Βλέπω σε μια φωτό έναν χάλια με χρυσό παπιγιόν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
για να καταλάβω ειπώθηκε ότι ο χαικάλης την πήρε τηλέφωνο και την έπαιζε ενώ της μιλούσε ή απλά κάνουμε καβλαντα λόγω της σκηνής του χαικάλη στο safe sex?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Exactly!
Την κακόμοιρη την παρενοχλημένη...
- Cecily Anne
Συνέβη. Και εκείνη τη μέρα του'πε αυτή ότι τον βλέπει σαν τον μπαμπά της κι αυτός το έκοψε. Κι αυτή τσαντίστηκε, γιατί δεν της έδινε σημασία στη σχολή.Lord Brum έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:04 για να καταλάβω ειπώθηκε ότι ο χαικάλης την πήρε τηλέφωνο και την έπαιζε ενώ της μιλούσε ή απλά κάνουμε καβλαντα λόγω της σκηνής του χαικάλη στο safe sex?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
σε σχέση με τον χαικάλη καλύτερος ή χειρότερος?
- Cecily Anne
Lord Brum έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:06σε σχέση με τον χαικάλη καλύτερος ή χειρότερος?
Spoiler

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δικαίωμά της.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ειπώθηκε και ο ίδιος βγήκε δημόσια και είπε ότι "αποδέχεται τις καταγγελίες", που σημαίνει ότι όντως συνέβη...Lord Brum έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:04 για να καταλάβω ειπώθηκε ότι ο χαικάλης την πήρε τηλέφωνο και την έπαιζε ενώ της μιλούσε ή απλά κάνουμε καβλαντα λόγω της σκηνής του χαικάλη στο safe sex?
- Cecily Anne
Όπως επίσης διευκρίνισε ότι δεν ήταν 17.5, όπως εντέχνως άφησε να εννοηθεί αυτή, αλλά 19 και αυτή επιβεβαίωσε ότι ήταν μεγαλύτερη και όπως επίσης διευκρίνισε ότι τη φλέρταρε ήδη κάνα 6μηνο πριν και την είχε πάει και σε οντισιόν, χωρίς να της ζητήσει τίποτα.Σενέκας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:07ειπώθηκε και ο ίδιος βγήκε δημόσια και είπε ότι "αποδέχεται τις καταγγελίες", που σημαίνει ότι όντως συνέβη...Lord Brum έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:04 για να καταλάβω ειπώθηκε ότι ο χαικάλης την πήρε τηλέφωνο και την έπαιζε ενώ της μιλούσε ή απλά κάνουμε καβλαντα λόγω της σκηνής του χαικάλη στο safe sex?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 08 Φεβ 2021, 18:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όταν ήμουνα 21 ετών μια τραγουδίστρια με είχε κάνει ένα πέσιμο, αλλά πολύ χοντρό. Με κολάκεψε το γεγονός, μου έστελνε δώρα, λουλούδια, με πήγαινε με έξοδά της όπου ήθελα... Την δάγκωσα και πήγα να κάνω πιο στενό μαρκάρισμα, αλλά με γείωσε, δύο φορές περίεργα και τα πήρα, έκανα και μια σκηνούλα στο πολιτιστικό κέντρο που εμφανιζότανε, και στράβωσε, σου λέει, δεν θα μας μαρκάρει και στο σπίτι μας ο ανήλικος. Πληγώθηκε ο εγωισμός μου, πήρα το μάθημά μου, ένιωσα λίγο Χαϊκάλης, να της πω κάτι ενοχλητικό, αλλά ήπια το ουίσκι μου και δεν την ξαναενόχλησα. Μετά μια βδομάδα με έστειλε σήμα μέσω της αμπιγιέζ της, αλλά της είπα, Το τηλέφωνό μου το έχει, αν θέλει κάτι στη διάθεσή της, πολλά χαιρετίσματα. Αφοσιώθηκα στις σπουδές μου συνεχίζοντας να γλεντάω, μετά έναν χρόνο με πήγανε στο πολιτιστικό της κέντρο και μου έκανε καντάδες, καλή λεζάντα, με ανέβασε μπροστά στις άλλες της β΄εθνικής κατηγορίας. Πρέπει να είναι κανείς χαλαρός, να μην εκθέτει τον ερωτισμό του αλόγιστα.
Ordem e Progresso.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Δεν την λες και άσχημη, αλλά αυτό το καραμπαμπίστικο μαϊμουδοχαμόγελο εμένα με εξαγριώνει.Σενέκας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 17:59 ναι, η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλα δόντια, του πέφτει λίγη...του Χαϊκάλη. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί ξέπεσε τόσο χαμηλά![]()
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Σωστό, μωρέ.Gherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:02Στη φάση του Φραγκούλη δεν τις αναγκάζει κανένας.Cavaliere έγραψε: 08 Φεβ 2021, 17:57Σιγά, εδώ ακούν Μάριο Φραγκούλη, και το ανέχονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Φεβ 2021, 17:52
Εγώ δεν ξέρω κι ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω γιατί είμαι σίγουρη ότι περισσότεροι ήταν οι διακατεχόμενοι από υπερβάλλοντα ερωτιζμό, παρά οι σοβαροί άνθρωποι.
Αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι το πως μια γυναίκα μπορεί να ανέχεται αυτήν την αηδιαστική συμπεριφορά.
Το αηδιαστική το εννοώ κυριολεκτικά, δηλαδή ως σωματική αντίδραση και όχι μόνον ως συναισθηματικό πλήγμα.
Στη φάση του μλκα είναι εξαναγκασμός το λιγότερο και ξεφτίλα στο έπακρο.
Ordem e Progresso.
μαλακία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία.Σενέκας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:07ειπώθηκε και ο ίδιος βγήκε δημόσια και είπε ότι "αποδέχεται τις καταγγελίες", που σημαίνει ότι όντως συνέβη...Lord Brum έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:04 για να καταλάβω ειπώθηκε ότι ο χαικάλης την πήρε τηλέφωνο και την έπαιζε ενώ της μιλούσε ή απλά κάνουμε καβλαντα λόγω της σκηνής του χαικάλη στο safe sex?
Δεν ξέρω αν αυτό είναι παρενόχληση ή απλά αυτοεξευτελισμός.
Για να μπούμε λίγο στη θέση των χαικάληδων και των φιλιππίδιδων όμως. Ταλαντούχοι και επιτυχημένοι αλλά άσχημοι κυκλοφορούν σε χώρο με μουνάρες που θα λεγε ο daje. Πόσο να αντέξουν? Καλά να είσαι ο γκλέτσος ή ο τζωρτζογλου ή κάποιος λιγότερο ή περισότερο εμφανίσιμος και να κυκλοφορείς σε τέτοιους χώρους αν όμως έχεις τα μούτρα του χαικάλη τι κάνεις? Ό,τι έκανε ο χατζηχρήστος ή ο ρίζος αλλα δεν χρειάστηκε να κάνει π.χ.ο μπάρκουλης ή ο αλεξανδράκης καθώς η εμφάνισή τους τους βοηθούσε να έχουν επιτυχίες χωρίς να γίνονται πέφτουλες.
- Cecily Anne
Αυτός είναι ο κλασικός μουνάκιας σε συνδυασμό με καράμπαζο που "λέγε-λέγε" θα του κάτσει και καμιά κακομοίρα στο τέλος για το ρόλο. Από αυτό μέχρι το βιασμό και τις άλλες υποθέσεις που συζητιούνται, έχουμε πολύ δρόμο. Και τεσπα. τώρα περιμέναμε το Χαϊκάλη, για να τον πούμε ρόμπα. Τα ρεζιλίκια επί Καμμένου έχουν ξεχαστεί;Lord Brum έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:14μαλακία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία.Σενέκας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:07ειπώθηκε και ο ίδιος βγήκε δημόσια και είπε ότι "αποδέχεται τις καταγγελίες", που σημαίνει ότι όντως συνέβη...Lord Brum έγραψε: 08 Φεβ 2021, 18:04 για να καταλάβω ειπώθηκε ότι ο χαικάλης την πήρε τηλέφωνο και την έπαιζε ενώ της μιλούσε ή απλά κάνουμε καβλαντα λόγω της σκηνής του χαικάλη στο safe sex?
Δεν ξέρω αν αυτό είναι παρενόχληση ή απλά αυτοεξευτελισμός.
Για να μπούμε λίγο στη θέση των χαικάληδων και των φιλιππίδιδων όμως. Ταλαντούχοι και επιτυχημένοι αλλά άσχημοι κυκλοφορούν σε χώρο με μουνάρες που θα λεγε ο daje. Πόσο να αντέξουν? Καλά να είσαι ο γκλέτσος ή ο τζωρτζογλου ή κάποιος λιγότερο ή περισότερο εμφανίσιμος και να κυκλοφορείς σε τέτοιους χώρους αν όμως έχεις τα μούτρα του χαικάλη τι κάνεις? Ό,τι έκανε ο χατζηχρήστος ή ο ρίζος αλλα δεν χρειάστηκε να κάνει π.χ.ο μπάρκουλης ή ο αλεξανδράκης καθώς η εμφάνισή τους τους βοηθούσε να έχουν επιτυχίες χωρίς να γίνονται πέφτουλες.
δεν έγινε έτσι μην είσαι πεζόςParis έγραψε: 08 Φεβ 2021, 17:24ρομαντικο ειναι αν μια γυναικα σου στειλει φωτογραφια με ανοιγμενα ποδια κ την μουναρα της καυλωμενη με λεζαντα ''θελω να με ξεσκισεις''Σέλευκας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 17:14 Πάρα πολύ τρυφερό να τον παίξει απο το τηλέφωνο για την αγαπημένη του.
Ρομαντικές στιγμές.
αν στειλεις εσυ πουτσοφωτογραφια κ μνμα '' ελα να τον παρεις '' ειναι βιασμος
μιλούσε στην αγάπη του στο τηλέφωνο και όταν διαπίστωσε πως αυτή δεν ανταποκρινόταν , δεν άντεξε και τον έπαιξε ως κύκνειο άσμα του έρωτά του. Απεγνωσμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 08 Φεβ 2021, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 83 Απαντήσεις