Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 09:07
Αν οδηγεί μεθυσμένος χώρισέ τον τώρα.
Άκου που σου λέω, δε γίνεται να σου βγει σε καλό- θα είναι χειρότερα η κάθε σου ημέρα, μην παραμυθιάζεσαι.
'Ασε που θα πέσει καμιά μέρα λιώμα στο γκρεμό και θα λες είχα καποτε μια αγάπη...Δεν ταιριάζεται, αντικειμενικά.
Ποτ πουρί; Δεν οδηγεί μεθυσμένος. Απ' όσο ξέρω τουλάχιστον.
Ναι, αλλά να προσέχεις γιατί αυτοί που οδηγούν μεθυσμένοι (...)
EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:25
Δεν ήταν μεθυσμένος που ήθελε να οδηγήσει όμως. Αν τα νεύρα του είναι σε τόσο κακή κατάσταση που με έναν τσακωμό με τη γκομενα γίνεται επικίνδυνος στο τιμόνι ίσως δε θα έπρεπε να οδηγάει γενικώς.
Δεν το ξέρω αν όντως θα είχε ατύχημα ή οτιδήποτε λόγω της κακής ψυχολογικής του κατάστασης. Έχει ξανατυχει πολλές φορές να οδηγήσει εκνευρισμενος και δεν έπαθε κάτι. Ακόμα.
Αλλά σίγουρα προσωπικά δεν ήθελα να το ρισκάρω και αφού μπορούσα να τον προστατέψω έστω κι έτσι το έκανα.
Άσε που εβλεπα και κάτι κωλοόνειρα.
Απλά δεν ήθελες να φύγει χωρίς να τα έχετε βρει...καλα έκανες δίνοντας ενα περιθώριο χρόνου να ηρεμήσει και να επιλέξει χωρίς το θυμικό...
hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:45
Εχμ... αυτός ανέχεται. Κι εσύ βέβαια, γιατί αυτά που περιγράφεις είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, αλλά αυτός περισσότερο. Δηλαδή αυτό το θρασύτατο «σου πήρα τα κλειδιά και δεν σ' τα δίνω αν δεν κάτσεις να συζητήσουμε» θα ήταν για μένα κάτι που θα συνέβαινε μία και μοναδική φορά. Εννοείται ότι δεν θα υπήρχε συνέχεια. Ποια είσαι που θα τον εμποδίσεις να φύγει; Σου ανήκει; Και μετά το χειριστικό γύρισμα από χαριτωμενιά σε πείσμα και από θυμό σε νάζι, μέχρι να σου κάτσει μια τακτική που θα πετύχει, το βρίσκω εξίσου αποτρεπτικό.
Τώρα, αν δεν βρίσκεις τίποτα προβληματικό στην συμπεριφορά του κι αυτός στην δική σου, πρόβλημά σας. Γι' αυτό λέω ότι αξίζετε ο ένας τον άλλον.
Δεν ήταν μεθυσμένος που ήθελε να οδηγήσει όμως. Αν τα νεύρα του είναι σε τόσο κακή κατάσταση που με έναν τσακωμό με τη γκομενα γίνεται επικίνδυνος στο τιμόνι ίσως δε θα έπρεπε να οδηγάει γενικώς.
Δεν το ξέρω αν όντως θα είχε ατύχημα ή οτιδήποτε λόγω της κακής ψυχολογικής του κατάστασης. Έχει ξανατυχει πολλές φορές να οδηγήσει εκνευρισμενος και δεν έπαθε κάτι. Ακόμα.
Αλλά σίγουρα προσωπικά δεν ήθελα να το ρισκάρω και αφού μπορούσα να τον προστατέψω έστω κι έτσι το έκανα.
Απλά δεν ήθελες να φύγει χωρίς να τα έχετε βρει...καλα έκανες δίνοντας ενα περιθώριο χρόνου να ηρεμήσει και να επιλέξει χωρίς το θυμικό...
γιατι
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Να χαρώ εγώ προοδευτικές. Που όταν είναι για το τομάρι σας, αρχίζετε τις πίπες για πατριαρχίες και καταπίεση και δεν θέλετε να επιλέγουν οι άλλοι και η κοινωνία για εσάς και αυτήν την σιχαμένη επίδειξη επιβολής που αφηγήθηκε η Νάιδα την βρίσκετε φυσιολογική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Να χαρώ εγώ προοδευτικές. Που όταν είναι για το τομάρι σας, αρχίζετε τις πίπες για πατριαρχίες και καταπίεση και δεν θέλετε να επιλέγουν οι άλλοι και η κοινωνία για εσάς και αυτήν την σιχαμένη επίδειξη επιβολής που αφηγήθηκε η Νάιδα την βρίσκετε φυσιολογική.
Ειναι φυσιολογικοτατη - τυπικο δειγμα Ελληνιδος η Ναιδα που παραγεται χωρις διακοπη σε εκατομμυρια αντιτυπα απο ασπαστο καλουπι
Ειναι φυσιολογικοτατη - τυπικο δειγμα Ελληνιδος η Ναιδα που παραγεται χωρις διακοπη σε εκατομμυρια αντιτυπα απο ασπαστο καλουπι
Είναι η νόρμα αλλά δεν είναι νορμάλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.