Winston Smith έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:56 Η awkward στιγμή που πρέπει να πάρεις το μέρος της ναιδας γιατί πιστεύεις ότι αν ο γκόμενός της δεν είναι σε θέση να ελέγξει τα νεύρα του για να οδηγήσει τότε το πρόβλημα είναι αυτός και όχι η νάιδα που ήταν πιο ξεθολωμένη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εδώ, έφυγες εσύ από εκεί για να την πέσεις στη Νάιδα, περί ατενσιοχορισμού και άλλες αηδίες.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:57Ρε μαλάκα,έφυγες απ'την Θρησκειολογία και ηρθες εδώ να μου την πεις;stavmanr έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:51Σου έβαλε και το πιστόλι στον κρόταφο. Πρέπει να καταγγελθεί αυτός ο εκβιασμός.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:47 Θες να με βάλεις στη διαδικασία της προσωπικής σου ζωής και να διαβάζω κάθε σου μήνυμα (...)
Αυτή η Νάιδα δεν έχει το Θεό της. Βάζει ανθρώπους να διαβάζουν με το ζόρι τα ποστς της. Είναι τελείως ανήθικη!![]()
Συγκρατήσου, σου λέω. Έχεις πολλή τσαντίλα.
δλδ η Ναιδα του πηρε τα κλειδια για να μην στουκαρει ;stavmanr έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:59Γιατί να πάρεις κάποιου το μέρος γενικά;Winston Smith έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:56 Η awkward στιγμή που πρέπει να πάρεις το μέρος της ναιδας γιατί πιστεύεις ότι αν ο γκόμενός της δεν είναι σε θέση να ελέγξει τα νεύρα του για να οδηγήσει τότε το πρόβλημα είναι αυτός και όχι η νάιδα που ήταν πιο ξεθολωμένη.
Καθένας λέει τον καημό του. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο ή άδικο.
Το έχει γράψει η Νάιδα τρεις φορές ήδη.νύχτα έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:00επειδή βλέπω επαναλαμβάνεις για το πιώμα κτλ, ο τύποςΠασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:54
Εν κατακλείδι. Θέλει να φύγει στουπί; Ας φύγει. Την επόμενη φορά που θα το πράξει ,ποιός σου εγγυάται πως θα έχει το χάρο, συνυφάδα και κουμπάρο;
δεν ήταν πιωμένος, ήταν θολωμένος από τα νεύρα
διευκρίνηση κάνω μήπως κατάλαβες λάθος και γι αυτό επιμένεις τόσο πολύ
Η λογική μίλησε.Winston Smith έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:56 Η awkward στιγμή που πρέπει να πάρεις το μέρος της ναιδας γιατί πιστεύεις ότι αν ο γκόμενός της δεν είναι σε θέση να ελέγξει τα νεύρα του για να οδηγήσει τότε το πρόβλημα είναι αυτός και όχι η νάιδα που ήταν πιο ξεθολωμένη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποια σχέση έχει το σχόλιό σου με την παράθεση;Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:01δλδ η Ναιδα του πηρε τα κλειδια για να μην στουκαρει ;stavmanr έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:59Γιατί να πάρεις κάποιου το μέρος γενικά;Winston Smith έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:56 Η awkward στιγμή που πρέπει να πάρεις το μέρος της ναιδας γιατί πιστεύεις ότι αν ο γκόμενός της δεν είναι σε θέση να ελέγξει τα νεύρα του για να οδηγήσει τότε το πρόβλημα είναι αυτός και όχι η νάιδα που ήταν πιο ξεθολωμένη.
Καθένας λέει τον καημό του. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο ή άδικο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλοι ανέφεραν το πιώμα, όχι εγώ. Στα απόνερα των άλλων έγραψα. Ξαναδες το.νύχτα έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:00επειδή βλέπω επαναλαμβάνεις για το πιώμα κτλ, ο τύποςΠασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:54
Εν κατακλείδι. Θέλει να φύγει στουπί; Ας φύγει. Την επόμενη φορά που θα το πράξει ,ποιός σου εγγυάται πως θα έχει το χάρο, συνυφάδα και κουμπάρο;
δεν ήταν πιωμένος, ήταν θολωμένος από τα νεύρα
διευκρίνηση κάνω μήπως κατάλαβες λάθος και γι αυτό επιμένεις τόσο πολύ
Κατάλαβα πολύ καλά και επιμένω όταν κι εφ' οσων υπάρχει λόγος. Αυτό.
- Cecily Anne
Κοίτα, αν αυτοί περνάνε καλά, εμάς μας περισσεύει. Εγώ εκνευρίζομαι και μόνο που το φαντάζομαι ότι κάποιος μπορεί να μου πάρει τα κλειδιά και να μην μπορώ να φύγω από το σπίτι, διότι είναι κλειδωμένη η εξώπορτα. Αλλά ισχύει αυτό που είπα πριν, δεν ήθελε να φύγει ο ένας, ο άλλος δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει, δεν υπάρχει κανένα θέμα, εφόσον τα βρίσκουν.Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:58
αυτο το στυλ πολυφοριεται γενικα και ειναι αποδεκτο πως ετσι ειναι οι ''σχεσεις''
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κι εμείς τί φταίμε;Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:08Κοίτα, αν αυτοί περνάνε καλά, εμάς μας περισσεύει. Εγώ εκνευρίζομαι και μόνο που το φαντάζομαι ότι κάποιος μπορεί να μου πάρει τα κλειδιά και να μην μπορώ να φύγω από το σπίτι, διότι είναι κλειδωμένη η εξώπορτα. Αλλά ισχύει αυτό που είπα πριν, δεν ήθελε να φύγει ο ένας, ο άλλος δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει, δεν υπάρχει κανένα θέμα, εφόσον τα βρίσκουν.Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:58
αυτο το στυλ πολυφοριεται γενικα και ειναι αποδεκτο πως ετσι ειναι οι ''σχεσεις''![]()
- Cecily Anne
Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:09Κι εμείς τί φταίμε;Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:08Κοίτα, αν αυτοί περνάνε καλά, εμάς μας περισσεύει. Εγώ εκνευρίζομαι και μόνο που το φαντάζομαι ότι κάποιος μπορεί να μου πάρει τα κλειδιά και να μην μπορώ να φύγω από το σπίτι, διότι είναι κλειδωμένη η εξώπορτα. Αλλά ισχύει αυτό που είπα πριν, δεν ήθελε να φύγει ο ένας, ο άλλος δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει, δεν υπάρχει κανένα θέμα, εφόσον τα βρίσκουν.Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:58
αυτο το στυλ πολυφοριεται γενικα και ειναι αποδεκτο πως ετσι ειναι οι ''σχεσεις''![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν θα το άντεχα ..Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:11Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:09Κι εμείς τί φταίμε;Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:08
Κοίτα, αν αυτοί περνάνε καλά, εμάς μας περισσεύει. Εγώ εκνευρίζομαι και μόνο που το φαντάζομαι ότι κάποιος μπορεί να μου πάρει τα κλειδιά και να μην μπορώ να φύγω από το σπίτι, διότι είναι κλειδωμένη η εξώπορτα. Αλλά ισχύει αυτό που είπα πριν, δεν ήθελε να φύγει ο ένας, ο άλλος δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει, δεν υπάρχει κανένα θέμα, εφόσον τα βρίσκουν.![]()
![]()
Εϊναι που δεν έχεις διαβάσει ακόμα για τα σπασμένα κινητά στον τοίχο κλπ.
Δεν το κατάλαβα αυτό. Είχα άλλο λόγο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπορώ να τον μάθω κι εγώ ή είναι μυστικό;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-