stavmanr έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:46
Λοξίας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:55
Στα σοβαρά πιστεύεις ότι θα στρέψεις την συζήτηση κατά κει που θέλεις εσύ; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου...
Βασικά κοιτάζεις σε καθρέφτη. Πρόσεξε μην κουνήσεις το κεφάλι απότομα και κοπείς!
Δεν είσαι σε θέση να πεις που κοιτάζω εγώ ρε κορόιδο...δεν έχεις το ανάστημα.
Αν θέλετε προσωπικές συζητήσεις υπάρχουν τα πμ, το μέσεντζερ κλπ.
Εδώ κατατίθενται απόψεις οι οποίες και σχολιάζονται. Δεν είσαι εισαγγελέας απλά να ρωτάς και να μην κρίνεσαι για τη δική σου μετοχή.
Κάποια στιγμή πιστεύω θα το αντιληφθείς.
Είσαι εξυπνάκιας που παριστάνει τον βλάκα, αρκετά ηλίθιος ή εντελώς ούγκανος. Τι από τα τρία;
Τι δουλειά έχουν προσωπικές συζητήσεις και ΠΜ εδώ ρε ούργιε; Εκτός και αν αναφέρεσαι στα ΠΜ που συνηθίζετε να ανταλλάσσετε μεταξύ σας για να οργανώστε καλύτερα τις βάρδιες και την ομαδική δουλειά...πληρώνεστε κι όλας;
Εισαγγελέας; Αχαχαχα...φοβήθηκες για την θέση σου;
Ζήτησα να ΜΗΝ παριστάνεις τον θεολογικό δικολάβο του παπακίου.
Αλλά τα δύο ιντερνετικά μεταπτυχιακά που έχεις (και) στην νομικη δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις, έτσι;
Λοξίας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:55Αυτή είναι η σειρά της συζήτησης.
Ποιος την επέβαλε εκτός από την κατά φαντασίαν εισαγγελική σου ιδιότητα στο φόρουμ.
Έχουμε τον Πασιφάη που μας λέει ποιες είναι οι επιλογές μας, έχουμε εσένα να επιβάλλεις τη σειρά και τον τρόπο του διαλόγου.
Την έχετε δει κάπως μου φαίνεται.
Ήσουν ΕΣΥ που πετάχτηκες σαν την τσουτσού σε ένα ποστ μου που απευθυνόταν στον jey_pap.
Θα ακολουθήσεις λοιπόν τον σωστό τρόπο σειράς της συζήτησης και όχι αυτόν που σε συμφέρει εσένα.
Δε θα θέτεις ερωτήσεις χωρίς εσύ να απαντάς στις ερωτήσεις του άλλου.
Αν σου αρέ...αν δεν σ' αρέ...να μην ξαναπεταχτείς εκεί που δεν σε έσπειραν...
Αν θα ξανασυζητήσεις μαζί μου, θα το κάνεις με τον σωστό τρόπο και όχι με τον τρόπο του ξερόλα διαστρεβλωτή.
Αλλιώς διάλεξε άλλον για να πουλμουρ...
Την Πασιφάη τι την ανακατεύεις; σε έκανε ντα και πόνεσες; θέλεις να μεσολαβήσω να μην το ξανακάνει;
Λοξίας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:55Λέγε λοιπόν
Ο Αδάμ κατείχε ΗΔΗ την αθανασία/αφθαρσία και δεν του χρειαζόταν να τρώει καρπό από το δέντρο της ζωής, ή έχει δίκιο το παπάκι, αλλά και η ksk που συμφωνεί μαζί του και έπρεπε να την ανανεώνει καθημερινά ή μηνιαίως;
Γράφτηκαν οι ερμηνείες από όλους εκτός από εσένα.
Δώσε μας τα φώτα σου.
(Αμφιβάλλω ότι θα το κάνεις, απλά έχει πλάκα να σε προκαλώ).
Δεν είχα καμία αμφιβολία πως δεν θα απαντούσες διότι, απλούστατα, δεν μπορείς. Δεν έχεις τα κότσια, που λένε στην πόλη...
Περίμενα την επιβεβαίωση και δεν έπεσα έξω. Πάλι καλά που δεν έχωσες το κεφάλι σου σε κάνα ζιφάκι...
Προκαλείς; Ποιος; εσύ εμένα; Να καγχασω τώρα ή σε λίγο;
'Αντε ρε κορόιδο...τάπα είσαι, δεν έχεις το ανάστημα για προκλήσεις.
Το πολύ πολύ, να κάνεις καμιά επίδειξη ιντερνετικής μόφωσης, να σε αρχίσουν πάλι στις φάπες και στις ροχάλες και ξανά προς τη δόξα να τραβήξεις...μέχρις εκεί.
Αυτός είσαι...τίποτε περισσότερο.