Το πρόβλημα είναι ότι θα χαθεί η μπάλα με τις 10 σοβαρές καταγγελίες, αν προκύπτουν άλλες 1000 τέτοιες παρόμοιες. Δηλαδή για να συνοψίσω, πήγε σε κάστινγκ σε σπίτι, που ήταν κι άλλος μέσα, βγήκε ο σκηνοθέτης με την πετσέτα, ζήτησε να πάρει ένα τσιμπούκι στον τρίτο άσχετο, αυτός το πήρε, μετά ο άλλος πήγε και τον έπαιζε μόνος του και στο τέλος ο σκηνοθέτης του έβαλε και ένα δονητή. Αυτός έλεγε ναι σε όλα, γιατί τί θα πει στη μανούλα και μετά πήγε να γίνει ηθοποιός σε άλλη σχολή και μετά έφυγε στο εξωτερικό, για να μη γίνει ηθοποιός, γιατί το σιχάθηκε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι συμβαίνει με τον Λιγνάδη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Τι συμβαίνει με τον Λιγνάδη;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Rocco Siffredi
ξεχασες οτι πηρε τσιμπουκι και στον σκηνοθετη ,μετα τουβαλε κατι στο κωλο ματωσε και μετα ξαναπηρε πιπα στον τριτο και ο σκηνοθετης τον επαιζε
Νοσταλγια συγκλονιστηκες και εμεις ειμαστε οι μλκες;
Δηλαδη τι θες να πεις οτι ο σκηνοθετης ειναι νορμαλ τυπος;Rocco Siffredi έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:58 ξεχασες οτι πηρε τσιμπουκι και στον σκηνοθετη ,μετα τουβαλε κατι στο κωλο ματωσε και μετα ξαναπηρε πιπα στον τριτο και ο σκηνοθετης τον επαιζε
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ένα ομοφυλόφιλο βλαχάκι με όνειρα ηθοποιΐας και μπόλικη αφέλεια (ίσως και ναρκισσισμό) παρουσιάστηκε μπροστά σε ένα "σταρ". Κατηγορησέ το για απαράδεκτη αφέλεια. Αθωώνεται το κτήνος;Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:53Το πρόβλημα είναι ότι θα χαθεί η μπάλα με τις 10 σοβαρές καταγγελίες, αν προκύπτουν άλλες 1000 τέτοιες παρόμοιες. Δηλαδή για να συνοψίσω, πήγε σε κάστινγκ σε σπίτι, που ήταν κι άλλος μέσα, βγήκε ο σκηνοθέτης με την πετσέτα, ζήτησε να πάρει ένα τσιμπούκι στον τρίτο άσχετο, αυτός το πήρε, μετά ο άλλος πήγε και τον έπαιζε μόνος του και στο τέλος ο σκηνοθέτης του έβαλε και ένα δονητή. Αυτός έλεγε ναι σε όλα, γιατί τί θα πει στη μανούλα και μετά πήγε να γίνει ηθοποιός σε άλλη σχολή και μετά έφυγε στο εξωτερικό, για να μη γίνει ηθοποιός, γιατί το σιχάθηκε.![]()
- Cecily Anne
Δυστυχώς θα αθωωθεί, ακόμα κι αν δεν έχει παραγραφεί, διότι άντε να αποδείξει το βλαχάκι ότι δεν το έκανε οικειοθελώς, για να πάρει το ρόλο. Δυστυχώς, όταν δεν λες ΟΧΙ, τί θες μετά να αποδειχτεί;Maspoli έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:06Ένα ομοφυλόφιλο βλαχάκι με όνειρα ηθοποιΐας και μπόλικη αφέλεια (ίσως και ναρκισσισμό) παρουσιάστηκε μπροστά σε ένα "σταρ". Κατηγορησέ το για απαράδεκτη αφέλεια. Αθωώνεται το κτήνος;Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:53Το πρόβλημα είναι ότι θα χαθεί η μπάλα με τις 10 σοβαρές καταγγελίες, αν προκύπτουν άλλες 1000 τέτοιες παρόμοιες. Δηλαδή για να συνοψίσω, πήγε σε κάστινγκ σε σπίτι, που ήταν κι άλλος μέσα, βγήκε ο σκηνοθέτης με την πετσέτα, ζήτησε να πάρει ένα τσιμπούκι στον τρίτο άσχετο, αυτός το πήρε, μετά ο άλλος πήγε και τον έπαιζε μόνος του και στο τέλος ο σκηνοθέτης του έβαλε και ένα δονητή. Αυτός έλεγε ναι σε όλα, γιατί τί θα πει στη μανούλα και μετά πήγε να γίνει ηθοποιός σε άλλη σχολή και μετά έφυγε στο εξωτερικό, για να μη γίνει ηθοποιός, γιατί το σιχάθηκε.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στον Λιγναδη οι φήμες λένε ότι δεν προέρχεται από αυτόν που έδωσε τη συνέντευξη. Δεν ήταν το μόνο περιστατικό.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σύμφωνα με τη Μάνδρου κατετέθη η μήνυση και ο εισαγγελέας εξετάζει εάν έχει παραγραφεί.Η Μάνδρου δεν ανέφερε όμως ονόματα.
Επειδη ακριβως θα αθωωθει υπαρχουμε εμεις να τον κρεμασουμε στα μανταλακια.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Κι εγώ πιστεύω θα βγει πολλή μπόχα για τον Λιγνάδη, αλλά όχι επειδή ξέρω κάτι ή έχω ακούσει κάτι. Μου προκαλεί η φάτσα του ένα κάτι περίεργο σαν αίσθημα που δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά μου φωνάζει run forest run.Maspoli έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:10 Η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στον Λιγναδη οι φήμες λένε ότι δεν προέρχεται από αυτόν που έδωσε τη συνέντευξη. Δεν ήταν το μόνο περιστατικό.
Διαφαίνεται ότι η μήνυση αφορά υπόθεση προ 15ετιας μεν, ανηλίκου δε (15χρονου τότε).πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:11 Σύμφωνα με τη Μάνδρου κατετέθη η μήνυση και ο εισαγγελέας εξετάζει εάν έχει παραγραφεί.Η Μάνδρου δεν ανέφερε όμως ονόματα.
- Rocco Siffredi
πως ξερεις ομως οτι ολα αυτα που περιγραφει εχουν συμβει;Nostalgia έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:05Δηλαδη τι θες να πεις οτι ο σκηνοθετης ειναι νορμαλ τυπος;Rocco Siffredi έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:58 ξεχασες οτι πηρε τσιμπουκι και στον σκηνοθετη ,μετα τουβαλε κατι στο κωλο ματωσε και μετα ξαναπηρε πιπα στον τριτο και ο σκηνοθετης τον επαιζε
βγαινει ενας ανωνυμος και περιγραφει μια γκευ τσοντα και πρεπει να το πιστεψουμε;
Καποιος απο τα δυο αδελφια (ισως και τα δυο) εαν θυμαμαι καλα ηταν καθηγητης/ες και στο Αρσακειο.
Το πιο πιθανο ειναι να σκασουν και αλλες καταγγελιες. υπομονη.Rocco Siffredi έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:15πως ξερεις ομως οτι ολα αυτα που περιγραφει εχουν συμβει;Nostalgia έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:05Δηλαδη τι θες να πεις οτι ο σκηνοθετης ειναι νορμαλ τυπος;Rocco Siffredi έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:58 ξεχασες οτι πηρε τσιμπουκι και στον σκηνοθετη ,μετα τουβαλε κατι στο κωλο ματωσε και μετα ξαναπηρε πιπα στον τριτο και ο σκηνοθετης τον επαιζε
βγαινει ενας ανωνυμος και περιγραφει μια γκευ τσοντα και πρεπει να το πιστεψουμε;
- Cecily Anne
Εμένα αυτή και η ιστορία με άλλη μία για τον Χαϊκάλη με έχουν κάπουν ας πούμε λίγο πιο χαλαρή στις εκφράσεις. Η άλλη βγήκε και είπε ότι την φλέρταρε όλη τη σεζόν ο Χαϊκάλης (αλλο φρούτο κι αυτός), χωρίς να της έχει δημιουργήσει θέμα στη σχολή, ότι στο τέλος έγινε ένα τηλ όπου της μίλαγε και τέλειωσε μόνος του, αυτή συνέχισε να μιλά στο τηλ, μετά του'πε ότι τον βλέπει σαν τον μπαμπά της και αυτός δεν την ξαναενόχλησε και μετά αυτή ενοχλήθηκε, γιατί στη σχολή μετά αυτός έκανε σαν να μην υπάρχει αυτή, τονίζοντας ότι δεν της δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα στη σχολή ή στα μαθήματα ή κάτι σχετικό.Rocco Siffredi έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:15πως ξερεις ομως οτι ολα αυτα που περιγραφει εχουν συμβει;Nostalgia έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:05Δηλαδη τι θες να πεις οτι ο σκηνοθετης ειναι νορμαλ τυπος;Rocco Siffredi έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:58 ξεχασες οτι πηρε τσιμπουκι και στον σκηνοθετη ,μετα τουβαλε κατι στο κωλο ματωσε και μετα ξαναπηρε πιπα στον τριτο και ο σκηνοθετης τον επαιζε
Το κείμενο της καταγγελίας, όπως και το κείμενο της Σέρβου για τον Μούτση, φαίνονται απολύτως αληθή.Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:12Κι εγώ πιστεύω θα βγει πολλή μπόχα για τον Λιγνάδη, αλλά όχι επειδή ξέρω κάτι ή έχω ακούσει κάτι. Μου προκαλεί η φάτσα του ένα κάτι περίεργο σαν αίσθημα που δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά μου φωνάζει run forest run.Maspoli έγραψε: 08 Φεβ 2021, 15:10 Η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στον Λιγναδη οι φήμες λένε ότι δεν προέρχεται από αυτόν που έδωσε τη συνέντευξη. Δεν ήταν το μόνο περιστατικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση