαζι με τους γονεις της.

μονη λογικη εξηγηση που βλεπω ειναι να ηταν τιπτα ντουγανια οι γονεις και να μη θελουν να μαθευτει. μην και παρουν λιγοτερες κατσικες απο τον μελλοντα γαμπρο αμα δεν ειναι παρθενα η κορη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Guybrush Threepwood έγραψε: 26 Ιαν 2021, 12:18 Εγώ μέχρι το 2008 είχα λογαριασμό σε κάθε Τράπεζα, μου άρεσαν και οι Κάρτες αναλήψεων για συλλογή.

Είχα σε όλους τους λογαριασμούς 100.00 € για ψυχολογικούς λόγους.

Θυμάμαι τις χαζογκόμενες που έβγαινα στην Κρήνη πως ψαρώνανε με τόσες κάρτες που είχα στο πορτοφόλι. 800.00 € μισθό έπαιρνα.
εξαιρετικη red pill τακτικη :smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”