!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
εμπειρος ο καμεραμαν δεν σου δινει αυτο που ενδομυχα αναζητας
δεν θα σου κανει την χαρη να σε πλακωσει στις φαπες κ να την καταβρεις
- hellegennes
Επειδή κάτι πήρε το μάτι μου στις προηγούμενες σελίδες, όχι δεν είμαι ελεύθερος (τουλάχιστον αυτήν την περίοδο. Όχι ακόμα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:26 Επειδή κάτι πήρε το μάτι μου στις προηγούμενες σελίδες, όχι δεν είμαι ελεύθερος (τουλάχιστον αυτήν την περίοδο. Όχι ακόμα).
φιου.
γιατι παραλιγο να χειροτονηθω ιερεας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Tί δεν καταλαβαίνεις απ'όσα είπα; Επιλεκτικά διαβάζεις; Εσύ δεν θα το επέτρεπες σε αντίστοιχη φάση. Πώς έχεις την απαίτηση απ'τον άλλο να στέκεται ''απίκο'' στις βουλές σου, οταν εσύ δεν σέβεσαι τις δικές του; Δώσε λίγο χώρο. Και αν μπορείς, διάβαζε ότι σε ρωτούν, για τυχόν παρανοήσεις.
Ποτέ δεν υπερβαίνεις τα θέλω του άλλου. Οφείλεις να τα σέβεσαι. Νόμος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δηλαδή εγώ να μιλάω ήρεμα να προσέχω τι λέω για να μην εκνευρίζεται ο άλλος; καλά τα λέω;Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:24να σε εκαπιδευσει να μην εισαι αυταρχικη μεγαιρα που βουταει ξενα κλειδια. να σε εκπαιδευσει να τον αντιμετωπιζεις σαν ισο, ελευθερο ανθρωπο, που ειναι ικανος να παιρνει αποφασεις για τον εαυτο του και ποτε θα οδηγησει.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 12:56
Δηλαδή να με εκπαιδεύσει αυτός ως υπακουο κουτάβι δεν υπάρχει θέμα ε; αλίμονο.
οχι σαν κουταβι.
μπορεις και να απαντας σε οτιδηποτε, χωρις να εκνευριζεις τον αλλο. να το δοκιμασεις, εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το να του σπας τα νευρα.
Επίσης εγώ είμαι η αυταρχική μεγαιρα; εγώ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Στην παρούσα φάση, δεν έχεις δικαίωμα να παρακρατείς τα κλειδιά του, ειδικά του αυτοκινήτου του. Λίγο λαλημένος να είναι σου φωνάζει την αστυνομία. Το να σε ακινητοποιήσει είναι το λιγότερο.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:38
Δηλαδή εγώ να μιλάω ήρεμα να προσέχω τι λέω για να μην εκνευρίζεται ο άλλος; καλά τα λέω;
Επίσης εγώ είμαι η αυταρχική μεγαιρα; εγώ;![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Διαφωνώ, αν είναι κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο για τον άλλο θα υπερβω τα όρια του. Δεν του στερησα κάποιο δικαίωμα.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:32Tί δεν καταλαβαίνεις απ'όσα είπα; Επιλεκτικά διαβάζεις; Εσύ δεν θα το επέτρεπες σε αντίστοιχη φάση. Πώς έχεις την απαίτηση απ'τον άλλο να στέκεται ''απίκο'' στις βουλές σου, οταν εσύ δεν σέβεσαι τις δικές του; Δώσε λίγο χώρο. Και αν μπορείς, διάβαζε ότι σε ρωτούν, για τυχόν παρανοήσεις.
Όταν είναι η ώρα τα βρίσκουμε και στις φάπες.Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:25 εμπειρος ο καμεραμαν δεν σου δινει αυτο που ενδομυχα αναζητας
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:49Διαφωνώ, αν είναι κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο για τον άλλο θα υπερβω τα όρια του. Δεν του στερησα κάποιο δικαίωμα.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:32Tί δεν καταλαβαίνεις απ'όσα είπα; Επιλεκτικά διαβάζεις; Εσύ δεν θα το επέτρεπες σε αντίστοιχη φάση. Πώς έχεις την απαίτηση απ'τον άλλο να στέκεται ''απίκο'' στις βουλές σου, οταν εσύ δεν σέβεσαι τις δικές του; Δώσε λίγο χώρο. Και αν μπορείς, διάβαζε ότι σε ρωτούν, για τυχόν παρανοήσεις.
Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:38
Δεν υπάρχει ''το κρίμα στο λαιμό σου''. Είναι επιλογή του ξεκάθαρα. Αν δεν έχει το σθένος και τη λογική να αντιληφθεί, προφανώς θα συμπεριφερθεί παρορμητικά και σε άλλα ζητήματα.
Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία. Η προστασία της μιας φοράς, δεν θα υπάρχει εσαεί. Αρα;
Και σου απάντησα ήδη ότι δεν το βλέπω έτσι απροσωπα.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:59Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:49Διαφωνώ, αν είναι κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο για τον άλλο θα υπερβω τα όρια του. Δεν του στερησα κάποιο δικαίωμα.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:32 Tί δεν καταλαβαίνεις απ'όσα είπα; Επιλεκτικά διαβάζεις; Εσύ δεν θα το επέτρεπες σε αντίστοιχη φάση. Πώς έχεις την απαίτηση απ'τον άλλο να στέκεται ''απίκο'' στις βουλές σου, οταν εσύ δεν σέβεσαι τις δικές του; Δώσε λίγο χώρο. Και αν μπορείς, διάβαζε ότι σε ρωτούν, για τυχόν παρανοήσεις.
Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:38
Δεν υπάρχει ''το κρίμα στο λαιμό σου''. Είναι επιλογή του ξεκάθαρα. Αν δεν έχει το σθένος και τη λογική να αντιληφθεί, προφανώς θα συμπεριφερθεί παρορμητικά και σε άλλα ζητήματα.
Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία. Η προστασία της μιας φοράς, δεν θα υπάρχει εσαεί. Αρα;
Ρε συ το ξέρω, είπα όμως ότι υπήρχε λόγος. Δεν το έκανα έτσι γιατί μου καβλωσε.Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:40Στην παρούσα φάση, δεν έχεις δικαίωμα να παρακρατείς τα κλειδιά του, ειδικά του αυτοκινήτου του. Λίγο λαλημένος να είναι σου φωνάζει την αστυνομία. Το να σε ακινητοποιήσει είναι το λιγότερο.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:38
Δηλαδή εγώ να μιλάω ήρεμα να προσέχω τι λέω για να μην εκνευρίζεται ο άλλος; καλά τα λέω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έτσι τσιμουδιά διότι μας φτάνουν όσα έχουμε εμείς στο κεφάλι μας που δε γίναμε αραχτοί δ υπάλληλοι και Δόξα το Θεό ξανά και ξανάΑσέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 12:10
οχι καρντια μου, δε λεω πως λες ψεμματα. πιστευω πως λες αληθεια, και εχεις αγνες προθεσεις.
και μην καρφωνεσαι οτι ξερω τα στοιχεια σου, γιατι θα με πρηξει τωρα ο αινειαν.
Αστους
hellegennes έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:26 Επειδή κάτι πήρε το μάτι μου στις προηγούμενες σελίδες, όχι δεν είμαι ελεύθερος (τουλάχιστον αυτήν την περίοδο. Όχι ακόμα).
Εντάξει. Τπτ σε ήθελα για γαμπρό σε μια που μου λέει έχεις το ελευθερο να μου βρεις κάποιο
Της βρήκα έναν αληθινό αλλά δεν ήθελε ουτε καν τον είδε επειδή ήταν με υποχρεώσεις
Δε ξερω πως μου ήρθε για εσενα, κι είναι λογικό, φωτο, επάγγελμα, γραφή που δείχνει χαρακτήρα
Το ξεχνάω, ας περιμενει ας κάνει τάμα ας ψάξει μόνη
αυταρχικη οχιNaida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:38Δηλαδή εγώ να μιλάω ήρεμα να προσέχω τι λέω για να μην εκνευρίζεται ο άλλος; καλά τα λέω;Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:24να σε εκαπιδευσει να μην εισαι αυταρχικη μεγαιρα που βουταει ξενα κλειδια. να σε εκπαιδευσει να τον αντιμετωπιζεις σαν ισο, ελευθερο ανθρωπο, που ειναι ικανος να παιρνει αποφασεις για τον εαυτο του και ποτε θα οδηγησει.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 12:56
Δηλαδή να με εκπαιδεύσει αυτός ως υπακουο κουτάβι δεν υπάρχει θέμα ε; αλίμονο.
οχι σαν κουταβι.
μπορεις και να απαντας σε οτιδηποτε, χωρις να εκνευριζεις τον αλλο. να το δοκιμασεις, εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το να του σπας τα νευρα.
εκνευριστικη ναι
Όχι Ναίδα, δεν εννόησες.Και δε απήντησες. Δεν εξαρτάται από σενα ο άνθρωπος. Και η προστασία σου, θα ισχύσει μια, δυο φορές, όχι περισσότερες. Προσπερνάς την ουσία και μένεις στο γεγονός.
Απλά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν τίθεται θέμα iq, ή θέμα του να φανείς (attension whore). Μάλλον το δεύτερο.
Απλά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν τίθεται θέμα iq, ή θέμα του να φανείς (attension whore). Μάλλον το δεύτερο.
Επάνω σε έναν τσακωμό λογικό είναι να γίνομαι εκνευριστική. Όπως γίνεται και αυτός σε μένα με το υφακι τουParis έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:15αυταρχικη οχιNaida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:38Δηλαδή εγώ να μιλάω ήρεμα να προσέχω τι λέω για να μην εκνευρίζεται ο άλλος; καλά τα λέω;Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 13:24
να σε εκαπιδευσει να μην εισαι αυταρχικη μεγαιρα που βουταει ξενα κλειδια. να σε εκπαιδευσει να τον αντιμετωπιζεις σαν ισο, ελευθερο ανθρωπο, που ειναι ικανος να παιρνει αποφασεις για τον εαυτο του και ποτε θα οδηγησει.
οχι σαν κουταβι.
εκνευριστικη ναι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α καλά Νταξ.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:17 Όχι Ναίδα, δεν εννόησες.Και δε απήντησες. Δεν εξαρτάται από σενα ο άνθρωπος. Και η προστασία σου, θα ισχύσει μια, δυο φορές, όχι περισσότερες. Προσπερνάς την ουσία και μένεις στο γεγονός.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-