οκJuno έγραψε: 07 Φεβ 2021, 22:52Τόσο άσχημος είναι αυτός.Γκουερινο έγραψε: 07 Φεβ 2021, 22:42Τοσο άσχημος ειναι αυτόςJuno έγραψε: 07 Φεβ 2021, 20:23
Στη δουλειά έγινε το έγκλημα. Πέρασε και δεν έλεγε να φύγει. Τελικά αναγκάστηκα να εξηγήσω ευγενικά.
Δεν ξέρω, πιο παλιά τα ταιριάσματα που έκαναν φίλοι και γνωστοί ήταν πιο σωστά. Ακόμα και αν δεν κατέληγαν κάπου, φαινόταν πως οι άνθρωποι έκαναν μία τίμια προσπάθεια.
Τώρα όταν γίνεται κάτι τέτοιο, οι μεσολαβητές προσπαθούν να σώσουν τον έναν από τους δύο, καίγοντας όμως τον άλλον. Δεν είχα παρατηρήσει πότε άρχισε αυτό, ίσως με την κρίση;
Η
Τοσο όμορφη εισαι εσυ;
Και φαίνεται και καμία δεκαετία μεγαλύτερος από όσο είναι. Ή από όσο λέει πως είναι.
Εντάξει καλή είμαι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση τόσο άσχημος είναι αυτός. Ο εμετός ο ίδιος.
Και αν γνωρίζεις τον άλλον, αυτό ίσως το προσπεράσεις. Εννοώ πως αν μιλάτε σε παρέα, στη δουλειά, στη γειτονιά, υπάρχει αλληλεπίδραση, βλέπεις και άλλα πράγματα και μπορεί να αρχίσει να σου αρέσει. Μου έχει τύχει με άτομο που δεν βλεπόταν. Όταν όμως έρχεται, φάση "αυτός είμαι, μίλησέ μου για σένα, αυτό είναι το τηλέφωνό μου, κάνεις αναπάντητη;" και δεν βλέπεται με τίποτα, ε δεν γίνεται.
τωρα γραψε τον πραγματικο λογο που πυραυλωνεις (εκτος απο αυτον στην τελευταια φραση σου που θα αρκουσε αλλα οχι τοσο ωστε να σπαζεις τα ρεκορ νευροπιεσης)