bluerose έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:58
Αν είναι θα παω εγώ από κει και μετά θα έρθει και θα τη παω κι αυτή και θα φυγω αφου νιψω τας χείρας μου Νομίζω θα παει καλα όμως.
προσφερομαι να βαφτισω το πρωτο τους παιδι.
Εσυ με ξέρεις όλα τα στοιχεία γιατί να πω ψέμματα;;
Να δεις που θα γίνει, αν είναι ελευθερος
Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 12:01
Επιτελεί θεάρεστο έργο η Μπλου. Ένεκα αντικοινωνικότητας και ανασφάλειας, να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που επιζητούν το ταίρι τους μέσω συνοικεσίων.
Εν έτει 2021.
Ντάξει, θα με πάρει λίγο ακόμη χρόνο να το χωνέψω.
εχω δακρυσει απο το γελιο.
...και για πες, εσυ καμμια φιλεναδα λεφτερη (η και οχι ) να προσφερεις εδω εχεις; ελαφρια, να μη μου χαλαει πολυ το ζυγισμα στη μοτο, αλλα γεροκοκκαλη, να μη σπαει οταν τρωμε σουπες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αν είναι θα παω εγώ από κει και μετά θα έρθει και θα τη παω κι αυτή και θα φυγω αφου νιψω τας χείρας μου Νομίζω θα παει καλα όμως.
Άλλος πάει απο δώ, άλλος από κει. Άλλος φευγει, άλλος έρχεται..Αυτό το πηγαινε- έλα, θα πάει καλά όμως.
Μαλάκα Πασιφάη, τί διαβάζεις;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγώ το τρίτο.
χμμ, μαλλον δεν εγινα σαφης.
δεν εννοω να βαφτισω, ως νονος. εννοω οτι αμα κατσει γκομινα του χελη πασαρισμενη απο την μπλου, θα χειροτονηθω παπας και θα το βαφτισω.
ευκολα.
Εσυ με ξέρεις όλα τα στοιχεία γιατί να πω ψέμματα;;
Να δεις που θα γίνει, αν είναι ελευθερος
οχι καρντια μου, δε λεω πως λες ψεμματα. πιστευω πως λες αληθεια, και εχεις αγνες προθεσεις.
και μην καρφωνεσαι οτι ξερω τα στοιχεια σου, γιατι θα με πρηξει τωρα ο αινειαν.
Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 12:01
Επιτελεί θεάρεστο έργο η Μπλου. Ένεκα αντικοινωνικότητας και ανασφάλειας, να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που επιζητούν το ταίρι τους μέσω συνοικεσίων.
Εν έτει 2021.
Ντάξει, θα με πάρει λίγο ακόμη χρόνο να το χωνέψω.
εχω δακρυσει απο το γελιο.
...και για πες, εσυ καμμια φιλεναδα λεφτερη (η και οχι ) να προσφερεις εδω εχεις; ελαφρια, να μη μου χαλαει πολυ το ζυγισμα στη μοτο, αλλα γεροκοκκαλη, να μη σπαει οταν τρωμε σουπες.
Θες κάτι για on-off, σε κλασσικό, street? Γι να δω κατα που θα σιάξω. Κυρίως τσουπωτές λέφτερες παίζουν.
Δεν έχεις ενημερώσει εγκαίρως..
Δεν ζορίζουμε ποτέ καταστάσεις. Όταν κάποιος θέλει να φύγει, ας φύγει. Είναι επιλογή που πρέπει να σεβαστείς.
Με την ίδια λογική, θα σε χάλαγε αν εσύ ήθελες να κάνεις ''έξοδο'' σε κάτι που δεν γούσταρες τη δεδομένη στιγμη και δεν σου δίνονταν η ευκαιρία να το πράξεις.
Η σχέση δεν πρέπει να βασίζεται στην κτητικότητα, αλλά στην κατανόηση. Έίτε τσουλάει, είτε τελειώνει.
Να φύγει βεβαίως κανένα θεμα. Δεν θέλω να καθίσει . Με ασφάλεια όμως. Ξέρει για ποιο λόγο τα παίρνω του το έχω εξηγήσει. . Να γίνει και τίποτα και να το κρίμα στον λαιμό μου; οχι δα. Να καθίσει να ηρεμήσει και να πάει στο καλό του.
Δεν υπάρχει ''το κρίμα στο λαιμό σου''. Είναι επιλογή του ξεκάθαρα. Αν δεν έχει το σθένος και τη λογική να αντιληφθεί, προφανώς θα συμπεριφερθεί παρορμητικά και σε άλλα ζητήματα.
Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία. Η προστασία της μιας φοράς, δεν θα υπάρχει εσαεί. Αρα;
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το δω έτσι απροσωοα. Προτιμώ να υπερβω τα όρια.
Να φύγει βεβαίως κανένα θεμα. Δεν θέλω να καθίσει . Με ασφάλεια όμως. Ξέρει για ποιο λόγο τα παίρνω του το έχω εξηγήσει. . Να γίνει και τίποτα και να το κρίμα στον λαιμό μου; οχι δα. Να καθίσει να ηρεμήσει και να πάει στο καλό του.
Δεν υπάρχει ''το κρίμα στο λαιμό σου''. Είναι επιλογή του ξεκάθαρα. Αν δεν έχει το σθένος και τη λογική να αντιληφθεί, προφανώς θα συμπεριφερθεί παρορμητικά και σε άλλα ζητήματα.
Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία. Η προστασία της μιας φοράς, δεν θα υπάρχει εσαεί. Αρα;
Λάθος. Δεν σου ζητήθηκε. Για τον ίδιο λόγο που κι εσύ, σε αντίστοιχη φάση, δεν θα το επιτρέψεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
μηπως να δεις και την επιλογη να τον προστατεψεις απο τσαντισμενη οδηγηση (και απο εγκεφαλικο ταυτοχρονα) με το να μην του τα κανεις τσουρεκια in the first place;
γιατι αυτο με τα κλειδια, ακομη κι αν φερνει τελικα αποτελεσμα στο να μην οδηγει τσαντισμενος, απο το εγκεφαλικο δεν προστατευει. αντιθετως, αυξανει τις πιθανοτητες.
Ναι ε; ε τότε και εγώ τον εκπαιδεύω να μην παίρνει τα κλειδιά να φύγει όταν είναι σε τέτοια φάση.
καλα κανεις. και αν το δεχεται, καλα να παθει.
μπορει και να του αρεσει να καταντησει υπακουο κουταβι. καθενας με τα βιτσια του, αν ετσι τη βρισκει, δεν κατακρινω.
μονο να προσεχεις με την εκπαιδευση, να μην το παρατραβηξεις και δαγκωσει. οσο κρατας τις ισορροπιες, ολα καλα.
μιλω απο την δικη μου οπτικη, οπως κανουμε ολοι. γω δε θα δεχομουν περιορισμο της ελευθεριας μου να φυγω οδηγωντας. αν ο δικος σου το δεχεται, με γεια του με χαρα του.
Δηλαδή να με εκπαιδεύσει αυτός ως υπακουο κουτάβι δεν υπάρχει θέμα ε; αλίμονο.
Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:47
Λάθος. Δεν σου ζητήθηκε. Για τον ίδιο λόγο που κι εσύ, σε αντίστοιχη φάση, δεν θα το επιτρέψεις.
Για αυτο λέω θα υπερβω τα όρια, επειδή δεν μου ζητήθηκε.
Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:47
μηπως να δεις και την επιλογη να τον προστατεψεις απο τσαντισμενη οδηγηση (και απο εγκεφαλικο ταυτοχρονα) με το να μην του τα κανεις τσουρεκια in the first place;
γιατι αυτο με τα κλειδια, ακομη κι αν φερνει τελικα αποτελεσμα στο να μην οδηγει τσαντισμενος, απο το εγκεφαλικο δεν προστατευει. αντιθετως, αυξανει τις πιθανοτητες.
Δηλαδή να με εκπαιδεύσει αυτός ως υπακουο κουτάβι δεν υπάρχει θέμα ε; αλίμονο.
να σε εκαπιδευσει να μην εισαι αυταρχικη μεγαιρα που βουταει ξενα κλειδια. να σε εκπαιδευσει να τον αντιμετωπιζεις σαν ισο, ελευθερο ανθρωπο, που ειναι ικανος να παιρνει αποφασεις για τον εαυτο του και ποτε θα οδηγησει.