!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eιναι η περιβοητη σφαγη της Τιενανμεν ενα ακομα ψεμμα της Δυσεως?

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Eιναι η περιβοητη σφαγη της Τιενανμεν ενα ακομα ψεμμα της Δυσεως?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

αντιστοιχη με αυτη της υποτιθεμενης σφαγης στην σρεμπρενιτσα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Στρακαστρουκας έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:31 https://apnews.com/article/d8bea5620ba5 ... dca373c283

H ειδηση ειναι απο το AP στις 25 Δεκεμβριου του 1989. Το AP ισχυριζετε οτι στην Ρουμανια εχουν σκοτωθει 80.000 Ρουμανοι, οι περισσοτεροι σφαγιασμενοι αμαχοι απο τους κακους κομμουνιστες. Ειχες φρικτες ειδησεις που μιλουσανε για μαζικους ταφους στην Τιμισοαρα, για εκτελεσθεντες που τους κλεβανε τα ρουχα κτλπ κτλπ. Μετα την εκτελεση των Τσαουσεσκου , αποδειχτηκε οτι οι ιστοριες ηταν ψεμματα. Βλεποντας τα ψεμματα των δυτικων ΜΜΕ, μπορουμε να πουμε οτι οι ειδησεις για σφαγες στην Τιενανμεν ηταν εξισου ψευτικες?
:str8jack: :str8jack: :str8jack:
Και το Γολοντομόρ μούφα είναι. :str8jack: :str8jack: :str8jack: Οι κακοί Ουκρανοί το διέδωσαν. :str8jack: :str8jack: :str8jack:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Juno έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:38
Στρακαστρουκας έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:31 https://apnews.com/article/d8bea5620ba5 ... dca373c283

H ειδηση ειναι απο το AP στις 25 Δεκεμβριου του 1989. Το AP ισχυριζετε οτι στην Ρουμανια εχουν σκοτωθει 80.000 Ρουμανοι, οι περισσοτεροι σφαγιασμενοι αμαχοι απο τους κακους κομμουνιστες. Ειχες φρικτες ειδησεις που μιλουσανε για μαζικους ταφους στην Τιμισοαρα, για εκτελεσθεντες που τους κλεβανε τα ρουχα κτλπ κτλπ. Μετα την εκτελεση των Τσαουσεσκου , αποδειχτηκε οτι οι ιστοριες ηταν ψεμματα. Βλεποντας τα ψεμματα των δυτικων ΜΜΕ, μπορουμε να πουμε οτι οι ειδησεις για σφαγες στην Τιενανμεν ηταν εξισου ψευτικες?
:str8jack: :str8jack: :str8jack:
Και το Γολοντομόρ μούφα είναι. :str8jack: :str8jack: :str8jack: Οι κακοί Ουκρανοί το διέδωσαν. :str8jack: :str8jack: :str8jack:
Ποιο χολομοντορ; :p2:
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:31
Scouser έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:15
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:51 Η σύντομη απάντηση είναι ότι δεν υπήρξε καμία σφαγή φοιτητών στην πλατεία ΤιενΑνΜεν. Όσοι πέθαναν στους δρόμους του Πεκίνου εκείνη τη μέρα ήταν εργάτες που αποπειράθηκαν να εμποδίσουν το στρατό να φτάσει στην πλατεία.

Είναι σημαντική αυτή η διαφορά ή πρόκειται περί τεχνικότητας; Πιστεύω είναι σημαντική γιατί οι φοιτητές ακούστηκαν επί μήνες και στο τέλος δεν σφαγιαστηκαν. Τους ανάγκασαν σε αποχώρηση.

Αυτοί στο δρόμο αντίθετα ήταν βίαιοι. Μέχρι στιγμής 200 πολίτες και 10 στρατιώτες περίπου είναι τα αναγνωρισμενα θύματα με όνομα κι επώνυμο. Ήταν παραπάνω; Ίσως ήταν, μέχρι 2000.
Πωπω μλκ, απίστευτο. Μιλάμε αυτά είναι καρμπόν τα επιχειρήματα των χουντικών για το Πολυτεχνείο. Σκόπιμα να τρόλαρες, τέτοιο πράγμα δεν θα πετύχαινες. :o
Παραδέχομαι ότι είναι αστεία η ομοιότητα. Αλλά όπως είπα και πριν δεν ξέρω τι λέγανε παλιά, όταν πέρασα εγώ από το σχολείο η έμφαση ήταν στον αγώνα και την βίαια καταστολή του, όχι σε σφαγές. Μας είπαν ότι το τανκ γκρέμισε την πόρτα, αλλά όχι ότι έλιωσε κανέναν.
Έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι οι νεκροί χρησιμοποιούνταν προπαγανδιστικά τα πρώτα χρόνια ποστ-Χούντας, αλλά σταδιακά μειώθηκαν οι αναφορές.
Στην Αθήνα κάποτε (νομίζω στα '80s) είχαν γίνει ανασκαφές κατόπιν εντολής του δημάρχου για να βρεθούν οι μαζικοί τάφοι των νεκρών της εξέγερσης. :lol: Το γενικό μοτίβο που διδασκόταν στο σχολείο στα δικά μου χρόνια (φαντάζομαι αυτό ισχύει και σήμερα) είναι πως η εξέγερση ήταν πολύνεκρη, χωρίς να δίνεται κάποια έμφαση σε λεπτομέρειες για το πως ακριβώς σκοτώθηκαν όσοι σκοτώθηκαν ή πόσοι ήταν. Για το τανκς σαφώς και παρουσιαζόταν το σκηνικό κατά τρόπο που να πιστεύουν οι μαθητές ότι έλιωσε τον κόσμο που ήταν στην πύλη και σίγουρα δεν αναφέρεται πουθενά η ιστορική λεπτομέρεια ότι χρησιμοποιήθηκε για να σπάσει αυτή κατόπιν συνεννόησης με τους φοιτητές, που είχαν χάσει τα κλειδιά της. :lol: Αλλά αναφερόμουν πιο πολύ στην ομοιότητα με τα επιχειρήματα των χουντικών: όσοι σκοτώθηκαν σκοτώθηκαν μακριά από τον χώρο του Πολυτεχνείου (άρα δεν μετράνε), ασκήθηκε βία από τους διαδηλωτές κατά των σωμάτων ασφαλείας, κτλ. Τα οποία επιχειρήματα κατά βάση είναι σωστά, αλλά δεν αποδίδουν την πλήρη εικόνα, που ήταν πως πραγματοποιήθηκε εξέγερση κατά ενός δικτατορικού καθεστώτος, οπότε έχει ελάχιστη σημασία το που ακριβώς σκοτώθηκαν όσοι σκοτώθηκαν ή το αν ασκήθηκε βία και εκ μέρους όσων συμμετείχαν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:40
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:31
Πωπω μλκ, απίστευτο. Μιλάμε αυτά είναι καρμπόν τα επιχειρήματα των χουντικών για το Πολυτεχνείο. Σκόπιμα να τρόλαρες, τέτοιο πράγμα δεν θα πετύχαινες. :o
Παραδέχομαι ότι είναι αστεία η ομοιότητα. Αλλά όπως είπα και πριν δεν ξέρω τι λέγανε παλιά, όταν πέρασα εγώ από το σχολείο η έμφαση ήταν στον αγώνα και την βίαια καταστολή του, όχι σε σφαγές. Μας είπαν ότι το τανκ γκρέμισε την πόρτα, αλλά όχι ότι έλιωσε κανέναν.
Έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι οι νεκροί χρησιμοποιούνταν προπαγανδιστικά τα πρώτα χρόνια ποστ-Χούντας, αλλά σταδιακά μειώθηκαν οι αναφορές.
Στην Αθήνα κάποτε (νομίζω στα '80s) είχαν γίνει ανασκαφές κατόπιν εντολής του δημάρχου για να βρεθούν οι μαζικοί τάφοι των νεκρών της εξέγερσης. :lol: Το γενικό μοτίβο που διδασκόταν στο σχολείο στα δικά μου χρόνια (φαντάζομαι αυτό ισχύει και σήμερα) είναι πως η εξέγερση ήταν πολύνεκρη, χωρίς να δίνεται κάποια έμφαση σε λεπτομέρειες για το πως ακριβώς σκοτώθηκαν όσοι σκοτώθηκαν ή πόσοι ήταν. Για το τανκς σαφώς και παρουσιαζόταν το σκηνικό κατά τρόπο που να πιστεύουν οι μαθητές ότι έλιωσε τον κόσμο που ήταν στην πύλη και σίγουρα δεν αναφέρεται πουθενά η ιστορική λεπτομέρεια ότι χρησιμοποιήθηκε για να σπάσει αυτή κατόπιν συνεννόησης με τους φοιτητές, που είχαν χάσει τα κλειδιά της. :lol: Αλλά αναφερόμουν πιο πολύ στην ομοιότητα με τα επιχειρήματα των χουντικών: όσοι σκοτώθηκαν σκοτώθηκαν μακριά από τον χώρο του Πολυτεχνείου (άρα δεν μετράνε), ασκήθηκε βία από τους διαδηλωτές κατά των σωμάτων ασφαλείας, κτλ. Τα οποία επιχειρήματα κατά βάση είναι σωστά, αλλά δεν αποδίδουν την πλήρη εικόνα, που ήταν πως πραγματοποιήθηκε εξέγερση κατά ενός δικτατορικού καθεστώτος, οπότε έχει ελάχιστη σημασία το που ακριβώς σκοτώθηκαν όσοι σκοτώθηκαν ή το αν ασκήθηκε βία και εκ μέρους όσων συμμετείχαν.
Ευχαριστώ γιατί μου έδωσες πιο πλήρη εικόνα.

Στην τελευταία πρόταση καλά τα λες, όμως δεν λαμβάνεις υπόψιν σου το εξής. Σαφώς και η ουσία δεν αλλάζει, με νεκρούς ή χωρίς. Όμως η "σφαγή" χρησιμεύει ακριβώς για να καταδείξει τη βαρβαρότητα και την έλλειψη νομιμοποίησης του καθεστώτος.

Καθώς στην Ελλάδα οι χουντικοί γρήγορα έγιναν κάτι γραφικοί μπαρμπάδες, η ανάγκη της πτώσης της χούντας έγινε αυτονόητη και έτσι δεν ήταν πια απαραίτητο να είναι βάρβαρη. Τελικά νομίζω το "χτυπάνε στην ταράτσα τον Αντρέα" αποδίδει καλύτερα την εντύπωση που έχουν οι περισσότεροι για τη χούντα, παρά το "σφαγείς, χασάπηδες",

Πίσω στην Κίνα τώρα, οι Κινέζοι όπως δείχνουν ακόμα και έρευνες δυτικών εταιριών, έχουν εμπιστοσύνη στο σύστημα και δεν το θεωρούν δικτατορικό ούτε απονομιμοποιημένο. Επομένως έχει μεγάλη, ύψιστη σημασία για όσους το αντιμάχονται να δείξουν ότι όχι απλά δεν κυβερνά το Κόμμα εκ μέρους του λαού, αλλά σκοτώνει το λαό.

Χάρη στο operation Yellowbird, οι 7 από τους 21 πρωτοστάτες στην ΤιενΑνΜεν δραπέτευσαν στις ΗΠΑ. Αύριο αν έχω όρεξη θα γράψω και για την Τσάι Λιν, το μεγαλύτερο κουμάσι απ' αυτούς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:01

Καθώς στην Ελλάδα οι χουντικοί γρήγορα έγιναν κάτι γραφικοί μπαρμπάδες, η ανάγκη της πτώσης της χούντας έγινε αυτονόητη και έτσι δεν ήταν πια απαραίτητο να είναι βάρβαρη. Τελικά νομίζω το "χτυπάνε στην ταράτσα τον Αντρέα" αποδίδει καλύτερα την εντύπωση που έχουν οι περισσότεροι για τη χούντα, παρά το "σφαγείς, χασάπηδες",
Σύγκρινε και τον τρόπο που κατέλαβαν την εξουσία οι Απριλιανοί με τον τρόπο που κατέλαβε την εξουσία ο Μάο... Ή και αργότερα, ούτε τη βία της "πολιτιστικής επανάστασης" δεν άγγιζε η βία τους.

Αλλά και στο γενικό επίπεδο, οι Απριλιανοί ήταν πολύ πιο ήπιο καθεστώς απο το κινεζικό κομμουνιστικό.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:51 Η σύντομη απάντηση είναι ότι δεν υπήρξε καμία σφαγή φοιτητών στην πλατεία ΤιενΑνΜεν. Όσοι πέθαναν στους δρόμους του Πεκίνου εκείνη τη μέρα ήταν εργάτες που αποπειράθηκαν να εμποδίσουν το στρατό να φτάσει στην πλατεία.

Είναι σημαντική αυτή η διαφορά ή πρόκειται περί τεχνικότητας; Πιστεύω είναι σημαντική γιατί οι φοιτητές ακούστηκαν επί μήνες και στο τέλος δεν σφαγιαστηκαν. Τους ανάγκασαν σε αποχώρηση.

Αυτοί στο δρόμο αντίθετα ήταν βίαιοι. Μέχρι στιγμής 200 πολίτες και 10 στρατιώτες περίπου είναι τα αναγνωρισμενα θύματα με όνομα κι επώνυμο. Ήταν παραπάνω; Ίσως ήταν, μέχρι 2000.
Πραγματικά, το μόνο που άλλαξε είναι το «Πολυτεχνείο» με το «Πλατεία Τιενανμέν» και το «της Αθήνας» με το «Πεκίνο».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Scouser έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:40 Στην Αθήνα κάποτε (νομίζω στα '80s) είχαν γίνει ανασκαφές κατόπιν εντολής του δημάρχου για να βρεθούν οι μαζικοί τάφοι των νεκρών της εξέγερσης.
Ο δήμαρχος Ζωγράφου Μπέης που αργότερα έγινε δήμαρχος Αθηναίων έσκαβε στου Ζωγράφου για να βρει νεκρούς.Για ποιό λόγο κυκλοφόρησε η φήμη ότι ήσαν στου Ζωγράφου δεν ξέρω.Ίσως επειδή εκεί ήταν να κτισθεί η πολυτεχνειούπολη - που τότε ήταν στα μπετά. :D
Τις επόμενες μέρες οι εφημερίδες επί χούντας έγραφαν για 4 νεκρούς.Η έρευνα μετά την πτώση της δικτατορίας ανεκάλυψε 24.
Όντως αρκετοί ήσαν άσχετοι και σκοτώθηκαν αλλού αλλά όταν σε μια πόλη διάφοροι πυροβολούν έστω και κατά λάθος κάποιος θα σκοτωθεί.Πυροβολισμούς εγώ άκουσα στις 2 η ώρα τη νύχτα και ήσαν συνεχείς.Δεν είχα ξανακούσει - ήμουν τότε 15 ετών - και όλη την επόμενη μέρα ακούγονταν σποραδικά πυροβολισμοί.
Γιατί πυροβολούσαν και εάν όντως κάποιους πυροβολούσαν ή έριχναν για εκφοβισμό στον αέρα δεν μπορώ να ξέρω.
Τα γεγονότα της Κίνας το 1989 προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση στην Ελλάδα και τότε κανείς δεν είχε υπαινιχθεί ότι ήταν κάποια μούφα.Μέχρι και η ΚΝΕ του Γράψα που είχε τσακωθεί με το επίσημο κόμμα που μετά τη διέλυσε έβγαλε ανακοινώσεις εναντίον.Έκανε συγκεντρώσεις εναντίον της συγκυβέρνησης Τζαννετάκη που μόλις σχηματίσθηκε στις οποίες καταδίκαζε τον συμβιβασμό Μητσοτάκη - Φλωράκη,καταδίκαζε τον ρεφορμισμό στην Α.Ευρώπη,καταδίκαζε και τους Κινέζους που έβγαλαν τα τανκς και δεν άφηνε κανένα που να μην καταδικάσει. :D
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Υδράργυρος έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:35
elchav έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:55 Συγχαρητήρια στο νηματοθετη και στο Νάνο, αναμένουμε να μας πουν για το ψέμα του Πολυτεχνείου όπου δεν πέθαναν φοιτητές μέσα σε αυτό, αλλά φοιτητές και μεγαλύτεροι άνθρωποι σε όλη την Αττική

#wreGiorgiPapadopoule
Οι αγαπες δεν κρυβονται
Έπρεπε να γράψω ότι το παραπάνω κείμενο είναι ειρωνικό, αφού το διαβάζουν και βλάκες σαν εσένα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Golden Age έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:08
Αλλά και στο γενικό επίπεδο, οι Απριλιανοί ήταν πολύ πιο ήπιο καθεστώς απο το κινεζικό κομμουνιστικό.
Ο νανος σε αλλο νημα λιγο πολυ ελεγε ασπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια. Συμφωνώντας με την παρατήρησή του αυτή, οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο Χίτλερ ήταν αξιοθαύμαστα οργανωτικός ηγέτης. Και γενικά αξιοθαύμαστο έργο πρόσφερε στον λαο του μεχρι να χάσει τον πόλεμο. Πηρε μια χώρα διαλυμένη εξάλλου, οπως οι κομμουνιστές την Κινα, κ εκανε θαύματα. Να τα λέμε κ αυτά. Ποια άλλη χώρα έχει να επιδείξει κάτι ανάλογο, σε μόλις μερικά χρόνια;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:40
Golden Age έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:08
Ο νανος σε αλλο νημα λιγο πολυ ελεγε ασπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια. Συμφωνώντας με την παρατήρησή του αυτή, οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο Χίτλερ ήταν αξιοθαύμαστα οργανωτικός ηγέτης. Και γενικά αξιοθαύμαστο έργο πρόσφερε στον λαο του μεχρι να χάσει τον πόλεμο. Πηρε μια χώρα διαλυμένη εξάλλου, οπως οι κομμουνιστές την Κινα, κ εκανε θαύματα. Να τα λέμε κ αυτά. Ποια άλλη χώρα έχει να επιδείξει κάτι ανάλογο, σε μόλις μερικά χρόνια;
Η Κίνα ήταν πράγματι ρημαγμένη απο τον πόλεμο κι απο προγενέστερες καταστάσεις. Αλλά δεν ήταν και στο 0. Ο Τσαν Κάι Σεκ θεωρούνταν ηγέτης της συμμαχίας του Β' ΠΠ.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

πατησιωτης έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:24
Scouser έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:40 Στην Αθήνα κάποτε (νομίζω στα '80s) είχαν γίνει ανασκαφές κατόπιν εντολής του δημάρχου για να βρεθούν οι μαζικοί τάφοι των νεκρών της εξέγερσης.
Ο δήμαρχος Ζωγράφου Μπέης που αργότερα έγινε δήμαρχος Αθηναίων έσκαβε στου Ζωγράφου για να βρει νεκρούς.Για ποιό λόγο κυκλοφόρησε η φήμη ότι ήσαν στου Ζωγράφου δεν ξέρω.Ίσως επειδή εκεί ήταν να κτισθεί η πολυτεχνειούπολη - που τότε ήταν στα μπετά. :D
Τις επόμενες μέρες οι εφημερίδες επί χούντας έγραφαν για 4 νεκρούς.Η έρευνα μετά την πτώση της δικτατορίας ανεκάλυψε 24.
Όντως αρκετοί ήσαν άσχετοι και σκοτώθηκαν αλλού αλλά όταν σε μια πόλη διάφοροι πυροβολούν έστω και κατά λάθος κάποιος θα σκοτωθεί.Πυροβολισμούς εγώ άκουσα στις 2 η ώρα τη νύχτα και ήσαν συνεχείς.Δεν είχα ξανακούσει - ήμουν τότε 15 ετών - και όλη την επόμενη μέρα ακούγονταν σποραδικά πυροβολισμοί.
Γιατί πυροβολούσαν και εάν όντως κάποιους πυροβολούσαν ή έριχναν για εκφοβισμό στον αέρα δεν μπορώ να ξέρω.
Τα γεγονότα της Κίνας το 1989 προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση στην Ελλάδα και τότε κανείς δεν είχε υπαινιχθεί ότι ήταν κάποια μούφα.Μέχρι και η ΚΝΕ του Γράψα που είχε τσακωθεί με το επίσημο κόμμα που μετά τη διέλυσε έβγαλε ανακοινώσεις εναντίον.Έκανε συγκεντρώσεις εναντίον της συγκυβέρνησης Τζαννετάκη που μόλις σχηματίσθηκε στις οποίες καταδίκαζε τον συμβιβασμό Μητσοτάκη - Φλωράκη,καταδίκαζε τον ρεφορμισμό στην Α.Ευρώπη,καταδίκαζε και τους Κινέζους που έβγαλαν τα τανκς και δεν άφηνε κανένα που να μην καταδικάσει. :D
Δεν ξερω τι εννοεις οταν λες οτι ολοι αυτοι ηταν "ασχετοι" λες και οι φανταροι της χουντας πυροβολουσαν κατα λαθος. Η χουντα ειχε κυρηξει στρατιωτικο νομο και οι φανταροι της ειχαν δικαιωμα να σκοτωσουν οποιον θεωρουσαν οτι παραβιαζε την απαγορευση κυκλοφοριας. Ετσι λοιπον πολλοι "ασχετοι" που παραβιασαν την απαγορευση κυκλοφοριας, εκτελεσθηκαν επι τοπου απο οργανα του καθεστωτος
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

στο Πολυτεχνείο, η αστυνομία χρησιμοποίησε 7000 σφαίρες εκείνες τις ημέρες, ο στρατός άγνωστο πόσες
οι επιβεβαιωμένοι νεκροί είναι 24

https://www.avgi.gr/koinonia/372000_oi- ... lytehneioy
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Ρε γράψτε και λίγο τι αιτηματα είχε η εξέγερση Πως πυροδοτήθηκε ποιοι κατέβηκαν που κατέληξαν κτλ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Αυτό χρειάζεται και στους δικούς μας μπαχαλους, ένα -κυριολεκτικο- λιώσιμο για να μην ξανασηκωσουν κεφάλι για 30 χρόνια.
Μπράβο στους Κινέζους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”