Το είδες ήταν από το 2019;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 10:23γιατί βρε; επειδή πέρασε ενάμισης χρόνος δεν μετράει;Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 10:16ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 10:09
όχι, η είδηση είναι από το Σεπτέμβριο του 19, απλά τώρα το βρήκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζούλια Νόβα: "υπέφερα στον τροχό της τύχης"
Re: Τζούλια Νόβα: "υπέφερα στον τροχό της τύχης"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Υπο την εννοια οτι ειναι ηρωας και καταφερε να κανει το ακατορθωτο.
Να τιθασευσει τις ανδρικες ορμονες.
υ.γ. Τωρα που το σκεφτομαι η ΤΖΕΝΗ με την ΤΖΟΥΛΙΑ θα ηταν καλο διδυμο. Συμπληρωνει η μια τα κενα της αλλης.
Η μια βυζαρες, κωλαρες, μπουταρες, χειλαρες, σεξο μινι-νταρντανοβλαχα, ΥΠΕΡΚΑΥΛΙΑΡΑ και η αλλη μοντελε διεστραμμενη που εκμπεμπει το μηνυμα οτι εχω γεννηθει για να διεισδυετε μεσα μου.
Ναι, θα ηταν ωραιο διδυμο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Daje για τον τροχό της τύχης λέμε όχι για σενάριο τσόντας.Daje έγραψε: 03 Φεβ 2021, 11:54Υπο την εννοια οτι ειναι ηρωας και καταφερε να κανει το ακατορθωτο.
Να τιθασευσει τις ανδρικες ορμονες.
υ.γ. Τωρα που το σκεφτομαι η ΤΖΕΝΗ με την ΤΖΟΥΛΙΑ θα ηταν καλο διδυμο. Συμπληρωνει η μια τα κενα της αλλης.
Η μια βυζαρες, κωλαρες, μπουταρες, χειλαρες, σεξο μινι-νταρντανοβλαχα, ΥΠΕΡΚΑΥΛΙΑΡΑ και η αλλη μοντελε διεστραμμενη που εκμπεμπει το μηνυμα οτι εχω γεννηθει για να διεισδυετε μεσα μου.
Ναι, θα ηταν ωραιο διδυμο.
Και δεύτερον δε χρησιμοποιήσεις τη λέξη ΜΟΥΝΑΡΕΣ σε αυτό το ποστ. Τι έχεις? Μήπως είσαι άρρωστος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έκανε το εμβόλιο μήπως;
Παρενέργειες;
Παρενέργειες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
το θεμα ειναι και σε ποιον τα λεει. σκεψου την μεση τηλεθεατρια μεσημεραδικου, να καθεται και να ακουει τετοια.
σαν να πηγαινει κουστουμαρισμενος λογιστης σε ανθρακωρυχους και να παραπονιεται για τη δουλεια του. ε, και λιγο σεβασμος δε βλαπτει.
σαν να πηγαινει κουστουμαρισμενος λογιστης σε ανθρακωρυχους και να παραπονιεται για τη δουλεια του. ε, και λιγο σεβασμος δε βλαπτει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναιNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 11:28Το είδες ήταν από το 2019;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Winston Smith
Έτσι είναι. Εάν φτιάχναμε μία αντικειμενική παγκόσμια κατάταξη δυσκολίας του επαγγέλματος και συμφωνούσαμε να γκρινιάζουμε αναλογικά με το που βρίσκεται η δική μας οι περισσότεροι θα πρεπε να λέμε ευχαριστώ. Αλλά προφανώς γκρινιάζουμε γιατί ζούμε στο δικό μας μικρόκοσμο, όπως και η Νόβα. Απλά η νόβα δικαιούται να μιλάει λιγότερο γιατί είναι ωραία. Η ομορφιά φθονείται γιατί είναι κάτι που είναι καθαρά θέμα τύχης και μπορεί να σου κάνει δυσανάλογα πιο εύκολη τη ζωή για την προσπάθεια που καταβάλλεις. Δεν μπορείς να προσπαθήσεις αρκετά για να γίνεις σαν την τζούλια, απλά γεννιέσαι έτσι. Άντε να προσέχεις διατροφή και λίγο γυμναστική για τα κιλά. Σίγουρα όποιος προσέχει τη διατροφή του και κάνει λίγο γυμναστική δεν έχει τις επαγγελματικές επιλογές που έχει εκείνη, οπότε εκλαμβάνεται σαν αδικία. Ταυτόχρονα όμως το ίδιο ισχύει και για τη νοημοσύνη: είναι καθαρά θέμα τύχης ότι γεννήθηκες με υψηλό iq και έχεις επιλογές για να βγάλεις χρήμα που άλλοι ούτε να ονειρευτούν. Απλά η νοημοσύνη δεν είναι προφανής, δεν τη βλέπεις με τα μάτια σου, όπως βλέπεις τη νόβα και επιπλέον θεωρείς ότι προηγούνται σπουδές/προσπάθεια χρόνων τις οποίες θεωρείς δύσκολες (βέβαια για κάποιον με υψηλή νοημοσύνη μπορεί να μην είναι καθόλου δύσκολη προσπάθεια, απλά κρίνουμε εξ' ιδίων).ST48410 έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:30Συμφωνώ. Όλοι γκρινιάζουμε για αυτά που αντιμετωπίζουμε στις δικές μας δουλειές. Κανείς δεν σκέφτεται εκείνη την ώρα ότι ο ανθρακωρύχος κινδυνεύει περισσότερο. Ούτε βγήκε να διαμαρτυρηθεί για τις δυσκολίες της εργασίας της. Την ρώτησαν και απλά απάντησε.- Casper - έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:19 Γιατί τόση χολή από όλους και σύγκριση με δουλειές ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του εφόσον ερωτήθηκε. Δοκίμασε, δεν άντεξε, έφυγε. Τόσο απλά.
Νομίζω ότι αν τα έλεγε μια τυχαία κοπελίτσα σε ερώτηση δημοσιογράφου στο δρόμο κανείς δεν θα της ασκούσε κριτική. Μήπως παίζει τελικά ρόλο η εμφάνισή της στην κριτική μας;
Το θέμα είναι ότι η νόβα έχει τα εμφανισιακά προσόντα να γκρινιάζει για μια τέτοια δουλειά και να φύγει να βρει καλύτερη. Μαγκιά της. Όπως κάποιος που βγάζει 3κ το μήνα και γκρινιάζει για δουλειά γραφείου γιατί έχει τα πνευματικά προσόντα να πάει αλλού να βγάζει 4κ με λίγο λιγότερη πίεση. Μαγκιά του και αυτού. Ποιοτική διαφορά δεν υπάρχει.
-
Γενιά της Αγαμίας
Feindflug έγραψε: 02 Φεβ 2021, 20:13 Ίσως, τύποι, φορούσε τακούνια γιατί η ίδια ένιωθε όμορφα φορώντας τα.
- Sid Vicious
Τα συγχαρητήρια μου αγαπητέ για το εξαιρετικό σας γούστο και την σωστότατη τοποθέτηση!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ευχαριστω! Χαιρομαι που βλέπω εναν λογικο άνθρωπο, συμφωνούμεSid Vicious έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:18Τα συγχαρητήρια μου αγαπητέ για το εξαιρετικό σας γούστο και την σωστότατη τοποθέτηση!
- Sid Vicious
Διάβασα λίγο και άλλες σου δημοσιεύσεις , είσαι μια όαση λογικής και στυλ, τιμή μας να έχουμε τέτοια νέα μέλη. Ως διαχειριστής σε καλωσορίζω στο phorum.sakisku έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:22Ευχαριστω! Χαιρομαι που βλέπω εναν λογικο άνθρωπο, συμφωνούμεSid Vicious έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:18Τα συγχαρητήρια μου αγαπητέ για το εξαιρετικό σας γούστο και την σωστότατη τοποθέτηση!
Α πολυ ωραια, δεν το γνωριζα αυτο, θα επιθυμουσα να γινω συντονιστης, ειναι δυνατον;
- Sid Vicious
Μα φυσικα!sakisku έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:34 Α πολυ ωραια, δεν το γνωριζα αυτο, θα επιθυμουσα να γινω συντονιστης, ειναι δυνατον;
Thanks, ελπιζω μονο να μην χρειαστει να κανω ανμπλοκ τη NaidaSid Vicious έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:34Μα φυσικα!sakisku έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:34 Α πολυ ωραια, δεν το γνωριζα αυτο, θα επιθυμουσα να γινω συντονιστης, ειναι δυνατον;
- Obi Wan Iakobi
Δεν φοραγε τοτε τη μπλουζα της ΕΣΣΔΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 18:34https://www.in.gr/2019/09/26/life/tzoul ... tis-tyxis/«Εντάξει, υπήρξαν διάφορα, δεν θέλω τώρα να τα πω on camera. Όταν υπάρχει πίεση να γίνονται πολλά γυρίσματα μέσα στην ημέρα, υπάρχουν και πολλές εντάσεις» και συμπλήρωσε:
«Ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Αισθάνθηκα ότι πλέον δεν είχε να μου δώσει κάτι, όπως δεν είχα να δώσω κάτι κι εγώ». Ωστόσο η Τζούλια Νόβα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έγιναν και κάποια πράγματα που την στενοχώρησαν.
«Πολλές φορές δεν μπορούσα να περπατήσω, με πονούσε η μέση και τα γόνατά μου. Κάποιοι με κρατούσαν και μου έλεγαν: «Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω». Υπέφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά».
μόκο το ΚΚΕ εδώ
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 2737 Προβολές